Да живеем в хармония със себе си - дискусия - 2

• 35 072
  • 465
  •   1
Отговори
# 120
И аз не съм получила ритуала, но май е минал моментът за започването  Cry

# 121
И аз не съм получила ритуала, но май е минал моментът за започването  Cry

Аз ще внеса напрежение в темата - нали е по-моята част.  Wink
Защо беше такава тайна този ритуал и не го пуснахте в темата, а тайно си го пращахте на лична?
Чувствам се изключена от Висшето информационно пространство.

Петя, благодаря ти за разясненията.   bouquet Правя всичко, както си ми го обяснила.  Peace За да няма недоразбрали: Петя беше много мила да ми прати нещо като резолюция във връзка с моя "бебешки проблем".
Чувствам се много добре и увереността ми се увеличи много само за няколко дни.  Hug

# 122
sамо да допълня за Баховите есенции, че могат да се комбинират с всяко друго лечение( да речем хомеопатично) и нямат никакви странични изявления -  а ако се сложи да се пие неправилната есенция -  тя не вреди и не влияе по никакъв начин Peace

Аз ще внеса напрежение в темата - нали е по-моята част.  Wink
Защо беше такава тайна този ритуал и не го пуснахте в темата, а тайно си го пращахте на лична?
Чувствам се изключена от Висшето информационно пространство.
ееее защо напрежението да е по твоята част? Thinking
преди страничка-две беше бяснено, защо се пуска на ЛС Peace
не се чувствай изключена отникъде, - може би не е дошъл Момента да получиш ритуала или да го правиш... Thinking
 Hug

escorial

bouquet благодаря Hug

# 123
Аз да спомена нещо за сънищата. По време на бременността ми с Ясен и преди да ми кажат пола, сънувах, че се разхождам с момиченце. Говорехме си за имената и ми сподели, че Мая иска да се казва. Даже тогава бях писала в темата " Случи ми се нещо странно ". Simple Smile То наистина си беше странно за мен. После все си мислех, че сънят ми е пророчески, но не. Явно следващия път.  Wink

# 124
  • в резерват
Зздравейте.  Hug
Хареса ми заглавието на темата и се зачетох. .... След време ще се включа и с въпроси.
 Но първо да  ви благодаря, че поднасяте толкова интересна информация.   bouquet

# 125
Вери, а случайно да си искала момиченце на яве?

# 126
Да, признавам си, че исках повече момиче от момче. Simple Smile На мъжа ми му беше все тая. Но чак пък и името да сънувам. Мая въобще не го бяхме нито споменавали, нито дискутирали.

# 127
Кюбит, за да не се взираш назад - Петя обясни, че ритуалът е авторски материал и затова не иска да пуска във форума, а днес (на предната страница) даже даде допълнително информация и мисли по повод ритуала.  Hug

Вери, а момиченцето в съня ти каза ли, показа ли, стана ли ясно по някъкъв начин, че ти е дете? Ако не, може пророческото да се е отнасяло за нещо друго.

# 128
Майка ми е сънувала, че аз ще съм и дете три години преди да се родя. Върнала се от тежък изпит по анатомия легнала да си отдъхне половин час и ме сънувала на възраст две годни и половина. В този сън тя задавала въпроси и получавала отговори ..отговори потвърдени във времето след това. Всичките и сънища бяха пророчески и дори знаеше кога ще си отиде от този свят ....

# 129
Жабата на Арбанашка кокона много ми харесва! Както и новия аватар на Петя.  Heart Eyes

Напоследък се концентрирам трудно когато чета форума. Пропуснала съм това, на което Мег и Звезди са ми обърнали внимание. Чудя се дали не е знак това да си дам почивка от тук? Имали ли сте такива моменти?

От няколко дни искам да ви питам за позата, в която седите. Кръстосвате ли си краката. Знам, че не е хубаво, но аз нон стоп го правя.  Tired Единствения начин да се "отърва" е това е като седна по-турски. Но не винаги е удачно.

# 130
Жабата на Арбанашка кокона много ми харесва! Както и новия аватар на Петя.  Heart Eyes

Напоследък се концентрирам трудно когато чета форума. Пропуснала съм това, на което Мег и Звезди са ми обърнали внимание. Чудя се дали не е знак това да си дам почивка от тук? Имали ли сте такива моменти?

От няколко дни искам да ви питам за позата, в която седите. Кръстосвате ли си краката. Знам, че не е хубаво, но аз нон стоп го правя.  Tired Единствения начин да се "отърва" е това е като седна по-турски. Но не винаги е удачно.
хубав въпрос си задала... за кръстосаните крака -  какво е точно значението? Thinking

по едно във форума  -  ако ти доставя удоволствие - чети си и пиши.. всеки има момент на разконцентриране Hug Hug Hug

# 131
  • Пловдив
Чела съм, че кръстосаните крака означават, че си затворен към отсрещния, отдръпване и дистанция...

# 132
А сега де Thinking Laughing с тези кръстосани крака...
При мен е свързано с обувките - ако съм на токчета (в работните дни това е по 10 часа) няма начин да седна и да ни сложа крак въз крак - обувката просто го иска  Wink
Иначе с маратонки и други непретенциозни обувки този навик го няма - не им стои просто  Wink

Знам че, се получава някакво усукване от това и не се препоръчва по време на бременността. И въпреки, че и тогава не слязох от токчетата, се научих да седя с широко разтворени крака (и по този повод винаги носех панталони  Wink) и корема "на свобода"  Simple Smile

Хюманис, то всичко става с натрупване Simple Smile Никак не е случайно, че си избрала такава майка, нали  Wink

Докато бях бременна при една медитация видях сина си след 30 години и неговия син - тогава на година и половина. Много са ми ярки образите и на двамата все още - да видим какво ще каже времето  Wink

# 133
Момичета Simple Smile

радвам се,че харесахте "аватара"
тази нощ се размислих и реших,че все пак и аз може да имам реален образ
за това ми помогна звездичка,че аз от много снимки нямаше къде да кача моя в публичното пространство и тя даде от свойто  Wink    bouquet
понеже вас ви различавам по аватарите,а аз стоя анонимна от мързел да поизрежа снимка реших,че не е честно от моя страна/друг път ще я изтрия /  Sunglasses

на мен също ми се случва да пропусна писаното и разбирам,че някои не са прочели за тайния ритуал
той е от втората книга на една наша авторка Мариана Илиева
http://www.book.store.bg/c/p-p/m-15/id-26764/tunel-svetlina-i-os … riana-ilieva.html
там пише,че ритуала и е бил подарен от приятели преди две години
така,че няма проблем да се публикува където и да е
но средствата от книгата отиват директно за болни деца и си мисля,че даже заради ритуала,а там има и други интресни неща,човек би отделил 10 лв
първата и' книга ме впечатли много
http://books.balkanatolia.com/c/sl-b/p-l/aid-11190/mariana-ilieva.html
авторката работи с Крион и в книгите и' са публикувани 73/мисля/ импланти за тези,които искат да променят нещо у себе си като даденост

# 134
и аз знам това,което каза Бенджи
че се затваряш спрямо човека стоящ откъм кръстосания крак
обърнете внимание на събеседник,който стои близо до вас и си мисли,че ви чува кръстосал крак и затворил се към вас и такъв ,който стои открито-различни неща възприемат
майка ми все ми прави забележка,че така кръстосала крака съм си блокирала енергията-за това и се разтриват пръстите /около нокета /на ръцете и пръстите на краката
гледам,че прилага този метод на моите деца като са болни и ако въобще и' дадат да ги пипне,защото се окзва,че там боли и поради задържане

Общи условия

Активация на акаунт