Отговори
# 135
Takaaaa.... да пиша сега че кой знае дали и утре(т.е. днес) ще успея да си седна 4-буквието Blush

Честит Рожден Ден,Катюша!Много здрава и щастлива бъди! Hug  bouquet

С мъжО се върнахме от тяхното парти преди малко.Той кротко спи 15тия си сън,леко помаян от една ракийка а аз се изкъпах и седнах да ви поизчета.Иначе от развлеченията тази седмица съм средно доволна,т.е. изключително доволна от нашето и никак неудовлетворена от това на мъжо.На връщане естествено аз карах и бях като със авързани очи - незнам накъде да карам,той уж ме упътва ама си мисли че аз знам и стана една.....та се поскарахме.Абе тъпа работа,за какво ли ви занимавам Embarassed

Роси,много хубаво че Лили се е забавлявала така.Наистина си е голяма тръпка да видиш как се радват дечицата ти.
Аз на моитеднес взех подаръци и ги записах за Дядо Коледа да ги донесе на 25-ти.Дано съм уцелила и да се радват.

Хриска не я мажа с нищо откак стана на 2 месеца - мързел,безхаберие,бързане все нанякъде...сраааааааам Embarassed Слава Богу проблеми с кожата не е имала Praynig
Вяра беше с такива лишеи каквито Скреч описва.Нищо не помогна просто с времето минаха.

Къпем се в голям леген в банята,нямаме оплаквания.Храним се и ние като Ники на Галакси по стаята с лъжицата и "аааммм..." Joy

Рени,те ще се кротнат тия наш'те лудории малки не бой се Mr. Green Аз кротко се надявам Хриска да стане като Вяра каквато е в момента - послушна,добричка....абе... голяма Grinning На тази възрасти каката ни беше своенравна,но пък никак не я вълнуваха битовите уреди Crazy абе живи и здрави да са само.

Ние имаме 5 зъбче горе в дясно,ейй ще ги наредим и ние Wink

Скреч,ти си моят идол.Само така момиче!Твърдост и тва е,ми никаква хапка извън масата това си е много правилно,ама аз нещо малко развалям правилника.И както Роси казва колко са стриктни,вършещи всичко под конец девите,така все си мисля че мен сигурно мама ме е родила през някой друг месец,а са ми объркали АКта за раждане.
Ааааа спирам..Хриска май се наспа Twisted Evil

# 136
Здравейте пак по никое време  Confused
Попрочетох ви,но отгоре -отгоре...съжалявам,но нямам възможност да бъда много активна  Cry
Жу,много се смях(наум  Joy) на циганина и професора  Laughing
Канела,и ти ме разсмя от сърце с изпълненията на Рони и на кашата ,която настава в главицата му с тези два езика,но ще отмине това объркване.
Галакси,ние отдавна не се къпем в корито,щото на мен ми е малко,а Габи не го иска  Crazy Къпя я с мен по душа или сама под душа,купила съм и постелка за баня,да си стъпва,да си сяда ,да си ляга ако иска  Laughing,другия вариант е в един леген,но мисля тези дни да й извадя коритото,да видим има ли промяна.
Роси,не се ядосвай за играчките,здраве да е..но е вярно,че не е приятно. Hug

Моите грижи продължават,благодаря ви за подкрепата,предполагам ,че в понеделник ще имам яснота,но ще съм под напрежение докато всичко не приключи,а това се очертава към края на януари  ooooh! Става въпрос за кредита за жилището.Надявам се всичко да е наред и да свършва по-ързо,че ще откача  Tired

Катюша,честит рожден ден!Желая ти преди всичко здраве,на теб и семейството ти!Обичайте се!  bouquet

Утре мисля да купувам подаръци,че май позакъснях,сега ще се ровя да гледам за някакви коли маккуин(така ли беше) ooooh!

До скоро  Hug

# 137
  • София
 Ние сме с Т и не спим, а само ревем Sad .

# 138
Добро утро,

Катюшче - незнам с кое да започна, с това да те питам как е Нинка или да ти честитя 1во РД.
 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59
Бъдете здрави, радвайте се на новите възможности, които по един или друг начин са довели до появата на това прекрасно детенце - Нинакито Simple Smile Весел празник мила.
Дес - абе беше ми домъчняло вече за теб, прецених че си много заета или ти е омръзнало вече от нас  Rolling Eyes Embarassed Rolling Eyes
Аз съм много строга по принцип като Везна и съм твърдо решена да се промени храненето ни, но като отказва да яде на стол или в скута на някой да малко бебе ме триса,  гледам да си се наяде детето и после викам , айде от утре ще се опитам друго яче, ама.... не става....
Къпането ми е ясно мацки, мерси за отговорите. Ники си се къпе в коритото или с мен под душа, слагаме гумената стелка и се кефи много, ама много, но не винаги се къпем така, защото често го оправям сама и няма кой да ми помогне с излизането ако сме извън коритото.
Скреч - Simple Smile вчера не съм "псувала бе"  newsm78 #Crazy Sick, дано не сте ме разбрали погрешно, дано не бъркам, не съм върнала писанията си вчера..... Ники също скърцаше със зъбки, когато се допираха вече горни с долни, но НИКОГА не съм си мислила за глисти???? Shocked #Crazy Thinking,  От какъв зор, не съм запозната, ама кво общо има..
 Катюшче - дано сте спали и сте спокойни? Все пак ти имаш празник днес и дано имаш сили и настроение да се впуснеш да се забавляваш и радваш на Празника си Simple Smile
Целувки!

# 139
Galaxy_26 и 0 Гости преглежда(т) тази тема.

smile3515 smile3506 smile3514 newsm09 newsm45

# 140
  • София
Мерси момичета  Hug.
Галенце, не сме спали ич даже  Tired . В 1 и в 5 вдигахме Т. Все по 38 и нещо. Свещички, Нурофен , теч аналгин и я сваляхме. Но киселоча си остана. Е сега чак пизорид ремна за час - два. Днешните планове отидоха на кино  - но по доре да се опави Нинка, че направо не мога да я гледам така. Честно - не мога да си представя как са мамите с нон стоп боледуващи деца!!!

# 141
Кате,бягайте до някое педи да и види гърлото на Нинче.Тази Т много често от червено гърло е породена,имаше и при нас един подобен момент с Вяра.Дано се оправи детенцето бързо Praynig

Гале Hug,недей така,аз ако има нещо първо ще си кажа и после ще изчезна.Надживяла съм ги тия работи нямам намерение изобщо да се връзвам на нищо и никой който звучи не както на мен ми харесва.Разни хора.А и ако на някой мъ домъчнее за мен може да ми пише на скайпа.ТАм винаги отогварям предимо вечер де,но ми е по бързо и затова.Иначе нямам претенции за нищо.

Хубав ден на всички,аз запретвам ръкави да правя сладки  chef

# 142
Катюшке, честит рожден ден, мила! Бъди много здрава , много щастлива със своето семейство, много обичана от всички близки и приятели и много много усмихната, както винаги!

# 143
Айде сега да ви кажа "Добро утро!"  Hug

То май вече отива към "Добър ден!', ама децата знаят, че сме в почивка и спят ли спят  Crazy

Катюшке, дано бързо се оттървете от тази Т, че никак не е лесно цяла вечер да се суетиш над пламтящо дете  Confused Ама, дето вика Дес, хубаво е да и се види гърлото, че нищо чудно и от това да вдига Т  Peace В крайна сметка може АБ да се наложи да давате  Confused

Мерги, ужасно неприятно напрежение ви е натегнало с тези кредити  Tired Дано всичко завърши с благоприятен за вас край  Praynig

Жу, приятна прощапулка днес  Hug

Дес, добре че поне едно от двете партита е минало чудесно  Hug Не му се връзвай на мъжо  Twisted Evil Лесно им е на тях, като си познават добре пътя, все пак непрекъснато го изминават по н-пъти на ден. Мен мъжо щеше да ме убие по-миналата година  ooooh! Връщахме се през нощта от София - той с камиона, аз с колата, ама той годишно го изминава този път по 40 пъти в едната и в другата посока, а аз до София съм шофирала само веднъж, но вечер никога  Rolling Eyes В стремежа си да не го изпускам на няколко пъти ми се размина канавката  Tired Хубаво гамо отнесе, като се брибрахме  Twisted Evil

Скреч, честито ви безцицино заспиване  Laughing
Тържеството се прави за децата  Peace За майките си има открити уроци, най-вече на 8-ми Март  Peace Ред не дойде до никое детенце, понеже театърът продължи доста дълго време и тържеството мина само в общи песнички  Rolling Eyes

Еее, маминки, как да отида до Пловдив само, за да върна играчката, ми то си е 30лв пътя, един вид се обезсмисля  Confused Да сме живи и здрави, пък...

# 144
Катюшче, честит рожден ден! Желая ти да си все така жизнерадостна и усмихната!

Дано Нинка се оправи бързо. Заведете я на лекар, да я преслуша пак. При децата процесите протичат много бързо. Не се шашкай за температурата, ако е под 39, тя е нормална реакция и е възможно даже да не се прояви нищо друго. Давай повече вода или сок, Иво ми е смъквал от 38 градуса до нормална само с шише сок, без лекарства.

Гале, аз не участвам в къпането и само знам, че ги къпят в голям леген, вместо във вана. Къпят ги поотделно, първо единия, после другия, че още са диванета и да няма травми. Обикновено Младен се занимава с това.
За храненето - Дани и Иво са лакомии и ако загубят интерес и поискат да хукнат, просто приемам, че са се нахранили. Аз деца по време на хранене не гоня. Не съм дева, но си имам принципи Naughty  За мен, ако човек е гладен, значи ще седне и ще се нахрани, защото храната е преди всичко необходимост, не е играчка и забавление. Ако тръгна да ги гоня с лъжица, или ще придобият увереността, че каквото и да правят, храната няма да им избяга, така че защо въобще да си правят труда да седят на едно място, или, ако не са гладни, ще имат чувството, че храната ги преследва и в един момент ще  се отвратят от нея. Аз съм била злояда достатъчно дълго време и не искам да допускам грешките на майка ми, като тъпча въпреки че детето не е гладно или да държа да се изяде всичко до последната лъжица. Като не му се яде, няма да яде и това е. Седят гладни до следващото ядене, може да дам само някакъв плод, нищо друго.
Може да пробваш, като почне да се върти и стигнете до стадии гонене, да го оставиш гладен до другото ядене. Ако не е гладен, добре, ако пък е бил гладен, ще схване идеята много бързо след 2-3 такива опита.

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 11:33 от Шлябада

# 145
Катенце, Честит Рожден Ден! Бъди много здрава, обичана и щастлива!

Стискам палци да Нинката да свали Т Praynig

Роска смешно ми стана за играчките, просто аз съм същата история, каквото и да купя все или са ми дали нещо погрешно, или има дефект, омръзнало ми е ooooh! Милото, като купува оглежда по 10 мин, защото рекламацията се правела на място  Laughing, затова просто го взимам с мен да не се ядосвам после. Онзи ден дадох сума ти пари за крем за лице, оказа се че са ми дали различен от този, който исках. Ама аз се занимавах с детето и така стана Crazy Поне разликата е само във фактора, та съм доволна и от този Crazy Купихме ботушки на Васко и по пътя изгубих едната връзка, после сума ти време търсих синя, абе много мога да разказвам Laughing...
Ванилия сънувах, че си изписваш ника вече на латиница ooooh!

Приятен ден Hug

# 146
 Joy Лилчо, като се видим, ще имаме тема на разговор  Joy И аз мога много да разказвам  Whistling

Юле, абсолютно съм съгласна с теорията ти за храненето  Peace Баба Тина гледаше на всяка цена да набута Ицко и сега ми е много трудно с него - хем често отказва да се храни, хем пък често , когато наистина е гладен, тича при нея, за да го набута  ooooh! Имаше период, когато се осъзна и все и крещеше в лицето"Стига си ме набутвала!"  Shocked Ама тя не знае спиране, бе  ooooh! Свекър ми разказва, че навремето правила по една тенджера попара и ги гонила из пътищата, докато не я изядат до край. Те затова сега и двамата са с разширени стомаси и побират мноооого  ooooh!
Лилия я храня, докато и изобщо ако иска. Хукне ли да ми обикаля сменят храната и ако изяви интерес към нея се дохранва, ако ли не ляга гладна.
Но си признавам, че не държа абсолютно всеки път да е на масата. Понякога я храня на земята, докато играе  Rolling Eyes

Мами, ето ви снимки от тържеството да видите Лилия с какъв интерес гледа и искрено се забавлява  Heart Eyes Това , който иска разбира се  Naughty

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=320997&pid=9507205

В тази връзка, Дес, дано Вяра и Хриси се изненадат приятно  Heart Eyes

# 147
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КАТЕНЦЕ! БЪДИ ЗДРАВА И ЩАСЛИВА! [/size] Hug

Кате, как е Нината? Ох, миличките, преживях тревогите с теб, посъщия начин се чуствах Моната като вдигна Т. При нас беше зачервено гърло  Tired, пи'нахме АБ, ама...какво да се направи. Дано днес Ниночка е добре  Praynig Hug

Ренка, елхата е в новото ЦБА Wink

Мами, хиляди неща имам да пиша ама беснотийка беснотийкова  Mr. Green не дава. Целувам ви! Hug

# 148
  • София
Момичета обичам Ви  Hug Hug Hug Казвал ли ви го е някой  Wink

Нямаме Т за сега. Педи ни видя обстойно. Било лека настинка. Дори на гърлото само от едната страна лекинко е подуто. Нищо друго. Една камара илачи бутаме от вчера - няма ди се предадем  Praynig Praynig

newsm44 newsm68 newsm44  Имам си подарък - лаптопче и мъж слънце  Heart Eyes

# 149
Еее, Катюшке, суперрр  Heart Eyes Ей така те искам, весела, както винаги  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт