Попитай Козметичката

• 81 414
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Йори, страхотна тема   bouquet Аз съм с проблемна кожа и единственото,което малко от малко ме спасява е ежемесечното почистване при козметик. Въпросът ми е за д"арсонвала - мисля да си взема за вкъщи  Laughing - до колкото разбрах, може и да не се слага антибактериална пудра, но колко често може да се ползва, тоест има ли опасност от прекаляване и въобще добра идея ли е ползването му в домашни услвия ? Предварително благодаря  Hug

# 691
  • Бургас
Кожата на лицето ми е, склонна към невродермити и имам розацея, която се проявява при рязка смяна на температурата. Зимата-суха кожа, ползвам Nachtkerzen балсам на Dr.Theiss, а лятото кожата се омазнява, ползвам Биодерма или Авен, съответно и слънцезащитен крем с фактор 50.
Какви козметични процедури са подходящи за моята кожа (като изключим, парната баня) и на колко време?

# 692
  • Бургас
Здравей,Йори!
Бях споменала ,че имам пигменти петънца.Най-видим са над горната ми устна.Появиха ми се след второто раждане.Има ли някакъв срем заличаващ такива петна?Петънцата не са чак толкова тъмни.Ти  беше споменала за някакви процедури?Би ли ми разяснила какво точно представляват?
Извинявай за въпросите,но тук в Бургас не са чак толкова копметентни и като отида искам да ми направят това,което искам,все пак да не рискувам.
Доверявам ти се,напълно!

# 693
Здравей Йори, на 35 съм и от известно време имам много гадни торбички под очите сутрин, които не изчезват съвсем и през деня, само стават по малки   ooooh!. Здрава съм, не е от това, предполагам че е от възрастта  newsm78
Би ли ми препоръчала някакво кремче за този гаден проблем или нещо друго  newsm78
Благодаря ти   bouquet

# 694
Здравей и от мен Йори!Аз също имам пигментни петна не само около устните но и около слепоочията!С всяка изминала година по малко се увеличават!Освен петната  като сложа и луничките  и вече месец август съм неузнаваема!Забравих темата е страхотна БЛАГОДАРЯ предварително!  bouquet

# 695
Йори, страхотна тема   bouquet Аз съм с проблемна кожа и единственото,което малко от малко ме спасява е ежемесечното почистване при козметик. Въпросът ми е за д"арсонвала - мисля да си взема за вкъщи  Laughing - до колкото разбрах, може и да не се слага антибактериална пудра, но колко често може да се ползва, тоест има ли опасност от прекаляване и въобще добра идея ли е ползването му в домашни услвия ? Предварително благодаря  Hug

като цяло,д'арсонвал може да ти се прави всеки ден,без да се притесняваш,особено както си с проблемна кожа.друг е въпроса дали ще е удачно да го ползваш при домашни условия.

# 696
за пигментациите бях писала че за постигане на добър и траен ефект препоръчвам процедура с AIPL система.и така-самата процедура не е безболезнена,но е за няколко секунди.самите  системи AIPL си имат програма за пигментни петна.ако е необходимо процедурата се повтаря след период от време.
веднага след процедурата,а и няколко дена след нея самите петна,които са третирани стават потъмни и наситени на цвят.другото което е задължително при правенето на такъв род процедура е употребата на козметика със висок слънцезащитен фактор -50+ и никакво излагане на слънце или употреба на солариум седмица преди процедурата и докато трае лечението както и известен период след процедурата.

# 697
Йори благодаря за отговора!А какви парички струва тази процедура иколко такива трябва горе долу да се направят! Blush

# 698
И аз ще следя темата че и аз имам проблем  с пигментните петна 3-4 пилинга ми прави козметичката и никакъв ефект  Cry

# 699
Здравейте,
Искам да следя темата, как да се запиша newsm78

# 700
Йори благодаря за отговора!А какви парички струва тази процедура иколко такива трябва горе долу да се направят! Blush

за цената не мога да дам ориентир,но относно броят на процедурите-това се определя индивидуално,при всеки и различно и се действа в зависимост от индивидуалните особености.

# 701
Здравей Йори, на 35 съм и от известно време имам много гадни торбички под очите сутрин, които не изчезват съвсем и през деня, само стават по малки   ooooh!. Здрава съм, не е от това, предполагам че е от възрастта  newsm78
Би ли ми препоръчала някакво кремче за този гаден проблем или нещо друго  newsm78
Благодаря ти   bouquet

след като казваш,че нямаш здравословен проблем с бъбреците бих препоръчала един хубав крем за околоочният контур,както и редовно посещение при козметик за масаж на лице,шия и деколте,за да може да се подобри лимфотока и да се дренират по-добре течностите в лицето.също така има и професионални козметични терапии за околоочният контур,които също имат не лош ефект.

# 702
  • Бургас
Здравей, Йори!

# 703
здрасти:)

# 704
  • при Arctic Monkeys
йори, аз искам да попитам на всички кожи ли масажът влияе добле? няма ли опасност  при суха, много чувствителна и тънка кожа да се получи обратен ефект като разтягате например?
мерси!

Общи условия

Активация на акаунт