Много се затъжих за вас,завърнах се успешно,свърших си работата и съм доволна,макар и много бързо и болезнено. Обаче май никой от вас не се е сетил за мен

Четох ви по диагонала,не мога да се включа адекватно,утре от офиса ще ви наглеждам.Ивето я оставих при свеки,щото утре съм рано на работа и те предложиха да не я разбутвам,пък и свекито трябва рано да идва вкъщи и ее...така.Обаче мойто бебче нещо не ми хареса тая вечер,мноооого плачка и безутешно почти,само в мен се успокояваше,днеска спала само 30 мин следобед,дави се със сополи

Менюто за Бъдни вечер и Коледа :на 24.12 смятам да правя зелеви сърми,баница с късмети,ошаф и боб. За 25.12 почти същото,ама добавката е или пълнено пиле или пържоли,че мъжо не яде всичко,а така ми се прави капама като Сончето. Общо взето като дойдат празници и ми е супер смотано,защото не знам на колко парчета да се разкъсам-със свекитата ли да празнуваме,с майка ми,която е сама или с баща ми и мащехата ми.....

Дианче много мило ми стана като прочетох каква изненада са ти спретнали момичетата

Щеше ми се още да пиша,ама мъжо пак ме гони,а тъкмо седнах. Лека нощ на всички ви!