Попитай Козметичката

• 81 380
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Искам да попитам ,след бременноста получих едни подобни на лунички- точици около скулите и бузите, усещат се при напипване на кожата, незная с какво да си ги премахна.
сама няма с какво.има някои бабини рецепти,но преди всичко искам да знам дали си ходила на дерматолог,мазала ли си ги с нещо тези пигментации преди това?

# 76
Аз съм новичка тук и може би въпросът ми не е на точното място, но за всеки случай ще попитам. Може ли да се прави кола-маска на триъгълника по време на бременност?
може.стига да не ти е некомфортно:)

# 77
Май затрупахме Йори с въпроси.Йори,преди седмица си направих с лентички на Таки колка маска на триъгълника.На другия ден имах адски мноооооого пъпки с бяло връхче  ooooh! Аз ли нещо съм объркала,да не много грубо да съм отлепвала лентичките?Сега вече позавехнаха..хубаво,че не е лято,какво щях да правя Tired
и аз имам въпрос-колко време след кола маската се намокри на обработеното място?
Направих си я вечерта,после на другата сутрин влезнах в банята..
от грубо дърпане можеш да си направиш синини,да си свалиш и кожа,но не и пъпки.или нещо не е било както трябва с кола маската която си използвала или след това нещо си сложила да не ти лепка което е предизвикало този възпалителен процес.
Благодаря много.Ами аз с доста нещица се мазах след това..Дугия път ще внимавам с какво се мажа.Благодаря отново   bouquet

# 78
До сега не съм ходила на козметик. Мислех да отида тази седмица за почистване,но се притеснявам от възпаления. Кожата ми е суха и много чувствителна.
Какво представлява почистването с ултразвук и ефикасно ли е като ръчното? Ултразвука по-щадящ ли е за кожата?

# 79
моля те не си прави почистване с ултразвук-запушват се порите.цялата работа е че се излющва горният слой на епидермиса и кожата става погладка,но лицето не се почиства в дълбочина и не се почистват порите:)

# 80
Май затрупахме Йори с въпроси.Йори,преди седмица си направих с лентички на Таки колка маска на триъгълника.На другия ден имах адски мноооооого пъпки с бяло връхче  ooooh! Аз ли нещо съм объркала,да не много грубо да съм отлепвала лентичките?Сега вече позавехнаха..хубаво,че не е лято,какво щях да правя Tired
и аз имам въпрос-колко време след кола маската се намокри на обработеното място?
от грубо дърпане можеш да си направиш синини,да си свалиш и кожа,но не и пъпки.или нещо не е било както трябва с кола маската която си използвала или след това нещо си сложила да не ти лепка което е предизвикало този възпалителен процес.
Благодаря много.Ами аз с доста нещица се мазах след това..Дугия път ще внимавам с какво се мажа.Благодаря отново   bouquet
ами следващият път си купи бебешка пудра и се пудри с нея вместо да се мажеш.

# 81
Браво.Поздрави за чудесната тема.Само едно въпросче или по скоро препоръка.Суха дехидратирана проблемна кожа.Та въпроса ми е какъв крем да ползвам(дневен,нощен и околочен).Мисля си за медицинска козметика,но се чудя.ще  чакам отговор.Само да спомена  че съм на 28г.Благодаря предварително.ще следя темата Hug Peace
пробвай продуктите на Биодерма-продават се в аптеките.имат специална серия за проблемна кожа.но не прекалявай с почистващите гелове за измиване и пяните.за предпочитане е пяна.

Благодаря на  авторката на темата,но ще съм благодарна ,ако някой ми даделинк на тия продукти,за да се ориентирам в цените Hug Peace

# 82
ами следващият път си купи бебешка пудра и се пудри с нея вместо да се мажеш.

аз като ходя на козметик понякога също ми се получават такива пъпчици. Тя ми слага пудра, но въпреки това се получават. Подкожни също  ooooh!

# 83
Искам да попитам ,след бременноста получих едни подобни на лунички- точици около скулите и бузите, усещат се при напипване на кожата, незная с какво да си ги премахна.
сама няма с какво.има някои бабини рецепти,но преди всичко искам да знам дали си ходила на дерматолог,мазала ли си ги с нещо тези пигментации преди това?

Ходила съм на козметик просто почистване , а самите точики така си стоят , аз родих 09.03.2008г. мазала съм се с хидратиращи и избелващи кремове на Кокона и майка и сега ползвам на Билка с бяло грозде. На дерматолог не съм ходила, опитвам се да ги скривам с пудра и фондьо тен.

# 84
  • София
...
...
аз като ходя на козметик понякога също ми се получават такива пъпчици. Тя ми слага пудра, но въпреки това се получават. Подкожни също  ooooh!
Аз, затова вече се мажа с Гентамицин

# 85
  • София
И аз имам въпрос. Има ли някакъв начин за смаляване на порите по лицето. Имам много широки пори от двете страни на носа  Sad
Иначе кожата ми е смесена, а преди си беше проблемна.

# 86
И аз със същия въпрос - как да се понамалят порите, резултат от проблемна кожа, а сега по-скоро смесена?

# 87
Темата е наистина много интересна и полезна. Записвам се да я следя, по-късно можа да се включа и аз с въпроси.

Поздравления към авторката за инициативата!!!  Simple Smile

# 88
...
...
Аз, затова вече се мажа с Гентамицин

еее, бях го забравила това кремче. Как точно го ползваш - смисъл, веднага след колата маска или?

# 89
поздрави за темата. Искам да попитам има ли начин за премахване на спукани капиляри по лицето. Чувала съм за някакви процедури,има ли такива и ориентировъчно на каква цена са? Благодаря предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт