Коледна магия цари по Испанските земи

• 18 748
  • 299
  •   1
Отговори
# 120
честита коледа и от мен  Hug

# 121
Саби,честита дъщеричка!Да ви е жива и здрава,да расте умна и красива,да е гордостта на мама и на тати!

# 122
Sabi да ви е жива и здрава момата    bouquet   bouquet за каката  Heart Eyes Hug
ние сме с скарлатина  ooooh!  дано и Мая да мине скоро
весели празници

Последна редакция: нд, 28 дек 2008, 04:18 от kar4ita

# 123
4ЕСТИТА КОЛЕДА И ОТ МЕН. Hug HugЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И МНОГО ОБИ4 И ЩАСТИЕ ДА ОГРЯВАТ  ДНИТЕ И СЪРЦАТА ВИ.  bouquet

САБИ,4ЕСТИТО МОМИ4ЕНЦЕ. Heart Eyes
ДА БЪДЕ БЛАГОСЛОВЕННА,КАКТО БЛАГОСЛОВЕН Е И ДЕНЯТ В КОЙТО СЕ Е РОДИЛА. Heart Eyes

МНОГО ЦЕЛУВКИ И ЗА КАКА ЙОНИ  Heart Eyes

# 124
Stanislava78 честито ти именник, със здраве да си носи името!!!

# 125
Ей момичета къде се изгубихте? newsm78 Ето едно малко джудже. Mr. Green

# 126
4ЕСТИТА КОЛЕДА МОМИ4ЕТА Hug.ТОВА Е ОТ НАС С МАЛ4О. http://s5.dancingsantacard.com/default.aspx?santa=5625756 .САБИ 4ЕСТИТА Д6ТЕРИ4КА НЕКА МНОГО ДА ВИ РАДВА ,А НА ТЕБ БАРЗО ВАЗСТАНОВЯВАНЕ. Мимки малката е голяма кукла. [/size]Мими страьотен подарак  Peace.Кар4ита страхотни сладки.ние добре изкараьме Дядо Коледа идва в нас много подараци,4и4о му мо подари футболен екип на Валенсия 6те сложа снимки.Амига барзо оздравяваи  Hug.Целувки и весело посре6тане на новата година Peace

# 127
Позволявам си да съобщя за още едно коледно чудо:

Цитат
paKri e вече мама на момченце Александър!

Александър се е появил на белия свят на 26.12 в 16:58ч. чрез секцио и тежи 2,600кг.!
Двамата с бебчо са добре!

Честит ви син Пакри   bouquet
Желая му да расте здрав, умен и щастлив за радост и гордост на родителите си   bouquet

На теб бързо възстановяване   bouquet

# 128
ЧЕСТИТО ЩАСТИЕ, ПАКРИ !!!
ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ АЛЕКС И МНОГО ЩАСТИЕ ДА ВИ НОСИ
   bouquet  bouquet  bouquet

# 129
 Пакри честита ви рожбичка да ви е жив и здрав а на теб бързо възстановяване
май е подранило бебчето или се бъркам  newsm78

# 130
ПАКРИ ЧЕСТИТ ТИ СИН! НЕКА АЛЕКС ДА РАСТЕ ЗДРАВО, ЩАСТЛИВО И УМНО ДЕТЕ! А НА ТЕБ ПОЖЕЛАВАМ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!  bouquet Hug

а за мама

# 131
  • Euskal Herria
Пакри, честит ви син! Щом се е появил на такава светла дата, непременно ще е късметлия! И вие - покрай него!
kar4ita, на вас пожелавам бързо оздравяване. Само исках да отбележа, че имунитетът при скарлатината е краткотраен - след време може пак да повтори. А и няма гаранция, че другата ти дъщеричка ще се разболее.(Дъшеря ми се разболя през м. септември и на следващия септември пак я повтори, но синът ми изобщо не се разболя тогава). Когато децата са малки, съпротивителните им сили са слаби, за сметка на възстановителните. Нормално е често да боледуват, но бързо се съвземат. Мили момичета, приемайте спокойно болестите, никненето на зъбките - това ще ви се сторят "бели кахъри" по-нататък (не пожелавам да се разболяват дечицата) - просто като мама на двама големи тийнейджъри чак сега оценявам детските им бели и пакости,че дори и разболяванията. Laughing
mimky , специално заради теб днес като излизах, се постарах да разгледам украсата на нашия град. Определено има какво да се желае (за съжаление сме на светлинни години от Варна) - все пак са се постарали тази година от Общината. По всички стълбове на главните улици има окачени светлинни украси, по Главната - също има доста лампички. Другото, което ни отличава от Испания е, че за магазините няма празници и почивни дни - напротив, всичко работи на пълни обороти. От общината са се постарали и с празничната програма - има доста концерти и други изяви. Моя позната танцува в ансамбъл "Тракия" - на 23.12. имаха концерт на площада. В Панаира пак са спретнали новогодишния базар - напук на финансовата криза хората си пазаруват като за последно. Ако успея да се преборя успешно, ще кача и снимки, но засега това е от мен.
 С удоволствие ви чета - сега имам повече време, защото съм в отпуск чак до догодина. Това ми е хубавото на работата - имам дъъълга почивка  и първия ми работен ден ще бъде на 05.01.09 г
Желая ви лека вечер!

# 132
Пакри,честит син !
Александър да расте здраво бебче,за радост на мама и татко !

Мимки,много сладко джудженце си имате! И двете сте сладки !  Heart Eyes Heart Eyes
Мими,колко е щастлив Иви с новата играчка...и с костюма е уникален  Heart Eyes

Ани,благодаря за снимките,аз моите днес ще ги качвам,но са много малко.Рали ,прати ми на лични някои от твоите ,когато имаш временце !
Ние у дома още само за Рождения ден говорим...Додо спи заобиколен от всичките си играчки,които получи и като се събуди се започва...днес ще ходим ли при ....изрежда всичките си приятели...

Аз от два дена съм със запушени уши...първо се запуши едното,после другото...Постоянно бучат и е много неприятно...и чувам много слабо.Днес ще мина през личната,да мевиди,че взех да се притесявам...След това сме предвидели едно ходене до българския склад за зелеви листа....

Да ви се похваля...станахме притежатели на  Коледната кутия от бара на Али...Нали ви казах,че съседа ни заведе да ни черпи и ни купи билетче ,където знаете най-често печелят последните две цифри от Гордото...и Дани каза набързо едно номерче-рождената си година и така...Спечелихме...

# 133
Парки честито Ви син, да е жив и здрав, и много щастлив. А на теб бързо възстановяване.

# 134
 santa2 Nature SnowmanВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ,КОИТО ИМАТ ПОВОД ДА ПРАЗНУВАТ!
Почти не сядам на компа,но когато мога прехвърлям да Ви чета.Тук е вече истинска зима.В БГ де.Вчера имах рожденик.Съпругът ми порасна с 1 година.В събота организирах парти изненада на вилата.Поканих 14 приятели,извиках от една фирма за партита да украсят с балони и др.красоти,поръчах торта с гола жена и надпис ЦЯЛАТА СЪМ ТВОЯ,ЗАРЯ ИМАШЕ В 00.00 ЧАСА,КОГАТО НАСТЪПИ РОЖДЕНИЯ ден и му поднесохме тортата с 34 музикални свещички.Получи се много добре.Само,че навън беше -10 градуса,но не ни развали купона,защото заваля един хубав сняг.Но на другия ден беше адски студ,докато проветрявах и чистих.Сега съм си болна,но за идеята си струва.Пиша объркано,защото Ноелиа е в ръцете ми.
Рали,как я карате?Поздрави Искра и Николинка от мен!
  party006 People Santa

Общи условия

Активация на акаунт