Попитай Козметичката

• 81 369
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Милица, само че не мога да ти пиша на лични, като не си се регистрирала.
Ако не е проблем мога да пусна телефона тук, но не знам дали не нарушавам някакви правила.

# 166
Аз не съм регистрирана ! Мисля, че никой няма да се разсърди  за телефона,даже може да е от полза на много жени!

# 167
Йори ,здравей!
Искам да те помоля да погледнеш този апарат и да ми кажеш добър ли е и каква му е цената ориентировъчно!Благодаря предварително за съдействието

http://www.jouvence.hit.bg/multifunctional11in1.html

# 168
Здравей, Йори! Можеш ли да кажеш кои са основните процедури, които трябва всяка жена да си прави и на колко време? Нямам си особено понятие какви услуги предлагат козметиците и какво е добре за кожата и за това питам. Аз единствено се мия с тоалетно мляко, гел за лице и лек крем, но не мисля, че е достатъчно, защото нося много грим.(Два пъти на ден го сменям- вечер е по-тежък.) Имам някакъв панически ужас от появата на бръчки, пъпки и други проблеми с кожата и ще се радвам да споделиш какво е добре да се прави! Simple Smile

# 169
И аз искам да попитам Йори- има ли друг начин за премахване на милиумите под очите освен пробиването им с игла?
има-може да се премахнат и чрез дезинкрустация (вид излющване на горният слой на епидермиса).зависи къде точно са разположени милиумите.големината и броят им.третирането им зависи от индивидуалният случай и личната преценка на козметика.

Благодаря!   bouquet

# 170
Zdravei Iori,

Imam mnojestvo zapusheni pori po bradata i okolo nosa. Molq za tvoq savet-koi produkti sa nai-podhorqshti za pochistvane na porite?

# 171
  • София
Имам въпрос- следствие на много работа с компютъра започнаха да ми се преуморяват очите и от там да са ми леко подпухнали долните клепачи. Какво следва освен, че слагам капки и използвам крем за околоочният контур?
Какви капки ползваш?
Имам в предвид,че са ти изписали някои от изкуствените сълзи,наистина има ефект от тях,но трябва да внимаваш какво купуваш,защото някои от т.нер.изкуствени сълзи или очни лубриканти са наблъскани с консерванти и могат до допълнително възпаление на окото да те докарат.

# 172
Здравей Йори-аз да попитам на какво може да се дължи факта, че кожата ми напоследък стана ужасно суха-направо на места се бели-като лишеи направо. Когато я измия толкова започва да ме опъва, че чак боли #Crazy
Ползвах хидратиращ крем, но минах на Долива-мазен е, но като се намажа, сякаш не попива.Мазала съм я дори с кокосово масло, което беше логично да подобри състоянието ,но....

# 173
  • I'm passenger through the desert from myself i come<->to myselfi return
Аууу страхотна тема Йори   bouquet
Искам и аз да те попитам нещо. Кожата ми е смесент тип масна към нормална. Появиха некакви страни пъпчици малки червени и вдлъбнати и то само в тази час на бузите, където е близо до ушите под скулите. Ходих на 2 различни кожни доктори, но никва файда. Даже едната ми каза че може ми останат белязи.  Cry Та едната ми препоръча хим.  пилинг мен ме е страх тък като ми се стори доста некомпетентна.
Струва ли те се удачно за моя проблем да се прави пилинг?
Ако не какво да предпиема?
И още  един които няма връзка с горните. Разширени пори на носа и черни точки как се отраняват?
Мерси предварително и Весело посрещане на Нова година на всички.

# 174
Здравей Йори-аз да попитам на какво може да се дължи факта, че кожата ми напоследък стана ужасно суха-направо на места се бели-като лишеи направо. Когато я измия толкова започва да ме опъва, че чак боли #Crazy
Ползвах хидратиращ крем, но минах на Долива-мазен е, но като се намажа, сякаш не попива.Мазала съм я дори с кокосово масло, което беше логично да подобри състоянието ,но....

И аз не съм Йори, но мога да помогна. Първо, с какво миеш лицето? Кожата на лицето, особено зимата се пресушава и има нужда от хидратиране. Хидратиращите кремове не е задължително да са много мазни. Те съдържат вещества, които задържат естествената влага на кожата. Кокосовото масло може да се използва като маска, но няма да свърши много добра работа при ежедневната хидратация. Затова и този крем на Долива не е точно за теб. Понякога кремовете за ръце, които съдържат глицерин спасяват кожата през зимата, като например този на Гарние.

# 175
Първо поздрави за хубавата тема.  Peace Искам да питам от какво ми се получават пъпките и как да ги премахна. Самите пъпки са големи подкожни и са като топче червено и при допир ме боли, като понякога не винаги побеляват. Така като ми се появи 1 вече като позавехне избива друга на друго място. На 21 години съм не съм имала проблеми с акне, а тези пъпки почнаха от скоро да се появяват.  Simple Smile

# 176
Милица, ето ти сега адрес и телефон на моята козметичка.
Казва се Мая, има студио "Красота и живот" в квартал Емил Марков в София.
Намира се на една уличка, пресичаща се с ул.Костенски водопад. Точният номер не знам, но уличата е Силиврия. Като идваш от бул. Гоце Делчев и вървиш по Костенски водопад, пресечката е втората отляво, няма как да я сбъркаш има си табелки.
Ето и номера 0887 970 903.

# 177
Първо поздрави за хубавата тема.  Peace Искам да питам от какво ми се получават пъпките и как да ги премахна. Самите пъпки са големи подкожни и са като топче червено и при допир ме боли, като понякога не винаги побеляват. Така като ми се появи 1 вече като позавехне избива друга на друго място. На 21 години съм не съм имала проблеми с акне, а тези пъпки почнаха от скоро да се появяват.  Simple Smile

Трябва да ги види специалист, според мен. Обикновено по-ситните пъпчици и петънца са от алергия, но големите подкожни много вероятно да се дължат на повишена мастна секреция, на запушена пора в дълбочина, която набира, може да се дължат и на бактерии или на хормонален дисбаланс. Аз имах такива пъпки малко след пубертета, които изчезнаха с времето, без да правя нищо специално.

# 178

Трябва да ги види специалист, според мен. Обикновено по-ситните пъпчици и петънца са от алергия, но големите подкожни много вероятно да се дължат на повишена мастна секреция, на запушена пора в дълбочина, която набира, може да се дължат и на бактерии или на хормонален дисбаланс. Аз имах такива пъпки малко след пубертета, които изчезнаха с времето, без да правя нищо специално.
Hug

# 179
oftagel-изписа ми ги очен лекар, добри ли са?

Общи условия

Активация на акаунт