Коледна магия цари по Испанските земи

• 18 726
  • 299
  •   1
Отговори
# 255
А , че забравих ,някой може ли да ми даде мнение за курсовете към Academia SEAS,F.S.Valero?Знаете ли дали си струват?

# 256
  • E-CLM & CH-VD
Ето ме и мен, пишман-пътничка  Laughing Само дето ходих до Женева, както отидох, така се и върнах, тъкмо бяхме пред вратата за излизане, като казаха, че Барахас е затворено и няма да има полети днес.  Crazy Предложиха ми или утре да летя до Барселона и оттам да си търся алтернатива за Мадрид, или в неделя да изчакам редовен полет. Избрах си неделя, другото е безсмислено. Но поне не липсваха емоции де. Като минавахме контрола, след мен имаше един около 50-годишен мъж, от чиито джобове извадиха малка бутилка кола, и 3 големи опаковки паста за зъби.  Crazy Човечеца изфъфли да му оставят да си изпие кока-колата, и те му позволиха, вместо да я хвърлят. Ама като махна капачката така се размириса на водка Crazy hahaha, че проверяващите само се спогледаха и го наобиколиха  hahaha , оказа се че човека не просто си фъфли, а е порядъчно пиян Whistling. Прибраха му паспорта и бордната карта, и му казаха, че пилота ще реши дали да го приеме на борда на самолета, ако не - остава в Женева.
Качих си се аз на влака за връщане, и се случи същия влак и същия кондуктор като на отиване, когато мъжът ми ме изпрати. Че даже си седнах и на същото място, и кондуктора ме позна.  Laughing Направо такава учудена физиономия, и така многозначително ме погледна, сигурно си помисли: "Тази как прекара мъжа си, човека я изпрати на летището, а тя после се връща с все куфарите, и сигурно отива при любовника"  hahaha Joy

Саби  Hug, наистина, един късмет... точно когато аз реших да пътувам, тогава заваля. Лошото е, че ми скъсява престоя в Испания.

Анет, как се справя днес малкото човече?

Гери Петрова, тази жена ти е задължена за цял живот. Как беше снощи, имаше ли кошмари?  Laughing

Рали, опитах се да си представя как гледаш към едно детенце, и мъжа ти ти казва, че не е Ния  Laughing

# 257
Саби разсмя ме със Йоана, Laughing  ами повечето деца не са виждали сняг, като гледах през прозореца каква радост беше, то не беше бой със снежни топки, то не се правеха снежни човеци, апропо имаме си и един вкъщи малкия на кумовете го донесъл отвън и сега е в един леген Mr. Green Как са малките принцеси, Йоана свиква ли с Лусия? А днес Никол като се залепи за прозореца гледахме заедно как вали сняг поне едно половин час висяхме на прозореца, беше и много интересно и все ахкаше.
Мими като не излизаме кашля по един два пъти на ден най много. Иначе на белите сме първи вече, отваряме чекмеджета, набара ми кафето днес и детето просто си го взе да си отпие, обаче лошото е че го разля половината. Mr. Green Колкото до ходенето вече се опитва да прави стъпки но аз я държа, иначе няма смелостта, но пък самостоятелно се изправя вече и се държи за рамката на леглото си, а също сама се изправя и на нашето легло.
Вес големи перипетии си имала днес, дано в неделя да е успешно пътуването. Hug

# 258
  • Варна

Anet, Mimki, Саби, Мими златни сте! Благодаря ви за съветите. Анет, ще се пробвам с тези капки по нататък, днес педиатъра ни изписа едно прахче за газовете, и сега го пробваме да видим, че много го присвива коремчето и само пръцка. Саби, за ентерото силикона ми каза и Венелиина, да видим ако не ни помогне прахчето, поне имам варианти. А това ентерото трябва ли да имам рецепта?

Вес  Hug

# 259
pakri,щом пръцка,радвай се Grinning Wink,значи коликите няма да траят дълго.Все едно за Иви говориш,и той непрекъснато пръцкаше.За това и не сме имали после от тези ужасни колики,за които само съм чувала от другите мами.Целувки Hug.

Мимки,,представям си я дундата с възхитения поглед на прозореца... Wink

gery_to,ти къде се изгуби?Кажи нещо за вас - Мите как е сега?Ще тръгва ли на училище?

# 260
Здравейте мацки
Е не съм сънувала кошмари, но пък и май не сънувах ниЩо май тази ноЩ. Толкова съм изморена напоследък, 4е само гледам как да се добера до леглото и да му откъртя. На работа е пълна лудница, фамилната фирма се събра от всякъде, и сега съм коШ4е за дуШевни отпадъци на Шеф, Шефка, и децата им, + вси4ките ми задължения , Така ми липсват 4асовете по йога сега, съжалявам 4е се отказах, но може би пак Ще запо4на по нататък. От понеделник до сряда си "извоувах" отпуска, но тя е по принуда, за да свърШа неЩа, за които просто нямама време в работно време. Просто имам нужда да се измъкна от ба4кането и да имам време за себе си, ако Ще да е за да си из4истя кухняата, което е една от зада4ите които ми предсоят. Понякога се замислям дали си заслужава да си взема някое моми4е да ми помага веднъж месе4но да ре4ем и се засрамвам от себе си. ...

Вес, ама ти мили4ка наистина нямаШ късмет. Дано да стигнеШ тези дни до Испания.

Колкото до лолежката, тя днес си  работеше както винаги, ве едно ниЩо не е било. Бях потресена.

Саби, нямаме ку4енца. Ще пробваме при следваЩото разгонване. Сега е оЩе мъни4ка. Имаме комшия, който има шпиц финландес, малко по голямо ку4енце от нашето, мног пухкаво, и най важното мъжко и не кастрирано. Така 4е той е навит за сега и при следваЩото разгонване Ще опитаме, ако излезе неЩо хубаво и пухкаво Ще ти се обадя. А породата наистиан е мног хубаво, спокойно животин4е, мног лубвеобвилно , послушно и най важното е 4исти4ко. А и оби4ат малки деца. И са детегледа4и. НиЩо 4е им е дребна породата. Така 4е само суперлативи. А и на твоите две принцеси Ще им е хубаво да имат животин4е.

Ох, из4езвам да отмарям.  
Лека ноЩ на вси4ки.

# 261
Сетих се неЩо. Коя от вас се подстрига напоследък с при4еска "Боб", навила съм се да стрижа, и и се Ще да знам дали се поддържа трудно. преди бях с мног къса коса, мом4енцеи се 4удя дали не я стрижа, меЩо да променя, макар 4е ми е жал, толкова хубава ми е станала косата , дълга и, и не е изтоЩена. Та така де, ако някой каже две три думи Ще съм благодарна.

# 262
Здравейте
Пакри Галето акаше по от 8 до 9 пъти на ден  Crazy а Мая до 4ия месец неможеше да ака сама но капките за колики определено помагат аз съм позлвала само еспумизан такива ми изписа педиатъра тогава .Да го нацелуваш малкото мишле  Heart Eyes
Саби   при вас е весело  Hug откъде да знае детето като не е вижадло сняг аз днес определено бях щастлива от гледката през прозореца  Grinning,И аз се надявам да спрем да боледуваме най важното е че спряхме лекарствата за спазмите който правеше в България , лекарите казваха че е на път да развие астма
Гери много неприятна случка  Hug представям си как си се притеснила  Hug.Изненадата от половинката ти е невероятна  Heart Eyes
Вес много неприятно да се надяваме че в неделя ще можеш да пътуваш без проблеми  Praynig
Мимки Никол оздравя ли , иска да прохожда ли детето, след като проходи няма покой за мама , поне на мен ми е по трудно ,да я нацелуваш от нас  Heart Eyes .Да и при нас валя сняг аз ги изкарах за малко навън правих им топки и се опитваха да се целят доколкото могат да се улучат  ето ги и мойте кокони
Дивина как я карате не си се разписвала скоро
Мими за кога ти беше прегледа ?
Анет сигурно вече си гушнала малчо  Heart Eyes и му се радваш  Hug
О'Хара представям си каква е красота в България сега ех тази носталгия и на мен  ми беп много мъчно първата седмица след като се върнахме особенно за детските градини на децата

Мойте щерки започнаха много да си играят толкова са сладки  и бели започнаха да правят днес набарали един крем отворили го и се мажат ли мажат по едно време се ослушвам тишина ооо казвам си тук ми мирише на беля отивам в стаята и какво да гледам целите бели  hahaha скарах им се и им казвам марш от тук  hahaha и идвете немогат да сварят да станат и да избягат в другата стая като се хлъзгат защото са по чорапи и немогат да сварят да вземат завоя към другата стая седнаха на леглото с белите си лица целите в крем седят и мълчат осъзнават че са направили нещо неправилно  Joy просто отсрани бяха голяма картинка а намен хме ми е смешно хем се опитвам да съм сериозна

# 263
geripetrowaаз се подстригах "Боб".Ами не е кой знае колко трудно за поддържане - с едра кръгла четка за краищата,и малко лак да ги фиксираш.Мен ме поокъсиха при подстригването,но расте бързо и сега е като на аватара ми. Много е неприятно да не остава време за самата теб.Дано скоро намериш "прозорец" - било дачистиш,било просто да разпуснеш. Голям ще да е непукист колежката ти  Laughing.

Кар4и,ама че беладжийчета си имаш.Иначе ги гризе съвестта,а Party?Много са ти сладки,да са живи и здрави,пък нека правят по някоя и друга беличка.Иви редовно ми пребърква гримовете(дано ги зареже в бъдеще тия интереси Praynig),и от време на време го виждам я с изрисувани вежди,я с очертана отдалеко уста.Ама нали от нас копират,какво да се прави.

Вес,дано това да ти е последното премеждие.Не се ли уморяваш да пътуваш толкова?

# 264
Здравейте,моми4ета,ето ме и мен,най_накрая да намрея малко време да попиШа,4е наистина отдавна не съм се разписвала,а толкова много сте изписали,4е незнам откъде да запо4на  newsm78
 4естито на вси4ки имали повод за празнуване  Hug
Искрено завиждам на вси4ки които се радват на падналия сняг,не съм виждала снежен пейзаж от 5 години и 4естно казано много ми липсва,дори и студа ми липсва.Така ми се иска да се потъркалям с децата в снега.... Grinning.Ние прекарахме вси4ки празници болни,абе ужас,но слава богу ве4е сме по добре.Другото ново при нас е,4е Йоанка запо4на да ходи на градина от сряда.Първия ден плака малко,но у4ителката запо4на да я занимава и тя се успокои,втория ден пак така и на третия ден по4ти не плака,запо4на да смърка,но бързо се заигра.Адаптацията минава пове4е от успеШно,но буцата о6те седи в гърлото ми,даже си поплаках първия ден...Знам,4е това е само един период който,6те мине,но въпреки това ми е мъ4но.Така,4е Анет,не си сама ,мила и аз минавам през съ6тия момент,но няма как 6те трябва да стискаме със зъби,а и те децата бързо се адаптират,нормално е в на4алото да пла4ат,несигурността дори и нас ни плаШи,а камо ли малките деца.Пожелавам ти скоро да се похвалиШ как малкия отива с радост и усмивка на градинка  Hug
И ти като мен си се върнала на старата си работа,браво,наистина е най_важно да се 4увстваме в свои води и да ни харесва това което правиме
Саби,малката Лусия е просто невероятна,толова е блага,6те стане съ6тата красавица като каката,а и наистина не прили4а на новородена  Heart Eyes,да ти е жива и здрава.А с каката Йони_бонбони и аз се смях,да и е 4естито името на адаШката(с малко закъснение).На снимките изглеждаШ прекрасно,6тастието 4ак лъха от тях  Heart Eyes
Вес,книга може да напиШеШ за твоите пъте6ествия  Grinning,сигурно хи4 не ти е било смеШно,но пък аз се посмях с твоя разказ  Hug
Мимиии,Рали и с вас се посмях от сърце.Мимии,Ивко е бил много сладък,истинско джудженце,а театъра....милите бръмбазъци.... Grinning.Рали,Ния е истинска актриса в тоя костум  Hug Hug
Пакри,нормално е да си влубена,просто няма по красиво бебе на тоя свят за теб,а колко е благ и мъни4ък,направо да го настискаШ,и колко много коса има,моите и двамата се родиха плеШковци.Да ти в жив и здрав и много да те радва.А за акото и моята Йони,акаШе през 2_3 дена и много я болеШе стомах4ето,педиатъра ми каза,4е всяко дете е разли4но,някои акат по 5_6 пъти на ден ,а други по 2_3 пъти на седмица,важното е акото да е като пуре.На моите деца им помогнаха капките Себа Мед,за коликите.Радвам се,4е бързо си се възтановила,една приятелка със цезарово не можеШе да стане 1 месец от леглото. Hug
След малко 6те продължа,4е пиШа от работата и влезнаха едни мои клиенти,ох как не ми се работи...

# 265
Продължавам поста си ве4е от вкъ6ти,нали знаете,4е не мога да бъда лакони4на  Mr. Green
Кар4ита,мила,4ета ви редовно и ми е много кофти,4е не мога да се разписвам редовно,но няма как,работя до 20h и после като се прибера незнам кое да свърШа по напред,добре,4е е мъжа ми та ми помага с готвенето ,ина4е незнам как 6тях да се оправя,лягам късно ставам рано,мъкна децата едното на една страна другото на друга,а работата ми е на 20 мин.пеШа от вкъ6ти та направо деня ми минава във ве4ено бързане,гледам да 4истя и оправям през седмицата за да мога събота и неделя да посветя на децата и да се занимавам само с тях.
Много им се радвам на твоите кокони,особено колко много се оби4кат една друга,все така да е,а ти си била голям кулинар,много ми хареса тортите и сладките не6та които беШе направила за празниците  Heart Eyes
Силрай,хубаво е когато 4овек намери своето призвание и го следва с пълна сила,а ако не го намери да не спира да го търси,за6тото именно там се намира 4аст от 6тастието което търсиме непрекъснато.Твоите торти са истинско произведение на изкуството,не спирай да твориШ,това е твоето призвание  PeaceГледах и видеото за благотворителния базар за децата,4удесна организация,явно много нерви и труд се искат,казвам го,за6тото аз се опитах да организирам рождения ден на Йони и вси4ко беШе пълен провал.От ресторанта ми се обадиха в последния момент да ми кажат,4е 6те трябва да бъдеме в друга зала,а когато отидох да я видя се оказа,4е е един гараж,отказах им,даже и скандал не им вдигнах,толкова бях потресена.Рожденни4ката се разболя,приятелите ни от Бургос и Салоу се обадиха,4е не може да дойдат,аз паднах с тортата и я съсипах...просто по лоШо няма накъде.Е накрая се събрахме в къ6ти и си изкарахме страхотно.
Амига,добре,4е вси4ко е минало благополу4но  ooooh!Как си изхарахте в БГ? Hug
Гери Петрова,така си описала сцената с бабата,4е и на мен ми предаде ужаса които се изпитала,малееее,незнам как 6тях да реагирам аз в такава ситуация,макар,4е в крити4ни моменти 4овек не мисли много ами действа спонтанно.Добре си си взела по4ивка,малко да си по4инеШ Hug
Мимки,какво става със зъб4етата на Ники?О6те ли спи неспокойно?Много беШе сладка на снимката като джудженце  Heart Eyes.Мъжт ми съ6то ми изпрати една снимка на снежен Мадрид,блазе ви за снега Hug
Вени,как сте,гледкате ли се с Елия?Много е сладка на снимката на аватара ти,пу,пу Hug
Ада,да ти е жив и здрав рожденика,дано по скоро намери някаква работа,за6тото сигурно му е много кофти,4е не работи.Поне на моя му беШе в периодите в които не работеШе,ни6то не казваШе но аз знаех,4е се 4увства безполезен и безпомо6тен.Напоследък все 4увам коментари на испанци за кризата и за това,4е 4ужденците са виновни за6тото са много на брой и колко много хора били на парото,та днес след поредния коментар не издържах и се скарах с един клиент,после съжалих,за6тото това е загубена битка,но ме дразни,4е са толкова ограни4ени,като коне с капаци са.
Габи,много весел рожден ден,Додо е бил много 6тастлив с толкова деца около него Hug

Между другото ми казаха,4е тая помо6т от 2.500 евро за родено дете,няма да я превеждат ве4е,незнам доколко е истина,май Вивиян беШе питала,ако не се лъжа

Имам да пиШа о6те,но малката се събуди,ако имам време 6те се вклу4а по късно пак.
 Hug Hug Hug за вси4ки

# 266
  • в Tara
Хара,да вземеш да пуснеш някоя снимка от България да ни зарадваш окото Wink.
saби, окото не знам дали ще ви зарадвам, но виж, стомаха със сигурност ще го ядосам Laughingте нашите ваканционни снимки само от софри. ще пусна Peace

мими, шофьорлъка е в застой Laughing нищо не ми се подФаща тази година още

kar4ita, наистина е красиво със снега в бг. така най-харесвам да я виждам зимата като падне сняг- скрива боклук, дупки пълни, народа става по-народ, весело на душата...
ми хубаво си ми е там пък, вече правя планове за великден само да не чуе банкера

дивина, казваш имате приятели в салоу, ми те комшии. дали не можеш да ги питаш като се сетиш от къде се снабдяват с вестник 'нова дума'  bouquet
аз бях говорила с някой от вестника преди месеци, обещаха да проучат района ми, и адрес на реп им пратих, ма уви Rolling Eyes

# 267
Привет, мацки
Не мога да повярвам имам 4 дни и половина свободни. Днес след аработа като се прибрах се 4увствах някакси окрилена, сякаШ съм в месе4ен отпуск.... Ама така е , нау4аваме се да ценим и минамалното ... И се обадих на една мацка фризйорка българка да ми оправи главата. При което тя ми звъни и ме пита," Ами как предпо4итате, да дпийдете вие или аз да ви подстрижа в къЩи?" Аз останах #Crazy И разбира се у нас, по удобно ми е....

Дивина, нормални реакции от страна на испанците, все някой друг им е крив, / интересно, много си прили4аем в това отношение Mr. Green/. На мен пък ми писна да се опитвам да обясня, 4е розовот положение в БГ не е такова което го описват, и 4е там не отиват най големите испански фирми да строят, а предимно тези, които са в издънка тук. Не зна мкой им го е внуШил това, 4е в Бг е страхотно, 4е има мног работа, 4е се плаЩат страхотни пари и е страШно евтино. И аз се ядосвам, и аз като теб се боря с вятърни мелнеци. Но нали сме в страната на Дон Кихот....

Ще ходя да се подвизавам в кухнята.   

# 268
А, да забравих да кажа на вси4ки разполагаЩи в момента със сняг 4е искрено ви завиждам. Аз се опитвам да придумам моето мъжле да отидем някъде в околността "на сняг", оба4е неЩо се е залепило на дивана , той легна върху него и .... сега каузата е обре4ена на провал.... Joy

# 269
  • Варна
Ето ни и нас мами на сладури, как сте?
Ние тази сутрин се събудихме рано, и сме добре. Малко си се напъваме, както винаги но то нормално. Аз му сорях това прахче, което му предписа педиатърката,  тази носхт си спа на 3 часа само си яде, и съм доволна. Все пак благодаря ви за съветите.

Мими, дано да му минат или хич да няма, щом казваш че като пръцка, няма да продължат дълго пустии колики.

Карчита, и моя ака по 8=9 пъти... #Crazy  ама вече се примирих,.... за капките ще пробвам. Много сладко ми стана от разказа ти за крема  Joy

Дивинче, и аз ще съм така като тръгва на детска градина, сигурно ще рева повече от него даже....но важното е че ти си успяла почти дане плачеш.  Hug

О Хара, виж на сайта им има телефони и директно се обаждаш, можеш да се абонираш или д ати кажат къде най близко до теб се разпространява новата дума. www.novaduma.com

Geri, честита ваканцийка, колкото и минимална да е тя. Да видим новата прическа после  Party

Общи условия

Активация на акаунт