Как сте дами?
Аз съм доволна и нещастна,
- Доволна, че ми се обадиха от магазина, където оставих за ремонт количката на детето и е готова, и за няма и 2 дни са се справили хората.
- Нещастна, че ники ми прецака нещо новия телефон и не рабооти, оставила съм го сега да съхне, че беше целия в лиги, как се е докопал до него и как е подгизнал, ИДЕЯ си нямам мацки!

Вчера моята дружка е родила момченце и с нея си говорихме съяо толкова сладко, както Дита е казала, много странно се чувствах като давах съвети, от другата страна на барикадата е много лесно вече.
Юлче - да ти е жив и здрав юнака, красавец и разбивач на женски сърца. Благодаря ти за почерпката.Изтекоха ми лигите по тези парчета торта бееееееее
Таш - разбира се че се сърди заради това, че го наричат овен, кой би помислил че му слагам рога

Бакси - никакви дрезгави гласове и сополи, кажи им да изчезват!!! Свекърва ти доволна ли е сега,че не е станало на нейната? хихииххих

Катюш - дано спите и вие, и ние, и всички други бебета и родители, че...... доста напечено взе да става, предупрежавам ви да изключите факс устройствата,че да няма после, ама и у нас взе че дойде тоз пуст факс!

Елито- ама теб нещо често те хваща "рядкото щастие", що тЪка????

Дано свичко мине с магическа пръчка.
Просто Аз - лИбоФ моЯ- за десертче тЪ оставих, че си ми така сладка като готвачка.Идва, не съм забравила за поканата,сега съм още по въодушевена за тръгването ни,че и рибка има кой да ни поднесе, че и хляб с маслинки ям много,домашно приговтен още по---.///