Отговори
# 105
Добро утро!

Да разкажа и аз какво се случва при нас през последните два дни  Mr. Green
Водихме Лилия на консултация в Четвъртък. Консултация е силно казано, защото само и биха ваксината. Това дете ме изумява - въобще не реагира, когато и я биха   smile3506 Само се услуша учудващо и това е. На майка си ще да прилича   byeuu Така се заприказвахме с педиатърката и , че забравихме да я измерим и изтеглим  smile3555 Сега ни вика след 2 месеца, т.е на година и 3 месеца за поредната ваксина  Thinking
Иначе резултатите от изследванията и са много добри.

Вчера беше тържеството на баткото в детската градина. По принцип не пускат майки, защото салонът, където се провеждат тържествата им е много малък и става много задушно, но мен ме водят от персонала и ми разрешиха да отида   Party Хубаво ,ама то нашите майка са меко казано невъзпитани  smile3506 и доста от тях дойдоха. Хубаво, няма проблем, то персоналът на ДГ е много мил и отстъпчив, та не могат да откажат, но не мога да ви опиша как бяхме изгледани с една друга мама, дето довела детенцето си специално за тържеството, понеже било болно и не ходило през последната седмица на градина. Имаше язвителни реплики като: "Ааа, вие от нелегалния вход, а?  Twisted Evil" , премесено с пренебрежителен поглед  Tired Не знам откъде я взимат тази злоба. Това не е човешко  Tired Разбирам, че всеки иска да види детето си и се дразнят, че аз имам тази възможност, но все пак и аз полагам някакъв труд за тази ДГ - непрекъснато им записвам песнички , стихове,...помагам по някакъв начин. Нормално е да са доволни и да им е трудно да ми откажат. Както и да е. В крайна сметка ние с другата мама се съобразихме с малкото пространство и с неудобството на персонала да ни откажат и излезнахме навън , а останалите се набутаха вътре в тясното салонче  Twisted Evil Директорката се почувства неудобно и ни покани и нас. Пуснах Лилия с децата да гледа театъра. Настани се малката ми госпожичка на едно столче между децата и се сля с тях  Heart Eyes Златната маймунка на мама  Heart Eyes През цялото време си стоя на столчето се забавлява искрено, чак поклащаше доволно крачета  Heart Eyes Всички гледаха нея и и се възхищаваха , а аз тайничко се възгордявах  Blush После танцува между децата, но успях да я снимам само как танцува при майка ми, защото си пазех място за стихотворението на баткото, за което въобще не дойде ред  Confused И така си останах с мястото  Crazy После Дядо Коледа им подари подаръците, снимах ги и поотделно и заедно  Heart Eyes Невроятно вълнение. Все съм се вълнувала, но сега беше двойно  Heart Eyes И нали сме късметлии  Crazy на Лилия купихме счупено камионче - кутия с конструктор  Sad, т.е кутията е пукната отдолу, а на Ицко купихме от Метро пушка с мишени, които се оказаха , че не работят  Confused Дадохме 60лв за този боклук  #Cussing out Аман! Нищо свястно не може да се купи от нашия пазар  Tired Първоначално много му се зардва, но в последствие като видя, че не работи , се ядосваше на Дядо Коледа, че тази година не е удовлетворил желанието, а "... досега винаги ми е носил, каквото съм искал. Защо тази година не ми донесе каквото исках?"  Rolling Eyes Ами не успяхме да открием пушка с два спусъка и две циви и топчета  Crazy

После любимата ми дружка ми раздаде пита - прощапулка. Да и е живо и здраво детето и все напред да стъпва! Не можахме да се наприказваме и току-що ми се обади да ми идва на гости, а къщата ми е в ужасен вид , пък е Игнажден  Rolling Eyes , ама ще трябва да позачистя  Rolling Eyes Така, че ви оставям засега. Много неща исках да попиша на вас, но може би малко по-късно  Rolling Eyes

Ето ви Лилия как танцува: http://family.webshots.com/video/3003391720104555591qhtEjq

По-късно ще го кача във вибокс, че някой може и да не може да го отвори  Peace

Хубав ден, мили мои  Hug

# 106
Добрутро!Кой ви влезе днес в къщата пръв? При мен беше гледачката...по принцип не е зле Laughing
Роси, Лилия е много сладка!
 За тези , които се интересуваха-икономика  е моята заветна цел,Великотърновския или Русенския да треперят за сега, Скреч, радвам се че ще имам с кого да споделя и тези си вълнения с някой от тук...

# 107
  • София
Ей, брои ли се ако не съм го пуснала в нас, ами само до прага, щото един циганин - майстор ми звъня, че правим ремонт.

# 108
  • някъде там
Гале за сайта със снимките и в Търново нямат студио, получаваш ги с куриер  Peace

# 109
Привет!

Заела съм се за пореден път да преподреждам и изхвърлям неща, че вече се радвам на всеки освободен см и се замислих докога да стерилизирам. newsm78 Стерилизирате ли още? Прибирането на стерилизатора ще ми освободи доста площ. smile3508

Вече престанах да гледам обяви за апартаменти без мъжа ми. Ами нищо не харесва тоя човек. ooooh! Вчера му казвам, че съм намерила нещо свястно, но е партер на къща, розова Crazy, далечко е, а терасата е малка. Само като чу това и отказа изобщо да гледа, а квадратурата е добра, цената също, разпределението, има двор, зеленина. Еми няма как да намерим идеален вариант. Ако чакам домът на мечтите си няма как да стане, защото мечтите ми са много над доходите. Confused Бих се радвала да живея в малко замъче. Joy Малко, малко, половин декар поне + гора и езерце. Всичко останало е компромис. Naughty

# 110
Здравейте милички!
За съжаление нямам никакво свободно време.
Христо Пак е болен и търча от стая в стая.
Добрата новина при нас е,че Георги се оправи БЕЗ АБ. Което ме навежда на мисълта ,че доки прави аналогия с Христо .Но Георги не е Христо !!!
В този ред на мисли
 Дитатова е може би един от редките случаи в които не слушам Доки.Аз също се страхувам,и на два пъти бях почти готова да дам АБ.
 Когато се налага и виждам,че детето е зле не се колебая,даже е имало случаи да настоявам доки да определи какъв АБ да пие ако евентуално нещата загрубеят. Както и да е. Мисля,че в твоя случай това бе правилното решение Hug
Скреч, повечето гоблени са направени от Вилер.Съчетанията на цветовете  са един път и плътността на конците е по-добра.Но и цената също е по-висока.  До колкото знам неговата фабрика е работила още преди Войната.Разбрах ,че Вилер е закрил производството ,дано не е истина.Вуйна ми си ги поръчваше от Германия.
Ванилия,дано да се сбъднат мечтите ти Hug
Роси,радвам се ,че сте изкарали добре. При нас се получи следното. Учителката беше казала,че родителите на  децата ,който не участват в тържеството не е необходима да присъстват. Предвид обстановката реших да не ходя. Оказа се ,че ВСИЧКИ родители са присъствали. Христо беше много тъжен ,че е бил сам.
За това взех решение ,че ще бъда вече на всички останали тържества.Няма значение дали е за родители или е вътрешно.
 И изобщо по повод на тържествата  аз съм на принципа или всички ,или никой!
Между другото смятам да си поговоря за това ,че бяхме се подготвили със стихотворение,което са казвали сурвакарите,но не е бил включен в масовката,защото е отсъствал. Confused
Може от страни да ви се вижда маловажно,но моето дете плака 3 дни ,че не е включен в празника.
Дианче,радвам се че всичко е минало.кой ви прави операцията?Много  Heart Eyesма момчетата.

# 111
юлче, мама чак от Пловдив ли идва на гости? Голям майтап,ако е така и си забравила  Crazy

Ами то и аз съм в Пловдив в момента. Но пък живеем доста далеч една от друга, така че пак е щяло да бъде голямата обиколка на Франция.

Скреч, от месеци не мажа с нищо, може би откакто се позатопли времето пролетта. Дани не е с проблемна кожа, Иво е с много суха. Но и него не мажа, засега няма защо.
Зехтинът не е лош избор, но той не помага при лишеи. Липсващите мазнини ги има в слънчогледовото семе и в семето на това цвете, от което се прави Нахткерцен балсама. Продуктите на Мустела за атопична кожа са със слънчогледов екстракт. По принцип на всяко дете му действа различна козметика, специално при Иво Мустела не действа, лятото си говорихме с Ели и тя каза, че на Мария пък А-дерма не й действа. А аз съм много доволна от Нахткерцен и продуктите на А-дерма (те не са с нито едно от двете масла, а с овесен екстракт, той също действа добре при дерматит).
Всъщност не е необходимо да се втелясваш много по козметиката, просто като се появи лишей, го мажи, докато изчезне, за да не се наранява и възпалява кожата. Когато няма лишеи, само следи да не се изсушава съвсем кожата - не ползвай сапун, не ползвай продукти с парфюми (това изключва орифлейм). Иво дълго време го къпехме само с вода и само от време на време му миехме главата със сапуна на А-дерма.

# 112
Как смееее?

Никакво кой знае какво раздвиждаве не виждам,

Роси-фръцлата е жестока, как денси..... А ти не се ядосвай за глупости, я се напери и ми дай да се разберат на тия фитки....  Hug
Маджурка втрещи ме с това,че имаш пак болно дете в къщи/Лелееее ама това не минава ли бе, само препредава ли се, какво става.Дано мине бързо и до празниците да сте 6 вече.
Ванилия моя мъж е същия, нищо не харесва, не стига че все аз търся и обснявам какво да правим, отй пак мрънка и ми говори за различни неща, имам чувството че сме на светлинни години разлика.
Успех в мечтите! По Коледа стават чудеса.
Жу - циганина не се брои, и да се бори, ние не го броим ПЪК!  Joy А ма ха.!

В нас още никой не е идвал.Това кво значи,че няма промяна ли“? hahaha Sick
Баси, супер тъпо ми е, самотно и мрачно,/като времето/сам сама съм, залепена за лаптопа и детето.Животец му се вика това. Не че съм много зле, ама си искам мъжлето бе.... до вторник вечерта ми се вижда адки много време.

# 113
Момичета, Мариян скърца със зъби, а той няма зъби бе  Shocked верно ви казвам! има само два зъба от долу, а от време на време като си затвори устичката и се чува скърцане. Бърках да проверя, но нищо не напипвам освен тези два зъба от долу  Rolling Eyes А не ми се причува със сигурност, защото го наблюдавам от два дни. Какво ли пък означава това!  Thinking

И у нас никой не е идвал днес, освен че ние си се прибрахме след разходката преди обед, но не знам това д дали се брои защото така или иначе никой не очаквам да ми дойде до края на деня.

Гале, не се отчайвай душа  Hug Я си легни на топло, пусни си едно филмче и се радвай на детенце. Знаеш ли, след време ще ги търси тия моменти Wink

На Арабелка да кажа, че тя е моето вдъхновение  Laughing  Hug Еми засрамих се след думите ти за свеки! Сега съм си копнала твоята рецепта за меденки и съм решила по Коледа да и направим еднодневно гости и да и подаря някаква нова стъкленица пълна с "меденките на арабела".  Еми в крайна сметка уважение е нужно, пък и нали трябва да възпитаваме нашите деца в този дух да знаят дом, родина и семейство, от къде са тръгнали техните родители!  Heart Eyes

Роси, много е сладка Лили  Heart Eyes (и друг път съм ти го казвала и ще продължавам, защото е така  Heart Eyes)

Тианка, много мъчно ми стана като прочетох как се травмирал Христо след случката в  градината.  Дано бъзро оздравее и да посрещнете Коледа здрави!  Heart Eyes
Аз вчера впрегнах майка ми да запише Мариян на детска кухня в Ямбол. Мислех да те притесня за да ми кажеш какъв е реда, но тя се е оправила. Wink Понеже нашата кухня тук в Младост излиза в ремонт до края на януари, ще се възползвам от манджите на ДК в Ямбол  Mr. Green.

Забравих да ви кажа, че тука от няколко дни Мариян спи по веднъж на ден, в продължение на 2 часа и то по едно и също врмее от 14:00 до 16:00 +-10 - 15 мин., и всичко това той сам си го иска! Вчера например е заспал сам на спалнята сред играчките докато аз чистих с прахосмукачката  Shocked Чудя се дали и това е временно или просто вече се наглася към човешки режим  Thinking Във връзка с това му отрязах едното хранене (това в 15:30 с АМ). Сега се храни 4 пъти на ден, като АМ пие само вечер преди сън. Вече 2 дни сме без цици, но не смея да слагам онези весели иконки на Юлчето, че не се знае знае ли се, то с тия зъби сме постоянно на педал. Мисля, че влизаме в правия път  Thinking  Laughing

Оставям ви за сега  Hug Приятен уикенд ако не се появя до понеделник, защото утре сме на РД на едно сладко Вики, което растеше в корема на мама бюро до бюро с Мариян Wink .

Дита, имаш великолепен аватар. Симона изглежда великолепно до тази огромна елха, грее като звздичка. Да и нацелуваш сладките бузки  Heart Eyes, а тази снимка ме впечатли още като я видях в декемврийският албум.  Wink 

# 114
  • София
Довечера мъжО е на парти, та ще се разпиша подробно с нощната смяна  Simple Smile
Само да кажа, че след циганина дойде един комшия професор  Mr. Green и той вече влезе в коридора да обсъдим ремонта  Wink
Изпратих Коце да ми напазарува и довечера ще готвя докато го няма, че нали утре прощъпулник ще правим, да си помогна.

Айде - после повечко, че диването ме зове.

# 115
Жу, вече сме спокйни за теб! Професор е по-добре от циганин  Wink , пък и по-важното е че професoрът е прекрачил прага, а циганинът, не!  Peace Wink Я си признай, ти ли го покани да влезе Laughing Wink

Успех с прощъпулника утре. Всичко ще се подреди  Hug

# 116
Ох, защо така ми се изпари всичко, което исках да пиша, а беше мноооогоо  ooooh!

Дианка, радвам се, че операцията е минала вече  Hug Най-накрая няма да го мислите това вече  Peace

Марианка, сестра ми казваше за някакъв свестен и не скъп хотел в Пловдив, но не помня как се казваше  ooooh! Помня само, че беше близо до сладкарница "Неделя", т.е като идваш от Макдоналдс към Неделя, завиваш надясно на кръстовището към Тримонциум и точно там след завоя в ляво на самия булевард е хотелчето. Мисля, че спалнята беше към 65-70лв, ама то какво ви върши това работа като не знам как се казваше  ooooh! Иначе е хубаво отсега да си резервирате стая, че не съм сигурна иначе дали ще успеете да намерите нещо по празниците  Peace

Катенце, кака така ще скърца зъби, като няма бе  Joy Направо ме уби  Joy
Със сигурност си наглася човешки режим Мариянчо  Peace Лилия от доста време си спи по веднъж на ден след като обядва, като продължителността на съня и варира от 2 до 4 часа  Peace

Жу, в крайна сметка не мисля , че е толкова важно какъв е човекът като социално положение, а по-скоро душата му е важна  Peace У нас влезна изключително готин и добър човек  Heart Eyes Дано и годината ни е такава  Praynig

Бакси, нищо не каза за излизането  Hug Надявам се, че сте прекарали добре  Hug

Медхен, златна свекърва си имаш  Hug

Лилчо, как е Васко? Инцидентно ли беше "омазването"?

Еми ето, толкова ми идва на ума  ooooh! Не знам какво ми става  Rolling Eyes

М, да, Тиха вода, здравей  Hug

Иначе гостито мина супер. Децата направиха на пух и прах всичко  Sick
 Само дето баща ми ни е сърдит отново  Rolling Eyes Щяха да идват вкъщи, ама Сашо не му се върза на акъла за нещо си и не дойдоха  Confused Омръзнало ми е винаги по празниците да се разправям със сърдити и обидени хора  Tired

# 117
Само да кажа, че след циганина дойде един комшия професор  Mr. Green и той вече влезе в коридора да обсъдим ремонта  Wink
Това вече звучи по-добре Joy Joy Joy
Кате и ти ме разсмя много с това, че вие сте си дошли от разходка вкъщи hahaha Ако това се брои значи и у нас ние сме си дошли днес(след разходката) Joy

Ванилия ти пък ме изненада с този стерилизатор Thinking. Аз по принцип нямам, но единственото нещо, което изварявах беше биберона в началото, когато ползваше такъв. Никога не сме ползвали шишета, то друго какво newsm78 А ти какво стерилизираш?

Маджурката Христо да оздравява бързо Praynig   Hug

Роска страхотна е Лилия Heart Eyes

Гале то днес и без това е работен ден и ние си седим самички в къщи.  Hug за вас

Шлябада след ваксината за 1г1м следи ли се за белег като след БЦЖ? Васко няма, сложихме я в сряда. Освен това не трябваше да го къпя, но аз забравих и го изкъпах ooooh! дали е проблем?

Марианче аз май ще се изложа с помощта за хотел Blush Кумата нещо се сеща само за стари от едно време, които хем били скъпи, хем стари, а пък са на почивка в момента, не са в града и няма как да се разходи да намери нещо. Ами съжалявам, че не можах да ти помогна, дано лесно си намерите подходящо  местенце  Hug

Роска ами днес се повтори, но то не е рядко, просто е мнооого Laughing явно е попрекалил с яденето Laughing

Днес ходихме на църква с Васко, имаме една много китна и красива съвсем наблизо и много редовно я посещаваме. Отеца ни прави освещаването вкъщи, когато се настанихме, млад е и още непокварен с много големи амбиции да направи уютен най вече за дечицата храма Heart Eyes

След факса, който получихме онзи ден ни се появи ново зъбче Laughing

До скоро lovekiss

# 118
Честито ново зъбче на Васето. Айде, другите да не ги усетите!
Лилчо, Роси, благодаря ви за вниманието. Той Ангел вчера бил резервирал в някакъв хотел, нов бил на бул. Руски, пък не си спомня името му. Значи, ако не ни мине котка път, сме готови за новогодишното парти. Даже вчера ошетах Мола и си купих 3 пуловерчета.
Да ви кажа вчера пак след баня на Дара и избиха тези червени петна и даже ги снимах да ги покажа на педи. Сигурно има нещо общо с банята тази работа. Но не съм сменяла нищо в козметиката. Шампоана е от преди една година на Мустела, сапун Клоран пак оттогава и зехтин за след баня пак оттогава. Мислих да не би водтата да е много мръсна, че нали все правиха ремонти и все я спираха  Thinking. От друга страна аз съм с много странна кожа, ама на лицето и след баня съм с лице на петна и до половин час всичко утихва. Знам ли и аз, ще взема да и спра къпането ден-два и да видим  newsm78 #Crazy. А с тия сополи вече ми писна. И оставете сополите, ами така кашля, че си разваля съня, само мрънка, че не може да се наспи. Даже снощи(понеже слведобедния и сън беше почти вечерта) се събуди недоспала си и беше нещо като истерична един час. Тръшкаше се на земята, биеше си главата в теракота и само рекламите по ТВ-то помогнаха. Ей сега си говорехме с едно мамче, което си води при нас на английски голямото дете, а малкото е две седмици по-голямо от Дара. Заговорих я като чух баш същата кашлица. Тя твърди, че било от сополите и от зъбите. Оправяла се само със специална хомеопатична програма. Ще чакам да минат празниците и явно ще се пренасочваме. Засега купих клеева тинктура и май почвам от тази вечер.   

# 119
Миии  Blush

Тианка, много съжалявам, че адашчето е пак болничко  Confused Край нямаха тези болести при вас, бе  Confused
Много ми стана мъчно за детенцето, че не е било включено в масовката  Sad Доста тежко преживяват такива моменти  Tired Затова в нашата градина вече всяко дете има някаква задачка в тържеството, за да се чувства значимо, но пък градината е малка - около 60 деца, та има тази възможност  Peace

Канелка, аз не стерилизирам от 1 година  Joy То вече няма и какво , де. Тя яде с нашите прибори, а вода вкъщи пие от пластмасови чашки за еднократна употреба  Mr. Green Прибирай стерилизатора и си отваряй местенце за други боклуци  Mr. Green

Лилчо, аз мисля, че след тази ваксина няма никакви странични реакции, защо да не е трябвало да къпеш Васето  Rolling Eyes

Гале, МЦ-то ти изяде настроението май  Confused

Юле,
пръсна си мислите по пътя за Пловдив май, а  Joy Я, поне на връщане за София да си ги събереш, че лошо  Naughty

Марианка, радвам се, че сте си резервирали хотел  Hug
И моето лице е същото след баня  ooooh!
Дано на Дара спрат да и се появяват тези петна, та да не се притесняваш   Peace И сополите и кашлицата да минават  Hug

Мергинце, какво става с теб, душичко  Confused В това хубаво празнично време ми липсваш страшно много  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт