Отговори
# 255
  • някъде там
аз вече съм на финала на приготовленията ми, содената ми питка се пече и съм   chef и масата наредих, Емата си нанка следобедния сън и аз свободна Simple Smile
Дита и моя тиквеник изглежда добре, ама кват съм отнесена направих 2 дължинки без да сложа захарта, и за да замажа положението мисля да го ръсна с пудра отгоре само да изстине Wink

отивам да си нагледам питката

# 256
  • София
Привет и от нас в таз свята нощ!

Мили дружки виртуални,
някои дори реални,
днес с прегръдки ви дарявам   
и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ ви пожелавам!!!
Нека вълшебни бъдат всичките ви дни
и да ви радват много ноемврийчетата ни добри.

# 257
Катееее, благодаря ти, мила!    Hug   bouquet  Hug
Christmas in the old days - страхотно! Вече два пъти си го пускам  Grinning
Дано децата ми имат повече подобни зими и Коледи, като в тези отминали времена - с много сняг, игри, пързалки, весел глъч и безгрижие!
Успех и с другото начинание, ако правилно съм разбрала за какво става въпрос! И благодарим за вниманието да бъдем ваши вип клиенти!   Grinning

Ние хапнахме, погледахме телевизия, отворихме и подаръците дори, че търпилото ни никакво  Crazy
Весел празник на всички!

Забравих да пиша, паричката от питката се падна на Елица  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 25 дек 2008, 17:45 от арабела

# 258
Арабелка, точно си си го казала м*****а и  Hug И нашата паричка отиде у Лили  Heart Eyes Да са ни живи и здрави!

Катенцеooooh! пропуснах и аз да ти благодаря за слайдшоуто  Hug Невероятно е  Heart Eyes Няма да се напъвам да мисля думи, с които да изразя удовлетворението си. Арабелка го е направила перфектно  Heart Eyes Аз така лично се възгордях с он-лайн магазина, че пропуснах да ти благодаря за картичката  Embarassed Много се радвам, че те познавам  Heart Eyes

# 259
  • София
Честито Рождество Христово!
Здраве, мир и любов да има в домовете ви! 

Ние изпратихме гостито и ще лягам вече. Василия заспа преди малко, но то се очакваше, защото откара някакъв безумен следобеден сън до 8 вечерта  #Crazy Малко е превъзбудена, все пак й е ново мястото, но снощи си спа спокойно, слава Богу! 

Катурвам се и аз и утре ще пиша по-подробно! Hug

# 260

Ако е истина,че на Коледа се случват чудеса,то нека за вас всеки ден бъде Коледа!И ако неможе всички да вярваме в Бог,то нека вярваме в доброто!
Желая здраве и късмет на семействата ви!Обичайте се!

# 261
  • София
Честито Рождество, мили приятелки!
Нека в този ден, когато живота възтържествува над смърта и доброто побеждава злото, да си обещаем да бъдем още по-добри, да обичаме и бъдем истински хора!
Пожелавам ви много здраве, много любов и вяра
!
   bouquet

# 262
  • София
Ние си изкарахме страхотна вечер! Беше невероятно хубаво.
И да се е случило нещо специално- не  Просто за мен този ден е вълшебен. Всичко приготвам с много любов, винаги ми се получават най-вкусните гозби, а трапезата е магична   И така, като се бяха събрали всички, които са най-важни в живот ми и ги обичам най-много, просто на първата наздравица се просълзих. Мама, тати, дечицата ми, мъжа ми...всички здрави, засмяни, очите им светят, доволни...Разкошно е 
А сутринта под елхата имаше купища с играчки за децата. Тонове ви казвам....ние ги купувахме по малко и не ги бях виждала събрани на едно място  Crazy

# 263
Честито Рождество Христово!
Нека Бог закриля нашите семейства и ни дава сили да бъдем по-добри един към друг!

Честит имен ден на всички, които имат именик в семейството си!

# 264
Дианче, страхотно си пресъздала обстановката в дома ви  Heart Eyes

Ние си бяхме четиримата  Heart Eyes За първи път от толкова години насам почувствах магията на този празник  Heart Eyes Ястията бяха много вкусни, а хлябът на два пъти излизаше от тавата  Heart Eyes Прекадих си трапезата, прекадих и къщата , разчупихме погачата, вечеряхме с удовлетворение .

# 265
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
Здраве и късмет за вас и близките ви!Топлина в сърцата ви да има, хармония в домовете ви!

Честит празник на всички,които днес имат имен ден!Със здраве да носят името си!

Вчера имахме хубава и спокойна Бъдни вечер с най-близките ми хора.Пийнахме и ракийка и винце,хапнахме,прекадихме.Паричката за втора поредна година се падна на Ангел.

Весела Коледа!

# 266
Честито Рождество Христово мили Приятелки! Желая на вас и семействата ви много здраве, берекет, хармония, мир и любов! Нека Бог да види мечтите ви и да ги претвори в дните ви! Обичам ви! Hug

Честит Имен Ден на Хриската на Дес и Християна на Тиха Вода, на Ицко на Роси, Христо на Маджурката, ако не бъркам и Биси има именник, Юлче, видях че и Младен празнува - да ти е жив и здрав! Сигурно пропускам някой, бъдете живи, здрави и честити всички празнуващи-малки и големи!

И ние имахме страхотна вечер-тримката Heart Eyes. С роднините ще наваксаме идните дни. Справих се с трапезата, много съм горда със себе си. За първи път сама си приготвях всичко. Чувствам се страхотно Grinning Парата и при нас се падна у Васи.  Благодаря на Бог за всичко, с което ме дари последните години Heart Eyes

Катенце страхотен подарък, слушахме песничката няколко пъти с Васко, благодарим и за другия подарък, ще разгледам подробно и ще ти пиша  Hug
Дианка звучиш страхотно Hug
Роси много се радвам за вас, че успяхте да се нагласите празника така както го искахте Hug
Арабелка откъде се намират хора да помрачават тези светли празници Sad Дано вече да си забравила Hug

# 267
Честито Рождество Христово момичета! Пожелавам ви много коледно настроение,здраве,благоденствие вкъщи и усмивки на малките палавници!

Честит имен ден на Християнка на Дес,на Христо на Тиана,на Ицко на Роси!  bouquet

Дано не пропускам някой Praynig
Всички снощи сте имали спокойна и тиха Бъдни вечер! Така сте пресъздали амосферата,че все едно бях с вас Hug
При нас не беше съвсем тиха,че Ива дивя и пищя и се чудеше с какво да се захване,че и беше скучно Mr. Green Не съм и дала да тегли късметче обаче Thinking,но аз и избирах парчетатаот баницата,така,че на двете ни късмета е"любов Joy", "посрещане на другата Коледа в уютна къща"(дано!!!!,може би ще сме другаде!) и паричката на мен се падна,израстване в кариерата(те не ми плащат,пък каква кариера newsm78) и пътуване в екзотична страна(не съм излизала никъде извън БГ)-поне едно от тия да се сбъдне Praynig На мъжи и на майка само по едно късметче се падна Mr. Green-ми нямат късмет сега,какво да направим Mr. Green Довечера свекитата ще идват...шпиковала съм едно голямо парче свинско,та ще видим как ще го правя,утре пък идвали роднините ни от Смолян и моля ви се свекитата се гласели да каня и тях и всички утре вкъщи-ПАК Shocked Като как си я мислят тая работа три вечери подред да не мръдна от котлоните Shocked,а и утре съм и на работа ooooh! Не знам,ще мисля.

# 268
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! НЕКА ТОПЛИНАТА И МАГИЯТА НА СВЕТЛИЯ ПРАЗНИК ВИ СЪПЪТСТВАТ ПРЕЗ ЦЯЛАТА ИДНА ГОДИНА !

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ! Hug

И ние имахме приятна семейна вечер, бяхме си тримцата, хапнахме, паричката се падна у Све Wink (нали той носи парите у дома, ходи му Mr. Green), като приспахме дечко, уж седнахме да гледаме филм и по едно време се събудихме да спрем ДВДто Laughing Обаче чета наздравици, ала-бала, на Бъдни вечер алкохол не се пие, бе, пияндета Naughty Laughing
 Днес ходихме до свекърите, Галя вече сяда Heart Eyes, много си се радваха баба и внуче, беше приятно. Heart Eyes

Целувки! Hug

# 269
Здравейте! Само набързо минавам, та Весела Коледа на всички!Дано сте получили мечтаните подаръци!

Общи условия

Активация на акаунт