Т-синдром

• 26 506
  • 191
  •   1
Отговори
# 165
Хееей, мила Double Trouble, не можеш да си представиш колко се радвам на последния ти пост!!!  Hug
Браво, че си успяла да се видиш с проф. Чернев! smile3501 Няма да забравя как се почувствах, когато той ми каза, че не вижда проблем. Сигурно много подобни са и твоите изживявания в момента. Ох, отдъхвам си и аз с теб сега.
Напълно подкрепям решението ти да не ходиш повече по най-различни доктори, освен основните, които следят бременността ти!  newsm10 И аз така направих след като открих професора и изобщо не съжалявам! Доволна съм, че повече не се срещнах с Марков и Димитрова - като пациент до края на дните си ще ги отбягвам. А служебно не се знае... От друга страна обаче, поне в следващите 2 месеца гледай поне веднъж да се консултираш  с някого конкретно за Т-синдрома. Аз лично ходих при Чернев за това.
За д-р Томова съм чувала добри отзиви като цяло. Имай предвид обаче следната ситуация - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=403324.0 - постовете на Феникс във втората половина на 1ва стр...
Иначе сега чак се сещам, че много добре е да се направи и една консултация с д-р Велковски от 3та градска болница, а на частно преглежда в центъра, където е д-р Янкова - дадох ти координати по-рано. Той е детски кардиолог и прави прегледи на сърчицата на бебетата, но на моя преглед доста време отдели и на плацентата. Този преглед беше преди злополучния ми преглед при Марков. По-късно, когато се запознах с проф. Чернев, той каза, че щом Велковски е казал, че всичко е наред, значи е така, защото той бил най-добрият в тази област. Имай и това предвид за по-нататък.
Иначе можеш да ми пишеш колкото искаш и за каквото искаш. Стига да мога да бъда в помощ - на драго сърце!!!  Hug
Желая ти добро настроение и само добри новини оттук насетне!!! Да погалиш коремчето от нас!  Heart Eyes

# 166
Double Trouble, много се радвам за добрите новини! Аз нали надничам тайничко в темата, а и си ми малко адашка  Wink Hug
Пожелавам ти спокойна и прекрасна бременност оттук нататък и две прекрасни бебчета на финала!   bouquet Виж Зайо каква отличничка се оказа с нейните бамбини Grinning

# 167
  • София
Double Trouble,много се радвам,че нещата са добре при вас,спокойна бременност и безпроблемна докрая ти желая! Praynig Hug

# 168
Double Trouble , отворих си тефтера и видях, че моите в 20 г.с. също са били с подобна разлика - 349 и 285 г. Двуяйчни са, но казвам за теглото.  newsm78

Желая ти успех  Hug

# 169
Мили мами, пиша в темата, защото четох до стр.6 и плаках три пъти. Искрени съболезнования на преживелите загуба - не искам и да си представя тая безгранична мъка, с вас съм. На останалите кураж и благополучен изход!

Моите близнаци слава Богу нямаха такъв проблем (за това пък имахме други - няма пълно щастие, нали), само си спомням, че на един от прегледите се появи по-голяма разлика в теглото и д-р Богословова ме викна да ги види пак след седмица.  Искам да успокоя някои разтревожени мами, че ултразвука не дава точно тегло. И на следващия преглед показа, че уж по-малкото близначе е по-тежко. В крайна сметка и двамата се родиха в 34седм., по 2100г и 46см.

# 170
Double Trouble, как си? Как вървят прегледите? Всичко наред ли е? Дай някакъв знак, моля те, мисля ви много  Hug

# 171
  • София
zaio baio, добре съм, благодаря, че се интересуваш. Последно бях на преглед в началото на месеца при д-р Дяволов, но така се случи, че и д-р Марков беше там и ме гледаха заедно. Казаха ми да ходя 2 пъти месечно на преглед, но за момента всичко изглеждаше OK. В началото Дяволов подходи скептично към моето недоволство от приказките на Димитрова, но след като ме видя лично на следващия ден каза, че нещата не са чак толкова сериозни и няма причина да се притеснявам. След няколко дни пак ще ходя на преглед при Дяволов. Дано всичко да е наред.

Вие как сте? Как се развиват бебешоците?

# 172
Double Trouble, как си? Отдавна не си писала? Как минават прегледите? От последния ти пост, който беше преди месец не разбрах Марков и Дяволов видяха ли синдром или не? Щото те са близки с Димитрова (Марков поне), доколкото знам, но ми е интересно професионално как биха подходили. А с професора виждала ли си се? Иначе по линийката ти гледам, че вече си в по-сигурните седмици. Браво, напредвате!  Hug Стискам палци да си 3 в 1 още поне 7-8 г.с. Чакаме хубави новини от теб!  Hug

А иначе ето ги моите зайци на шестата им месечинка.

# 173
ЗайоБайо, големи са ти сладурчета! Направо ми иде да ги изпапкам! Да са ви живи и здрави! Hug
сори за спама, ама не се сдържах

# 174
  • София
zaiobaio, много са ти сладки дъщеричките! Пу, пу, пу, да са здравички и все така усмихнати!
По моя проблем - миналия месец се наложи да приемам едни свещички Индометацин, тъй като прекалено много ми се беше увеличила околоплодната течност от едната страна. Дяволов беше много притеснен, но след 10 дни прием каза, че били подействали чудесно и няма нужда да ходя на преглед 1 месец. Личната ми лекарка също ми определи час чак за след месец. Иначе в началото Дяволов и Марков ми бяха казали, че просто имам нужда от по-чести наблюдения, но не и че има наличие на синдром. С професора въобще не съм се виждала повторно. Мисля, че всичко е наред. Сега повече ме притеснява грипът...

# 175
Много се радвам на добрите новини! И се пази много наистина в този гаден вирусен сезон.  Hug Пиши като имаш пак новини.

# 176
zaiobaio, много са ви сладки момиченцата ,да са ви живи и здрави и все така чаровни!

# 177
Double Trouble, как си, мила? Как върви? Малко остава и сте в по-спокойните седмици вече  Grinning!!! Разкажи как сте с две-три думи, ако можеш.  Hug Hug Hug

# 178
Понеже вече е 18 декември, искам да ви помоля да се почерпите днес която с каквото пожелае за здравето на моите зайченца. Тази сутрин в 9:45 става точно една година, откакто проф. Чернев и доц. Карагьозова ни върнаха надеждата и отмениха тежката присъда, изречена два дни по-рано, над моите мъници. Да са живи и здрави тези хора и Господ дълъг живот и още много професионални успехи да им дава!

Извинете за това връщане назад. Просто исках да отбележа деня, който ми върна живота.

И в тази връзка, ето една снимка на Сияна и Дария от сряда (по случайност на годишнината от злополучния преглед при Марков), когато бяхме на коледно парти във фирмата на таткото.

Double Trouble, надявам се, че всичко е ок при теб! Драсни един-два реда, когато можеш. Много ви мисля!  Hug Praynig Hug

# 179
zaiobaio леле, колко са сладки, да са ви живи и здрави.

Общи условия

Активация на акаунт