Прах за пране и омекотител за дрехи

• 212 233
  • 767
  •   1
Отговори
# 465
Сигурно е гръцки неконцентриран и bubalanak е сложила много малко.
Snuggle/Coccolino/Kuschelweich/Robijn/Comfort/Cajoline/Yumoş и както още се нарича по света омекотителят на Юниливър е най-доброто и просто не мога да повярвам, че нито омекотява, нито ароматизира.

# 466
И аз не знам защо не са концентрирани гръцките. Избягвам да ги купувам вече. Изглеждат евтини в големи бутилки, пък като пресметнеш са двойно по-скъпи от другите

# 467
  • Благоевград
Аз ползвам вече BONUX  и един омекотител, които си купувам от Кауфланд и съм много доволна. След всичко, което съм пробвала , а то е почти всичко на нашия пазар,сега се старая поне да е евтино. Прослувутите марки не вършат работа по различна от българските , а цените са много по високи.

# 468
  • в белята
Донесоха ми бутилката от Солун,а от кой магазин е купена там не знам.Това го разбрах ,че не е концентрат само по вида на 4 литровата бутилка.Само дето ясно си беше нарисувано колко да слагаш от него при различните килограми и съм слагала по инструкции,така че няма как да съм слагала по-малко.По рано разглеждах един гръцки сайт на Скип и Коколино и там бяха нарисувани само такива големи бутилки,така че незнам дали в Гърция се продава концентрат.
И идея си нямам къде е произведен,а хвърлих бутилката оня ден и забравих да видя по бар кода. ooooh!А иначе струваше 5 Евро.

# 469
toku shto yj izprax drexite si s exo saveks kakto gi slojix v peralnqta taka gi izvadix xich ne sum dovolna chisto mente.... mnogo se razocharovax za poreden put i poveche nqma da kupq takava prax!!!!!!! Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty

# 470
  • плевен
Момичета някоя от вас ползвала ли е италиански прах за пране? До нас има магазинче за италиански препарати,та се чудя кой си заслужава да си взема.

# 471
Момичета някоя от вас ползвала ли е италиански прах за пране? До нас има магазинче за италиански препарати,та се чудя кой си заслужава да си взема.
Пробвай евентуално Даш, за друго не ти гарантирам.

# 472
Да, Блюмен е права - Даш или Ава, в краен случай - Диксан.
Другите италиански не заслужават много пари.
Ако са по-евтини от ...Рекс, например, може Wink

# 473
много се чудих  с кой прах да експериментирам този път и видях един,непознат за мен и само за това го купих-турски е,Хепи аутомат,по 3кг е опаковката и струваше 7.30.Ами пере си добре,и на плодови петна пробвах-изчисти ги,даже и мирише добре.А  попаднах и на един омекотител Velvetine activ fresh,чешки-става,ако нямаш нещо по-добро подръка...А иначе за другите-последния Персил,който купих излизаше от пакета влажен и лепнещ,точно като късове от захарен памук.Вече сме се превърнали на детективи за да различим добрата стока от лошата Simple Smile...Лично аз съм стигнала дотам,че като купувам опакован сладолед с фунийки на Делта,опипвам всяка една опаковка дали има в нея фунийка-това след като ми се случи да намеря  полуизядена и все пак опакована фунийка,и други нахапани и опаковани.

# 474
може би вие ще ми помогнете за избор на прах:
Близо до нас внасят от турция прах за цветно пране ALO -6кг.,20лв
`Кажете ми отзиви за него,защото за първи път го чувам,и ако някой е от южна българия близо до свиленград например,може да сподели от къде да си купя по-евтин прах,че трафикантите край нас си слагат страшна надценка над стоките??? ooooh!

# 475
може би вие ще ми помогнете за избор на прах:
Близо до нас внасят от турция прах за цветно пране ALO -6кг.,20лв
`Кажете ми отзиви за него,защото за първи път го чувам,и ако някой е от южна българия близо до свиленград например,може да сподели от къде да си купя по-евтин прах,че трафикантите край нас си слагат страшна надценка над стоките??? ooooh!

ALO е турското име на нашия Tide.

Подобно на България, ALO е втория клас след Ариел от продуктите на Проктър енд Гембъл и качеството му е подобно на нашия Тайд.
Ти си прецени дали турският ще ти излезе по-евтино от българския.

# 476
Аз съм приятно изненадана от новия RЕX crystal fresh, изпира и прането е ароматно без допълнителен омекотител..
Дано да пуснат аналог и на цветния РЕКС с добър ароматизатор

# 477
  • Пловдив
Здравейте на всички!

Хвърляла съм по едно око на темата,както и на тази за течните гелове за пране  и понеже знам,че сте компетентни се обръщам към вас.

Писнало ми беше от нищо вършещи прахове и по тази причина потърсих темата.Научих много благодарение на вас Hug,за което страшно много благодаря.

От Пловдив съм и се бях насочила към магазинчето до училище ''Душо Хаджидеков''където ,ако правилно съм разбрала ,има разнообразие от по-качествени прахове,гелове и омекотители.
Но днес бях до търг.център ''Форум''-квартал ''Тракия'' и там на втория етаж видях щанд за прахове.Имаше много видове  и май точно такива каквито се коментират тук-Даш,Диксан и т.н.,Ариел и Персил,но не такива за Източна Европа Confused.Запомних само няколко цени,но напр. Диксан за бяло пране-80 дози-42 лв,това изгодно ли е.

Въпросът ми е-сигурно  ли е да си купя прах от там,тъй като ми е по-близо.

Поздрави.

# 478
Mirkam видях този щанд след един рожден ден там преди две седмици и не ми хареса. Защото имаше само по една-две бройки и то прашасали. Ариела(течния) не беше немски, а не успях да прочета еткета с нещо на странен език. Цените не сравнявах, просто не мога да помня, защото в много магазини ходя, но нямаше избор. То на един щанд два на два в коридорчето пред стълбите как да има. Не съм ходила пак. Диксан е важно какво производство е - ако е испански не  струва като австрийския или италианския. гръцкия е само белина, изгаря. Ариела немски май за 90 дози е окло 45-46.

# 479
А кои от продаваните в Гърция прахове бихте препоръчали на достъпна цена...ако има такъв.
Един колега ще ходи на риболов другата седмица и му поръчах и Ленор, към 3 лв излиза 2 литра.

Общи условия

Активация на акаунт