Коледна магия цари по Испанските земи

• 18 744
  • 299
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета влизам само да ви пожелая една незабравима Бъдни вечер и приятно изкарване на празника!   bouquet babydust7 lovekiss
Карчита не се притеснявай, дано Галето да  се оправи по бързо от шарката и да минава леко, както ти казах и преди има време ще се видим, нека децата да се оправят.
Амига надявам се да сте пристигнали в бг благополучно и да изкарате празниците много усмивки и щастливи моменти.
Мими Иви е много красив актьор. Hug
Моите хора са болнички, мъжа ми е с бронхит, а и малечка и тя киха, не иска да яде понеже я болят венците, не ми дава да и отворя устата да и дам лекарство  ooooh!, на това отгоре трябва да приготвям и коледната вечеря  chef Та коледната вечер ще се лекуваме, това е за сега.
Много  lovekiss lovekiss lovekiss за всички момичета, от нас! Hug Hug Hug Hug Hug

# 91
  • Murcia, Spain/Ruse
Момичета Весели празници и всичко най хубаво през следваЩата година Hug Hug Hug
Аз имам помагачка(свекито Laughing)и сега имам малко повече време за да сготвя и аз най после Laughing На всички  Hug

# 92
zdraveite,jelaq leko razdane na tezi koito termina im e tezi dni i leko nosene na ostanalite,az sam edna ot vas,koqto 4aka svoeto beb4e june.vESELA KOLEDA,momi4eta

# 93
Моми4ета , от сърце ви желая една красива, пълна с лубов и Щастие ве4ер, една топла Бъдни ве4ер и една оЩе по топла, и весела Коледа. Много усмивки, много грейнали от Щастие о4и, много
тихо проШепнати " Оби4ам те". И единствените гости, които да споходят домовете ви да бъдат здраето, късмета и лубовта.
Приятен празник на вси4ки. И нека Бог да е с нас и децата ...

# 94
Рози честит рожден ден!Желая ти от сърце щастие,здраве,любов и нека твойте желания бъдат мои пожелания     bouquet

# 95
  • E-CLM & CH-VD
Весело прекарване на коледните и новогодишни празници и от мен!  Hug
Много усмивки, подаръци и добро настроение ви желая!   bouquet

# 96
Здравейте момичета  Hug
Пътуването мина добре само дето аз се разболях и в самолета ме заболя ухото.Ходих на лекар и сега съм на антибиотици дано да ми мине за на връщане да не ме боли  Praynig
През нощта валя малко сняг тук в Русе ама през деня се разтопи.
Мимки много се радвам че се видяхме и благодаря за разходката   bouquet много мило и приятно семейство сте и Ники е голяма сладурана  Heart Eyes да я на целуваш и много поздрави от трима ни  Hug Hug Hug
Мими много е сладък Иви  Hug
Карчита Галето да оздравява по скоро  Hug
На всички много  Hug Hug Hug
Нека магията на святата Коледна вечер влезе в дома ви и донесе здраве, мир и благодат!

# 97
Минавам и аз да пожелая на всички ви една пълна с уют и топлина Бъдна вечер и много добро настроение през празниците!Наздраве!!!!

# 98
  • Euskal Herria
Мили момичета, желая ви много здраве и късмет - на вас и на вашите семейства! Обичайте и бъдете обичани!
За мен коледен подарък се оказа мъжът ми - в понеделник тръгна от Барселона, но успя едва късно снощи да си е в къщи. Полетът му беше с Алиталия, а в Рим имаше стачка. И за по-напряко - от Рим, през Атина и в България.
Сега вече къщата ни е пълна.
На всички ви желая
ВЕСЕЛА КОЛЕДА! ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА! Hug

# 99
Весела Коледа и Щастлива Нова година на всички ви!
Нека в светлата Коледна нощ, всички да станем с една идея по добри!Нека Новата година ни донесе само радост, веселие и много, много любов и късмет!

# 100
  • E-CLM & CH-VD
Хайде на хубавата новина! Mr. Green
Саби отново е мама, на малката Лусиа,
която избра прекрасен момент, за да се роди - едно истинско коледно вълшебство за цялото семейство!
Да им е честита, да расте живо, здраво и весело бебче,
а мама да се възстанови бързо!

# 101
Да е честита,жива и здрава малката Лусиa на Саби!Избра най-вълшебният момент да се присъедини към семейството.Много радост да ви носи ,Саби!Честито на цялото ви семейство!

Последна редакция: чт, 25 дек 2008, 00:43 от **mimi**

# 102

Добре дошла на Лусия!
Да е живичка и здравичка и да дари с много радост и щастие, мама, татко и малката си сестричка Йоана!

Саби, нека твоя Коледен подарък да ти донесе толкова щастие, колкото и първият!!!Саби-за теб!
  Heart Eyes

# 103
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА САБИ! ЛУСИЯ Е НАЙ ХУБАВИЯ ПОДАРЪК ЗА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! ВАШИЯ КОЛЕДЕН ПОДАРЪК! ДА ВИ РАСТЕ ЗДРАВО ДЕТЕ И ДА ВИ НОСИ САМО РАДОСТ В СЕМЕЙСТВОТО! ЦЕЛУВКИ ОТ НАС С НИКОЛ!

# 104
Ех,каква хубава новина !

Най-хубавия коледен подарък за теб и семейството ти,мила ни Саби ! Честита ви дъщеричка!Лусия да расте здрава и заобиколена с усмивки !

ЧЕСТИТА КОЛЕДА ,момичета!

Общи условия

Активация на акаунт