Прах за пране и омекотител за дрехи

• 212 242
  • 767
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Купували ли сте и какво ви е мнението за Denkmit на Drogeriemarkt?  Thinking

# 481

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 20:00 от Кремче Ванилия

# 482
А кои от продаваните в Гърция прахове бихте препоръчали на достъпна цена...ако има такъв.
Един колега ще ходи на риболов другата седмица и му поръчах и Ленор, към 3 лв излиза 2 литра.

Versace,
Мен, ти не купи ли вече? Или свърши бързо?
Много рядко переш? Или много често?
Преди няколко седмици те консултирахме бе, човек Laughing
тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=423680.msg12816748#msg12816748

# 483
И пак аз Grinning

Гелева, имам впечатления.
Този продукт ми е любим ...обаче за примери.
Това е прахът, при който най-добре е прецизирано съотношението цена-качество. Качеството му отговаря на цената на 100%
Перфектен е, в това отношение.
Иначе е на половин цена от най-добрите на пазара.
А бе, добър е, добър.

# 484
  • София
Благодаря. Hug Ще го пробвам съвсем скоро. Simple Smile

# 485
Къде е правен? Концентрат ли е или е просто в малки опаковки?

# 486
  • София
Нямам време да чета, затова ще ми простите, ама да питам.

Мъжът ми ми каза, че може да поръча от колеги, които пътуват до Сърбия някакъв прах за пране - 9 килограма за около 20 лева. Някой изобщо купувал ли е оттам и знае ли за какво става дума, защото мъж да питаш - мисия невъзможна  Grinning

# 487
Верно е, мен ме не питай Laughing

# 488
  • София
Верно е, мен ме не питай Laughing

Sad Знаех си аз.  Wink Hug

# 489
Запис да ви следя...
От скоро минах на течни препарати и съм доста доволна:
Domal  за децата, Dixan Multicolor за цветно и Dash универсал  за бяло.

# 490
Аз да ви кажа, пробвах Скип, след като тук четох за него. Не ми хареса. Ама пак да спомена, не че някой помни, пералнята ми е ужасна. А май се оказва, че преди праха за пране човек трябва да има възможност да си купи хубава машина. Та пак си взех течен Персил и пак съм доволна.

Купих да пробвам омекотител...как му беше името обаче? Е, забравих го, концентрат, едно пакетче за 1 л вода, разтваря се и така се ползва, 3,60 дадох за това чудо, мнооого е хубав, като парфюм е. Само да видя в магазинчето как му беше името, че му изхвърлих опаковката/ за 3л течност беше 7,50 някъде/

# 491
Аз да ви кажа, пробвах Скип, след като тук четох за него. Не ми хареса. Ама пак да спомена, не че някой помни, пералнята ми е ужасна. А май се оказва, че преди праха за пране човек трябва да има възможност да си купи хубава машина. Та пак си взех течен Персил и пак съм доволна.

Купих да пробвам омекотител...как му беше името обаче? Е, забравих го, концентрат, едно пакетче за 1 л вода, разтваря се и така се ползва, 3,60 дадох за това чудо, мнооого е хубав, като парфюм е. Само да видя в магазинчето как му беше името, че му изхвърлих опаковката/ за 3л течност беше 7,50 някъде/

Какво не ти хареса на Скип, ако не е тайна?
От коя държава е внесен?

# 492
  • Варна
Някой може ли да ми каже какво количество се слага от омекотителя сано, понеже си купих икономична опаковка а тя тяма капачка

# 493
Някой може ли да ми каже какво количество се слага от омекотителя сано, понеже си купих икономична опаковка а тя тяма капачка

И превод на български ли няма?! Ми... те /който ти го е продал/ са за Комисията за защита на потребителите #2gunfire

# 494

И превод на български ли няма?! Ми... те /който ти го е продал/ са за Комисията за защита на потребителите #2gunfire

Не който го е продал, а този който го е внесъл и го разпространява/ и не смо за КЗП , а и за РИОКОЗ/.
А, за съжаление, не мога да помогна - не използвам омекотител сано.

Общи условия

Активация на акаунт