на нас утре ще ни бият тази ваксина за трите шарки и се надявам да мине без проблеми,Lilcho надявам се и при вас всичко да е ок.
а малката проходи една седмица след рождения ден,има 11 зъба

Аз си хапнах доста.
А, ако ти поговориш с тях, дали ще се озлобят повече?
Дано са зъби,че ако съм я заразила и отново се разболее
Купих си сега Хидрасек за възрастни - 15 лв.
От два месеца съм дала около 250 лв. за лекарства за мен 
Но все още не се ориентирам кои имена празнуват днес.
... поради редица фактори - дете - от неспящите,РС в стаята където спи (докато спи не смеех да шукна,че я будех,като не спи и иска да е до мен...) строеж и проекти на мебели за н0ва къща...две специалности.Да си призная най-голям фоктор беше местоположението на компа - адски неподходящо.От месец насам го преместих,но от тогава само ви чета...
Проходи на година и 10дни вече самостоятелно.Качва се сама и слиза от легла и столове и да чукна на глава е много внимателна.Разпознава 6-7 животни,а котката,магарето,мечката и кучето (почти) ги имитира. Познава Дядо Коледа и елхичката (предвидливо го украсих от средата на октомври). Пее ми "мила моя мамо" ,но с текст "маммм,ммам..мамаммам.мамм) ... но мелодията я докарва повече.Направо се втрещих като го чух за пръв път. И сутрин обикаля цялата къща и вика "айде,айде,айде" ... ам това е нашата картинка.
Коледа и НГ ще сме си вкъщи... и така. Целувки на всички и ... дано тия дни покрай почивката на майка имам повечко време та да драсна пак

, липсваш ни
.Не разбрах-пренесохте ли се вече в новата къща или още я правите?Ти ли готвиш много, не вярвам
/то любовта какво ли не прави, де, даже на човек му е приятно да се грижи за другия и прави неща, за които дори не е помислял 

/казвам го двусмислено
/.Какво стана с коледното тържество в яслата, Лена участва ли, какво прави душичка ми малка?А ти само гледай да не я разболееш, че напоследък си много съмнителна 

, много се радвам,че ви познавам

леле - как звучи само. Много се накефих като виждам резултатите. Сега ни останах само кухненската маса и столовете,канапетата да купим за хола и се нанасяме.И аз от 2месеца само примъквам по лека лека разни летни дрехи и объвки,чирепи дето не ми трябват сега и т.н и подреждам в гардеробната. И след като изнесох камара бумаги от тък се освободи ново кътче за РС-то ми и го преместих,та сега не преча много на Ная като спи.
яко пазарувам в нета,че трябва гардероб да пълня
А днес пък си купих едни страхоотни ботушки високи до коленете
Ноооо вече си имам едни ...ей така за дискотечка.Дано Ная порасте по-бързо та да ме заведе
Нали не трябва да се притеснявам че не се е усмихвала още?
Хапвате си рибка, значи, браво. 

Ние слагахме Пентаксим, никакви странични ефекти нямаше, понесе я много добре. Сякаш след 3тия прием стана малко нервна, ама едва ли е от ваксината.
Моята питка си беше с мая, ми само такава умея.
Пламена. Сега я чух, ох сладки спомени за мен и трепети за нея - ама как да я сложи на гърдата, ама защо плаче, ама как да я оригне.
Не иска да върви навън. В магазина иска, навън - не ще. Що за каприз, пък сега??

два пъти по 30 мин. Останалото време пищя, рева, въргаля се.