Размяна на парфюми ХІ

• 22 634
  • 220
  •   1
Отговори
# 90
Какво означава да не започваме отново?Искаш да кажеш,че ако някой се е сдобил с менте,да си трае,така ли? #Crazy
И защо си мислиш,че никой не ти повярва?Напротив,аз съм от хората,които ти повярваха.И както и много други.От тогава имам едно на ум ,и никога не бих рискувала с нея.Това че няколко потребителки са разменили с нея и са доволни,не означава,че някой друг няма да се опари с менте.Тежко му на този,на който се падне ''печелившата'' карта.
От години чета и пиша в този форум,и знам,че никога не би написала нещо,ако имаш съмнения,че може да не си права.Така че полож. отзиви на никой,абсолютно на никой, не биха ми повлияли на мнението ми.Имам си глава на раменете,чета между редовете и преценявам сама,кой крив,кой прав.Досега интуицията не ме е подвеждала никога.

Последна редакция: ср, 24 дек 2008, 11:02 от Анонимен

# 91
  • София
Какво означава да не започваме отново?Искаш да кажеш,че ако някой се е сдобил с менте,да си трае,така ли? #Crazy
И защо си мислиш,че никой не ти повярва?Напротив,аз съм от хората,които ти повярваха.И както и много други.От тогава имам едно на ум ,и никога не бих рискувала с нея.Това че няколко потребителки са разменили с нея и са доволни,не означава,че някой друг няма да се опари с менте.Тежко му на този,на който се падне ''печелившата'' карта.
От години чета и пиша в този форум,и знам,че никога не би написала нещо,ако имаш съмнения,че може да не си права.Така че полож. отзиви на никой,абсолютно на никой, не биха ми повлияли на мнението ми.Имам си глава на раменете,чета между редовете и преценявам сама,кой крив,кой прав.Досега интуицията не ме е подвеждала никога.

Имах в предвид да не започваме със скандала от преди 2 теми, извинявай не съм се изразила правилно... просто тогава се потресох от отношението на момичетата, за това че съм казала истината... иначе съм напълно за да се пишат никовете на тези които са изпратили менте на някой!

# 92
Добре,аз също не обичам скандалите.Nad Tab,искрени съчувствия.Аз също пратих 100мл нов парфюм от парфюмерия,а се сдобих с менте от левчето.
Просто моля за четвърти път anjela801 да си разменим обратно парфюмите.Правя го във форума,защото на лични не ми отговаря.
Моля за извинение всички момичета,на които им е било досадно да четат за моето произшествие.
Весели празници на всички в темата! Party

# 93
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=107102
това е профила на въпросната потребителка.Пише че днес е била активна,т.е. в час е с темата.
Молим да пише по темата или да върне на момичето парфюмчето,че от такива като нея,се опорочава цялата тема.Може и тя да не е знаела,че е менте,но криенето и,говори точно обратното.
Грехота е да си сложиш икона на Дева Мария в подписа,а пък да мамиш Sick

# 94
MNG -това ли е парфюма, който сте разменили Dolice&Gabbana Puor Femme?Защото аз се уговарях с нея да за този и в последния момент се отказах,понеже като не мога да видя парфюма преди размяната на живо и съм доста предпазлива.Хе хе а тя ми отговори, че човек трябва да рискува понякога.....каква ирония  Mr. Green

# 95
Емили,тя току-що благоволи да ми пише.Пише ми ,че се излагам в темата и защо го правя на въпрос,като и на нея и били пробутвали ментета???
Иначе ми прати уж шанел.

# 96
  • на пистата
е то бива бива нагли хора ooooh!ама.....
аз да кажа,че разменям 15мл от 30 уиш на чопард

# 97
Направете си на първа страница списък с некоректните и коректните хора,
може да "спасите" някой  Thinking Макар че след тока, което написа nad_tab
не знам доколко ще е обективен Thinking

# 98
Емили,тя току-що благоволи да ми пише.Пише ми ,че се излагам в темата и защо го правя на въпрос,като и на нея и били пробутвали ментета???
Иначе ми прати уж шанел.
значи прибира си ментетата и не го прави на въпрос, за да може после да ги пласира на някого
голяма наглост Twisted Evil
да връща истинския парфюм и да си вземе обратно боклука, това е решението Mr. Green

# 99
Много,много неприятна тема в навечерието на Рождество Христово.Защо се постъпва така?

# 100
Много пъти съм се изкушавала да си купя нещо от продавалника,но точно заради това,както и тук се е получило,се отказвам... ooooh!

# 101
  • при морето
Е,не,това минава всякакви граници вече!!!Абе,Наб таб какво пак мътиш водата и искаш с празна кука шарани да ловиш?Засрами се,бе момиче!Не можело тестер за 30 лв. да е оригинален!Що за заблуда?Не знаеш ли и не се ли поинтересува да разбереш,че има марки и марки и че цените им съответно варират в различни диапазони?Колко повече примерно да струват Белите джинси на Версаче-посочената им в гет.бг цена за тестер 75мл. е 19лв.Ще уточня-в парфюмерия в център на Б-с цената е 28лв.Пак ли не е марков,щом е под 30лв. или ти тези парфюми,под 30лв. ги анатемоса като ментета?Изброявам още тестери под 30лв-/сигурна съм,че голяма част от момичетата са ги ползвали и в един или друг момент са ги харесвали/-Слънчогледите на ЕЛ.Арден,К на Криция,Сън на Жил Сандър,Дона на Тачини,Блу и Блу нот на Булгари,Ферагамо,Наоми...няма смисъл да изброявам повечеНе мога да приема ,че това са лоши или посредствени парфюми,още по-малко пък да ги нарека "ментета".Не съм човек,който ще се излага с лека ръка за някакви 20мл.Линстан,защото точно толкова получих за 70мл. Азаро.Под нивото ми е,а и годините не ми го позволяват,нито пък възпитанието.Това,че Наб или както там й е името,си позволява да ме клевети,си е за нейна сметка,явно така умее да мисли и така й харесва-има такъв тип хора,свят като цвят:пъстър,шарен,многолик.Лошото е,че те не умеят да виждат грешките в себе си , да се извинят пък-никога,забрави!Такива хора и на бесило те окачват,без да им мигне окото.Такива са и в тълпата и викат:-Осанна,разпни го!На тях им харесва този маниер на поведение-да се ровят в тинята,там им е интересно...За мен Азаро о Бель си беше нормален,напълно оригинален парфюм,със свежа,екзотично-тръпчива миризма,Съвестта ми е чиста!А клеветите,Наб таб,са бумеранг-опитай се да го проумееш,разбереш и запомниш/ако не ти е много сложна тази манипулация,де/-един ден изпратената клевета или обида се връща върху теб самия,само че с двойна сила!
Съжалявам,че в навечерието на такъв светъл семеен празник,ти отделих толкова много от скъпоценното си време,вместо да се радвам на семейството си.
Евана,на теб ще кажа само,че "няколкото" потребителки,които са разменили с мене,отдавна надхвърлят цифрата 20,вече спрях да ги броя,но ми е много лесно да им напиша никовете,ако настояваш.Така че сама по себе си цифрата е показателна.Имай си едно наум,това си е твое право!Аз също често отказвам да разменям.Има много възпитани и интелигентни момичета в този форум и само заради тях си заслужава човек да не се ядосва.Прощавам на всички,които са намесили името ми и индиректно са ме наклеветили!Няма да си позволя да наранявам сърцето си с гняв,обида или огорчение!Весели празници на всички! Wink  bouquet Hug

# 102
Oх темата взе друга посока.
Буря ,остави на мен си,да преценя кой е крив и кой прав във вашата ситуация.Извода не си го правя само от това,което е написала Над.Извода си го правя и от други твои ''изцепки''.за които ти явно и не подозираш,че се знаят.Ще дам само един пример:
Чета публикациите ти и в другия форум.Една от потребителките там,ти беше споделила ,че в заложна къща в нейния град(Варна) е виждала изгодно парфюм на Хермес.Не си спомням точно кой на Хермес,но ти я помоли,да ти го купя.Купи ти го момичето,и след няколко дни ти го обяви тук,че го разменяш.Не ти е допаднал,няма лошо,Но излъга.Излъга,че си го купила от Бюти зоун,гарантираш за оригиналноста му #CrazyЗащо не написа истината,че ти е от заложна къща.Кава гаранция даваш,какви 5 лева?Аз не казвам,че парфюма ти не е бил оригинален,но криейки истината,ти значи все пак имаш леки съмнения..Още тогава щях да те попитам,как от Бюти зона,като Хермес не се внася официално в Бг?Просто да те подсетя,че в нет пространството не можеш да скриеш.Защо не беше честна и не написа точно откъде ти е парфюма?А знаеш ,че четат и от другия форум,ще свържат нещата,то е елементарно.Но за твой късмет,се замотах с други четива в нета и забравих.После пък беше като качулка след дъжд.То и сега не е мястото,но ти ме предизвика.Сега стана ли ти по-ясно какви са ми причините да се съмнявам в думите ти.Ако ще и 200 човека да са разменяли с теб.Имам свои наблюдения,едно от които ти споделих,така че моето мнение си е мое мнение.
Не вярвам да си толкова смела,та да пробуташ менте на ''стара пушка'' в тази област.Но на зайците защо не,няма лошо Mr. GreenПък нека пишат после,много важно.Ти нали си плетеш кошничката добре.Така и очаквах да се получи.

# 103
  • при морето
Нещо се бъркаш ,драга!Никога не съм обявявала Мервей за размяна,нито пък съм писала ,че е от Бюти зоната,по простата причина,че не влизам там.Магазините,в които купувам,са Трия,Пиргос и Еврос.Разбира се,че сама си преценяваш,аз какво ти казвам?Нещо много на криминален език ми се изразяваш,трудно те "разчитам".Май в момента търсиш под вола теле? newsm78

# 104
  • Варна
Леле, грозна история! Засрамете се днес поне! Няма ли святи неща тези дни, та се разправяте?! По-важни ли са едни тъпи парфюми от всичко друго?
 ooooh!
Хич не ми е работа, не разменям по принцип и не мога да кажа кой прав, кой крив, но все пак - празник е, не си го вгорчавайте.

Весели празници от мен!

Общи условия

Активация на акаунт