С мъжО се върнахме от тяхното парти преди малко.Той кротко спи 15тия си сън,леко помаян от една ракийка а аз се изкъпах и седнах да ви поизчета.Иначе от развлеченията тази седмица съм средно доволна,т.е. изключително доволна от нашето и никак неудовлетворена от това на мъжо.На връщане естествено аз карах и бях като със авързани очи - незнам накъде да карам,той уж ме упътва ама си мисли че аз знам и стана една.....та се поскарахме.Абе тъпа работа,за какво ли ви занимавам

Роси,много хубаво че Лили се е забавлявала така.Наистина си е голяма тръпка да видиш как се радват дечицата ти.
Аз на моитеднес взех подаръци и ги записах за Дядо Коледа да ги донесе на 25-ти.Дано съм уцелила и да се радват.
Хриска не я мажа с нищо откак стана на 2 месеца - мързел,безхаберие,бързане все нанякъде...сраааааааам

Вяра беше с такива лишеи каквито Скреч описва.Нищо не помогна просто с времето минаха.
Къпем се в голям леген в банята,нямаме оплаквания.Храним се и ние като Ники на Галакси по стаята с лъжицата и "аааммм..."

Рени,те ще се кротнат тия наш'те лудории малки не бой се

Ние имаме 5 зъбче горе в дясно,ейй ще ги наредим и ние

Скреч,ти си моят идол.Само така момиче!Твърдост и тва е,ми никаква хапка извън масата това си е много правилно,ама аз нещо малко развалям правилника.И както Роси казва колко са стриктни,вършещи всичко под конец девите,така все си мисля че мен сигурно мама ме е родила през някой друг месец,а са ми объркали АКта за раждане.
Ааааа спирам..Хриска май се наспа