Отговори
# 225
 Hug Hug Hug Joy Joy Joy
Имахме си гости до сега, една дружка и беше много готино, сега момъчка спи изморен,а аз меля някви ядки.
Чакам си мъжа днес, имам подаръци Simple Smile подаръци, подаръци и Ники и той./танцуваща и ходеща играчка вълк с мърдащи уши и т.н./ Ники ще се побърка от кеф, мисля си че може да стане барабанист или рокаджия, само си мърда главата като луд и се кефи , пляска и се върти.
Кате- кога ще идвате към Ямбол.
Рени - а така мацко, нали си ти е пълен джоба с мънита сега, ко ти дреме от къде са и до кога Simple Smile
Весе - и на теб Весело посрещане на празниците, айде до година, до Амина.
Мерги - кога си ляга Габи,че спите до 11,30 бе.Сигурно много късно към 23ч или.....?
Жу - как са ви изгонили, бъзикаш ли се, детето нали си свири на пиано или се е изложило нещо? Много кофти ми стана като прочетох какво си написала, Прегръщам те.Дано си починеш малко следобед.
Дита и в СЗ завденята са супер неподходящи за деца, сега от както МОЛ работи водим Ники с нас на Fancy верига, която мисля в доста МОЛ-ве има, там къта за непушачи е супер и няма никакви хора винаги когато сме там.Това е решението за сега.
Роси  - искам да усетя и видя Коледното ти настроение и дух Simple Smile юуп-юуп ураааааааааа Simple Smile  Joy

# 226
Ето ме пак  Grinning идвам да си продължа:

Лучи   love001 дано да се наредят нещата както ти искаш
Цеце значи сте на финалната права Grinning? Ние като се преместихме (хем Васко беше по-малък), но определено имаше известно време на адаптация, а пък тогава бяхме и на морето предната седмица и той съвсем се чудеше къде се намира. Сега крещи от радост като види входната врата Laughing, та сигурна съм че Васито ще свикне бързо Hug
Сладур липсата ти винаги се усеща smile3521 ама май сме те търсили наум този път Laughing
Мариян и Габото са големи поспаланковци Heart Eyes Hug
Жу  Hug Много са диви госпожиците явно. Момиченцето на кумата е такава хубавица, но никой не би предположил колко е щура #Crazy Сега е на 6, хубавото е обаче, че колкото повече пораства толкова повече се кротва Grinning.
Галенце много се радвам за вас, че ще сте си заедно сега  Heart Eyes

Пожелавам на всички ни: никакви болни дечица и много любов, смях и хармония в домовете ни Hug

# 227
Гале,Габи си ляга по  принцип към 20.30-21ч. и спи до 8,но сега много празници,много нещо и разбутахме режима  Confused Снощи бяхме на гости на кумовете и играха до 23.30ч.,в 24 се прибрахме и моментално заспа,та затова така  Wink

# 228
  • Pierrefonds, CA
Роси и Лилчо, благодаря ! Hug

# 229
Кукуруку, да се включа, че утре ще ни е ден за подготовка на хубавия празник и сигурно темичката ще опустее. Simple Smile И при нас дядо Коледа се отби, Моната вече има нова книжка от прабаба си, сукман от шефката ми в школата, плюшено мече от един ухажор на годинка и 3 месеца. newsm53 Само от мама и тати няма още нищо, утре май ще вземем нещо ей така набързо колкото да сложим подарък под елхата, а по-свестен подарък ще й вземем за нова година. Gift Аз купих част от подаръка за маман, все пак реших да ви послушам - тенджерите са си тенджери, ама и некоя глезотийка трябва  smile3503 и й взех сребърно колие и пръстен. И както си върях и...срещнах най-прекрасната рокля, чиста вълна, мерино, много файско ми седеше, бе мацки, не че има къде толкова да я облека ама просто е страООтна  newsm03 4470 И си я взех пък. smile3502

Отивам да хапна и после ще довърша смисления си пост. newsm62

# 230
Дита - честита ти рокля, хубаво си направила като си си я купила, поне да не те е яд после. Със здраве да си я носиш.
Мацки лека вечер!
Чакам си мъжо и ще си имам компания вече  Simple Smile
ура

# 231
Привета мадами!
Аз пека баница с тиква и рекох да ви нагледам че цял ден съм в разход.Напоследък ми беше едно такова весело приповдигнато,непомня да съм се чувствала така на други предстоящи Коледи Thinking Но днес иначе веселото ми настроение беше помрачено от една особа Sick Ох,ама само как за няколко минутки успя да ми срине ентусиазма и щастливото усещане за всичко предстоящо.Пък и аз като съм ОФца та се връзвам.....Простете ми,но наистина ми тежеше и ще ми тежи през цялото време поне до 5ти януари,докато не изясня случая Rolling Eyes
И такаааа...сега по-ведро.Децата са добре,беснеят,разхвърлят,страшно е ooooh! В целият този хаос успях да направя 2 вида сладки за празника.Не станаха хич хубави на вид,ама като меся един път на 100 години такива работи как да стане Embarassed Но специално за Сончето ще подбера 'дЪ бест" екземплярите и ще ви ги покажа.
Ние в четвъртък ще посрещаме гости за имен ден на Хриска и баба и.Тя получи някои дрешки и една плюшена възглавничка.Очакват ги и нея и кака и още купища играчки.Ще чакаме и Дядо Коледа по обяд в четвъртък,а анимките са задължителни,Роси Wink
Дита,честито ти рокле.Сус здраве да си го носиш Hug

Хайде до скоро,че да не ядем изгорял тиквеник Mr. Green

# 232
  • някъде там
Дита честито ти рокле, много да се фръцкаш с него Wink
Дес
ти ме смайваш направо 2 вида скадки и тиквеник и то само за днес  Peace  chef
Гале честито ти мъж  luvbed  smile3534

ние днес купихме на Ема подаръците опаковах ги и на КОледа ще си ги получи, взехме и дървено влакче, книжка и една играчка за свързване на няколко елемента, а от единия си дядо дървен конструктор от 100 части и парцалена голяма кукла Simple Smile

щях и друго да ви пиша, ама нещо доста ми се изтощиха батерийките, то МОЛ, Метро и къде ли не сили нямам, даже като се прибрахме обелих картофки за чушките ми утре, пресях брашно за питката и нарязах тиква за печене и за тиквеника Wink и животното пуек/пуйка извидах да се размразява, че като го гледам ще трябва времееее Simple Smile

лека и спокойна нощ

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 22:24 от renyto

# 233
Здравейте, мамчета  Hug

Обещах да си довърша, но не успях  Rolling Eyes И сега няма да мога  Mr. Green

Днес цял ден тичам по покупки и пак не успях да накупя всичко необходимо. Да не говорим, че още не съм решила какво ще имаме на Коледната трапеза  ooooh! Смятах да си помогна малко за утре и да поприготвя някои неща днес, но успях да направя само баклавата  Whistling Дори не е залята все още, ама утре ще я извърша и тази дейност  Crazy Сега ще опаковам подаръци, че тъкмо домачадието спи   Wink

Весело посрещане на празниците!

# 234
Здрасти и от мен!
Роси, да не е малка работа баклавата.
И аз мислех да се подпомогна от днес /да сваря боба за пълнените чушки/, но нищо не свърших  Crazy Дори и подаръците не съм опаковала.
Дита, в "Калина палас" бяхме. Хубав е хотела, но все още не работи на пълен капацитет - нито басейна работеше, нито СПА-центъра, дори и телефона в стаята беше повреден  ooooh! Пред хотела също е все още строителна площадка. Та от тази гледна точка, засега не го препоръчвам. Просто са много парите за това, което предлагат в момента. За Нова година поне басейна вече ще работи, но въпреки всичко има още доста работа по хотела , за да почне да си отговаря на звездите.
Но леглата бяха удобни  Mr. Green
Не съм го чувала този хотел "Плавис".
Е&M, честито прохождане на Мими!
Елица пък от вчера пак ходи на пръсти . И съответно постоянно пада  ooooh! Така ходеше, докато я държахме за ръчичка. Като проходи сама уж почна да стъпва на цяло стъпало. Ама какво й скимна сега...
Жу, как ще ви изгонят  Shocked, какви са тези педагожки  Shocked Всъщност не знам каква точно е била ситуацията, но тя как го прие? Успя ли поне да свири или не?
Ще се кротне Таничка, не се притеснявай  Hug
И честит ви бъдещ доктор в семейството  Grinning
Ще гледам и утре да надникна във форума, но все пак отсега да ви пожелая ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ И ТОПЛИ МОМЕНТИ СЪС СЕМЕЙСТВАТА ВИ!
Лека вечер на всички!

# 235
  • София
Здравейте мили момичета!

Аз се включвам набързо за поздрави и пожелания:

Еличке, Честит рожден ден! Бъди жива, здрава, много обичана и глезена!

На всички желая Весела Коледа - топла, уютна, в приятната компания на най-любимите хора. Нека всички болести и неудачи да останат зад гърбовете ви  Hug

Ние сме с неясна програма за празниците, не сме решили в София ли оставаме, в Бургас ли ще ходим, или пък в Девин, Сандански или Велинград. Навсякъде сме напляскали резервации и накрая ще ги откажа всичките и ще си останем вкъщи  Heart Eyes ама такива сме си ние, шматароци. Където и да сме, се надявам да се отдадем на забавления, СПА процедури и т.н., така че вероятно няма да съм хич редовна тук, но обещавам след нова година да дойда на детайлен отчет!

Толкова от нас, целувки и прегръдки на всички ви  Hug

# 236
  • София
Днес свърших доста работа, докато Коце гледаше Митко. Доволна съм  bowuu !

Утре хващаме пътя към Зимевица. Ще ходя с брат ми.

Мерги, Митко не се пуска от мен. Пиши го непроходил. Преди 4-5 мсеца ми казваха, че всеки момент ще проходи  Wink , а още една самостоятелна крачка не е направил.
Лучи, не съм преминала през това, но си мисля, че и в София ще се оправите. Кой ти гарантира, че детето ще боледува? Аз при свекъри не бих издържала. Не ги познавам твоите, но не си вгорчавай живота само защото предполагаш, че може да боледува детето от детската. На мен свекърва ми е в Сф, но пак нямам на кого да оставя детето  Wink . Абе да не сме единствените, я! Другите се оправят и вие ще успеете  Hug (ама далеч от свекърите, че не всички са като тези на Дитта  Naughty )
Жу, и на Коце сестра му получи забележка, че пречи на другите по време на концерта  Grinning . Деца  Party
Креми, красив аватар  Heart Eyes !

# 237
Ааа Рени,не съм супермен неееееееее.Сладките ги направих съответно в неделя и понеделник а днес тиквеника.Досега се опитвах да позамажа щетите от не дотам добре изглеждащите ми меденки,поливах ги с шоколад.Станах добре някои други приличат на таралежи Joy
Карай да върви,вкусни са Grinning

Ааааааааайде лека ви нощ от мен Hug

# 238
Дита честито ти рокле Hug Звучи ми много готино нещо тая рокля,а и на тебе супер ще стои Hug
Рени ти много нещо смяташ да наготвиш,как ще се оправиш? Thinking
Дес ти пък съвсем ме разби-с две деца и два вида сладки и тиквеник днеска Crazy
Креми наистина красив аватар Flutter Завиждам ви за програмата по празниците,с Кари ли ще пътувате?
Роси баклавата не се ли води блажно,мти за Коледа ли я предвиждаш?
Цеце все пропускам да ти пиша,че хич и не съм се съмнявала,че ще успееш за празниците да си в новото жилище Hug
Лилчо викаш наум редовно се сещаш за мен Mr. Green Rolling Eyes

Аз си подпомогнах малко за утре-сложих боба и сърмите да врат,мислех и житото,ама ще трябва да седя поне до 3ч.....аааа,не! Сега ще ви наглеждам,докато се сварят. Днеск ами беше супер смотан ден Confused,наистина на моите колежки се обадиха да си вземат премии,а на мен нищо-нищичко,поне 20лв.колкото да не е обидно бе Cry,много обидно ми стана Confused А работя наравно с тях,даже днеска не се стърпях и подредих и измих в офиса,че беше доста позанемарен и те взеха,че ми се разсърдиха Tired Аз ли бъркам,те ли...иначе се разбираме,хубави жени са,ама тая част с хаоса направо ми бърка някъде и то не ща го правят те,просто да не ме гледат накриво като го правя аз. Уфф...Така се разстроих,че се наложи да направя едно сторно и то пак не съвсем по моя вина,ама карай...Ивата ще се размине с подаръците,които и бях намислила за съжаление,но поне една играчка по неин избор Mr. Green ще има(ще я заведа в магазина) и едни ботички,че нейните вече не и стават.

Все пак пожелавам на всички ви весели празници и много настроение!

# 239
Nature Snowman Close-mas: People Santa  madnoel santa2 People Santa People Santa People Santa People Santa People Santa Nature Snowman santa2People Santa People Santa People Santa People Santa People Santa Nature Snowman santa2People Santa People Santa People Santa People Santa People Santa Nature Snowman santa2People Santa People Santa People Santa People Santa People Santa Nature Snowman santa2People Santa People Santa People Santa People Santa People Santa Nature Snowman newsm81 шшшшшшт, мисля че чувам шейната на дядо Коледа ... вие чувате ли я  santa2

Мили мами, събуждайте децата.  moresmile Тази нощ Дядо Коледа е минал да раздаде подаръци на ноемврийските дечица!  Heart Eyes

***За да си ги получат обаче, нека всяка мама ми пусне свой е-майл на ЛС.***

Laughing Laughing Laughing не ме бива много с импровизациите, но това с е-мейлите е сериозно  Peace

Момичета, на прага на Коледните и новогодишни празници искам с много любов да споделя онова, което творих толкова време. Искам да знаете, че всички вие, нашите деца и това място тук сте много специална част от моят живот и ежедневие за изминалата 1 година. Вие сте моето вдъхновение, моята радост и щастие, моята утеха и място за отмора, спокойствие и щастливо споделено време с Вас!

Пожелавам ви:

Весели празници! Обичайте се и бъдете здрави! Целувам ви!

Общи условия

Активация на акаунт