Отговори
# 60
УУууааааууууу, мъка, мъка никой няма, не ви ли е срам???  Crazy Laughing Mr. Green

Аз днес не мога да влезна в крачка, за 1-ви път взех Ники да спи при мен на спалнята, то беше въртене, скимтене, ритане, сънуване, е аз не спах, за вас незнам. После в 9,30 като легнахме/той в количката, аз в моето си легло/ сме спали 1,30 мин Simple Smile  Hug
Приготвих се и айде юруж за ДК, то навън слънце, ама хапе студа и вятъра, накупихме АМ и кремчета и в нас, сега се сърди ,че е в кошарата си,ама мен ми псина да се лигави и да се возим като пеленачета в количката да се приспиваме, ееее не може така.НАруших си едното правило вече/да не го взимам в спалнята., за другото да се зананя сам следобед в кошарата не мърдам и крачка назад/  Whistling Naughty
Нещо не съм в час, ама така ми се отразява на мен безсънието.
Бакси - приятна вечер на банкета, да си най-хубавата там Simple Smile  Peace
Катя - аз мисля,че без да правиш нищо с кърмата си, тя ще си спре от самосебе си след като не се поддържа лактацията.
Дита - щом жената е мечтала за тенджерите, какво те бърка кой какво ще каже???? Аз бих подарила това, което иска и е мечтала за него .Мъжо сега ще носи за подарък от Технополис к-т тенджери на Тефал с подвижна дръжка, майка ще се подлуди от кеф, защото такива неща у нас нямаме.... Simple Smile :АМа нали знаете "ЗЕТ като мед " Simple Smile Joy
Иначе я питах какво да и взимаме за Коледа, а тя заяви, к-т козметика за тяло и лице и сенки в зелено/маслено и златно/ ДАДЕНО бе, купени са вече!  Mr. Green Laughing
Рени -привет, не с еоплаквай че не намираш време, а пиши Simple Smile драго ми е.  Hug

# 61
  • някъде там
Лилчо извинявай за объркването коригирах се   bouquet

# 62
  • София
Katiatg не е нужно да правиш нещо за спиране на кърмата. Просто спираш да кърмиш. Ако гърдите ти се напълнят и започнат да ти тежат, изцеди малко за комфорт, но не всичко. Може и суров зелев лист да сложиш, но аз не вярвам, че ще ти се напълнят.

# 63
Кате, аз бях така - кърмех само вечер и после АМ. Спрях и това беше. Но и сега като стисна излизат капки мляко  newsm78

Дита, аз съм практичен човек. Хич не ги уважавам тези непрактичните подаръци. Подари на майка си това което иска. Така ще й улесниш ежедневието и всеки ден ще й е кеф на душата като използва тенджерите. Другите подаръци ги наричам - "за фукня", имаш ги, хвалиш се с тях, но никога не ги използваш. Дано зарадваш жената каквото и да решиш  Peace

Тааааааш, нимоа да стигна до магазина  smile3511

# 64
Мами, навихте ме май за тенЖУркитИ  Mr. Green Ми прави сте - като й е кеф това, що пък не? Мерси за идеите.  bouquet

# 65
Кате, аз и двата пъти отбих (да, Дани вече е отбит от няколко дни :тук_следва_много_нахилен_пеещ_и_подскачащ_от_кеф_емотикон: ) по един и същи начин. Вместо да кърмя, направих дозата адаптирано мляко. След 48 часа кърмих, защото мразя да се цедя, а се бях понапълнила. След това просто престанах да кърмя. Не съм се препълвала повече. Големият плюс оттогава е, че откакто предложих айрян в 4 часа една нощ на Данката (да правя адаптирано посред нощ, как не  Crossing Arms), отказахме и това нощно хранене. Той съвестно се опита на два пъти да си смукне, но не му хареса и се отказа и заспа. Сега се буди, върти се и прави акробатики известно време, но не реве за ядене и после пак заспива. Но сутрин е точен като швейцарско сирене - в 7.20 се буди и си търси млякото.
Капките мляко, които излизат при стискане на зърното, може да продължат с месеци; това нищо не означава и нищо не се прави по случая - просто не се стискайте, така няма да се шашкате излишно.

# 66
просто не се стискайте, така няма да се шашкате излишно.[/b][/color]

Юлче, разсмя ме  Joy Мерси за инфото  Peace

# 67
Златни, както винаги!  Hug

Благодаря ви момичета   bouquet

Едно е ясно, спирам му циците на МариянPeace

тук_следва_много_нахилен_пеещ_и_подскачащ_от_кеф_емотикон: )[/b][/color]
Joy Joy Joy Юлче, сатрашна си!  Laughing Wink  newsm10[/color]

# 68
Simple Smile Айде пак здравейте
Да пиша аз докато мога,че после като ме завихрят ветровете на празници,готвене и пренасяне и  ....ще взема да се видя във реме догодина
Галенце много е сладко миличка да имаш родила дружка - да и е честито.По въпроса за съветите....аз също имам приятелка с детенце 10м по-малко от Ная,ама тя като ме пита нещо и аз запецвам.Все едно съм родила преди 10г
Сем - много и нтересно хоби е захванал мъжът ти.
Скреч Simple Smile питки има - само да се намира кой да ги яде Simple Smile
КатяБг ... мисля,че кърмата ти е достаъчно малко вече за да спре от само себе си.Ако се препълнят гърдите изцеди малко,колкото да ти олекни и така един - два пъти и ще спре.Според мен няма нужда от медикаменти ... о тя Скреч същото го е казала.Повторих се ама тъкмо за кураж Simple Smile

# 69
Най-сетне решихме какво ще правим на НГ. Заминаваме за Пловдив на купон в кръчма. Ще останем да спим там 3 нощи. Още не сме си намерили хотел, ако някой е спал в Пловдив, да си казва. А пък Дара ще дойдат свекър ми и жена му да я гледат у нас. Така поне стресът ще е по-малък за нея. С малко познати хора на познато място  Grinning
Добре дошла на Иваbouquet
Просто Аз, радвам се да те чета отново! Хайде давай снимки на Найче - калпазанче!

# 70
Здравейте, прекрасни! /Като казах:"прекрасни" и се сетих, че Само за снимка, много отдавна не е писала. Снимчице, къде си? Добре ли сте с Константинчо?/

Така ми се иска да ви пиша, пиша ... за много неща, но настроението ми е ужасно. Вместо да съм с приповдигнато предколедно и празнично настроение, на мен са ми потънали гемиите. Но, аз ще се взема в ръце и хич няма да се поддавам на разни провокации и грозни манипулации  Naughty и ще си бъда отново весела и лъчезарна, такава каквато съм, почти винаги в живота. Wink Карай да върви! Whistling

Криси07, добре дошла при нас!

Роси, Юлче, Бакшишче, страхотни сте на снимките и се радвам, че сте се видяли.  Peace И трите сияете! Heart Eyes
Бакшишче, пожелавам ти весело изкарване на "заводското парти"/така било модерно сега да се казва на банкетите Wink/.
И аз тази вечер съм канена, но няма да отида на нашето. Ай, сиктир, както се казва, кви 5 лв., кви заводски партита. Не са познали, да ме ядосват толкова много, откакто съм се върнала на работа, Twisted Evil да ме канят, ама аз да си платя Close, дори и от 13-та заплата са ни отрязали, идиотите му с идиоти - световна криза било, пък и да ги устоявам с усмивките си - НЕ, не са познали Naughty. Хубавите ми моменти са ми за семейството! За тях съм ги запазила изцяло, е чат-пат и на вас ще дам/не съм никак скръндза, даже/ Hug

Други години ходихме у свекърва ми, какви софри прави тази жена, колко мераклийски ги реди, страшна е. Обаче тази година няма... Confused Ама аз умея да готвя, бе, не ме мислете. Mr. Green
Дита, страхотни думи! И аз искам след време така да говорят за мен снахите ми! Всичко ще е наред с нея. Между другото как върви възстановяването, правите ли масажи и раздвижвания? Следят ли я на доплерова сонография? Нищо не казваш. А за подаръка на майка ти и аз ще кажа, че съм "ЗА" - тенджерите, но все пак бих и направила и една изненада, която тя не очаква - например, нещо, което ще носи винаги с нея - часовник или пръстен. Може да не е практично, пръстена имам предвид, но пък когато си погледне ръцете, винаги ще й е мило на душата.

Просто-аз, радвам се да те видя. Много се радвам, че сте добре и всичко при вас е тип-топ, пък и когато е свързано с обзавеждане на нов дом е още по-хубаво.

Таш, прегръщам те силно. Нещо много ми липсваш  Cry Hug.

Ох, стига съм писала.  Свърши ми времето!

До скоро!

# 71
  • София
ЕЕЕЕЕ, Сонче сепер, че си се разписала.

Кате,ай тия дни пак. Нина само ми виси по краката като сме в нас и вече ми идва в повече стоенето в къщи.  Баща и заяви , че ще качи играчките на тавана. Хем на не пречат - да не ги настъпваме. Ми то тва дете играчка не пипа - не някой вид - НИКОЯ. Какво и става направо не знам - само за ръчичка и хОдала - хОдала.  Tired

# 72
Ех, Сонче, как се радвам да те "видя" , отчела се подобаващо   bouquet Много, много ми липсваш  Heart Eyes Раздай се на семейството си, така както само ти умееш, пък на онези им тегли една цветна   Sunglasses
И аз се чудя от няколко дни какво става със Снимчицата. Дано да са добре  Praynig
Аз съм се изказала недоизказала  Rolling Eyes Деска, подкрепям идеята на Сончето за подаръка  Peace Т.е то е ясно, че ще и вземете на жената тенджерките, но е хубаво да има и нещо, което да и напомня, че е отгледала една силно любяща и благодарна и дъщеря  Peace Абе, не знам, аз съм малко доста сантиментална, та такива неща ме радват и съответно такива неща ми идват на ума  Rolling Eyes

Май почти всички ни е погълнала тази дупка  Rolling Eyes И аз мисля да си спестя писането идните дни и да се отдам на семейството си, че напоследък форумът ми носи повече напрежение сякаш, отколкото ведрина. Причината разбира се си е изцяло моя  Naughty , да не си помислите нещо друго  Peace

# 73
  • някъде там
намерих малко фрее време и ви изчетох подробно, за да не правя гафове като този за НГ подаръци Wink

Дес
благодаря за хубавата темичка   bouquet отдала си се на забавления а, браво браво само така и на мъжкото фирмено парти ще ходиш, на нашия тати пък само те щели да бъдат викам и аз ще ида на едно парти нищо, че не съм на работа пък то няма. Твойта Хриска като Ема голяма щуротийка  Heart Eyes
Мариянче и Арабелкачестити ходещи краченца, смело напред да крачат бонбончетата  Peace, да ни кажете какво са си избрали Simple Smile
Гале лейдис найт викаш а  Crazy ей сладки мигове са това, дай боже всеки му и по-честичко и после Никич няма да вика на Овена "тати"  Party
skrech твойте свекита се пръскат от акъл бе от тук ми идва да ти подам парцала  #2gunfire, хич не им се връзвай гледай си детето както ти си прецениш, майката знае или най-малкото усеща кое е най-доброто за детето и. Тя и мойта едни ми ги ръсеше Ема като беше съвсем малко бебе, но нали съм инатесто неможа да пробие за нищо  ooooh!
а Миташки как е вече оправи ли се сладурков  Heart Eyes
вие с Маджурка кога ви остава време за везане, аз имам едно започнато гобленче но Ема види ли кутйята и се почва едно дърпане на скици конци че ме отказва направо  Whistling, невиждам кога ще бъде готов даже го забравих кои беше  newsm78 май Арабското момиче, но правото
криси07  Hug добре дошла ей 11 Shocked зъба браво на момичето, наште са едва 6 ама с кви мъки ги вадехме ужас не ми се помисля за следващата серия
Лилчо
страшна пита  Peace аз с какъв мерак правих нашта, ама кофти работа и хем не ми е за сефте месенето, сега така съм се навила да си докажа че го мога само да минат празниците и ще правя маратон по месене
Просто_Аз
радвамс е че си писала, покажи ни Ная колко е пораснала сигурно е станала голяма красавица като мама  Heart Eyes и като стане домът ви ще чакаме снимки за твоите дизайнерски решения, може и от кулинарните произведения да покажеш Wink
Лейди небързай всичко ще направи малката мишка и ще се усмихне и "мама" ще каже и ръчички ще протегне да я гушнеш очакват те много мили моменти  Heart Eyes ние Пентаксим не сме слагали, избрахме Инфанрикс
Бакси и твойта свеки една умна умна, много ме хваща лудото като ги чуя да се слагат да учат на разни неща наште деца, Ангелчо дано бързо се оправи
Мерги
какво става при вас кви са тези грижи  Praynig дай боже за добро да е
Роси гушки за Лиленцето  Heart Eyes важно е да не е лошо падането
Дитта и аз съм 'за" тенджерите да подаръш на мама с кеф ще си готви жената после Wink фън шуй има ли ефект за спокойствието на съня, че при нас това е проблема

тази седмица бяхме на консултация резултата е 200гр. ни делят от заветните 10кг. голямо мъчене да закръглим цифрата  Party

# 74
Ехо Hug
Аби чета ви редовно,ама тъкмо да пиша и изникне работа.
Сонче,Просто Аз-радвам се,че се разписахте,никни ви няма иначе Naughty Просто Аз хич не си те представям като домакиня :е:,но дано се усъвършенстваш Hug

И аз съм им набрала на моЙте работодатели-за всички ще има премии само за мен не Twisted Evil Confused Третират ме като съсем нова значи пък си върша работа наравно с всички,ми добре пък,ще работя като за новопостъпил Naughty Crossing Arms Иначе на нашето парти ми се ходи,всичко е безплатно и нощувката вкл.,ама нали ви казах,че не ме пуска моичкия Confused
Рени верно и ти се изгуби,вчера си мислех тъкмо що не пишеш.

Къде са снимките от пловдивската срещичка,че не ги видях?
Гале как е малкия принц?

На Лилчо нещо щях д апиша Thinking трябва да се върна назад да видя newsm78

Гледам всички сме в някви дупки,та аз от моята не съм излизала,мислех,че като почна работа нещата ще си дойдат на мястото,ама не-не се чувствам удовлетворена,нещо ми лиспа като,че ли,не знам какво обаче.

Дита абе купи тенджерите на жената бе Mr. Green,ама верно и вземи и нещо друго-тя няма да очаква и ще се зарадва Hug
Айде лека,отивам да си пооправя някои неща,че утре рано пътувам и ще се възползвам докато малката беля я няма Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт