SAILY2, Роси_

Вярно е, че се позагубих от хоризонта, но младежта силно се интересува от компютъра и чака само да види клавиатура, мишка или монитор, за да подивее напълно.

skrech Кажи на свекър ти, че освен стоенето у дома при студ трябва да се спазва и правилото никой да не се къпе в месец съдържащ буквата "Р".

katiatg Казали са ти и другите, но и аз да потвърдя- няма нужда да пиеш хапчета за спиране на кърмата. Естественото спиране е най- добро, а ако ти се пие нещо пий Градински чай /Салвия/, но щом кърмиш само вечер едва ли ще ти се наложи. Аз също спрях с намаляване на кърменията / в моя случай изцежданията/ и нямаше никакъв проблем. Честито посещение при мама и да не ти пука за свеки. След една година гледане на дете е нормално да сме преуморени и изнервени, и да мечтаем за почивка и разнообразие.
ProstoAz Радвам се, че се разписваш по- често, защото много ми липсваше. И аз бях ентусиастка в готвенето, но напоследък съм заформила домашна детска кухня и след нова година мисля да запиша малкия в някаква истинска така, защото започна да ми писва да готвя по три неща всеки ден. Дано твоят ентусиазъм се задържи по- дълго, защото това е много разтоварващо хоби ако не се превърне в задължение.
Като заговорихме за манджи не мога да не спомена Цецето. Макар да не съм опитвала реално твоите специалитети си се превърнала в кулинарен идол за мен . Вече си представям какви ще ги сътвориш по празниците в жълто- розовата кухня. Дано всичко да е готово за Коледа.
Не мога да отразя всички, но вие знаете, че сте неотразими за мен и ви обичам до една. Ще се опитам пак да се включа, а и по празниците настъпва тотално безбабие и съм само ваша.