Прах за пране и омекотител за дрехи

• 212 313
  • 767
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря за отговорите!Видях темата за този уред,но при мен става въпрос за  2-3 месеца,после водоизточникът ще е друг и поблема с варовика ще отпадне.Сега искам само да не си повредя  пералнята и дрехите да се изпират добре.

# 526
Искам да споделя колко приятно изненадана останах от един български продукт  Peace Вчера бях на пазар и реших да взема една кутия за проба от новия Савекс Актив Капсулс за цветно, прибрах се пуснах си пералнята и сега като погледнах вече сухите дрехи и щях да припадна, нито един прах до сега включително и "бутиковите" които съм ползвала не е изпирал толкова добре калните маншети на дънките ми  Heart Eyes  Аромата му по принцип е хубав,силен и траен което ме дразни защото от много силни миризми ме боли главата обаче ако някой иска дрехите му да ухаят след изсъхване това е неговия прах  Peace

# 527
Благодаря на всички,които ми отговориха!Guess who, ще се вслушам в препоръката за persil-a small&mighty и ще го пробвам и него,защото честно казано нещо не съм очарована от dixan-a.2 дни се счупих да пера какво ли не и да го дозирам как ли не,но не можа да ме зарадва.

# 528
Моля да споделите мнение за прахове и омекотители Dreco.  Wink Май са немски, а и ценичките са  добри. Прави ми впечатление, че не са силно ароматизирани, което за мен е плюс. Да се престраша ли да ги пробвам?  Grinning

# 529
Моля да споделите мнение за прахове и омекотители Dreco.  Wink Май са немски, а и ценичките са  добри. Прави ми впечатление, че не са силно ароматизирани, което за мен е плюс. Да се престраша ли да ги пробвам?  Grinning
И аз ги гледах и му се чудех на праха та ако го пробваш сподели дали си заслужава  Peace

# 530
  • в белята
Предлагат ми да пробвам някакъв омекотител soupline ,да имате представа що за стока е?И много се чудя дали да взимам течен Persil Baby i Persil Kids гръцко производство ,имате ли наблюдения над тях?
Аз ли нещо немога да дозирам ,ама кърпите все още ми си излизат като шкурка ,дори и с Коколино  newsm78 newsm78 newsm78 ,дане би да е проблема колко прах за пране слагам?

# 531
Нищо особено .. но става.

# 532
Не мога да разбера в пералнята ли е проблема,но прането ми никога не мирише силно на прах или омекотител.Всеки път сменям дозата,обаче пак не  newsm78 Пералнята ми е нова,на 2 месеца,майка в къщи пере с една антика,слага толкова,колкото и аз обаче прането ухае много после.

# 533
В пералнята.
Коментирахме го скоро. Обяснението е в променените цикли на новите машини.
Разрови се по темите, ако е толкова важно за теб.
А поне изпрано и омекотено ли е, прането де Laughing

# 534
В пералнята.
Коментирахме го скоро. Обяснението е в променените цикли на новите машини.
Разрови се по темите, ако е толкова важно за теб.
А поне изпрано и омекотено ли е, прането де Laughing
Изпрано,омекотено,но не и миризлово  Laughing
И какво мога да направя по въпроса поне маалко да понамирисва на пране?
То моето все едно с обикновен сапун съм го прала-грам не мирише на нищо
  Twisted Evil

# 535
По преалнята ми се е появил мухал, който ме притеснява. Опитах да го почистя с гъба, но не става. Има ли препарат, с който да го почистя, без да си повредя пералнята?
Дано не оспамвам темата.

# 536
По преалнята ми се е появил мухал, който ме притеснява. Опитах да го почистя с гъба, но не става. Има ли препарат, с който да го почистя, без да си повредя пералнята?
Дано не оспамвам темата.
Аз такъв препарат не открих.
Гес е дала чудесен съвет за почистването, който открих и в един сайт.
Пералнята се пуска празна на най-високите градуси с прах за бяло пране, но половин доза. Нека програмата да е по-дълга, с най-ниски обороти на центрофугата.
Моята  7 годишна бабичка стана като нова след такава процедура.

# 537
Има разбира се такъв  препарат - на Доктор Бекман  е. Синьо  шишенце  с розова капачка и много дълъг надпис на немски ,който аз не разбирам.  Почиства  барабана, тръбите - от сапунени отлагания , котлен  камък . Отстранява   накип от  нагревателя на пералнята. Пробвай  го .Бекман по принцип нямат лош продукт .

# 538
Габи, не става.
Мухълът е различен от налепите, варовикови и всякакви.
Иначе за тях има и екологичен дори.
Чререш е права със съвета

# 539
мерси   за отговора .аз нямам мъхъл , но го  ползвам за цялостно почистване. Както винаги  си страхотен  в отговорите си   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт