Прах за пране и омекотител за дрехи

• 212 276
  • 767
  •   1
Отговори
# 195
Използвам течен FROSCH PeaceОмекотител Ленор-лилав в момента.И с нетърпение очаквам да отмине дъждовния период,че колко пране чака.. Simple Smile
Днес си купих този прехвален течен РЕКС за цветно и наистина е страхотен.Благодаря Ви  bouquet

# 196
  • BRUXELLES
ТеЧен Персил   и   Ленор (Червен) Peace

# 197
Много харесвам течния фрош.Последния път купих препарат с омекотител в едно,няма такава гадост.Сега за да не го изхвърля добавям друг омекотител,към прането.Последният ми омекотител е на сано,много ми харесва

# 198
ариел течен,скип-течен а сега съм на диксан-прах и течен .това са прекрасни прахове за пране Grinning

# 199
  • Бургас
използвам Ариел, Персил на прах или в течен вариант.
Доволна съм.

# 200
Тай или Ариел, а от омекотителите ленор , а за децата един гръцки Peace

# 201
Ариел и Силан

# 202
Добре де обяснете ми защо предпочитате течни вместо прах?Мен много ме дразни като почне да ми се стича по капачката и омазвам всичко около пералнята.

# 203
Рекс и Ленор.

# 204
  • близо до Кресненското дефиле
Персил течен и Силан.
За да не ми се разтича на средното отделение за прах има една преградка отзад.Блъскам я надолу и става като ваничка.За обикновената прах за пране трябва да е нагоре.

# 205
Добре де обяснете ми защо предпочитате течни вместо прах?Мен много ме дразни като почне да ми се стича по капачката и омазвам всичко около пералнята.

ми мисля, че по добре изпира. сипвам в чашката и направо в барабана при дрехите, отделението за прах си остава чисто и цялото количество прах където трябва

# 206

ми мисля, че по добре изпира. сипвам в чашката и направо в барабана при дрехите, отделението за прах си остава чисто и цялото количество прах където трябва
Течния не съдържа белина и затова е по удачен за цветно пране , а този който е на прах е по силен (с белина вътре ) и е по подходящ за бялото пране .С течния не се обезцветяват дрехите с две думи , това му е предимството.Независимо , че този който е на прах има за цветно и за бяло и в двата вида има белина .. за това си купувам течен( с който пера цветните дрехи ) и такъв който е на прах за бялото пране.

# 207
 има течен за бяло и течен за цветно

# 208
Онзи ден за първи път опитах Елиз /или Елиза/- има за всякакви дрехи- много ми допадна.

# 209
Течния не съдържа белина и затова е по удачен за цветно пране , а този който е на прах е по силен (с белина вътре ) и е по подходящ за бялото пране .С течния не се обезцветяват дрехите с две думи , това му е предимството.Независимо , че този който е на прах има за цветно и за бяло и в двата вида има белина .. за това си купувам течен( с който пера цветните дрехи ) и такъв който е на прах за бялото пране.

Само малка поправка - в праха за цветно пране няма белина, само в праха за бяло има. Става въпрос за белина на кислородна основа, перборат. В течните препарати наистина белина не може да има, но в тези за бяло пране има оптични избелители.

Общи условия

Активация на акаунт