Отговори
# 240
Добро утро  Grinning

Айде , народе, ставайте и се залавяйте за работа, пардон за готвене, де  Laughing
Мен Лили ме събуди, мрънкаше нещо и я взех при нас, ама не ми търпи сърцето и станах да се приготвям  Sunglasses Пия си набързо кафенцето и ще се чудя от къде да я подхващам  Mr. Green

Катенце, голямо сърце имаш  Heart Eyes Аз и на ЛС ти го казах, ама нека и тук си ти го кажа  Hug Чакам с нетърпение да видя какво си ни приготвила  Heart Eyes

Сладурче, не им се връзвай на тези девойки  Hug
Баклавата която правя няма нищо животинско, затова смятам , че не е блажна  Rolling Eyes Всяка година си правя за Бъдни вечер  Peace

Деска, честито ти рокленце  Hug Браво, че си взела и по-личен подарък на маман  Hug

Дес, с нетърпения очаквам снимките  Heart Eyes

Креми, където и да сте, ще прекарате добре  Hug

Арабелка, и аз така и не опаковах подаръците  Blush

Айде, Гале, сега е твоето време  Peace

Приятно приготвяне на семейната трапеза! Дано бъде оценена подобаващо от най-близките ви хора! Весело посрещане на празника! Бъдете живи и здрави!

# 241
Добро утро!

Весело посрещане на празника!
Тази вечер топлина и хармония да грее в семейното ви огнище
!

# 242
  • София
Ехо Simple Smile Добро утро! Замесихте ли вече питите? Simple Smile

Пожелавам ви тази празнична вечер да е изпълнена с много топлина, любов, семеен уют и много хубави изненади   bouquet
След малко и аз започвам да приготвям ястията за трапезата. Обожавам да майсторя за Бъдни вечер. Има някаква магия, усещането е страхотно!

Хубав ден, мило семейство  Heart Eyes

# 243
Здравейте, момичета! Не знам дали ще ми остане време утре, затова
Весела Коледа на всички, с пожелание за много, много любов и щастие в къщи!
На всички именици -весело посрещане на празника-от здраве и късмет да не се отърват!

# 244
  • някъде там
Сладур само така ти изглеждат моите манджи, единствено дето ще готвя е чушки с ориз и картофки за днес, тиквата ми е нарязана от снощи, тиквеника и той само да се опече, 2 салатки спретнах сутринта и така  Peace

отивам да си направя едно кафенце с една фаска, докато Емка спи

днес нали знаете, че се купува по нещо дребно за  домакинството  Mr. Green аз взех една мушама на слънчогледи едни стъклени купу, че онзи ден ги ошетах моите  Mr. Green

# 245
Готова съм   chef 

Картофките са сварени, житото също,бобът ври отдавна, сърмичките сложих току-що, тиквата се пече, хлябът втасва, само ошава все още кисне  bowuu Сега ще поразчистя поразиите, които съм направила, изкъпвам се и отивам на църква, че нямаме тамян  ooooh!

# 246
Леле Роска браво, аз направо незнам кога ще успея, нали до последно незнаехме къде ще бъдем и хич не съм подготвена ooooh! Но пък съм със запретнати ръкави  Naughty

Останахме си в нас тримата, ще си създаваме наши традиции Grinning Heart Eyes Пратих милото и Васко да донапазаруват разни работи.

Сладурче  как съм се изказала ooooh! имах предвид, че няколко пъти забелязвах, че липсваш, но като започна да пиша и пропускам да спомена. Иначе бях съвсем искрена като казах, че липсата ти винаги се усеща Hug дано да не съм те обидила Praynig

Ditta честита рокличка ... и страхотен подарък си избрала за майка ти.

Любимият ме изненада страхотно със спа терапия за Коледа, така че тези дни ще се възполвам Heart Eyes

Пожелавам на всички ви невероятен празник, много любов и топлина в домовете ви Hug

Последна редакция: ср, 24 дек 2008, 14:45 от Lilcho

# 247
Ей ме на пак-от кога не ми се беше случвало два пъти за ден, ама днес съм в къщи и си личи Crazy
 И аз съм готова, ние ще сме в къщи, тази вечер сами, утре- с приятели. Не можем да бъдем с родителите си за Коледа, защото трябва да сме с бебето на гости, а тя никога не е спала при бабите си и не ми се рискува първия път да е точно на празника. Те пък ще си посрещат гости в къщи и така...
 Тук е много студено, нищо че има слънце, и няма да излизаме и като че ли ми е малко скучно, до довечера има доста време...
 И за Нова година сме у дома- ще излезем извън града през някой януарски уйкенд, зимата природата край Елена е божествена, а къщите за гости там-приказни...
 Всички сте празнично настроени, усещат се празниците...Аз пък имам предчувствие, че нещо много приятно ще ми се случи тези дни  /май не звучи много нормалноІ Blush, обаче точно така се чувствам.
 спорен следобед и спокойни дечица ви желая за днес!

# 248
  • София
Хайде и аз съм от готовите, даже смогнах и да изчистя след себе си  ooooh! Само питката още ми втасва, но и аз трябва да поседна малко Simple Smile Сготвих леща, боб, пълнени чушки с праз и маслини, сърмички, ашуре. Останалото са разни салатки, туршии и т.н. попълванки.

Тиха вода, стискам палци нещото да ти се случи  Hug

Още малко ще похапна и отивам пак да меся

# 249
Здравейте, момичета!
И аз съм почти готова с приготовленията, остана само питката. Но и маман ме изненада на обяд с ябълков щрудел, тиквеник и сърмичките, та доста труд ми спести  Blush
Кате, аз съм ти пращала мейла си, но ако не го пазиш, ще ти го пусна пак. Тръпна в очакване на изненадата  Grinning А ти си страхотна!  Heart Eyes   bouquet
Тиха вода, дано се изпълнят предчувствията ти!  Grinning
В околностите на Елена наистина е много красиво и въздухът е чудесен, много го харесвам аз този край!
Лилчо, защо се отказахте да пътувате, вали ли в София? нищо, ще вземе пък сега да ви хареса да сте си само тримата  Laughing
Момичета, как е времето при вас? Тук снощи се опита да превали сняг /естествено със силен вятър/, но днес го няма никакъв. Дори пече слънце, макар, че е доста студено. А ми се искаше снежна Коледа  Confused
Пожелавам ви весело изкарване на празниците! Много здраве и благоденствие за вас и семействата ви!  Grinning
И една наистина тиха и спокойна нощ!  Wink

# 250
Абе това, дето го месите, трябва да е без мая, само със сода, нали?Нещо наистина ме "врътна шайбата", много ми доскуча!

# 251
  • Pierrefonds, CA
Абе това, дето го месите, трябва да е без мая, само със сода, нали?Нещо наистина ме "врътна шайбата", много ми доскуча!

Tiha Voda , да със сода трябва да е. Ето една страхотна рецепта http://vkusnoikrasivo.com/forums/viewtopic.php?p=321#p321

Весело посрещане на Коледа ! Много здраве и щастие на вас и семействата ви !

# 252
Е, вие ме убихте с тази сода  ooooh! Винаги съм правила хляба с мая, а и майка ми, то аз от там я знам, де  Rolling Eyes

Лилчо, нали не мислиш, че сам сама приготвям всичко  Laughing Сашо ми помага , разбира се  Peace

Арабелка, при нас времето е същото  Sad

Тиха и спокойна вечер във всеки дом  Heart Eyes

# 253
Отивам да се мятам на питката от рецептата. Мерси!

# 254
Привет! Hug

Малее, ама какви сте шетачки. Wink Ние сега се борим с една тиква и както бях ядосана вече ми е смешно - ми е***и твърдата тиква  Shocked Кухненския робот не може да я накълца, с рендето ще има да си стържа до нова година, та измислихме - малко я посварихме и сега уж робота я хваща. Laughing Абе, за какво ни беше тоаа тиквеник, можеше опа тиквата в тавата с медец, чиста и проста работа.  Naughty

Иначе днес направихме тур из разните МОЛове и магазини с Моната, останах си без подарък от милото Tired - машата се е свършила навсякъде  Confused Утре ще проверим на Метро.

Ох, това го пиша от 100 часа. Тиквеника е готов, стана разкошен. bowuu

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА ТОПЛИЯ И СЕМЕЕН ПРАЗНИК! ЦЕЛУВАМ ВИ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт