Коледна магия цари по Испанските земи

• 18 751
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
  • E-CLM & CH-VD
Добро утро и честита Коледа!  Hug

Мими, много ти е сладко джудженцето  Mr. Green

# 106
  • sofia
Мили моми4ета,

от мен ли4но и от моми4етата на ДБМ приемете нашите пожелания за Усмихната и Щастлива КОледа  bouquet
Бъдете здрави ,носете топлина и усмивки,радост и щастие  Hug

имам и една ли4на молба Embarassed
юркат ме в къщи да съм сготвела паеля,мира не ми дават Twisted Evil
Дайте ми някаква рецепта/и за морска или каквато там знаете паеля.Само да е на български  Crazy,4е с испанския ме няма.
Благодаря ви предварително Heart Eyes
Роси

# 107
4естита КОледа моми4ета. МНого топлина  и радост в къЩите ви да донесе

Саби, 4естита дъЩери4ка. Какво красиво име, ами то детето си е доШло с името. Да е жива, здрава,мног да те радва и мног Щастие и за цялото ти семейство.

# 108
  • Spain
Весела КОледа драги ми приятелки !
 Саби прекрасна новина ! Честита бебка !  желая ти бързо възстановяване и много щастливи мигове !

Лавендер имаме си испанска готвярска теми4ка - ето тук има и рецепти за паея
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=208061.0

мен днес голяма глава ме боли Simple Smile , но пък в4ера изкарахме добре  Mr. Green

# 109
НЕКА   КОЛЕДНАТА   ЗВЕЗДА   ДА   ОГРЯВА  ВАШИЯТ   ПЪТ  В  ЖИВОТА.  НЕКА  ЗДРАВЕТО   И   КЪСМЕТА  БЪДАТ   ВАШИ  СПЪТНИЦИ   А  СЪРЦЕТО  И  УМЪТ  -  ВАШИ  СЪВЕТНИЦИ.  ВЕСЕЛА  КОЛЕДА  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet САБИ ЧЕСТИТА  ДЪЩЕРИЧКА-  ДА  Е   ЖИВА  И  ЗДРАВА  А  НА  ТЕБ  БЪРЗО  ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ  bouquet  bouquet  bouquet

# 110
  • Euskal Herria
Саби, честита ви дъщеря! Чудесен коледен подарък! Нека е здрава и да ви радва! Късмет и сполука на дома ви!

# 111
  • Murcia, Spain/Ruse
Саби ,чудесна новина  bouquetДа ви е жива и здрава Лусия и много да ви радва Hug Hug
Амига Ще разкажеШ после как мина ваканцията в Русе Laughing
Весел празник на всички Hug

# 112
  • ES
Весела Коледа, мили момичета! Желая на всички ви много здраве и щастие и само красиви мигове!

Мила Съби, какъв по-хубав подарък би ти направила съдбата ако не бебе на Коледа! На голям късмет е това и за вас и за детето, да се роди на свят ден! Да ви е жива и здрава малката Лусия, а на теб желая бързо възстановяване! Целувам те!

Извинете ме, че не мога да влизам и да пиша често, но Мите си е вече при нас и се адаптираме!

До скоро!

# 113
Честито Рождество Христово,мили момичета!Да сте живи и здрави и вие,и семействата ви!

gery_to,и при вас голяма радост,а?Мите заедно с мама и тати,и то за тези красиви празници...Супер.Целувки от нас  bouquet

Аз съм на работа тези дни.Така е като бачкаш в дискотека - хората празнуват,ти работиш...Е,важно е работа да има.
Ето и коледният подарък на Ивонти

http://i218.photobucket.com/albums/cc32/ivobivo/IMG_0005.jpg
http://i218.photobucket.com/albums/cc32/ivobivo/IMG_0003-1.jpg

Вес,благодаим за комплимента.Ама като не иска да яде си знае,че джудженце ще си остане и все такива малки коли ще кара  Mr. Green Ти знаеш ли как е Саби,всичко наред ли е било с раждането?

# 114
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!  bouquet Hug
Мими днес се чух със Саби, двете с бебка са добре. Crazy Както тя ми каза че минало много бързо, за 4 часа, без усложнения.  Лусия тежи 3 430 кг. дано не съм сбъркала кг но мисля, че така ми каза, сега се учи да сучи. Но тя ще разказва повече, когато и е възможно.
Герито радвам се че всички сте заедно вече. Мите свиква ли вече че отново е в Испания? Hug
Срещнахме се със Амига и си прекарахме много добре Party надявам се разходката макар и късна да им е харесала, и надявам се да се е оправила от настинката бързо.
Габи много хубав поздрав Hug
Това е първата Коледа на Никол, тя много се радва, майка и още повече Mr. Green Embarassed, снощи я облякохме като снежанка, снимахме я по нататък ще кача и снимки, а днес сутринта си получи и подаръците, много се радваше на куклите. Лошото е че май настива, но започнах да и давам лекарства, дано да мине леко. Rolling Eyes Thinking това е за сега от нас. Много целувки за всички Hug Hug Hug Hug Hug lovekiss

# 115
  • E-CLM & CH-VD
Мими, Мимки ти е писала вече, че наистина много леко е минало всичко, и желае на всяка една да има такова раждане като нейното.  Simple Smile
Я го виж малкия шофьор, май той ще вземе книжка преди теб  Mr. Green

# 116
ВЕСЕЛА КОЛЕДА МИЛИ МОМИ4ЕТА.
Саби страхотен подарък сте полу4или. Да е  жива и здрава Лусия, и много много оби4ана.

Moми4ета не пиша 4есто, но Ви 4ета. Поздрави за вси4ки които са имали повод за празнуване

# 117
Честита Коледа на вас и вашите семейства   bouquet!

Саби, честита дъщеричка   bouquet!
Колко хубав ден си е избрала да се роди.
Жива, здрава и много усмихната и щастлива да е!

# 118
ЧЕСТИТА КОЛЕДА !!!
МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ !!!

Саби, честито коледно чудо, да ви е жива и здрава и много щастие да ви носи   bouquet

# 119
Весела Коледа и от мен. Hug

Саби, честито, да ти е жива и здрава Лусия и много послушна Wink

И всичко най хубаво да ви пожелая от името на Вал.  Вчера родителите и са ходили до домът в с.Доганово, и срещата е била трогателна. Занесли са подаръци за всички, коледна украса и сладкиши, децата много са се радвали. Ще има снимки по нататък. Wink

Общи условия

Активация на акаунт