Да живеем в хармония със себе си - дискусия - 2

• 35 074
  • 465
  •   1
Отговори
# 135
petiai благодаря ти за ритуала, дано успея да наваксам пропуснатото  Hug

# 136
Мег,
как успяваш по десет часа навън с малко бебе в къщи или си разказвала за периода преди бебо
сега е мой ред да си представя,защото мисля Ескориал вече те пита с какво се занимаваш  Thinking
с токчета,по 10 часа направо си плаче за предположение като адвокат  Rolling Eyes
а с математика,10 часа и токчета и стоене ще да е нещо офисно дано не е компютърно  Joy

# 137
...в момента съвсем не съм в хармония  със себе си...
Рафаелко, търсеща непрекъснато, и как позволи да изгубиш хармонията, точно дни преди празника на Анто?
Ескориал, доста интересна би била подобна книжка, не можеш ли да сложиш линк към нея на първата страничка/ за картата на чов. тяло/? И още за тез есенции, Ти ги имаш всичките 38 и избираш интуитивно от тях ли, комплект ли се продават?
Мег, кажи как мариноваш гъбите? И Ти ли даваш на малчугана превантивно хомеопатично лечение, пък било то и за заспиване и по- добър сън, явно имаш много голямо доверие в хомеопата Си? Всекидневно ли ги използваш или само в критични ситуации?
Пътешественичке, честит Ти нов аватар, скри Се от хорските очи или Си на снежна вълна? Успех с приспиването на Нико.
Пете, честит аватар, изглеждаш страхотно- младост, усмивка, чар; просто невероятно излъчване! Сигурно с Биляна изглеждате като сестри, а Росен и за брат може да Ти мине.
...Майка ми...Върнала се от тежък изпит по анатомия...
Хуманис[/b], направо изненадващо за дъщеря на лекар, какви интереси и дейност имаш! Явно пътя който си изминала е бил доста болезнен и Те е дарил с много топлина към другите и опит.
Коконке, радвам се да Те видя тук, Рицарко! Ще е интересно повторното Ти включване и кажи какво точно значи подписа Ти, разпалваш любопитство само! А аватара е доста интересен жабешко коледен, както Нола забеляза!
Верчо, а друг път имала ли Си подобни сънища, някога назад в БГ?
Били, за джинджифила, го съхранявам в хладилник в затворен плик, ако има нещо развалено- изрязвам. А това с връщането на солената вода/ прочистването/ не Те ли притеснява че го сама предизвикваш повръщането?
Бенджи, а Ти използваш ли Баховите есенции за децата Си?
...искренна,казвам това,което чувствам...
Селме, това е много добро качество, дори понякога да Си принудена да се изправяш срещу другите, но е доста ценно. Странно за кефира, а той се води за една много здравословна храна, аз съм пила и доста ми хареса при Вас! А елдата харесваш ли я и тя е руска традиция, или не и в Молдова? Как е родният Ти град, започна ли да намираш хубавите страни от краткият Си престой там, успяли да намериш отчасти хармонията в ежедневието Си? При баба и дядо ли ще празваш РД на Алекс?
Асялейн, и аз съм като Теб с хляба. Заради малкото кг трябваше да си го върна по време на бременността, иначе не успявах да кача. Ти сама ли си го месиш или имаш машина? Опита ли от чая, ароматната напитка- подарък за Свеки?
Звездобройке, вътрешното Ти чуство не лъже, а Ти умееш да му вярваш и разбираш, скоро ще престъпиш прага и тогава ще откриеш дългоочакваната следа! Дори малко бих завидяла за предстоящите емоции с които ще се заредиш! Успех!
Гале, подготви ли дома за появата на Коледният дух, традицията трябва да се предаде на Диди, да усети тръпката от предстоящото събитие?
...напрежение в темата - нали е по-моята част...
Кюбит, съвсем не го мисля така. Трезв поглед, мисъл, двойна проверка, лично мнение, да; но напрежение- не. И кога успя да прелетиш до БГ, предколедно да навестиш роднините ли?! А за кръстосаните крака, доста труден за избиване навик/ като всеки такъв/ но с упорство става. Аз се преборих с него преди доста време, успех и на Теб, хубаво е когато човек сам подлага на изпитание силата на волята Си. И като не вярваш в Коледният дух как гледаш на предстоящите празнични мигове, само като на повече свободно време ли или все пак има останала някаква детска магия в предстоящите моменти? А колкото почивката от тук, едва ли ще се повлияеш от нашите мнения, но да знаеш че ще ми липсваш, но ако го правиш за изключване от стреса и за повече положителни естествени емоции знай, че ще Те чакаме с  нетърпение! Кажи, с какви емоции загърбваш отминаващата година?
Звездолинке, а Майчето Ти възползва ли се от откритите Ти възможности, успя ли да приложиш на нея рейки или някой от есенциите? Ти сама ли си правиш миксовете или използваш препоръки на хомеопат/ всъщност имаш ли такъв в Холандия?/?
Ники, а Ти с какви чуства Си в края на текущата година, с желание ли ще откъснеш последният календарен лист?
Еовинке, къде се загуби, или вече си в Пловдив?
Клерет, ще се класираш, не се притеснявай. Докъде стигна с ученето, почиваш ли вече?
Лилибон, приятни празници и на Теб и благодаря че се разписа и в таз темичка! Къде ще бъдете във Варна или в София?

Момичета, а да Ви питам с каква комфортна храна от миналото свързвате предстоящите празници и имате ли желание да я предадете като семейна традиция/ може и не много здравословна/ на децата?

# 138
Ескориал,благодаря ти за обяснението HugЩе поръчам есенциите и ще видим Ния какво ще си избере.Не съм работила с махало,само съм чела как действа.
Вери,да не сме си разменили децата WinkКато бременна слушах всяка вечер диск с релаксация и на мястото на срещата с детето винаги виждах русо къдраво момченце на около две години,това всеки път.Накрая родих момиченце с черна права коса и очи като маслинки Mr. Green
За ирисовата диагностика-доволна съм,човекът ми диагностицира всички хронични болежки,но като лечение искаше да започнем прочистване по Малахов и там вече се разминахме.
Петя,заинтригува ме много  с книгите на Мариана Илиева,днес бях сама с двете зверчета,но утре имам помощници и ще отида до книжарницата да си ги взема.
Калида,отначало ми изглеждаше странно,но вече две години го прилагам и се чуствам много добре,лично за мен е подходящ метод.Хидроколотерапията,клизмата,а и всички останали методи на прочистване също са външна намеса,а и след прочитането на Малахов моето ми изглежда съвсем безобидно Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 23:04 от Bili

# 139
Чела съм, че кръстосаните крака означават, че си затворен към отсрещния, отдръпване и дистанция...

Доколкото съм запозната, това важи за ръцете, но не и за краката.
Карала съм курс по социална психология, които целия беше посветен на "общуването" с жестове, мимики и пози, та от там помня.

За кръстосаните крака имах предвид, че в някаква йога книга бях чела нещо, но не помня нито книгата, нито обяснението. Имаше връзка с прекъсване на енергия, дисбаланс, и нещо чакрите бяха намесени.

А иначе като съм с токчета и аз мяткам крак връз крак като Мег, точно обувката си го иска.  Wink

Калида, булвално за 2 часа взех решение, че искам да съм на юбилея на баща ми. Купих си билет и след няколко часа литнах. За една седмица само. Но изпразнувахме Коледа заедно, както каза майка ми. Спонтанните решения понякога са много удачни.  Peace
Хехе, сега видях, че още си писала. Да допиша и аз тогава.  Wink
Коледа за мен не е повече свободно време. Мъжът ми винаги е дежурен на Коледа и почива на Нова Година. За нас това е празникът. Джизъс е велик човек, но нек'ви червенушки във Ватикана да ми разказват врели некипели за неговата личност и да ми казват как да го чествам, да ме прощават. Аз си го чествам по моему.
"Останалата детска магия" е новогодишната. Коледа се празнуваше супер тайно у дома, думата беше табу, едва като порастнах "ме посвети" баба ми в това тайнство, което ми е чуждо и до днес.
Безкрайно съм разочарована от църквата като институция, от всичките алчни за пари и власт педофили в червени мантии и да не продължавам... Не му е тук мястото.
За магията пишех, Коледа е седмица преди Нова Година, ей това й е хубавото, че предизвестява за новото начало.
Посрещането на "Духът на Коледа" е много хубав ритуал. И смятам да го направя сега, не мисля, че съм закъсняла. Ако човек вярва, че може да осъществени контакт, то тогава трябва да опита и няколко часа или няколко дни разлика, не би трябвало да са проблем - още повече, че ако един човек в Япония го направи и после един в Америка, разликата във времето няма да бъде отчетена от Духът. Нали един дух е над времето и пространството? Поне според мен трябва да е.

Храна от миналото - баклава. Отивам даже да я правя.   chef

Мерси на Петя за новото инфо.   bouquet  Hug

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 23:04 от Кюбит

# 140
Калида, да. С удоволствие ще се разделя с настоящата година.
Но си научих уроците Simple Smile

# 141
  • в резерват
Коконке, радвам се да Те видя тук, Рицарко! Ще е интересно повторното Ти включване и кажи какво точно значи подписа Ти, разпалваш любопитство само! А аватара е доста интересен жабешко коледен, както Нола забеляза!

Blush Много благодаря за вниманието.   bouquet

...И аз като жабчето си   искам да съм и при умните и при красивите .....Ама май много задълбах във външната красота и забравих някои много важни духовни уроци. Затова реших да наваксвам с вековната мъдрост.  Напоследък доста неща ми се разкриват, а други ме привличат неудържимо.

Това в подписът ми  е на санскритски  (да не си помислите сега,  че го владея този език, ама това копи-пейста е голяма работа) и   е може би една от най-известните тибетски мантри - ОМ МАНИ ПАДМЕ ХУМ - Мантрата на Буда на състраданието, която пречиства всички отрицателни емоции, водещи до прераждане.

http://uk.youtube.com/watch?v=NPszteX0z7k

И аз да допиша - ароматът на пресен домашен топъл хляб.....

Последна редакция: ср, 24 дек 2008, 09:29 от Арбанашка кокона

# 142
Ееех,Калида Grinning  А на теб кой аромат или храна ти носи спомена за Коледа?

Аз обожавам сърмичките на мама и баницата на баба,но за съжаление вече само ще я подушвам без да я хапвам Sunglasses Е, и късметче ще си изтегля Party

За есенциите на д-р Бах-има и вариант да ги приемате вместо някой друг.Просто си казвате,че ги наричате за дадения човек,но вие ги пиете вместо него.

Арбанашка кокона подписа ти е   bowuu     Grinning

# 143
[Ескориал, доста интересна би била подобна книжка, не можеш ли да сложиш линк към нея на първата страничка/ за картата на чов. тяло/? И още за тез есенции, Ти ги имаш всичките 38 и избираш интуитивно от тях ли, комплект ли се продават?

Kalida, вече казах, че нарочно не искам да я публикувам на публично място. Не е писана от мен и нямам разрешение от автора да го правя.
Така, че ако искаш мога да ти я пратя (знам, че и за това нямам разрешение, но поне не е на публично място). Надявам се никой да не разкаже на учителката ми какво правя.

Да, имам всички есенции. Хубаво е да имаш всичките, защото в различни периоди - различни ти трябват.
По принцип можеш да си ги купиш и поотделно, но ако мислиш да ги ползваш в дългосрочен план е по-добре да ги имаш всичките.

А за манджите по Коледа...аз много обичах баницата с късмети. И то май повече заради късметите  Mr. Green
Затова сега съм решила да направя тиквеник с късмети Wink

# 144
escorial, не разбрах само защо баницата е банната у вас?  newsm78 Заради сиренето?
Тиквеникът с каква захар / подсладител го правиш? И въобще колко в различна технологията при теб от стандартната? Орехи има ли, канела?

За есенциите на д-р Бах-има и вариант да ги приемате вместо някой друг.Просто си казвате,че ги наричате за дадения човек,но вие ги пиете вместо него.

Ъъъъ?  newsm78 EASpirit, и как действат в такъв случай?

Последна редакция: ср, 24 дек 2008, 04:53 от Кюбит

# 145

това за първи път го чувам Thinking
 и ми е малко страноо, честно казано... някой пробвал ли го е? Thinking

Арбанашка кокона
я и аз да те  Hug за добре дошла -  драсни ЛС докъде ядокара с външната промяна ако искаш Thinking

...
Звездолинке, а Майчето Ти възползва ли се от откритите Ти възможности, успя ли да приложиш на нея рейки или някой от есенциите? Ти сама ли си правиш миксовете или използваш препоръки на хомеопат/ всъщност имаш ли такъв в Холандия?/?
....
Момичета, а да Ви питам с каква комфортна храна от миналото свързвате предстоящите празници и имате ли желание да я предадете като семейна традиция/ може и не много здравословна/ на децата?
майчето е възхитена от Баховото лечение Flutter..хомеопат си ползвам от БГ Crazy
 най вече с постните зелеви сърми свързвам вкуса на домашната българска Коледа bowuu

# 146

това ни беше казано на курса при д-р Господинов. Аз още не съм го пробвала, но ни каза,че работело.
ЕАСпирит, ти имаш ли преки наблюдения?

# 147

това ни беше казано на курса при д-р Господинов. Аз още не съм го пробвала, но ни каза,че работело.

Това да не е нов апроач в използването на есенциите?
В Германия ходех при една натуро-хомеопатка със много добра репутация, но такова нещо не ми е казвала никога.  newsm78
Ще е интересно някой с опит да сподели.

# 148
Ами д-р Господинов сподели такъв опит, но  аз не мога да се шпохваля с личен такъв. Щв се замисля в чия полза бих могла да пробвам да експериментирам

# 149
аз знам една техника от рейки
"вземаш лекарството в едната ръка/може и хомеопатично да бъде/ чаша вода в другата и казваш :нека информацията от лекарството да премине във водата"
това за мен е силата на намерението
не съм го пробвала за себе си,защото не пия нищо като външна намеса
за друг не съм си правила труда
сигурна съм,че е пробвано,защото беше споделено от опит
това с Баховите есенции би трябвало да е нещо подобно зависи как е изказано намерението и сигурно работи

но ако се замислите, някога ще стигнете до извода:всеки сам трябва да работи за себе си
на мен ми трябваха години да разбера,че променяйки отношението си към нещата и хората около мен те сами се променят в зависимост от моята представа и нагласа към тях
доста шамари изядох докато разбера,че не мога тях да променя,а трябва да променя само себе си
първите ми години с рейки бяха "самарянски"-първо за другите
разбирам като някой пита за другите в желанието си за помощ
помощта не винаги е желана
забелязала съм,че после хората ,на които съм помагала се обръщат срещу мен,четох някъде,че това се случва заради момента на слабост,в който те са се разкрили срещу нас
после,когато се чувстват добре "забравят "за помощта и даже се държат зле
може би заради закона"не прави непоискано добро"

Общи условия

Активация на акаунт