Попитай Козметичката

• 81 730
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас

със сигурност ли е диагностицирано че имаш розацея?
питам за да бъда максимално прецизна в отговора си.

Да, поставена ми е диагноза, предполагам, че е вярна, защото кожата на лицето ми се   зачервява на носа и бузите, има само 2 видими спукани капиляри, често чувствам сърбеж, само по лицето.Тези зачервявания настъпват обикновено след стрес, прием на горещи храни, алкохол, след резки температурни промени – преминаване от студено на топло.

# 721
според моето скромно мнение това е продукт за мазна кожа и използвайки го често ти изсушаваш кожата -нещо което не е необходимо.честно казано защо не пробваш,продукт,който е за нормална към смесена кожа.

Моля те, препоръчай ми подходящ   Simple Smile

# 722

Моята кожа е абсолютно същата, като на GagaMaga и се присъединвам към питането за хубав измиващ продукт за нормална към смесена кожа!

# 723
според моето скромно мнение това е продукт за мазна кожа и използвайки го често ти изсушаваш кожата -нещо което не е необходимо.честно казано защо не пробваш,продукт,който е за нормална към смесена кожа.

Моля те, препоръчай ми подходящ   Simple Smile

bioderma-atoderm gel moussant

# 724
Йори  това ли е въпросният гел на Биодерма,защото само него успявам да намеря!

http://www.framar.bg/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BC% … -pid30062822.html

# 725
здравейте на всички!Йори  дано вече не ставам досадна  Embarassed но искам ако ти е възможно да ми кажеш нещо за избелващата маска с ланолин  и перхидрол !   bouquet

# 726
Здравей Йори.Надявам се да не досаждам.Аз искам да попитам за отзиви за термалната вода на виши или озобщо термалната вода.Четох,че е едно от задължителните средства за грижа за кожата.Мисля да си взема тази на Виши,обаче не съм сигурна кога да я нанасям.Аз си почиствам лицето първо с гел,после тоник и след това слагам крем и локални разтвори за пъпки и раздразнения.Според мен е подходящо да я впръсквам след тоника и преди крема,но да си те питам Simple Smile
Също те моля да ми препоръчаш някакво гелче за около очи против тъмни кръгове и подпухналост.Аз съм на 18 години.
И последно да попитам,преди бях писала за едни белечета по гърба получени от неправилно стискане на пъпки.Разбрах че крем здраве има избелващ ефект,дали ще ми помогне да ги премахна или да опитам с нещо по-силно,например контратубекс.
Благодаря предварително и моля д ами отговориш Simple Smile

# 727
Здравейте!Да се включа и аз с един въпрос:)
Момоченцето на моя приятелка е на 9 години и от известно време са се поличили по нослето нещо,като черни точки.Казвам ЮнещоЮ,защото не са все още черни ,но определено има запушване на поричките на нослето видимо.Какви продукти за почистване на лице бихте препоръчали , за толкова млада кожа.Само да вметна, че са ползвали на Мустела почистващ флуиди,детски тоалетни млека,но резултат нямаше.Майката се притеснява да я завде на козметик, защото козмечтияката е предупредила,че кожата е много нежна и може да се получат странични ефекти.
Детенцето е в такава възраст,че обръща доста внимание на външния си вид и започна да се комплексира...
Благодаря Ви предварително!  bouquet

# 728
Здравейте момичета Simple Smile
Аз да ви се оплача...мн съм нещастна... Вчера бях на почистване при козметичка, която посетих вчера за 3ти път. Бях с много добри впечатления от предните две посещения и за това се и врнах пак при нея, НОООО...Вчера взе, че си остави ръцете. Имам пъпчици по брадичката и за това главно ходя. Тя, обаче ме настиска и по бузите, а си знам всяка пора по лицето и съм сиурна, че там нямах. Отделно преди около седмица ми се бяха възпалили две пъпки, които до вчера бяха позавехнали. Тя като почна да ги рови с една игла, стиска рови....и кво...днеска с гнойни връхчета, и то не само те са гнойни, ами и още трички.... Под едната /позавехнала преди това/ сега се случва нещо и според мен ще има да избива, защото ме боли в дълбочина.
   Направо ми се реве.... Така ме претупа това момиче.Изглеждам по-зле от оня ден.Никога няма да се върна там... Не!!! Излъгах...ще се върна, когато се прибере докторката, която е собственичка на салона от чужбина, да и кажа колко е накадърна МАРИЯ. И май установих, че това безхаберие е защото нея я няма. На тая изобщо не и се работеше и все гледаше да излезе до някъде......ОФФФ не мога да спра от яд......та....
Моля ви кажете ми какво да правя сега...как да ги успокоявам тия възпаления....да отида при друга сега ли?..или да ги чакам да минат сами...да ги мажа ли с нещо..какво да правя?
Дайте ми съвет Моля ви!!!

Йори ти хубаво ми беше дала координати на козметичка, ама за по лесно отидох при старата....

# 729
Здравейте и от мен!Моят проблем е бързото омазняване на кожата на лицето  най-вече около носа,челото и бузите.Моля ако може някой да ми помогне със съвет,незнам какво да си купя за почистване,тъй като  лицето ми лъщи от омазняването.Някакъв подходящ крем .Благодаря ви предварително  bouquet

# 730
Здеавейте,интересувваме какво ви е мнемието за  компактен фон дьо тен-VELONA:води се професионална козметика,пише,че има отпушващ и успокояващ ефект,SPF 15.Пише също така,че може да се използва дори след лазерна терапия и машинна депилация и изравнява тена.Произведен в Испания.Моята кожа е мазна склонна към акне и търся подходящ продукт,който да матира добре и да прикрива несъвършенствата и естествено да позволява на кожата да диша.Благодаря предварително

# 731
Йори  това ли е въпросният гел на Биодерма,защото само него успявам да намеря!

http://www.framar.bg/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BC% … -pid30062822.html
да

# 732
здравейте на всички!Йори  дано вече не ставам досадна  Embarassed но искам ако ти е възможно да ми кажеш нещо за избелващата маска с ланолин  и перхидрол !   bouquet

не ти я препоръчвам,има далеч по ефикасни и най-вече безопасни маски.

# 733
Здравей Йори.Надявам се да не досаждам.Аз искам да попитам за отзиви за термалната вода на виши или озобщо термалната вода.Четох,че е едно от задължителните средства за грижа за кожата.Мисля да си взема тази на Виши,обаче не съм сигурна кога да я нанасям.Аз си почиствам лицето първо с гел,после тоник и след това слагам крем и локални разтвори за пъпки и раздразнения.Според мен е подходящо да я впръсквам след тоника и преди крема,но да си те питам Simple Smile
Също те моля да ми препоръчаш някакво гелче за около очи против тъмни кръгове и подпухналост.Аз съм на 18 години.
И последно да попитам,преди бях писала за едни белечета по гърба получени от неправилно стискане на пъпки.Разбрах че крем здраве има избелващ ефект,дали ще ми помогне да ги премахна или да опитам с нещо по-силно,например контратубекс.
Благодаря предварително и моля д ами отговориш Simple Smile
първо-термалната вода можеш да я използваш не само сутрин и вечер,а и когато почувстваш кожата си дехидратирана през деня,а иначе сутрин и вечер след измиване и преди крема.
относно петната-не мисля че крем здраве и контратубекса ще ти помогнат за заличаване .
за очите,с оглед на възрастта на която си би могла да използваш релаксиращи леки кремове за околоочният контур с дренираш ефект.

# 734
Здравейте и от мен!Моят проблем е бързото омазняване на кожата на лицето  най-вече около носа,челото и бузите.Моля ако може някой да ми помогне със съвет,незнам какво да си купя за почистване,тъй като  лицето ми лъщи от омазняването.Някакъв подходящ крем .Благодаря ви предварително  bouquet

за да бъда максимално полезна имам въпрос към теб-пъпки имашли в омазнениете зони?

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 21:32 от Йори

Общи условия

Активация на акаунт