Отговори
# 45
Ехооо-ехо-ооо/хххоооо/ - това е ехото на думата "ехо"!  Joy
Как сте дами?

Аз съм доволна и нещастна,
- Доволна, че ми се обадиха от магазина, където оставих за ремонт количката на детето и е готова, и за няма и 2 дни са се справили хората.
- Нещастна, че ники ми прецака нещо новия телефон и не рабооти, оставила съм го сега да съхне, че беше целия в лиги, как се е докопал до него и как е подгизнал, ИДЕЯ си нямам мацки!  Sick

Вчера моята дружка е родила момченце и с нея си говорихме съяо толкова сладко, както Дита е казала, много странно се чувствах като давах съвети, от другата страна на барикадата е много лесно вече.

Юлче - да ти е жив и здрав юнака, красавец и разбивач на женски сърца. Благодаря ти за почерпката.Изтекоха ми лигите по тези парчета торта бееееееее
Таш - разбира се че се сърди заради това, че го наричат овен, кой би помислил че му слагам рога  hahaha Joy Mr. Green Дори не се бях сетила за това  Wink
Бакси - никакви дрезгави гласове и сополи, кажи им да изчезват!!! Свекърва ти доволна ли е сега,че не е станало на нейната? хихииххих hahaha Mr. Green
Катюш - дано спите и вие, и ние, и всички други бебета и родители, че...... доста напечено взе да става, предупрежавам ви да изключите факс устройствата,че да няма после, ама и у нас взе че дойде тоз пуст факс!  ooooh! Laughing на мен к'во ми купи като се шматка толкоз по магазините, не ми казвай,че за 10 деца имаш подаръче, а за мен, НЕ!?  hahaha
Елито- ама теб нещо често те хваща "рядкото щастие", що тЪка????  newsm78, кофти нощ сте имали, още по жално ми стана как мъжа ти е лежал на килима пред кошарата на Лена  Rolling Eyes Sad Crossing Arms
Дано свичко мине с магическа пръчка.

Просто Аз - лИбоФ моЯ- за десертче тЪ оставих, че си ми така сладка като готвачка.Идва, не съм забравила за поканата,сега съм още по въодушевена за тръгването ни,че и рибка има кой да ни поднесе, че и хляб с маслинки ям много,домашно приговтен още по---./// Simple Smile Чакай ме, да не се отметнеш нещо, че..... ще те намеря аз.

# 46
Здравейте, сладурани!
Отдавна не съм писала, но пък на женската срещичка отидох и мнооого ми хареса. Ако присъстващите се чудят защо съм била толкова мълчалива - да кажа, че аз съм си такава  Simple Smile
Тази седмица се бях отдала на пазаруване. Доволна съм, че снощи успях да опаковам всички подаръци (за 5 племеника, 3 братя/3 снахи)  Laughing

Тоз моя мъж се е сбъркал съвсем - има ново хоби - радиолюбител (тези дето слушат с радиостанции  Rolling Eyes ) 2-3 седмици учи за изпит и тази седмица ходел да се явява. Взел го. Снощи каза, че ще си купува радиостанция - най-евтините вървяли около 300-400 лв.  #Crazy Щях да се гръмна (или него).  Помолих го да си избира вече по-евтини хобита  Laughing

Моника вече ходи много спокойно (доколкото е възможно на тази възраст). Тези дни ходихме на разходка в мола - без количка... Малко бавничко се предвижвахме, ама айде - то за къде да бързаме  Joy
Иначе аз си поработвам тези дни, че поне някой лев допълнително да изкарам. Опитвам се да се пренастроя, че от 5 януари съм на работа...  Crazy

Това е за сега от мен.
Спокойна вечер  Heart Eyes

# 47
  • някъде там
като гледам днес е имало засилено присъствие на нередовните /в смисъл рядко пишещи/ та и аз да драсна някои ред Wink
направо се чудя кога успявате да пишете, аз с мойто диваче не смогвам, а и може би и защото лаптопа ми е в спалнята а ние стоим в нея само ако ще се спи, в другите стаи не ми стига кабела няма и от кого да си крадна не и така единственото време, в което мога да ви нагледам е вечерта, доста често само изчитам какво сте писали и очите ми залепват, Ема напоследък нощем ме дига поне по 3 пъти  Shocked проверява ме колко дълбоко спя ......... денем пък тя докато спи гледам да си посвърша това-онова и така минава деня .
В очакване на празниците умувам над менюто и как да си разпределя времето че да не се зоря много, днес написах късметчетата за новогодишната ни баница, не е много сигурно но май нашта свеки ще ни лиши от присъствието си, което означава мое величество да вилнее из кухнята Wink

относно НГ подаръци, ей голяма мъка ми е да го измисля, почти всичко като вариации си има и ми се ще да е нещо различно, от едно сайтче харесах килимче на което се рисува с воден фулмастер и ако се излезе от очертанията на килимчето той не цапа, но май тука няма такова чудо, друг вариянт ми е от тези дъски за рисуване дето после с един плъзгач всичко се изтрива "магическите" може и да е малка за тях но може и да я занимават

Ема напоследък много се е разприказвала и като и говоря всичко разбира тва дете, аха аха да ми го кажа като човек Wink по цял ден едно "да-да" "даййй"  "бебе" "бай-бай" "иииииии" и тем подобни, даже онзи ден съвсем случайно каза "дай дата" и сочеше шишето с водата/чая ей много течност пие тва дете 1л и нещо и се събира с АМ, но повечко набляга на чая, който и давам без захар
Ходи си доста уверено, любимото и е да носи по нещо в ръцете, я куклата и количката й, я ще я впрегна да ми помага да простираме щипки пране да носи и така Simple Smile

много усмивки ви желая  Heart Eyes

дано скоро пак успея да се разпиша

да помогнем за една кауза http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 14:12 от renyto

# 48
Привет!
Аз по късни доби да драсна.

Дита,и Хриска беше така.След 2-3 излизания вече се дърпа и драсва да бяга.Неиска да я водим тиквичката малка.Сърди се и дърпа ръката Close Ще свикне и Монка Hug

Привет на новото мамче  bouquet
ПростоАз,драго ми е че се разписа Hug

Ми немога,нищо умно не ми идва да пиша повече Embarassed

Лека и мека Hug

# 49
По това това време на денонощието освен да ви кажа здрасти и лека нощ,за друго нестава  Confused
Имам големи грижи тези дни и когато всичко приключи,дай Боже  Praynig блогополучно,ще бъда по в час.

# 50
  • София
Здравейте!

Днес Митко е без температура, но не иска да пие Смектата и още има диария.

Аз не разбирам много от този бизнес политиката, но м е чудно дали навсякъде по света са такива келеши като наще управници, или има страна, която се управлява от съвестни? От друга страна съм зад твърдението, че всеки народ си заслужава управниците  Tired

Маджурка, какви са тези вилерови конци? Аз не съм толкова в час. Кажи как процедираш с детето, че да знаем и ние, ако се сблъскаме с подобен проблем. Тормозят ли го?
Цеце, добре, че никоя немврийка не работи за жълтата преса, че това "тати" звучи добре за предна страница  Mr. Green
Жу, а ти не приличаш на снимката от аватара(която беше де). Излиза, че си по-'убава  Grinning
Гале, значи мъжО ти с рога се разкарва вече  smile3506
Бакши, на снимките от Роси изглеждаш по-различно  Sunglasses
Лилчо, 5ца  Shocked ? Брей че юнак  Grinning !
ПростоАз пиши по-често  Hug Покани ме, моля те, на домашна питчица! Пък аз няма да троня много. И рибата не ти ща. Ние едва по веднъж на седмица ядем. Ей така по задължение, че нали така пише по книгите  Simple Smile Успех с ремонта!
Криси, добре дошла на кораба  Hug . Разкажи подробно за теб. Ние тук и кътниците на съпрузите си знаем  Mr. Green
СЕМ, какво е това радиолюбител? Какво слушат по радиостанцията?
Мерги, каквито и да са грижите, дано приключат благополучно!

# 51
Добро утро!

Мерги, силно се надявам проблемите да не са много големи и трудно разрешими и скоро да отминат  Hug

Тианка, дано отмине бурята  и да не се отрази много зел на Христо Hug

Медхен, как си днес?

Лилчо, питката е страхотна  Heart Eyes

Деска, Гале, честити бебоци на приятелките ви! Да са им живи и здрави!

Просто Аз, здравей  Hug

# 52
Добро утро!

Креми, подписах петицията.  Grinning

Роси, благодаря по-добре съм. Не посещавам толкова често "онова място", но стомаха все още ме боли  newsm78 Имам си и чисто нов конюнктивит от нощес, но ще го убия с капки. А вие как сте?

СЕМ, много интересно хоби си е избрал мъжа ти  Peace А кой ще гледа Моника от 5-ти?

Гале, кофти случка с новото тАлАфонче  ooooh! Дано се оправи като изсъхне.  Peace

Мерги, имаш два броя стиснати палци от мен   Peace

# 53
Добре сме , ЕличкеHug Като изключим факта, че Лилия снощи два пъти падна на главата си и се чувствам адски виновна, понеже и в двата случая стоях на компа  Tired Първият път беше ужасяващ, понеже се беше качила на една табуретка, залитна и падна точно с главата надолу, т.е върху темето си  Tired А вторият беше точно преди банята и не видях как стна , но помня , че чух ужасен удър в прозореца и виках на Сашо, на майка си, на Ицко, докато стигна до нея и видя, че е добре  Tired Направо не знаех къде се намирам.

# 54
Добро утро!

Е, има шанс за нас - тази нощ Симона си спа в леглото. bowuu Ставах няколко пъти, ама не се оплаквам. Само че Све прави някакви фън шуйски изчисления  Mr. Green и я сложихме с главата на север. Според него, тук е ключа към спокойното спане на Моната. Grinning

Роска, ох, и на мен ми е супер тъпо и виновно, когато заради мой каприз детето падне или се удари. Често се случва аз да седя на компа, тя уж покрай мен и току се хлопне някъде.  Tired Трябва да сме по-внимателни. Simple Smile

Рени, радвам се, че се разписа, тъкмо щях да питам къде забегнахте. Wink
И аз вече умувам Коледното меню, че тази година ще трябва сама да се справя. Други години ходихме у свекърва ми, какви софри прави тази жена, колко мераклийски ги реди, страшна е. Обаче тази година няма... Confused Ама аз умея да готвя, бе, не ме мислете. Mr. Green

Гале, честито бебче на дружката. Ние днес, с другата ми приятелка, мислим да идем до родилното да я видим. Heart Eyes

Браво, че имате подаръци вече, аз още ни един. Tired Освен това, майка ми има юбилей на 29ти и моля, дайте ми идея за подарък  Praynig Да насоча - обеци не носи, нито бижута, на перли и прочие ще се зарадва, но няма къде да ги сложи. Питах я какво иска - и тя : "Ми винаги съм си мечтала за...комплект тенджери" Shocked Викам й - "Ако кажа на някой, че за50тия РД на майка ми съм й подарила комплект тенджери ще ме подиграват до края на света" Laughing И идея си нямам какво да е. Crazy

Лек ден. Hug

# 55
Деска, аз бих заложила на нещо сантиментално и символично, ама идеи като че ли не мога да дам  newsm78 То все пак зависи от човека, де  Rolling Eyes Но все пак щом е юбилей, ще е хубаво да е нещо, което да напомня това, което е дала на този свят. Ох, че глупости говоря  Crazy Ако имате красива семейна снимка - ти, Све и Монка, може да я дадеш да я сложат в красива рамка  Rolling Eyes Ама знам ли дали има къде да си я сложи жената  Rolling Eyes Ама и аз акъл съм тръгнала да давам  ooooh!

# 56
Здравейте,

Приспах детето и бързам да ви нагледам, а после да домакинствам. Някакъв от горния етаж се е разбръмчал обаче и нищо чудно да го събуди Crazy.

Изпросих си аз комплименти за питката, а Laughing? Благодаря ви Hug
Таш ами всички рецепти за питки във форума са с мая Laughing,а и тази много ми хареса. Май трябва  да е содена,  за да се търкулва по-лесно,  но и с тази успях Grinning
Криси хвана четката за зъби, ама нямаше как  иначе, колко пъти посещава зъболекарския кабинет с мен  Laughing, а и забравих да сложа любимата компютърна мишка Crazy
ПростоАз много е хубаво, че се появи, надявам се да се разписваш по-честичко вече. Дай малко снимчици на Ная да я видим колко е порастнала Praynig
Лейди и ние нямахме проблеми след Пентаксима, дори и Панадол не съм му давала след нея. Много ми е хубаво като чета всичките ти дребни тревоги  Hug Heart Eyes Но проверих в дневничето първата усмивка на Васко на 40-тия ден, ама като се сетя как само дебнех разкривена бебешка гримаска и я броях за усмивка Laughing Красавица е Мишката, гледам че вече си има и приятелче Grinning
Ditta, Galaxy да са честити, живи и здрави дечицата на приятелките ви. Аз вчера разбрах, че братовчедка ми, която живее в Ница чака момиченце. Много съм щастлива, всъщност ние позагубихме връзка напоследък, бебето ще се роди сега през март Grinning Направо завиждам благородно разбира се, като се сетя колко беше хубаво и ново всичко и как тръпнехме в очакване. Чудя се дали ако дай Боже има следващ път ще е същото или вече ще сме по-претръпнали? Ей да не си помислите, че съм се задействала за второ-не съм Naughty
Ренка някой друг питаше за НГ подаръци, но се радвам, че сподели Hug и ние не сме купували още.
Мерги дано всичко да е наред fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Hug
Роска да нацелуваш Лилито  Hug и при нас се случва номера с мама на компа, а детето се пребива Sad
Ditta и аз подкрепям спането на север, та на Васко леглото също е така, но нещо не действа особено силно при него Crossing Arms

Разбрах, че момиченцата са големи бърборанки, а момченцата как са? Васко още си кара на:"мама (по-често нана Heart Eyes), тата, кака, баба, деде" и любимото "те" и някакви бебешки негови си неща. Вчера го научих да дава целувка, много е сладък Heart Eyes. не бях му показвала все си мислех, че е момичешко, ама ей така ми хрумна.

За НГ няма да ходим в Солун последно и засега сме без планове Wink

Приятен ден Hug

# 57
здравейте,как сте?Аз най после успиах да се добера до компа.с 300 зора приспах малката че към 2 трябва да я сабудя че сме на доктор,а наща докторка всеки пут ни дава едни гадни часове Sad

# 58
Здравейте!
Днес няма голяма активност.Къде сте,как сте?

Роси,децата са в период на падания,не се обвинявай и до нея да стоиш пак може да падне.Вчера ходих плътно зад гърба на Ангел,докато той правеше 2-3самостоятелни крачки,а аз се опитвах да съм с разперени ръце и да го пазя,но той падна по лице,има си малка цицина на челото,а аз не успях да го опазя,така че и до тях да стоим не е гаранция,че ще можем да предотвратим евентуално падане.
Дитта,моята майка скоро ще навърши 60г. и на  мен ми е трудно да реша какъв подарък да и избера(спряла съм се на апаратче за кръвно,защото тя е с високо),а със сестра ми мислим да и подарим една двудневна екскурзия да Гърция,защото откакто почина баща ми ,тя се е затворила и не излиза никаде,но още не сме решили категорично.
Лилчо,и Ангел не е много по говоренето ,освен обичайните мама,баба,тата,дядя и други негови си думички(като напр.няня,така нарича царевичните пръчици)

Хубав ден,слънчево настроение!(аз съм в добро настроение,защото тази вечер съм на банкет,ще отида дори на фризьор да се поглезя,дано само мъжо се оправи с гледането на Ангел)

# 59
Ехоо  wavey

Аз днес грабнах детето и тръгнахме пеша до ДК за да се поразведри и да се разходим, но след първите няколко крачи заваля дъжд и се принудихме да си вземем манджата и да се приберем по най-бързият начин. Сега вече е паркиран и спи  smile3508 .

Вие как сте, как я карате? Радвам се да "видя" Просто Аз и да приветствам Криси07 welcome

Подаръци за НГ не съм купувала на никой, все още  Rolling Eyes Не съм сигурна дали ще го направя въобще, макар че желание имам  Confused

Нещо много съм се изнервила напоследък и най-малкото нещо е способно да ме изкара извън релси. Вие пак ще кажете, че не ми личи, но вътрешно наистина атака се чувствам. Искам малкооо ... почивка, не е точната думам, по скоро отмяна поне за малко. Нямам търпение да дойде другата седмица за да се отдам на грижите и любовта на мама  Mr. Green Свеки сигурно ще се разсърди Mr. Greenди, че при нея няма да отидем, но мен никой не ме пита, нали  Naughty Дано ми  отмине това чувство, което се е нагнездило в мен, вероятно е дупка преди РД-то  Rolling Eyes Спирам с мрънкането  Mr. Green

Сега да питам все още кърмещите мами: Аз възнамерявам да слагам край, макар Мариян го кърмя само веднъж - вечер преди сън и то незнам колко кърма имам, защото задължително след това го дохранвам с АМ. Та въпросът ми е: Ако спра да го кърмя, ще спре ли кърмата от само себе си или трябва да положа някакви специални грижи , да приемам хапчета или да се чуя с доки по въпроса ?  newsm78 Моля, споделете!

Отивам да си пия сутрешното кафе  Whistling Wink

Кате, кога ще повторим с вас? Днес мъжо е на опашката пред КАТ, така че съвсем скоро ще яхам и аз буто Wink

Общи условия

Активация на акаунт