Димитровград,тема шеста!

• 18 335
  • 298
  •   1
Отговори
# 270
dena_klv страхотен аватар и послание  Peace

dreamtex къде се намира масата на пазара, да намина някой ден и аз.

# 271
на главната номер 69

# 272
estrella благодаря   bouquet

dreamtex ,а кой сектор сте ,в отчетните също проявиха интерес Wink Аз ще ти звънна през седмицата.

# 273
сектор  D 3 маса 69  от автогарата към зеленчука като се тръгне

# 274
Честит празник на любовта!Пожелавам ви да го празнувате всеки ден!
Честит и трифон зарезан!
dreamtex   bouquet

# 275
  • на правилното място, в точното време
Честито кой каквото празнува Drunk Wine Glass  loveuuu

# 276
Честито и от мен кой каквото празнува   cheers  Heart Eyes

# 277
Честито и от мен и наздраве cheers newsm76

# 278
  • на правилното място, в точното време
Изтрезнявате ли още? Пияни от вино и любов  Party голяма тишина тук, що така  newsm78

# 279
Изтрезнявате ли още? Пияни от вино и любов  Party голяма тишина тук, що така  newsm78

Оххх ние даже нищо не успяхме да празнуваме, Петър беше на работа през ноща, а Борис с пукнато чело.  #2gunfire

Разкажете вие ако сте празнували?

# 280
Как пострада Борката Марианче?
Моят Коки какъвто е дивичък, лошо ми се пише, а като те чета само и настръхвам!

Днес ходихме на разходка в парк Вапцаров. Беше страхотно, оживено, имаше доста деца, за разлика от зимните дни, когато беше скучно и самотно.

# 281
незнам момичета как е в Дгр. обаче тука уж слънце пече а като излезнем и не толкова силен колкото леден вятър духа,обаче нищо не може да ни спре,каляваме се тука и това е.Малкия сега никакви люлки не го интересуват едничка страст си има освен пързалката разбира се,да си бута отзад количката,понеже аз гледам да съчетавам полезното с приятното и ходя след разходката и да пазарувам си излизаме все още с количката,а някой път и пеш,а деня на влюбените си отпразнувахме в семейна обстановка с приятелско семейство,децата разхвърлиха играчките а ние пийнахме малко розе и хапнахме пица във вид на сърце и салатка под формата на цици,някъде тука из форума видях идейките и така

# 282
Добър вечер момичета. Надявам се да приемате още майчета от Димитровград. Аз се казвам Жулиета и имам дъщеричка Ива на 1годинка и 6 месеца.
С някои от вас може и да се познаваме. Лека вечер  и дано децата да са причтно изненадани от снега навън на сутринта.

# 283
Здравей Juli_Ivanova, добре дошла! Ще се радвам да се запознаем.
Дано поне да спре да вали, за да успеем да се поразходим утре и да се порадваме на снега.

# 284
ние с малкия днеска газихме в снега,и ако не духаше този студен вятър от време на време щяхме повече да си поседим,обаче все още не е спряло и да вали,надявам се да спре че утре и шейна ще изкараме

Общи условия

Активация на акаунт