Коледна магия цари по Испанските земи

• 18 745
  • 299
  •   1
Отговори
# 135
Габи браво на вас имали сте късмет  Hug
Криспин честит ти рожденник браво на теб постарала си се  Hug изненадите звучат страхотно поздравления
ROZI24   благодаря за пожеланията ,може би си права хората са казали малки деца малки проблеми , при Галина антибиотика и повлия много добре
ROZI24 благодаря  Hug
мимки много сте хубажи на снимката  Hug

# 136
  • E-CLM & CH-VD
Пакри, честита ви радост!   bouquet
Да ви е жив и здрав Александър,
да расте усмихнато и спокойно бебче и само да ви радва!
А на теб бързо възстановяване!

# 137
http://pozdravi.net/details.php?image_id=886&sessionid=c2d89 … bc9f55306a661ea84

Пакри, да е Щастливо и мног да ви радва  детенцето ви.
А на теб скороШно възстановяване.

# 138
  • Murcia, Spain/Ruse
ПАКРИ,честита ви радост  bouquetМного да ви радва Алекс HugСтраШно се зарадвах за теб newsm51Бързо възстановяване на теб и бебо да расте жив и здрав.чакаме да разказваШ Hug
Вчера правихме питка на Елиа Ще ви дам снимки WinkТука времето ни е екстра топло,ниЩо коледно и новогодиШно Laughing
Мимки,много е сладка Никол като джудже HugИ на Елиа това и е първата Коледа и мина добре Simple Smileдогодина дупе да ние яко  Joy

# 139
Здравейте момичета, Никол ми е болничка, преди два дена започна със сополи, сега ми кашля много дълбоко, като я храня ми се дави, и след това повръща- ходихме на лекар изписа ни два сиропа един преди ядене и един след това, а преди това и давах далси, дано мъника ми оздравее поне малко за нова година,то едно посрещане ще бъде не е истина. ooooh! Радвам се че са ви харесали снимките, беше много хубава с тая рокличка, поне на мен много си ми хареса. Party Embarassed Rolling Eyes
Вени извини ме за въпроса но защо правихте пита на Елиа, някакъв обичай ли има? дето не съм спазила май? newsm78
Карчита оздравяхте ли вече?
Яна мерси за разказа. Hug
Габи дано не е сериозно това с ушите, и бързо да минава. И аз съм замислила за нова година да направя зелеви сърми, от мъничките дето са само за една хапка.

# 140
  • Murcia, Spain/Ruse
Мимки,това е питата дето се прави  след 40 я ден.Ние малко закъсняхме,понеже чакахме свекърва ми да дойде.Събират се само жени ,мъжете излизат. Оздравявайте бързо и за празника да сте ОК Hug
Ето и снимките    http://www.snimka.bg/album.php?album_id=323682

# 141
Мимки благодаря че питаш за нас Галина има още лек обрив но си пиема АБ трябва да го пие 10 дена а на Мая кашлицата почти отшумя с един страхотен сироп Toseina
venelina81  хубаво сте направили и аз правих и на двете си момиченца питка на 40то дена  Peace ходих и на църква да ми чете попа за здраве на родилката.

# 142
Ей, Вени, страШна сладурана е твоята принцеса.  Да я схрускаШ просто.
Вие няма ли да идвате насам да ви водим на кръ4ма.

Мимки, мног ти е сладко джуджето.

На вси4ки маликки болни сладуранки бързо озравяване. Ама какви са тези болести които са ви нападнали по тези хубави дни. Я да  из4езват бързо....

# 143
Пакри, честито ти син!Голям мъж да порастне, и много да слушка!Да ви е живичък и здравичък!   bouquet

Вени, мойта принципеса, голяма принцеса става!  Heart Eyes Найстина, кога ще идвате, плановете за тази събота и неделя, май пропаднаха, а?

Карчи, много целувки за големите сладурани!Дано ви подминават вече тия грипове и неприятни болести!Тосеината и аз я давах на Рая, обаче привикна към нея и започнаха да ни изписват Флутокс!!!  Crazy

Мимки, абе много сте порастнали, бе!!!Пу-Пу да не ви е уроки!  Heart Eyes Ейййй, мацка и половина.Елеана като видя снимките и започна да вика-Мацка, мацка...  Flutter Още малко да минат първите зъби и ще се успокои!Елеана от два дни не е на себе си-толкова спокойна, нощем се буди само по три-четири пъти...направо да ми завиди човек!Даже вчера сутринта се гушка с татко си цял час  Crazy

Krispin, страхотна изненада си му спретнала на твоето съкровище!Завидях му!!!Ама найстина ли гола мацка излезе от тортата?!?  Crazy Ей, ти си жена-мечта!!!   bouquet

Такаааа, аз да си похваля децата  bowuu

Рая, вече пише по Скайп с приятели и познати на български!!!Днес направо ме изуми-писа си с леля си, почти половин час!И то без чужда помощ..е, само буквите Ж и Ш нещо и убягват, но иначе пише почти без правописни грешки!Свързахме се с наши много добри приятели в БГ и с момченцето им са на една възраст, та сега е много щастлива и нищо не може да я разстрои(не че някой се опитва де!)!

Елеана вече си има гадже-ходи, обикаля и вика-Гадже, гадже-питаме я -Кой ти е гадже?  и тя-Ади(в превод Ради) - едно момченце на приятелско семейство-като се видят все се целуват-абе лЕбов-необяснима!!!)
За спокойствието и вече писах.В период на отрицание сме отново!Ама кво да прайш-то покрай тая криза и децата се научиха да казват -Не!  Tired

# 144
ПАРКИ 4ЕСТИТ ТИ СИН МНОГО ДА ВИ РАДВА АЛЕКС ,А НА ТЕБ БАРЗО ВАЗСТАНОВЯВАНЕ. Имената и на двете беб4ета са страхотни Peace преди да се роди моя син ако бее моми4е 6тее да се казва Лусия,а за мом4е си харесвах Алехандро,но моя не ми даде така да се казва.Мимки има стра6ен вирос #Crazy,днеска на разсходката вси4ки ка6ляха по улиците.Моя е на антиботик и не минава упорита работа..kar4ita 6те го пробвам твоя сироп Peace.venelina81 страхотни мадами сте се заформили  Laughing,нека на малката д и варви по вода вав живота. Krispin страхотно сте си изкарали браво.gaby_s барзо оздравяване ,но маи без антиботик няма да се размине6 Naughty,дано не е не6то сериозно.Вес как е покраи теб,вклу4ваи се?Ами това цунки и лека до утре  bouquet

# 145
  • Murcia, Spain/Ruse
Добър ден ,мами сладурани Heart Eyes
Свеки гледа малката и аз съм  newsm35
Сиска,Герипетрова  благодаря HugТая събота дето мина Щяхме да идваме  към Торебиеха ,аз даже на Силрай и казах но времетоне позволи #2gunfireНо нека да си замине баба й и Ще дойдем след празниците  GrinningСега вече Елиа е по спокойна с АМ и ни оставя повече време да излизаме Wink
Ами Елеанка откъде го заби това гадже???? JoyМного се смях като прочетох HugА Рая вие си я учите на бг и то възприема детето ,как иначе Hug
Карчита,аз знам че се ходи на църква но тука....няма как да стане SadКак са малките кукли?Помагат ли?
Рози,Ще ги съберем децата нека поотраснем малко,и може и ние гаджета да станем с вас:lol:

# 146
Здравейте, момичета !
Весели празници на всички!
Искам да попитам  какво следва като родиш тук? Какви документи ще има детето и трябва ли да се пътува до българия? Изобщо какъв е закона когато и двамата родители са българи?

# 147
Да помагат ми щерките

# 148
Здравейте моми4ета, минавам набързо да Ви пожелая весело изкарване дове4ера. Дано 2009 е спорна и щастлива, и по добра от отиващата си.
Криспин наистина страхотна изненада си спретнала на мъжът ти. А ние сме добре, но напоследък наблягам на у4енето и другото е на заден план. Когато видя Искра ще и предам поздравите. Вие кога ще си идвате насам, май ти хареса в Бг  Flutter.
Мимки много сте сладки, дано малката се оправи по бързо и да посрещнете спокойни новата година.
Вени и аз не знаех за този оби4ай с питката, и разбира се не съм го спазвала. Изглежда приятно сте си изкарали, масата е подредена с много вкус, а малката е станала голяма красавица.
Кар4ита пу пу да са ти живи и здрави помощниците, много са сладки. А Галето май ще я вле4е готварството.
Силрай поздравления за децата и за вас съответно, заслугата да може да пише Рая е ваша.
ГериПетрова как върви кормуването. Да ти кажа мъжо беше малко разо4ерован 4е не дойде Петър на рождения ден на Додо, така 4е на следващото събиране без извинения  Naughty. Laughing.
Мими как сте, направиха ли ти изследванията. Стискам палци вси4ко да е на ред. А Иви е много сладък на снимката за театрото. Как е приятелката ти, взе ли някакви мерки или още се инати.
Габи 4естито за томболата, весело изкарване дове4ера и предай поздрави на Елица и Мария от нас.
Вес как си, не си се разписвала скоро. Какво стана с твоите документи за Швейцария, оправи ли ги или още 4акаш.
Марица къде се изгуби. Как сте?
Саби когато имаш време пусни някоя снимка на Лусия. Йоана как се 4увства като как.
Ами това е за сега от мен. Весело изкарване дове4ера и ще се видим, т.е. пишем догодина.
За вси4ки малки и големи  Hug Hug Hug

# 149
Моми4еа весело посре6тане на Новата година Hug .Изтаркаля се о6те една година с вас заедно оби4ам ви.Кар4ита благодаря ти за сиропа от сарце малко ка6ля през но6та и после спа спокоино дори и сополите из4езнаха.

Общи условия

Активация на акаунт