Прах за пране и омекотител за дрехи

• 212 318
  • 767
  •   1
Отговори
# 540
Аз моята пералня вече я пускам горе-долу веднъж месечно на 90 градуса за 165 мин. без никакъв препарат и без дрехи.
Първия път имаше половин педя гъста пяна.Бях ползвала 1 година само течен прах.
Сега пяната е по-малко,но пак я има.Плетените зимни дрехи повече не са замирисвали. Hug
Малко не е точно по темата,ама...аз да кажа Embarassed

# 541
Искаш да кажеш,че се е наслоил препарат?И то за месец?Представям си какво остава след омекотителите...

# 542
Днес реших да пробвам да пусна пералнята празна, ама не разбрах последно с или без прах? newsm78

# 543
  • Стара Загора
Днес реших да пробвам да пусна пералнята празна, ама не разбрах последно с или без прах? newsm78

С прах за бяло пране я пусни

# 544
  • София
Да споделя и аз.Пералнята ми е на малко повече от две години.Обаче барабана някой път мирише,не мога да определя на какво,но миризмата определено е неприятна.И някой път като че ли се предава малко или много на прането.
Пера с Ариел от много дълго време на прах а от 6 месеца течен.Винаги е купен от специализираните магазини за перилни препартаи т.е. уж е немски.Омекотителя ми е Сано Максима.
Дали да не пробвам това,което се предлага по-нагоре пускане на 90 градуса на дълга програма?
Или нещо друго,някакви идеи?

# 545
Да споделя и аз.Пералнята ми е на малко повече от две години.Обаче барабана някой път мирише,не мога да определя на какво,но миризмата определено е неприятна.И някой път като че ли се предава малко или много на прането.
Пера с Ариел от много дълго време на прах а от 6 месеца течен.Винаги е купен от специализираните магазини за перилни препартаи т.е. уж е немски.Омекотителя ми е Сано Максима.
Дали да не пробвам това,което се предлага по-нагоре пускане на 90 градуса на дълга програма?
Или нещо друго,някакви идеи?
Купих си Ариел от Метро и тогава за пръв път ми се появи "неприятната" миризма (беше отвратителна,за да бъдем по-точни).Иначе омекотявах по това време също със Сано.Сега пера само с течни и нямам миризма,но определено мисля да пробвам това пране без прах и дрехи.Само се чудя на коя програма да го пусна,че не са ми много кратки програмите.Също така ми е чуденка като имам шесто чувство на пералнята за килограми каква вода ще пусне за 0 килограма и дали да пусна и пара,за да "дезифекцира"?

# 546

С прах за бяло пране я пусни

Пуснах я без прах, защото чак сега видях отговора ти! Simple Smile
Пак пусна пяна и такава гнус не бях очаквала ...

# 547
Момичета,бях се оплакала преди време,че никакъв аромат не се задържа по дрехите ми,та какъвто  ще и омекотител да сложа.Моите фаворити на Ленор оксижен пауър,розовия и черния,дето уж са много силни направо се изпаряваха-вадя пране-миризма никаква.
Вчера на бързане ми трябваше бебешки омекотител да изпера някоя друга ританка и грабнах на БИНГО-сенситив. Ами такъв аромат,толкова силен откакто имам новата пералня не съм имала.
Май е било до омекотителя,не до пералнята,както някои предположиха.
Да вметна,че и на Силан черния,както и на Семана също не ми предаваха аромат на прането.
Crossing Arms

# 548
Аз ползвам белия Бинго отдавна - не само е силен (концентрат, слагам по малко), но и адски много ми харесва аромата !  Simple Smile

# 549
Аз ползвам белия Бинго отдавна - не само е силен (концентрат, слагам по малко), но и адски много ми харесва аромата !  Simple Smile
Помня,че преди редовно ползвах зеления,но тогава бях със старата пералня и то какъвто и омекотител да сложех си ухаеше супер прането.
Сега с новата пералня ,уж тя нещо неутрализирала миризмата и нищо не ухае,обаче този на БИНГО направо приятно ме изненада  Peace
Сега и без това ще ми се налага честичко да пера бебешки дрешки,пък и като ми харесва аромата,хич няма да купувам 2 вида омекотител,ами ще си карам с белия.Тъкмо съм уцелила силния аромат  Peace

А случайно да знаете,гледам някакъв омекотител "Е" ,той дали е добър?

# 550
  • There I was on a July morning
Също така ми е чуденка като имам шесто чувство на пералнята за килограми каква вода ще пусне за 0 килограма и дали да пусна и пара,за да "дезифекцира"?

Прочети си в упътването за пералнята, точно как се извършва пускане на празна пералня.
В моята книжка е обяснено да се сипят 2 литра и след това тя си взима още вода, аз така процедирам, но не знам твоята каква марка е и на какъв принцип работи.

# 551
Спрах за бяло пране, но половин доза!
И намалена до минимум в оборотите центрофуга.

# 552
А случайно да знаете,гледам някакъв омекотител "Е" ,той дали е добър?
Това са прахове и омекотители полско производство. За мен са посредствени.

# 553
Също така ми е чуденка като имам шесто чувство на пералнята за килограми каква вода ще пусне за 0 килограма и дали да пусна и пара,за да "дезифекцира"?

Прочети си в упътването за пералнята, точно как се извършва пускане на празна пералня.
В моята книжка е обяснено да се сипят 2 литра и след това тя си взима още вода, аз така процедирам, но не знам твоята каква марка е и на какъв принцип работи.
На моята май същото го пишеше,ама мислех си че това важи само за първото пране.Иначе е уърпуул с пара (стийм нещо си).
Как да е-направих експеримента без прах и водата беше безупречно чиста.Пяна имаше съвсем малко в началото,защото не си бях измила контейнерчето за прах.Чак да се разочарова човек. Wink

# 554
  • There I was on a July morning
[На моята май същото го пишеше,ама мислех си че това важи само за първото пране.Иначе е уърпуул с пара (стийм нещо си).
Как да е-направих експеримента без прах и водата беше безупречно чиста.Пяна имаше съвсем малко в началото,защото не си бях измила контейнерчето за прах.Чак да се разочарова човек. Wink

Е, ти какво очакваше - кал ли да пусне.  hahaha
Това упражнение го правя веднъж в годината и не ми е видимо замърсена водата. Wink

Общи условия

Активация на акаунт