Отговори
# 195
  • Pierrefonds, CA
Eлица, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, С КЪСМЕТ И ИМАЙ ВСИЧКО, КОЕТО СИ ПОЖЕЛАЕШ  Wink!!!

# 196
Ще закъснея,ще закъснея .... Crazy

Ели,честит рожден ден!Бъди здрава и винаги толкова истинска  Hug Продължавай да радваш хората около теб с прекрасното си чувство за хумор и ако получаваш поне половината от любовта и добротата ,която раздаваш,ще бъдеш един мноооооого обичан човек!Прегръщам те!

...май ще успея с днешна дата  Grinning

# 197
Рени   това сигурно е 13-то майчинство  Joy Joy Joy сега ще ходя да видя и аз дали нямам  Joy Joy Joy Де късмет!  hahaha Wink

Арабела, толкова съм сериозна че ако знаеш как ухае у нас на твоите меденкиии ммммм  chef страхотни станах, сега само ще се пробвам да ги поукрася. Освен това днес купих и въпросният стъклен поднос, който ще подаря на свеки барабар с част от меденките. Няма майтап, мисията е почти изпълненa. Остава да сме живи и здрави и времето да е с нас за да е и успешна  Peace Такива неща върши форумът  Hug
Много хубаво, че сте си отдъхнали дори и само за един уикенд, пак е нещо.

Мариян тази вечер така хубаво го изморих, ама нали правихме коледните меденки двамата, та по едно време до като ме чакаше детето лягаше на пода, вземаше бибата и почти беше готов за сън. Нямаше Т като го слагах да ляга, но съдържанието в памперса хич не ми хареса  Naughty Ще я видим тази работа. Дано спинка спокойно тази вечер.

Изчезвам да си оправям кухнята, пък после ако не ми се е доспало пак ще дойда Wink

# 198
Момичета, благодаря ви много за милите пожелания!  Hug Почувствах се наистина специална  Heart Eyes Благодаря и на Роси, Дианка и Таш, че ми звъннаха   bouquet Мерги, тъкмо да публикувам и ти ме накара да се засмея - това е прекрасен завършек на деня   bouquet

Ние утре рано сутринта заминаваме за Плевен. За Коледа със сигурност сме там, а за Нова година ще преценим на място дали да оставаме или да се приберем.
ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ, БЛАГОДЕНСТВИЕ, ЛЮБОВ И КЪСМЕТ НА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ! ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ МНОООГО И ДЯДО КОЛЕДА ИЛИ ДЯДО МРАЗ (по избор) ДА ИЗПЪЛНИ ВСИЧКИТЕ ВИ ПОРЪЧКИ ЗА ПОДАРЪЦИ!    Hug

Дано като се върна и прегледам темичката да не срещна нито едно болно детенце  Praynig Дано по празниците ни се случват само хубави неща и ни застигат само добри вести!  Peace
Весели празници и умната  Wink

# 199
Медхен, весели празници и на теб! Да ти се връщат хубавите пожелания!
Кате, радвам се, че са се получили меденките.
Ей сега надничах из готварския форум и "изшпионирах" Дес, че нейните са станали безформени, та се почувствах леко виновна, ако ги е правила по моята рецепта  Blush Тя не е моя, де  Crazy От форума я знам.
Брашното наистина не съм го засичала като количество, но трябва да стане твърдо тесто, така няма как да се разлеят.
И ги пека върху пекарска хартия. Хем не се налага да омазнявам тавата, което евентуално пак би спомогнало да си променят формата, хем не се и цапа.
Ами пожелавам ви времето да е с вас и живот и здраве  Laughing
Днес бяха чисти пътищата, но то и не валя кой знае колко сняг, а и температурите засега са високи. Навскъде обаче, бяха хвърляли пясък, а и движение голямо се очаква по празниците, така че не вярвам да има проблеми с пътуването.
Бързо оправяне на Мариян и бързо излизане на следващото зъбче!
Аз много окъснях и ще лягам, че язък ми за наспиването през уикенда  Joy Утре пак ще бъда парцал, не по вина на Елица  Mr. Green
Лека нощ на всички!

# 200
  • София
Медхен, честит рожден ден! От здраве да не се отърваш!

Ели, каква е разликата в часовете от нас до вас?
Гале, аз меря Т на Митко под мишницата, но като сложа термометъра, го гушкам и го разнасям из стаята, за да си отклони вниманието. При мен този метод действа  Grinning
Верик, честити придобивки!
Рени, държавата няма да се прецака  Wink . Сигурно са ти превели и за този месец заради празниците. Аз не съм гледала моите колко са.
Катятг, добре я глезиш свекърва ти   chef . Пък моята знаеш ли какво разправя  ooooh! (тя ужким за другата снаха, ама знам, че и мен ме включва) разправя:"Аз на А.. не мога очите и да видя, а камо ли подарък да получа от нея. Веднъж не ми е подарила нещо." А това хич не е така. Просто подаръците ги поднася синът и и тя го приема като от него, а не като от семейството. Та и при нас е така. Аз не и подарявам нищо лично от мен, а като семейство с Коце, ама тя си е странна птица...рускиня  Twisted Evil

# 201
Сега ви прочетох и мога да драсна нещо  Wink
Скреч,в 2.30 мислех да пиша пост снощи,но се отказах  Simple Smile
На Бъдни вечер сме си вкъщи всички,само свекървата е нощна.Трапезата е обичайна,сърми,чушки ,боб,тиквеник и питката.На Коледа Тони е дежурен,така че няма да правя нищо,а на 26 сме в Пазарджик,ако не се промени нещо.
На Нова година сме в някакво село до Самоков.Резервирали сме си чисто нова вила от един комплеск,в който си има и ресторант,оборудван,но все още не е пуснат в действие.Та ние ще го сефтосаме,разрешиха ни да си сготвим там и да си направим софра  Wink Габи ще е с нас,ще има и още едно момиченце,с три месеца по-голямо.Ще ги държим докато издържат и после ще спинкат,а ние ще продължим купона.Дано стане толкова лесно,колкото си го мисля  Crazy

Друго какво да ви кажа,ние все още сме под напрежение,нямаме пълна яснота и това доста ме изнервя,но се надявам всичко да е наред  Praynig

Рени,веднага си проверих сметката в сайта на НОИ,но уви   Crossing Arms не съм от печелившите  Mr. Green

Има ли още непроходили деца,освен Габриела  ooooh! Не ще да се пуска това дете  Rolling Eyes

Канела
,ще ги нагласи детето ...има и положителна страна,нашите деца ще имат по един бебешки речник,а Рони ще има на два езика и то с какви бисери  Hug

Роси,Роси ..теб какво да те правим  Heart Eyes Много деликатна ситуация и немогат да се дават универсални съвети.Но си мисля,че след като ти си готвиш и си посрещате Бъдни вечер вкъщи,а свекитата са нагости,то тогава няма лошо.Нека бъдете заедно,но си направи нещата както на теб ти се иска,нека Сашо разчупи питката,ако на теб ти е неудобно да кажеш това пред тях,то предупреди него,да прояви инициатива и да каже,че главата на този дом е той и той ще я разчупи,ако паричката се падне в свекитата,нека я дадат на дечицата,вярно,че няма да е същата тръпка,но...а има и друг вариант.Направи две питки,нека едната бъде обща за цялата къща,а другата за вашият дом  Peace Хората неможеш да промениш,но пък можеш да промениш обстоятелствата. Hug не трупай всичко в себе си,започни по малко да си казваш болката,но по малко и с усмивка...иначе няма да те разберат  Hug

Сигурно има да пиша още много,но ще взема да си лягам,че съм станала егати совата,по-рано от 2 часа не лягам  ooooh!

Желая ви спокойна нощ  Hug

# 202
  • София
Ехо, мами!

Да си драсна и последния  пост от старата къщичка, а следващият вече ще е от новата  Wink

Много мъчно ми стана, като влязох и видях, че Еличка има рожден ден днес /аз си го смятам за днес докато съмне/, а аз не съм зацепила, за да й се обадя и честитя. Утре ще си поправя грешката, но за всеки случай ще пусна честитка и тук, пък дано да я види, преди да тръгне към Плевен.

Елицо, мила приятелко, честит ти рожден ден! Пожелавам ти преди всичко да си здрава! Да получаваш много жестове на любов и внимание, за да се чувстваш желана и обичана жена!

Аз стягам багажите, защото утре в ранния следобед идват хамалите да товарят. Спретнах апартаментчето /снощи до нощите последно лепихме тапети в антрето Crazy/, хубаво стана, но има много неща за довършване. Ще им дойде ред след Нова година, защото искам поне малко да си почина по празниците. Много умора и напрежение събрах, на моменти съжалявах, че изобщо се захванах с тая акция, но вярвам, че е било за добро. Много се притеснявам как Василия ще понесе промяната, но утре ще видим. Сега е с баба си при сестра ми, защото тук лудницата е пълна, и утре вечер ще се приберат направо в новата къща. До вечерта ще подреждам багажа, а на 24-ти тепърва ще тичам по магазините за някакви подаръци. Майка ми ще е отговорник по кухня за Бъдни вечер /тя прави разкошни постни неща/, а аз ще се включа на Коледа с капамата. Миналата нощ, след като се прибрах в 12 от "обекта",  реших да правя домашни бонбони, че те като престоят 2-3 дни стават по-хубави. Ами станаха, ама днес кучето се качило на един стол и ги изяло, както били на масата   Confused  Понеже съм инат, утре по нощята може да спретна още една доза.

Ще лягам, че утре в 7.30 идва зет ми да разглабя на Василия леглото. Досега напълних 11 чувала с дрехи, 4 кашона посуда, отделно играчките на детето, а като гледам багажа, който е останал да прибиране, все едно нищо не съм пипнала  ooooh! Ох, да свършва това чудо вече.

Да споделя, че Василия още влачи сополите, не й тече носът, но постоянно е пълен с гъст секрет. Пръскаме Стеримар на поразия, че да диша малко по-свободно.

Спокойна нощ ви пожелавам и много празнично настроение в следващите дни!

# 203
  • Pierrefonds, CA
Skrech, 7 h е разликата  Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 18:43 от E&M

# 204
Арабела, моите станаха много хубави, вкусни и миришат много приятно. На мен си ми харесват! Wink

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 23:37 от katiatg

# 205
ЕеЕЕЕЕЕЕЕЕ ама Кате грам милост ли не е останала някъде в тебе че ги показваш тия меденки.Много са хубави.БРАВО.Ако на вас не ви харесат аз съм готова да се жертвам да ги хапна Crazy

Ама и аз съм един кукумицин.... Crazy Бива ли кажете ми да не мога да заспя.Изгледах 2 филма,опитах се да начертая семейното бъдеще за близките 2 години най-малко(ама не ми се получиха нещата и сигурно затова не мога да заспя) Цялата къща спи от 100 часа само аз ей така Shocked Ще взема да си заредя аз една съдомиялна и после още 1 филмче да изгледам и утре ще съм парцал.

Айде кафенце за най-ранобуднитекоито няма да са след още много време
и чай
и за гладните.

Успешен ден на всичкиииии

# 206
Хайдееееее, отворете  Shocked ей така очичкитееее  hahaha,
Аз се излюпих в 6,15ч, спали се много спокойно/еле я/ Whistling и от 21,30 снощи че до сега.
Ники изпи Ам и сега пее нещо сутрешно за трениране на гласа/

Кате - меденките са страхотни, миризмата и вкуса им почти стигнаха до мен Simple Smile, а това е размазващо....  Sick  chef
Лучи - какво става душата, успя ли да поспиш поне.Мерси за оставените неща за хапване и пийване, жестотко. Планове и аз обичам да правя, но не ми се получават и ей така не мога да спя после...
Мерги - страхотно ми звучи всичко около организацията на вашиата НГ нощ, дано всичко е толкова лесно,както на думи  Hug Весело и спокойно за прохожднето, Ники отиде в свеки и се пусна, ей така без да се обади и да ме предупреди  Joy Joy Joy
Цеце - да си призная вече ми бе домъчняло за теб и страхотните ти постове.Пожелавам ви бързо и безболезнено местене тези дни и Весели празници -Очакваме новия пост от новия дом, а на нов компютър ли ще е или ставаме нагли вече?  Mr. Green Laughing
Ренка от коя дата са ти преведени парите, аз вчера се оглеждах в НОИ/сайта/, ама цЪ!  Thinking, 44о лв ли имаш?
Арабелка - като ти изписвам името и винаги се сещам за филма:"Арабела и вълшебния пръстен", всичко около теб ми е много магическо ха-хаххаха  Embarassed Grinning  bouquet
С кеф прочетох как сте запълнили времето  си уикенда, завидях ви благонамерено и си помечтах скоро пак мъжо да ме изненада с пътуване някъде наблизо.

Аз отивам да оправя Ники за игра и да сядам да гледам нещо или да.....  newsm78 свърша нещо, но аз вечер си чистя дома, че да не ме боли главата сутрин рано, като че ли е бомба паднала.Някоя друга чинийка да се гони в мивката, ама то е за против уроки, да не съм толкова перфектна Simple Smile  Joy

Лек и усмихнат ден.

Лека закуска с плодове за всички

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 07:38 от Galaxy_26

# 207
Здравейте милички!
Влизам да поздравя Катюша и Ели с празника им.
Милички и прекрасни приятелки,
Бъдете живи ,здрави и много обичани!
Нека щастието не напуска вашият дом!

# 208
Кукуригууууууу
 smile3534
Добро утрооо  newsm03
Ние се наспахме вече,поне Тони се наспа де, аз съм  smile3507

Гале ,аз не обичам изобщо да правя планове.
А и както съм се замислила от известно време и не мога да спя.Аз само се чудя как да си подредя нещата,за да се върнем да живеем в Добрич,а според Ники единствения вариант е да отидем да живеем с Стара Загора.А на мен не ми се живее там.Не ми харесва.Там ще ми съсипат живота свекъра и свекървата.А и в София не е ми е много за оставане.Тук не мога да разчитам на никой за Тони.Живот и здраве ще тръгне на ясла,ще започне да боледува,ами тогава кой ще го гледа......Аз ще си взема болничен ама колко пъти 1,2,3....и колко биха ме изтърпяли едни работодатели?!Всичко ей това много ми тежи и още повече ме убива това че не мога да реша ситуацията веднага и сама.Не знам какво ще става.От друга страна ми е криво че по нова година ще сме сами и ще е Б......си тъпнята.Аз никога не съм карала така НГ.А всички ,с които икам да посрещна НГ са мнооого далеч.Да,благодарна съм ,че имам Ники и Антон,но няма да бъде нищо по-различно от друга вечер.Вече ме убива.Единственото,което малко ме развеселява в момента е ,че нашите идват днес за Коледа.Но на Дядо Коледа съм си пожелала тази коледа да е първата и последната в София.Оф стига съм мрънкала.Не искам да развалям коледния дух.  smile3505

Цеци успешно преместване ,мила.Адски силна жена си,Шапка ти свалям.

Искам да пожелая на всички весели празници.Зная,че много сте слушкали и ви пожелавам Дядо Коледа да ви донесе каквото сте си пожелали.Обичам ви мили мами.

ПП Имах да казвам много неща ,но не се сещам нищо сега.Както се казваше в един филм"Ако си намеря хапчетата за склерозата,ще се сетя къде ми е виаграта" ,а в моя случай е"Ако си намеря Гинко билобата,ще се сетя какво съм имала да ви пиша "

smile3503 smile3534 newsm53 newsm47 newsm51 Хубав ден на всички

# 209
Привет!

Гале, то хубаво плодове, ама аз вече омаах две филии с: (внимание, комбинацията винаги потриса Све Mr. Green) пастет, от горе лютеница и накрая руска салата. Mr. Green А все се каня да те питам - ти как успяваш да гледаш филм докато Ники е буден? При мен това би било абсурдно - Симона търчи навсякъде, бута, мъкне, оставям я да се позаиграе ама гледам да съм все край нея.

Цеци, ще свикне Василия с новото къщи, убедена съм. Wink Даже ще й е интересно и различно. Чакаме новини. Hug

арабелка, къде бяхте в Трявна? Мъжа ми е запазил в някакъв хотел "Плавис" май беше. newsm78 На сайта изглежда добре. Ама то на нас ни трябва легло и мнооого сън. Embarassed

Валенсия ми се загуби нещо. СватеЙйй?? Hug

Лучи, пожелвам коледната ти мечта да се сбъдне. Hug Мерси за кафенцето.

Дианче, натоварена програма. Wink И навсякъде ли ще сте с децата? Много се кефя на някои мами, в това число и ти, колко сте гъвкави и адаптивни към всичко. Аз сега не мога да измисля как да идем на РД на майка ми. Tired Категорично съм против да мъкна детето по запушени ресторанти, а няма на кого да я оставим. И ко прайм?? newsm78 ooooh!
Ето и Мерги - вземат децата, те заспиват и после, Мерги, сама ли ще оставиш Габи да спи??  Thinking Или вие сте много смели или имате невероятно кротки деца. Hug

Лек ден!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт