Отговори
# 210
  • София
Добро утро Simple Smile

Кака ви цяла нощ я тресе, поти се, сменях дрехи и чаршафи  Crazy Днес съм, като нова  Rolling Eyes

Дита, тези пътувания ще са без децата, разгеле! Бабите не можаха да ни откжат новогодишно. Някак не могат да ни откажат да ги гледат, защото иначе все се дърпат  Mr. Green Поне по празниците малко да ни оставят да се видим с мъжа и да си починем. Е, на Бъдни вечер и Коледа ще сме с тях, разбира се...как без дечицата Heart Eyes Иначе, да, влачим ги с нас навсякъде...лекари, магазини, вкл. и по кръчми. Но за щастие ходим по места, където вентилацията е много добра и не е задимено.

Мерги и Павел още не е проходил. Пуска се, прави по няколко крачки сам, но не е стабилно. Любимо му е да седна на земята, да го изправя м/у краката ми, като проходилка и така да ходи. Аз се пързалям по дупе и така обикаляме цялата къща  Laughing
Вчера им купихме нови пантофки и той се чуства доста по-стабилен, отколкото с буйките. Вероятно, защото подметката не се пързаля и самата пантофка е по-голяма. Чакам го да проходи, но предпочитам да не го пришпорвам. Даже съм по-спокойна така.

# 211
ДИТА - ние с Ники си имаме план програма. След обедното му хранене, което е към 13,30 си поиграваме и после той бива зарязан в кошарата, а на мама и се полагат заслужените 1,30ч за един филм. АКо нещата излезнат извън контрол не се доглежда филма, ако ли всичко е наред мама е доволна, а Ники си гледа детски.

ЛУЧИ - разбирам те. Пожелавам ти само, всичко което е в мислите ти да стане реалност и да сте много здрави и щастливи!

ДИАНКА -   bouquet Heart Eyes Hug Hug Hug

# 212
Добро утро Grinning
Лучи ама и ти вместо да се наспиш...пожелавам ти мечтата ти да се сбъдне Hug Hug Hug Аз пък искам да се махнем от Кърджали...знам,че другаде няма кой д ами помага,ама щом другите се справят,не се стои тука,всеки ден ми е мъчение.
Гале и аз се чудя как успяваш да гледаш филм с Ники,само да си се оплакала Mr. Green Ива не ме оставя даже да си попиша с вас Thinking
Дианче как е Любчо,възстанови ли се?

Довечера си вземам детето,мъжо е на коледно събиране с колегите(част от тях де) и ще се побъркам самичка,айде той,че не помага е така,ама все пак Thinking
Нещо ми е скучно,липсват ми пътуванията Mr. Green Трябва освен да си намеря такава работа с много пътуване и командировки Joy

# 213
Ахааа, Дианка, Гале, ясно  Wink

Симона сега е взела една мокра кърпичка и бърше всичко - легълцето, сега си бърше гърнето, топката, Мишо Joy

# 214
  • София
Принет и от мен.
 Мерси за прекрасната закусчица. Обожавам плодчета.
Цеце, пожелавам ти за Коледа най-прекрасният и уютен дом.  Peace
Дианче, оправяте се и догодина никакви болести - от сега да се разберем  Naughty .
Галенце, филмчета, а? Аз ги гледам само нощно време  Laughing .
Кате, меденки а?  В др форум дето пиша всички дружно правихме меденки - вмирисахме София на канела  hahaha  chef  chef.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=321687&pid=9548069 / Нина беше особено активна и не сколасах да правя украси, глазурии др. Да не говорим, че специялно купихме коледни формички, но понеже Нина си игра с тях естествено ги забравихме  Rolling Eyes

Весел ден на всички.

Ние довечера сме на юбилей на баба ми, та сме на ресторнт Wink
И др - вече явно сме здрави. Размина ни се . Тая нощ спахме порядъчно - т 8 до 8. Самомалко в 12 се преместихе двете в хола, но веднага заспахме.

# 215
Мразя ви с тези меденкиииии  Laughing Mr. Green Embarassed Rolling Eyes

# 216
Кате, с Нината ли сте на ресторанта? Оф, само в Търново ли всички заведения са ужасна пушилня, беее  Close

# 217
  • София
Привет,

Леле, едвам гледам, но няма за кога да си лягам сега, че в 12 ще ходя за кухнята.
Прибрах се към 4 сутринта, а Стефан ме чакаше прав в кошарата. До 5 го приспивах и към 8 вече беше наложително да стана.
Партито беше хубаво, но аз отидох с такова кофти настроение, че няма на къде повече...
Таня вчера на концерта по пиано такова ипълнение ни направи...изгониха ни, че пречела - ужас, ама това дете е направо...нямам думи. Няма да пиша, че направо ми иде пак да ревна...а и предпразнично да ви занимавам с моите драми...

Няма да се включа преди Коледа така че ви пожелавам весело изкарване, много положителни емоции и настроение.

# 218
Ама, че сте писали  ooooh!
Отварям си паралелни страници и докъдето стигна  Whistling

Весе, честито ти лап-топче  Hug Браво на Дядо Коледа! Много е задобрял тази година  Whistling

Дес, сладко фотосинтезиращо цвете си отглеждаш  Mr. Green Да не забравиш да ги снимаш с Дядо Колдеа и да ни ги покажеш  Hug

Вери, честито ви мониторче  Hug

Гале, съжалявам за случилото се с познатия на Ники  Sad Чух за катастрофата.

Дианка, радвам се, че не скучаеш  Laughing Весело посрещане на празниците!

Канелка, прати Рони малко на уроци по танци при моята Лили  Laughing Тя пък да не чуе музика и започва да се клати, пък като чуе народни песни, започва да прикляла с изпънати напред ръце, все едно ръченица и грае  Laughing или пък идва да ни дърпа за ръцете да играем с нея - явно хоро  Wink Май ми е доста наблюдателна маймунката  Heart Eyes

Арабелка, много се радвам, че сте се размазали от кеф на почивката  Hug Дано скоро пак ви се отдаде възможност за такава  Peace
И аз това си помислих, когато Канелка за пореден път объркването на Рони между двата езика  Laughing И ми е изключително приятно да чета за това  Heart Eyes Пък току виж и някоя друга дума научим  Wink

Ренка, приятно прекрване днес на тържеството  Hug
Дърпай бързо паричките, че да не изчезнат така бързо и изненадващо, както са се появили  Laughing

Катенце, и нашето съдържание в памперса е такова тези дни  Peace Със сигурност е от зъбките  Peace
Меденките изглеждат страхотно! А Мариянчо е невероятен сладур  Heart Eyes

Медхен, весело посрещане на празниците! Да ви се връщат пожеланията стократно  Hug

Мерги, страхотно сте си подредили плановете за празниците  Heart Eyes Дано се усъществят перфектно  Hug
Благодаря ти за съветите, ще се възползвам от тях  Hug Наистина ми звучи правдоподобно  Heart Eyes

Ей, Цеце, с нетърпение очаквах това ти включване  Heart Eyes Много се радвам, че успяхте да се вместите в предвидения график  Hug Весело посрещане на празниците в новото жилище! Вярвам, че Васето бързо ще свикне с новата обстановка  Heart Eyes щ
Значи и кучето здраво намаза покрай суматохата  Crazy

Ели, честити първи стъпчици на Мария  Heart Eyes Уверено и стремително напред да крачи винаги!

Леле, Лучи, какво правиш ти , бе  Shocked Какво те мъчи толкова, душицо  Confused Дано се нареди всичко, както ти искаш! Пожелавам ти го от цялото си сърце  Heart Eyes

Ох, ще приключвам, че 5-тата цигара ми идва в повече  Sick После ще си довърша  Hug

# 219
  • София
Дита, по принцип не е задимен, но няма да ходим с нея. Цялата рода ще иска да я гушка,целува....., а тя после поне три дена после ще е превъзбудена. Може и без това. А ние напоследък се събирама в седмицата поне по два пъти - с тия празници.

# 220
Здравейте милички,

Ние пък още не сме съвсем решили къде ще бъдем по празниците  Crazy Ама колата не ни е много в ред, иначе би трябвало при свекърите, че те са по далеч и обикновено ни чакат за по-дълги почивни дни. Най- вероятно ще си останем тук тримката за Бъдни Вечер и Коледа, пък после ще отидем до тях по някакъв начин, абе големи сме мислители ooooh! Ама се радвам, че ще си бъдем заедно толкова дни, пък ще го измислим накъде ще ходим.

Онзи ден за втори път изпуснахме Васко от поглед и пак падна на ръбчето на стола. Тече доста кръв и от време на време сега пак потича по малко, много се уплаших, но мисля че няма проблем със зъбките дано Praynig, но не виждам и цепнато на устничката, а и той не ми дава много да го разглеждам  Sad.

Ели=== честити първи стъпчици на Мария Heart Eyes
Кате честит лап топ и браво на милото smile3501 Радвам се, че Нинката е добре вече и приятно изкарване довечера. С другото Кате ме утрепахте с тези меденки, обожавам сладко бе хора не издържаааам smile3511
Ели едва ли ще ме прочетеш, ама да си кажа и аз те търсих и на двата телефона за честитка, но бяха изключени. Обаче след като другите са те открили и аз незнам какво може да е станало  33uu
Роска за твоите терзания- те момичета са ти дали чудни съвети, та няма какво да добавя, само си мисля, че наистина трябва да се постараеш да си създадеш уют и добро настроение на празниците с тях или без тях (както мислиш че можеш да се справиш), ама трябва да го искаш силно, да си спокойна каквото и да става, иначе колкото повече си навиваш, че те дразнят толкова по-непоносими ти изглеждат.

Васко се събуди ще дописвам следобед lovekiss

# 221
Добро утро   Crazy  Hug Успахме се с Габо и станахме в 11.30  ooooh!
Искам само да отговоря на Дита и изчезвам за кухнята.Дита,когато ходим на ресторант,резервираме маса в салон за непушачи,а в големите и хубави ресторанти,дори и в салона за пушачите,вентилацията е добра и не е запушено  Peace За НГ,ще преспим децата и ще дежурим при тях или ще ги преспим в количките и без друго шума зависи от нас,цигарите също  Peace
Чао ви за сега,че укъсняхме  Confused

# 222
  • Хасково
Привет мамчета!!!
Влизам, за да ви пожелая

Светли коледни празници, весело посрещане на Новата година и много, много здраве, късмет и щастие на вас и семействата ви!!!

Ние заминаваме днес за Златоград, където ще бъдем за празниците с моето семейство Heart Eyes

Ще се видим догодина  Mr. Green Обичам вииииииии!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 223
  • някъде там
отивам да преспя Ема, но само набързо да кажа дръпна паричките и съм споко, Гале не мацко повече са аз също мислех да не е майчинството за 2 месеца, ама не е, от работа импревели малко премии, но и това не е, абе ще се разбере другия месец може нищо да не получа  Thinking

като ходихме на тържеството в Дома научих, че титулярката на чието място съм по заместване се връща от 01.01 и мен ме освобождават, сега съм в огромна чуденка ще имам ли майчинство от къде ще го получавам и ей такива ..........

# 224
Сутринта се събудихме в 10:30 с Мариян  Shocked Явно е спинкало спокойно детето  Praynig Днес е във форма и се катери по мебели и дивани, дърпа и пипа всичко наред  Laughing

Аааа Лучи без такива. Меденките са за свеки  Naughty  Wink  Joy Joy Joy Ама ти в 4:30 , аууу то не чи аз по рано легнах де Wink

Гале, недей да ни мразиш  Hug ще ти запазя и на път за Ямбол ще минем да те почерпим Wink  Hug

Роси ти пушиш ли?  Винаги съм си ми слела, че си непушач, поне така ми изглеждаш, незнам защо съм останала с такова впечатление  Rolling Eyes

Момичета, отивам да слагам Мариян да спи и ако не се се залисам да правя нещо ще седна да си допиа сутрешното кафе и да си ви допрочета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт