Прах за пране и омекотител за дрехи

• 212 142
  • 767
  •   2
Отговори
# 345
brillante Blumen,

Видях новата опаковка на Даш, но не съм го пробвал.
Сега ще запитам немците с един мейл, а следобед ще ида някъде да го "пипна и подуша".
 Ще пиша по-късно какво съм научил.

# 346
brillante Blumen,

днес получих отговор на нашето питане.

Твоето предположение се оказа много точно. Даш в Германия, а и не само там, вече не е 2 в 1. Не са го написали в прав текст, но се чете ясно между редовете. Бяха отзивчиви и подробни, защото знаят, че нямат пазар за този продукт тук. Пишат нещо, в смисъл за подобрена рецептура за мнооооого дълготраен аромат и по-качествено омекотяване newsm78. Доколкото разбирам, проблемът им е маркетингов, а не технологичен. Немците толкова години не обръщали много внимание на това "2in1", защото възприемали омекотяването като последващ процес. Нещо като моята теза за гланца в миялната машина. След като всичко е изплакнато, на разни температури и програми, действието на гланца в таблетите /или на омекотителя по текстила/ не е както, ако се дозира от машината самостоятелно и допълнително. Как да е, аз не обичам много силен аромат, а фин и дълготраен. А омекотяването си беше ценно, дано не са го затрили. Хубавите новини за Даш са новия аромат Блютен самба и по-концентрираните прахове в големите опаковки/средна доза от около 130 мл. при 88 за компакт/. Лошите са, че е поскъпнал, както и всички продукти на P&G.  На старата цена продават вече геловете си с 10% по-малки опаковки. От 1,5л=20 дози вече са 1,26 мл=18 дози Sad.
Това е от мен.
Пак станах многословен и подробен, но надявам се съм полезен на всички.

# 347
Ние последния път, когато избирахме прах, в Кауфланд всички Ариел течен бяха без дозаторни чашки. От персонала ми казаха, че така ги получават. Е, затова си взехме течен Персил, син. Много съм доволна. Ако ми скимне слагам омекотител Малиция. Обаче да ви кажа ,моята пералня е същинска бръкма, и засега течния Персил пере много добре с тази машина, но и не само това, а и дрехите миришат много приятно.
За мазните петна ползвам обезмаслител;) А в бялото пране налях едно като белина, но не е белина и мирише много хубаво, да не повярва човек, но всичко, което изпрах така направо светна!/нещо на основата на кислорода беше/
Виж, Дедо е казал за някакъв, ще го "преслушаме", само да имаме път към Пикадили.

# 348
Ееееее, Дедо, много благодаря за изчерпателния отговор.
Аз пък си харесвах Даш... newsm78  newsm78С дълготраен аромат е.
Имам дрехи прани с прах на Даш от мин. лято и сега като ги извадих, ухаят все така силно.

# 349
  • 1st floor
Моля ви споделете с какво премахвате петна от трева и чорапи с кал как почиствате.
Чистя с Перилис за два лева.Препарата се казва СПот и го има и с пулверизатор и без...Върши чудеса!!!

# 350
Моля ви споделете с какво премахвате петна от трева и чорапи с кал как почиствате.
Чистя с Перилис за два лева.Препарата се казва СПот и го има и с пулверизатор и без...Върши чудеса!!!
еи този препарат е златен но за съжаление в центъра го няма вече от къде си го снабдяваш

# 351
  • Бургас

За мазните петна ползвам обезмаслител;) А в бялото пране налях едно като белина, но не е белина и мирише много хубаво, да не повярва човек, но всичко, което изпрах така направо светна!/нещо на основата на кислорода беше/
Виж, Дедо е казал за някакъв, ще го "преслушаме", само да имаме път към Пикадили.

А как се казва препарата? Аз от Гърция се снабдих с една туба Klinex като си мислех , че е течен прах Crazy да ама не, май е нещо като белина, има нарисувани плочки и мивка на опаковката, освен пералня. И тъй като нищо не разбирам от техните йероглифи, а на друг език не пише, препарата стои и чака по-добри времена, когато разбера как да го използвам. Mr. Green

# 352

А как се казва препарата? Аз от Гърция се снабдих с една туба Klinex като си мислех , че е течен прах Crazy да ама не, май е нещо като белина, има нарисувани плочки и мивка на опаковката, освен пералня. И тъй като нищо не разбирам от техните йероглифи, а на друг език не пише, препарата стои и чака по-добри времена, когато разбера как да го използвам. Mr. Green

Клинекс е гръцкото име на Доместос.

# 353
  • 1st floor
еи този препарат е златен но за съжаление в центъра го няма вече от къде си го снабдяваш
Ако ти е удобно в Халите го има - на щанда за препарати в ляво от стълбичките на часовника...но жената каза, че фирамата е от провинцията и не винаги е зареден ...минавам от там често и винаги имам по два у нас, като свърши единя , си купувам друг и така никога не оставам без него...

# 354
  • Бургас
guess who  bouquet
Пробвах го сега. Има разлика в миризмата, по-поносима е от тази на Доместоса.

# 355
Пера с прах "Е".За петна ползвам Перилис,но не съм много доволна от него.

# 356
прах Персил и омекотител синъо Коколино,благодаря на guess who ,че ми каза ,че са аналог на Комфорт  bouquet

# 357
прах Персил и омекотител синъо Коколино,благодаря на guess who ,че ми каза ,че са аналог на Комфорт  bouquet

Коколино от Румъния ли взе, или все още може да се намери някъде у нас?

# 358
guess who

У нас има спорадичен внос от Германия. Нарича се Кушелвайх. Намира се в опаковки от 750 мл или 1 литър в 4-5 аромата/зелено, синьо, бяло, оранж.../ Цени - между 4 и 6 лева.

# 359
 Heart EyesНамерих в Русе,зареждат в малко магазинче,има на още две места ,но  само жълт и зелен.Още веднъж   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт