Отговори
# 165
Мамитааа Hug здравейте!!!
Много се затъжих за вас,завърнах се успешно,свърших си работата и съм доволна,макар и много бързо и болезнено. Обаче май никой от вас не се е сетил за мен Sad
Четох ви по диагонала,не мога да се включа адекватно,утре от офиса ще ви наглеждам.Ивето я оставих при свеки,щото утре съм рано на работа и те предложиха да не я разбутвам,пък и свекито трябва рано да идва вкъщи и ее...така.Обаче мойто бебче нещо не ми хареса тая вечер,мноооого плачка и безутешно почти,само в мен се успокояваше,днеска спала само 30 мин следобед,дави се със сополи Confused и не беше акала два дни откак ме няма,но това поне и го оправи с малко сапунче-поне му олекна на детето.Едва я оставих-само като усети,че отивам към вратата и започва с пълна сила да плаче,дали е заради сополите? Нямам обяснение...Дано се успокои,казах им да ми звънят по всяко време и отивам! Исках да си я взема,ама нали сега няколко дни уж не трябва да вдигам тежко..

Менюто за Бъдни вечер и Коледа :на 24.12 смятам да правя зелеви сърми,баница с късмети,ошаф и боб. За 25.12 почти същото,ама добавката е или пълнено пиле или пържоли,че мъжо не яде всичко,а така ми се прави капама като Сончето. Общо взето като дойдат празници и ми е супер смотано,защото не знам на колко парчета да се разкъсам-със свекитата ли да празнуваме,с майка ми,която е сама или с баща ми и мащехата ми.....ConfusedОф.....Накрая с никой не ми се ще-само тримата,ама не може бе...
Дианче много мило ми стана като прочетох каква изненада са ти спретнали момичетата Heart Eyes И се радвам,че всикчо с операцията е минало добре! Дано Любчо не е изплашил Praynig Много прегръдки за вас! Hug

Щеше ми се още да пиша,ама мъжо пак ме гони,а тъкмо седнах. Лека нощ на всички ви!

# 166
Маймунката е будна. Събуди се почти веднага, след като заспа. Крива, крива,...ама малко по малко и спадна Т и сега раздава усмивки и целувки на всички  Heart Eyes

Сладурче, недей така, душицо  Sad . Разбира се, че се сещаме  Hug Поне аз се сещам за всички и си ви мисля, ама пусто време - малко, пусти нерви - много, пуст акъл - малко  Mr. Green не отбелязвам много неща  ooooh! Пък и всеки си има някакви моменти, в които не му се пише, няма възможност да пише, ..., с две думи кофти моменти. В крайна сметка аз така и не разбрах, че със сигурност ще ходиш до София. Извинявай ! Станала съм доста разсеяна  Tired
Ама какво ти режат, бе, че не бива да вдигаш тежко  Shocked
Ми точно и аз затова предпочитам да си отпразнуваме празниците сами  Tired И мъжо е на това мнение. Преди на Бъдни вечер вечеряхме два пъти, понеже от по-рано ходихме у нашите, а после и у нас, ама миналата година баща ми реши да ни спести това неудобство и умно разсъди, че сме си семейство и трябва да си празнуваме като такова, но пък свекитата бяха с нас и ми криво едно такова, все едно пренебрегвам родителите си  Tired Сончето ми дава съвет да ги събера всички - за мен това би бил най-добрият вариант, но когато моите родители са ни на гости, свекитата стават още по- ... не мога да намеря думата  Rolling Eyes Опитват се на всяка цена да покажат на моите родители, че това си е тяхната територия, че това са си техните внуци, обсебват децата и моите родители се подтискат, мълчат, става една тягостна обстановка  Tired Не знам какви хора са, как го правят, но успяват да сковат обстановката. За какво ми е такъв празник, който ще ме натовари още повече  Tired Абе каквото дойде  Rolling Eyes Те като гледам май си имат източник на информация/предполагам, че зълва ми чета и може би им казва/, та не се качват горе, сумтят, ... сърдити са , та не знам даже дали ще има и къде да се приготвя за вечерта Rolling Eyes

Сонче, ми айде да си дойдем на думата  Hug Такъв пост си ни спретнала, че направо ме върна 1 година назад, та ми светна пред погледа  Heart Eyes
Дано Дядо Коледа прочете писмото ти и ти донесе така желаният подарък. То и нас ще ощастливи по този начин  Heart Eyes
Приказливка и Мими казаха, че имат много работа последно в Скайп, иначе са добре  Peace Надявам се да е така  Rolling Eyes Креми последно ми се стори в дупка, дано е излязла от там  Confused  Пък Таш си я виждам редовно на клона, но явно и се е понасъбрало  Confused Дано всичко е наред  Praynig

Ей, Дианче, много се радвам, че най-накрая подаръчето стигна до получателя му  Heart Eyes

Марианка
, радвам се, че при вас нещата са добри  Hug Един път да похвалиш Ангел  Mr. Green Дано при очния нещата минат гладко и  нямате никакви очни проблеми  Hug

Ех, Деска, вярвам, че ще се справиш отлично и ще поднесеш на семейството си невероятна вечеря и вечер  Heart Eyes
Брей този Дядо Коледа и на майки ли вече носи подаръци  Thinking Я да взема да му драсна едно писъмце и аз  Mr. Green

Гале, вярвам, че тази година ще изживеете едни вълнуващи празници  Hug Пожелавам ви го!

Еличке
, прочетох те  Cry

Айде, отивам да си гуша мъниците, че чувам голям купон настава без мен май  Crazy

# 167
  • София
Здравейте!

Катоша, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и много обичана! И честито ти лаптопче, па честито ти и мъж-слънце!

Днес трябваше да сме на концерт на някаква мацка, но още с втората си песен ни отчая и с Коце се прибрахме да гледаме Сървайвър  Confused

Това е то. Температура, диария и ето днес видях 8мо зъбче  Heart Eyes

Дес, съвсем не съм стриктна или строга майка. Дори в името на мира съм позволила на Митко с всичко да играе, бара, хвърля, ама да не иска да го нося. Дори това, че не го гоня с купата из стаите не е, защото съм принципна, а защото ми е безсмислено и трудоемко  Grinning , а че действа възпитателно ми е добре дошло. А през живота си насила  съм хранена само веднъж-дваж и тази роднина, която ме накара да ям, до ден днешен не я понасям  Close Не искам да тормозя детето, а и себе си, ако допусна да стане злояд.
Гале, писала си забранената думичка "баси" за това, че ти е супер тъпо  Sunglasses . Ми за глистите това от старите го знам, но не мога да ти кажа каква е връзката   33uu
Роси, брей, брей! Не само че танцува, ами и роклята си развява  Laughing
За Бъдни Вечер все сме в Зимевица с моите родители, братята ми и семейството на чичо ми.  Каним и една комшийка,понякога две, които са сами. Тази година Коце е на работа, а аз още не съм решила къде ще съм, но предпочитам да съм с братята ми. На масата слагаме каквото майка и стринка ми са сготвили. Не робуваме на обичаи. И в баницата ни няма късмети. На Рождество менюто ни е останки от предната вечер  Mr. Green + някоя и друга манджичка.
Ванилия, ама тия унгарски слова много на въпреки вървят на българската реч  Whistling
Сладурка, силна прегръдка за Ивче, а и за теб!  Hug Липсваш и на малката, няма как.

P.p. Поздравявам ви с песничката от подписа! Мен пе разтапя всеки път, когато я чуя. Думите са толкова докосващи, че няма начин да не погъделичкат майчините ни сърца  Heart Eyes
Мерги, какво правиш в 2:30 пред компютъра  Whistling ?

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 02:24 от skrech

# 168
  • Pierrefonds, CA

Мерги, какво правиш в 2:30 пред компютъра  Whistling ?

Skre4, ami ti w 04h28  Laughing??

# 169
  • София
Хайдееее ставайте. Я кое време стана.

Роси надявам се се събуждате без Т и здравички.  Naughty никакви болести вече.
То ние пак имахме Т в 1 ч, но бързо спадна и не беше висока. Помрънкахме малко и с нурофен заспахме. Как се справяте с термометрите? Ние изпитваме някакъв ужас. Хич необича. Давам и го и си играе с него - значи не яплашии. Чиковски, дигитален е - не е толкова страшен.

Сърдечни благодарности за поздравленията .

# 170
Ето и почерпчица от мен, за моя ден рожден  Mr. Green

По-късно ще се включа с мръвките и алкохола  Wink

# 171
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕЛИЧКЕ! БЪДИ УСМИХНАТА И ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА! Hug

Хм, май само Симона и Василия останаха с по 2 зъба  Thinking Mr. Green Горните й 4 зъба на моята щерка са така набъбнали и направо сякаш са свлекли венеца надолу  Shocked обаче не избиват и туй то. Tired

Кате, и Моната има жив ужас от термометъра. Мерих Т само докато спеше. Иначе, както казваш ти, взема го, разглежда го, слагахме го на мечо, на бубата, на зайчето, обаче опре ли до нейната мишница е рев и чудо. Shocked

# 172

Добро утро,
ЕЛИ - ЧРД душа  bdbaloni

Това е за теб

Роси - дано сте имали спокойна нощ все пак, прочетох че сте се наплашили снощи доста!

Момичета да ви попитам вие как и къде мерите Т, Ники ако му слагам под мишничката се върти и го мести и дърпа/ не реве, мисля че не го е страх, но не го търпи просто/, в дупето съм чувала че не е хубаво/но става най-бързо/, зад ухото става много трудно, а къде бе???????  #Cussing out
Просто като го усетя че е топъл едвам намирам възможност да премерим Т, то е въртене, скимтене, нервене , чудо.

Скреч - аааа забранената думичка, излиза от устата ми като съм подтисната, сори Sad
Сладурче - аз се сетих за теб, ама нещо не съм в пишещата си форма и съм те пропуснала.Как си?
Ели-това вчера ,което си видяла на бул.Ситняково/пред нас/ е много често явление - дано Бог да пази този, който е лежал на асфалта! baby_neutral baby_neutral baby_neutral
Дианче - страхотен жест!ДА! Нарадва ли се на подаръка Simple SmileSimple SmileSimple Smile..... Прегръдки от мен.

# 173
Еличке мила честит ти рожден ден! Да си ни жива и здрава,много щастлива майка и съпруга!!! Всичко най-хубаво то мен!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Не мога оттук да слагам картинки.

Катюша честит рожден ден и на теб,макар и със закъснение!  bouquet

Роси как е Лилито,има ли Т? Сигурно са зъбки?
Скреч много зъбки има мИтко Crazy
Отивам да работя после пак Hug

# 174
  • София
ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА ЕЛИ И КАТЮША! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ!

Роси, дано Лили е по-добре днес. Те децата бързо вдигат и бързо свалят Т.

Ох, аз нещо не съм в кондиция, че вчера като почнахме в 4 и свършихме в 10 вечерта. Досега прибирах, обаче още бомба е паднала в нас, а в стаята на Таня не искам и да влизам.
Стефан хвана спринцовка и химикал едновременно  Simple Smile Много рецепти ще пише този лекар Laughing Laughing Laughing А за мое голямо учудване питката така хубаво се търкулна и си седеше права като колело - незнам как стана този номер. Имам снимки обаче не мога да си намеря кабела на апарата, като се върне мъжО ще му кажа да го открие и ще ви покажа.
Довечера Таня има концерт по пиано, ще свири и ще пее  Simple Smile После аз съм на фирмено коледно парти и Коце ще се оправя сам с децата. Предчуствам, че в ранните часове ще ме чака със Стефан на ръце  Mr. Green, надявам се само да не ме привика да се прибирам рано рано...или случайно да си забравя телефона  Whistling Whistling Whistling Ква съм гадна  Mr. Green
По-късно ако ми остане време ще се включа по обсъжданите празнични въпроси.
И стига болни - идва Коледа  bouquet

# 175
Честит рожден ден, мила ни Еличке! Пожелавам ти всичко, което е в мечтите ти! Бъди себе си и винаги ще бъдеш обградена с толкова много приятели, които истински те обичат!

# 176
Честит рожден ден ,Ели!Да си жива и здрава,много обичана и желана,най-добрата майка и сташна сладурана.  за теб шоколадов подарък Hug

Катюш,честит рожден ден и на тебна патерица.Мъжът слънце да слуша,дъщерята чудо да те радва и живота ти да е повече от прекрасен и едно ей такова в подземния гараж Hug

Катюш,напълно възможно е Нинка да има температура от зъб(и).Антон лятото 1 седмица подържа Т 38,5 и не можех да я сваля за повече от час -два ни с Нурофен,ни с оцет.Дано да е зъб,да не е нещо сериозно Praynig

Роска, как е Лили?Да я нацелуваш много малката танцьорка! Hug

Всички дечица да махат високите температури и да си взимат широките усмивки,че да не минавам по къщята да шипя бузи и дупета. Naughty

Времето за писане изтече TiredМацки знайте че ви мисля,дори и да не пиша,си ви чета Hug

# 177
Добро утро!

Благодаря ви, мамчета, за загрижеността   bouquet Лилия е добре. Снощи игра до 00.30 и най-накрая заспа при нас. Цяла вечер я пипах, не вдигна повече Т  Peace Той пустият му зъб още снощи беше пробил от единия край  Twisted Evil Ама има още 3 за пробиване, та ни очакват още такива дни и нощи  Confused Сонче, напълно съм съгласна с връзката между зъбоникненето и Т, понеже този кошмар го преживявах на всяко зъбче на баткото, добре че ги вадеше по два по два  Crazy А Лили само на 7-ми и 8-ми зъб ми направи този номер  Crazy

Благодаря ви и за споделеното мнение и идеи за празниците   bouquet Сонче, забравих да те помоля за рецепта за хубава капама  Praynig И на нас пържолите ни идват доста тривиални, пък и постоянно си ги хапваме  Mr. Green , та затова искаме нещо по-различно. Последните две години правим пуйка, но това просто не е нашето месо  Sick

Жу, ще си правят компания нашите доктори  Hug Може и колеги да станат някой ден  Peace Лили след спринцовката хвана един правописен речник, а след него елката.
Приятно прекарване довечера ! Имаш нужда  Hug

Гале, аз Т я меря в устата  Peace Но си признавам, че меря, само когато усетя, че е много висока  Rolling Eyes През другото време само целувам слепоочието, защото и Лили не обича много да и набутвам постоянно термометъра в устата  Laughing

Катюшке, хайде дано вече не вдига Нинка Т  Hug

Скреч, сега ще прослушам песничката  Heart Eyes
Казах и на Лилия , че не е прилично така, ама не слуша, дяволчето  Crazy

П.п: Лучи, радвам се да те "видя"  Hug. Маймунка сладка  Heart Eyes

Скреч, благодаря ти, че сподели тази песен с нас  Hug Наистина е изключително въздействаща! Обичам такива песни  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 10:29 от Роси_

# 178
  • Хасково
Честит рожден ден, Катюшка (на патерица)!!! Бъди здрава, щастлива и много обичана!!!

Честит рожден ден, Еличке!!!Много късмет, здарве и любов!!!

Не ми остава никакво време за писане, само ви чета и знайте, че ви обичам всички!!! И Стела изкарва поредния 7-ми зъб и не е много послушна... Tired Моя Дядо Коледа също ми подари лап топ (много го исках и си го чаках  Party) И сега прехвърляме инфо от стария комп, който ще е подарък за мама за Коледа Mr. Green
Желая на всички здраве и весело посрещане на празниците!!!

Целувкииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 179
Ели,честит рожден ден!Здраве и късмет,обич и радост винаги да има с теб!

Честит рожден ден и на Катюша(с малко закъснение)!Здраве ,щастие,късмет!

Роси,разбирам предпразничните ти терзания, съвет не мога да ти дам,но фактът ,че приготвяш всичко с толкова любов говори за голямото ти сърце,което навярно и тази година ще се отвори ,за да посрещнеш отново свекър ти и свекърва ти на Бъдни вечер,а тази отвореност и доброта е хубав пример за децата ти.Желая ти тази Бъдни вечер да бъде най-хубавата и спокойна,па макар и с други хора ,освен вас и децата.

Преди да почине баща ми винаги Бъдни вечер прекарвахме в дома на родителите ми,заедно със сестра ми,зет ми и племенничките ми,както Галето е казала като едно голямо американско семейство.Майка ми обича да посреща гости и винаги подрежда масата много естетично и я отрупва поне с 15ястия.От 3г.Бъдни вечер празнуваме вкъщи заедно с мъжа ми и  майка ми,а сега и с Ангел,моята маса е доста по-семпла от тази на майка ми,но всичко приготвям с голямо удоволствие.
Тази година менюто ми ще е по-скромно,защото с Ангел покрай мен ще ми е трудно да приготвя повече неща,спряла съм се на:бобена чорба,пълнени чушки с ориз(слагам в сместа и едно едро настъргано картофче),сърми,ошаф,картофена салата,печена тиква и питка,като притурка добавям:плодове,орехи,чесън,мед и пуканки.
За да няма сърдити сме разпределили празниците и затова на Коледа сме в свекърва ми.Тя е добър кулинар и приготвя много вкусна пълнена пуйка.
На 1.1.гостуваме в сестра ми,където настава голяма веселба,събираме се доста хора,тя има имен ден и освен нас идват и четиримата ми братовчеди със семействата си и настава голямо забавление и размяна на новогодишни подаръци.

Ванилия,стерилизирах всичко до 1г.,след това рязко спрях,спрях и преваряването на вода,купувам детска минерална.
Дитта,пресата е хубав подарък,имам подобна и съм много доволна,за съжаление през последната година нямам достатъчно време за себе си и съм я ползвала 2пъти.
Сладурче,привет,не сме те забравили!
Дианче,много хубава и мила изненада са ти спретнали момичетата.

Общи условия

Активация на акаунт