Аз днес не мога да влезна в крачка, за 1-ви път взех Ники да спи при мен на спалнята, то беше въртене, скимтене, ритане, сънуване, е аз не спах, за вас незнам. После в 9,30 като легнахме/той в количката, аз в моето си легло/ сме спали 1,30 мин

Приготвих се и айде юруж за ДК, то навън слънце, ама хапе студа и вятъра, накупихме АМ и кремчета и в нас, сега се сърди ,че е в кошарата си,ама мен ми псина да се лигави и да се возим като пеленачета в количката да се приспиваме, ееее не може така.НАруших си едното правило вече/да не го взимам в спалнята., за другото да се зананя сам следобед в кошарата не мърдам и крачка назад/

Нещо не съм в час, ама така ми се отразява на мен безсънието.
Бакси - приятна вечер на банкета, да си най-хубавата там

Катя - аз мисля,че без да правиш нищо с кърмата си, тя ще си спре от самосебе си след като не се поддържа лактацията.
Дита - щом жената е мечтала за тенджерите, какво те бърка кой какво ще каже???? Аз бих подарила това, което иска и е мечтала за него .Мъжо сега ще носи за подарък от Технополис к-т тенджери на Тефал с подвижна дръжка, майка ще се подлуди от кеф, защото такива неща у нас нямаме....

Иначе я питах какво да и взимаме за Коледа, а тя заяви, к-т козметика за тяло и лице и сенки в зелено/маслено и златно/ ДАДЕНО бе, купени са вече!

Рени -привет, не с еоплаквай че не намираш време, а пиши