Гале, Весе къде го видяхте това слънце, тук е една мъгла и мрачноооо

Ванилия липсваше ни

Арабелка не се притеснявам за говорните умения, просто ми беше интересно. Хич не бързам да става голям човек

Весе за докторите за съжаление е така, и аз всеки път се ядосвам, ама имаме ли избор

Сладурче трудно, но успях да видя с какъв ентусиазъм и опит си прелиства Ивче

Дианче радвам се че вече е минало всичко. Бързо възстановяване на Любачето

Цеце миличката май верно ти дойде нанагорно. Стискам палци да приключите по-бързо и да се насладите на идващите празници

Роска ами и аз се надявам да не забравиш и нас

Марианче как е Дара? Нямам спомен да съм чела за маслините

Страхотно сте го измислили за празниците, кумата е от Пловдив мога да разпитам за хотел, ако кажеш какви са ви изискванията. Гале вие също сте си направили чудна органзиация.
Жу чела съм, че трябва да има мед и сирене с питката (аз забравих за сиренето), освен тях аз слагах сладки и солени неща.
Ренка сега като каза се зачудих и аз дали да не извикам нашите тук за НГ да гледат Вас и ние да забегнем да празнуваме с мъжО, ама ще видим

Аз още се чудя за Коледа какво да правим, все ходим при свекърите, като има повече почивни дни, че са по далеч, но ми се ходи при мама (Кате в твойта ситуация съм

Бъдни вечер при нас се празнува много автентично, с традиции останали още от баба ми и дядо ми-бъдник, украсен с рало, бъчва, прасенца, сучещи от майка си, питка с пара, молитва и всякакви други неща, та много ми липсва, любим празник ми е

Хубав ден милички