Отговори
# 180
Здравейте и от мен!
За Катюшка и Еличка-честит рожден ден , късмет и любов им пожелавам , на тях и семействата им!

# 181
Ели, Честит Рожден Ден! Желая ти от все сърце много здраве, любов, хармония, и щастливо семейно огнище и с лекота да постигаш мечтите си! Бъди все така страхотен човек и приятел Hug

Като имам време ще пиша lovekiss

# 182
Eличка,Честит Рожден Ден,мила!Бъди все така духовита и весела,щастлива и усмихната,горда мама и обичана съпруга! Hug bouquet
Скреч,аз също не твърдя че си насилвам децата да ядат,опазил ме Бог Rolling Eyes Просто нямам нерви да ми се мята в стола,а и кухнята ни е прекалено тясна да се заврем там BlushПросто сядам в хола викам народа и който е гладен идва и яде,поразходи се малко и пак дойде.Това прави Хриска,каката по често фотосинетира,за нея яденето не е от голяма важност Mr. Green

Хубав ден и прекрасна седмица на всички!

# 183
  • от Луната
Честит Рожден Ден на Ели и Катюша! бъдете винаги така щастливи  bouquet  bouquet  bouquet

Аз вече се оправих. Момичета да ви се изфукам имаме си нов монитор, че стария изгоря Mr. Green А вече и телевизора си донесохме от другия апартамент и мъжо го монтира в спалнята. Най-накрая той като се прибере и ме изгони от компютъра не ми се налага да хоя в хола да гледам ТВ, а си стоя при тях в стаята Mr. Green

# 184
По една пържолка с лучАц и винце с мезе. Благодаря ви за пожеланията  Hug

# 185
  • София
Ехоо, хай.
Привет и от нашия клон.

Еличке,  честит рожден ден ! Да си ни жива и здрава.

# 186
ХАй нароооде. Викам  да взема да попиша пак, че после незнам к'о ще ми щукне...  Mr. Green

"Дразните" ме с тези невероятни почерпки, не може ли нещо аперитив само, ама едни маси опъвате, хххмммм  Sick

Аз нямам никакъв апетит, почти не се храня, не че държа да отслабвам по този начин, просто не ми се яде сама, к'вото опитам от на Ники храната 1-2 лъжички и облизвам бурканчето, това ми е дажбата Simple Smile/ не точно/

ОООО-забравих да се защитя, аз не го насилвам за храната, той е гладен ,ама не му се стои в стол, иначе отваря устата навсякъде, ама да е сред играчки или да държи някое лего и да бута в устата ми парчета и аз да ям, парчета Лего де, не друго.
Аз се правя, че е много вкусно и така ядем.
 За мен е лудост да се кара дете да яде насила, дори като беше болен или зъб го мъчеше ми отказваше всичко почти седмица, смъкна кг, ама не съм му се молила за храната /Той като си огладнее си яде, няма проблем, ама да не му задавам стол, коляно или всъщност само в количката се храни добре Simple Smile

Flowers Rose Мъжо ми се обади и каза,че негов познат се "убил" с колата си вчера на Петолъчката, УЖАС!
Незнам подробности, но толкова стреснат и зле не съм го чувала да звучи, то човек незнам вече какво да предприеме да не се случват такива неща, много лошо, лошо ще е за това семейство посрещането на Коледа.

Айде... със здраве!

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 14:40 от Galaxy_26

# 187
  • София
Медхен, ЧРД! Пожелавам ти много здраве, любов, късмет и все така да сте много, много щастливо семейство

Роси, надявам се, че днес всичко е ОК с Лили?

Толкова искам да ви пиша...а имам ужасно много работа. Освен всичко останало съм се нагърбила със задачката да купувам подаръци на г-жите и лелката от ДГ от името на всички родители. Измислям стихчета, украсявам, разпечатвам разни варианти.
Утре им е тържеството, на което исках Дядо Коледа да им поднесе подаръците. Намерих връзки към него  Laughing, та утре и до там за това ще ходя.
А после трябва да опаковам всички подаръци за децата и за родата, като за целта ще ги пренесем у нашите за малко  Crazy
На 24-ти ще посрещаме с мама и тати у нас, та ме чака едно готвене и месене цял ден ooooh!
На 26 и 27-ми сме във Враца на някакъв фест.  На 30-ти заминаваме за Пловдив, където ще посрещаме НГ.
Изобщо, не скучая  Simple Smile
Целувки, прегръдки  Hug

# 188
Честит рожден ден, Ели! Бъди здрава, много обичана и щастлива!  Hug Весел празник!
   bouquet

Честит рожден ден и на Катюшка тук   bouquet макар, че вчера се чухме по телефона.
[/color]   bouquet

Момичета ние сме във фаза.  Shocked Не спим вечер, ревем, поддържаме една ниска  но постояннна температура от снощи  Confused сигурно е от зъбите, но до кога ...  Confused

# 189
  • някъде там
ние тази вечер сме сами с Ема така че ще се разпиша довечера, тати е купонджия Wink

# 190
Ренка и аз ще се включа в отбора на нощната Wink

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 23:48 от katiatg

# 191
шшшшшшшшшшшТтттттт Рени/ Кате моя 9 ден го няма, бия ви по всички параграфи,  hahaha Crazy
А тези зъби като ги споменем ми става зле, изтръпвам, няма такава гадост и болка. Измъчват се и няма с какво да им се помогне, милите.
Никакви факсове не ща да получаваме, така и така ставаме безбожно рано, поне вечерта да спим..... Хайде дядо Коледа ,ако трябва и писъмце ще драсна, нека вече не се буди това дете толкова рано, не му ли се спи малкооо повечко бе?

# 192
Честит рожден ден, Медхен!  bouquet Наздраве! 1dating

И нашия тати е купонджия! Край нямаха тия коледни вечери! Мен пък как никой не ме покани, пестеливи са ми клиентите. smile3515 Joy

И при нас май "зъби" ще е диагнозата. Рони още е с разстр....во, само по два пъти на ден, но после всичко отива в коша за пране, въпреки диетата му. Но пък не е болен явно - играе, яде, няма Т, не кашля и т.н. Сега съм му пуснала да гледа народни песни и танци - много му харесват. Като препариран е. hahaha Онзи ден така беше и с един клавирен концерт.

# 193
Честит рожден ден на Медхен и Катюша! Много здраве, любов и щастие!

Ние отскочихме уикенда до Трявна. Докато се чудихме струва ли си да сменяме апартамента с една хотелска стая /защото нямаше да се промени койя знае колко ежедневието ни/ и да пренасяме за два дни целия катун, майка взе че се съгласи да гледа Елица  Mr. Green
Е, размазахме се - спане до късно, кафета, четене на книжки, разходки, механи, ядене, пиене - като бели хора  Whistling Че и на снежец се порадвахме. Страхотно е зимата в Трявна - студено, но меко и няма грам вятър, въздуха чист, примесен с миризмата на запалени печки. То и тук мирише вечер на дим, но примесен с миризмата на бензин и смог, друго е  Sick
Елица не се е сетила въобще за нас. Само първия ден се страхувала да влезе в спалнята, но вечерта разгадали мистерията - наложило се баба й бързо да си махне от стената един гоблен  Laughing и нямало проблеми след това. Радвам се, че мина всичко добре, защото я оставям за първи път и ми беше притеснено как ще реагира на раздялата. Но определено вече придобих смелост, а и баба й и дядо й също, та вече кроя тайно и други планове  fingerscrossed Blush
На връщане, в колата, тръпнехме с Калина, на коя от двете ни ще се зарадва повече Елица. Баща й го "ритнахме от играта"  Blush, пък тя взе, че отиде да се гушка първо при него, хм  newsm78
Бъдни вечер празнуваме семейно само четиримата /преди това тримата/. Роси, изпитвам подобни на твоите чувства и така се чувстваме най-добре. Но ще ти пиша повече на лични, пък и имаме да си довършим други сладки приказки.
На Коледа обикновено ходим на обяд при едните, на вечеря при другите. На първи януари също.
За Бъдни вечер, тъй като сме сами и не можем да изядем всичко, ако е в големи количества, свеждам основните ястия до три - питка с паричка, чушки с боб и малко постни сърми + някакъв десерт - обикновено или печена тиква, или ашуре. Останалото, до нечетен брой, довършвам с разни дреболии като някоя друга салата, туршия, маслинена паста, чеснов хайвер и т.н. - обикновено за това какво още да сложим на масата се допитвам до Калина и мъжа ми и предоставям възможност за избор  Mr. Green. Броя всичко на масата, включително мед, шарена сол, вино.
За къпането - Елица от около две седмици изпитва някакъв ужас от коритото, изпада в истеричен рев и въобще не иска да седне  Shocked Къпем я права във ваната, единия  държи, другия къпе. Но не става по друг начин, защото ме е страх да не се хлъзне и да не падне, не е толкова стабилна все още.
Храни се на столчето, въпреки че тръни има на този стол  Close Постоянно се върти или изправя, въпреки коланите. Лепи едни магнити на хладилника или ги хвърля по пода, а аз трябва да ги събирам, защото иначе висва с главата надолу, абе лудница. Все се каня, че ще я оставя някой път гладна, но още не ми е паднало пердето до такава степен, че да си изпълня заканите.
Роси, Кате, бързо оздравяване на Нинка и Лили!
Кате/тг/ и Ванилия, дано неразположенията на Мариян и Рони не се дължат на болести!
Кате, аз само се пошегувах за свеки, ти да не го прие сериозно  Laughing
Почвам бавно да уча унгарски, вече знам няколко думи  Laughing Само не знам дали улучвам ударенията и дали докарвам правилен акцент Mr. Green

# 194
  • някъде там
аз уж щях да пиша, ама как ми се приспа а и утре ще водя Ема в Дома за деца, където работя на тържество и трябва по-раничко да стана и да се приготвим.
Днес получих една много изненадваща сума по картата направо двойно майчинство, незнайно от къде и съм склонна да вярвам че е станала грешка, но утре ще ги дръпна пък щом са ми на картата мой са си, който сбъркла сбъркал аааааааааа  Wink Money

Мадхен бъди безкрайно щастлива

лягам, че да дойде по-бързо утрото  Hug

Общи условия

Активация на акаунт