Коледна магия цари по Испанските земи

• 18 727
  • 299
  •   1
Отговори
# 240
Весела Коледа на всички ? Надавам се новата година да ви е донесла много радост и ведро  настроение .  Simple Smile И просто ей тъй , от любопитство вие какво подарихте на вашето дете - деца ?  Party

# 241
  • La casa de Mickey Mouse
вес мислихме го, но градината ми струва 300 и ако трябва да плащам и на някой ще ми излезе супер скъпо няма да си заслужава да работя
за рейес карбон, дулсе но карбон имаме и снимка

# 242
Здравейте
Анет нормално е да се притесняваш и дца звъниш по н пъти на ден аз пък шпионирах в БГ зад едно борче  Mr. Green
Габи страхотно празненство
видях едно много хубаво момиченце подаръче Heart Eyes
Мими Иви е страхотен честит имен ден на патерици   bouquet
Мимки честита  годишнина
Криспин ние бяхме 3 месеца в БГ бях редовен клиент на аптеките и редовен пациент пред лекарския кабинет  Crazy, тук по малко ми боледуват  Peaceза Галина съм 100% сигурна че е от климата
venelina81   не се давай на тъмни мисли аз бях така през лятото ужас място не си намирах жеги по цял ден с децата в къщи но ето че е било само период дано и при вас да е така
Силрай зайчето и барбито са много хубави малко е да кажа браво   bouquet.Според мен ще е по добре да я пуснеш малката на градина така ще ви е по добре и на двете  Peace въпреки че е трудна раздяла за майката и детето
Амига много неприятно пътуване сте имали ние затова си летим с БГаир  Peace все още не сме се престрашили за нискобюджетните авикомпаний.
Днес пуснахме гърлен секрет на Галина за да се установи дали е напълно здрава резолтата ще е готов сле 15 дена

Аз говорих с мой близки в БГ казват че е ужас изведнъж спират газта и повечето домакинства , училища,детски градини и ясли  остават без газ .Учебните заведения са затворени както и други държавни учреждения и офиси.Естествено нашата държава не е подготвена за това което не учудва никой.Да ви кажа честно в този момент се радвам че съм тук.Повечето ми познати се отопляват на  газ и са с малки деца  ужас . А родителите как ще ходят на работа след като учебните заведения не работят  не ми се мисли.Очаква се и режим на тока  .България си остава държава на абсурдите за съжаление

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 20:32 от kar4ita

# 243
Здравейте
АНЕТТ добре доШла отново. Боже, през какво ли не минават майките, това със сигурност е най трудното поприЩе на тоз свят. До като се адаптирате със сигурност Ще ви е мног мъ4но и на двамата. Как се 4увстваШ отново на ба4кане, но със сигурност ти е малко по лесно, все пак се връЩаШ на старото място. Хубаво е 4е отново си в офиса, така поне се 4увстваШ в кожата си. Успех на вси4ки бойни полета

Рали мног е хубава  Ния, не подарък, а кутия с бомбонки е . Голяма сладурана

Криспин, страшен подарък, нямам думи. Аз за съжаление не съм по изненадите, много съм смотана в това отноШение.

За БГ и аз гледам новините, в Плевен за сега имат парно и функционират но до кога Ще е никой не казва. Но отноШението на управниците е пове4е от брутално. И гледах за увели4ението на пенсиите, на някои пенсионери Ще е с цяла стотинка. Ега ти подигравката с народа...

Я  да ви разкажа  Що за коШмар преживях днес сутринта. Отивам си на работа, вси4ко норамлно и в един момент трябва да занеса едни стоки в магазина, минавам през задната врата и търся склададжийката. Не ми отговаря, което не ме у4удва заЩото е рядко среЩан заплес а и  на 60 год. И я фиксирам седнала върху едни каШони. Отпуснала ръце покрай тялото си, главата наведена напред. Викам я, не отговаря. Приближавам се, подръпвам я за ръката, не реагира, цялата студена и изпотена. О4ите подбелени и не диШа, само издава един хриптяЩ звук  Rolling Eyes Ужас. Помислих си 4е си заминава. Или най малкот 4е е полу4ила удар. Ти4ам през целия магазин, отивам в бара за помоЩ, добре 4е мацката на касата имаШе познания по първа медицинска помоЩ, сложиха я да легне, заляха я с вода, оправи се , живна бабето, оба4е аз до обяд бях в Шок. И оЩе съм като се присетя. А Шефовете се стреситаха ,заЩото няма договор и ако ги спипат жална им майка. Оба4е такова 4удо на никого не пожелавам да го види.
Хайде лека ноЩ на вси4ки, аз отивам да си сънувам коШмарите, кито ми се полагат за тази ноЩ.

# 244
ANETT,защо карбон  Confused,толкова ли непослушно е било малкото сладурче?

Кар4и,благодаря за отзивите за Иви! HugА за БГ ... вече почти нищо не ме учудва...за съжаление така си я караме открай време. твоите сладураниии..страхотна снимка си им направила.Толкова привързаниии...И сега ли са така?

Герипетрова,страхотно си реагирала да ти кажа - бързо и адекватно.Поздравления Peace!А сега се възстановявай от шока ,че не ми се ще да си представям какво ти е.

На Иви му подарихме нинтендо,шефовете на мъжа ми му подариха пупитре,моята шефка му подари камион(прилично голям),а отново ние за реесите - писара.Отделно баби и дядовци от БГ му пратиха колети с подаръци.Та намаза доообре тая година.

# 245
Здравейте мацки,
благодаря на вси4ки за хубавите думи за моят дивак.
Ани ще разкажа накратко за кавалгатата. Аз не можах да отида в на4алото, тъй като бях на работа и не можах да изляза по рано  #Cussing out.  Завели са я мъжо и майка ми, то4но когато са пристигнали, са пристигнали и рейете, при нас с лодка идват, и запо4нала зарята, ри което Ния се уплашила и не искала да излезе от колата. После се окопитила и се наредила с децата. Аз отидох когато бяха стигнали до средата на пътя. Когато стигнах се спрях и се загледах като омагьосана в едно детенце, не бях видяла мъжо, при което се приближава той и ми се смее, оказа се 4е това не било моето дете  hahaha Embarassed, показа ми я и се оказа 4е докато танцуват единственият на4ин да я разпознавам бяха обувките. Интересно беше 4е при децата нямаше голям 4овек които да ги напътства и въпреки вси4коо го правеха доста добре. Аз о4аквах Ния да се измори, но не, дори перуката и падаше и не искаше да излезе от строя за да и я оправя. Когато стигнаха до аиунтамиентото из4акаха да минат вси4ки у4астници и вси4ки по малки у4астници имаха предимство, не 4акаха на опашката, а тя не беше никак малка, и минаха първи при рейете за да полу4ат подарък, но нищо по специално. До колкото разбрах големите после са отишли на банкет, за малките остана духовното удовлетворение. е малко е рзо4арована 4е не успя да хване бонбони, но пък беше много щастлива от представянето си. Сега о4акваме карнавала, предполагам 4е и там ще излизат да танцуват.
Анет 4естита нова, стара работа. Сега сигурно не можеш да се нарадваш на Алекс.
Вес костюмите бяха определени от баилето, но сигурно са съгласувани с аиунтамиентото. На нас ни казаха само какво да купим, а кашон4ето ми го дадоха направо готово.
Силрай изявата беше организирана от школата по баиле в която ходи Ния. Много се смях с вашите истории, със сигурност не ти е ску4но в къщи. И аз като моми4етата мисля 4е е по добре да я пуснеш на градина.
Кар4ита как са малките помощни4ки. 4укам на дърво резултатите от изследванията да са добри. Не сте ли мислили да пуснете Галето на колехио.
Мими какво стана с теб, направи ли си ве4е снимка или трябва да 4акаш. А подаръците на Иви са много хубави, сигурно много са му харесали.
ГериПетрова напоследък само такива слу4ки около теб, и аз на твое място щях да се шашна, дори и това което ти си направила нямаше да направя.
Амига добре завърнали се. Неприятна слу4ка с прибирането, дори се замислям аз като си ходя до Бг дали да използвам нискобЮджетни компании или не. Как изкарахте на родна земя.
Жени всеки минава през такива периоди, но не се от4айвай, казват 4е нещата ще запо4нат да се подобряват след няколко месеца
Наталик моята дъщеря полу4и доста подаръци машинка за правене на плитки, няколко кукли тип барби, едно бебе с преносим кош,на което много се радва, халат, килим4е за танцуване и за рейете полу4и парфюм барби.
Габи поздрави в къщи. Как е Додо, сигурно е много доволен 4е е запо4нал у4илище
Тази ве4ер се увлякох
за вси4ки  Hug Hug Hug

# 246
аз казах че ще съм по редовна до досаждане
та добро утро (за мен не толкова)
оставих мъника и понеже не го прие неговата учителка а го пуснаха зад оградката то милото се залепи за оградата подаде главичка и започна да плаче много жално, приличаше на малко изоставено животинче, доста време се чудех дали да не се върна, но се въздържах, само аз си знам какви сили трябваше да положа, дано се успокои бързо
момичета мерси много, работата наистина ми харесва и се чувствам както казва гери в свои води
мале гери какъв ужас си преживяла
мимки карбона е сладък, за най послушното дете, така пише на торбичката, това е само една шега от наша страна иначе получи много подаръци, с които за съжаление не си играе

# 247
Привет от снежна София  Hug
Момичета, имам едно питане към живеещите в Барселона, тъй като планирам едно пътуване в началото на март месец до там, може ли да ми кажете какво е горе-долу времето в този период, ще съм ви благодарна за което   bouquet

Приятен ден на всички Ви  Heart Eyes

# 248
  • Варна
Здравейте момичета, влизам за мъничко докато малкия спи. Да ви благодаря за всичко, което сте написали. Наистина е много сладко и мъничко човече. Аз съм влюбена в него  Heart Eyes Иначе аз се възстановявам доста бързо, вече почти не ми придърпва операцията. Само първия ден много ме болеше когато ставах, но казват че е нормално. Секциото ми казаха в 36 седмица, че е с крачетата надолу, и че трябва в 38 седмица да отида, да видим дали се е обърнал, ако не е, ще се наложи да ме режат. И така аз двете седмици, мислих....щото хич не се бях настроила за секцио... ама като ми казаха така, и малко по малко го възприех. Като отидох на 26 дек, мериха ми тонове, нямах родилна дейност, гледаха го че още е с нагоре главата и в 5ч ми казаха операцията... и така, на 29 ме изписаха в 13ч. В болницата имах коластра и го храних, първата вечер не спря да плаче горкото, заради първото зелено лепкаво ако, докато го изкара, голям зор, добре че беше баща му да го дундурка, че аз не можех да ставам... кърмата ми н атретия ден като по чудо слезе. И се кърмим, слава Богу, аз това искам. Малко вече имаме колики и плачкаме, ама незнам, дайте съвет какво да правя, много го присвива коремчето, има газове, които с голям зор изкарва, и с е мъчи, присвива се...иначе ака преди и след кърмене, направо станах машина за сменяне на памперси...незнам нормално ли е толкова да ака,....та това е  при нас. Споделете вашия опит.
Целувки.

# 249
Момичета влизам набързо да пусна една снимка от снежен Мадрид, аз откакто съм тук не е валяло така, после ще пиша повече.

Това се вижда от моя прозорец.

# 250
  • в Tara
за много години!

четох ви по диагонал малко, че много сте писали.
да честитя рожбите на саби и пакри, да са им живи и здрави и бъдат най- послушните бебета!

честитя също и отминалите вече лични празници на всички, пожелавам пак здраве и здраве!

мадрид го видях така леко заснежен 2004, ама сега ми пълни окото Heart Eyes
тук само дъжд.

ние оня ден си дойдохме от родината и всички още тъжим, напързаляхме се хубаво, изкарахме страхотна ваканция.

поздрави на всички  bouquet

# 251
парки всичко през което минавате е нормално и моето човече така акаше радвай се, това е добре, за кърмата само мога искрено да ти завиждам, моята след секциото така и не слезе, имах много малко, но той геройски сука до 5 месеца (бяхме естествено на смесено хранен и противно на всичко което изчетох, той не се отби, въпреки че дохранвах, сега все още е луд на тема мляко пие по 3 пъти на ден)
за коликите аз ползвах колимил и едно чайче от аптеката (въпреки че не можех да го накарам да пие чая, нали не искаше вода, пропи я преди два три месеца), та от тези капки съм супер доволна, може да се каже че не разбрах какво са колики, но ги давах много стриктно, от самото изписване от болницата започнах, преди всяко хранене, не пропусках (тъй като не ги искаше ги разтварях в малко кърма и никакъв проблем), ако има още нещо питай, сега ти остава само да се наслаждаваш на малката шушулка
мимки каква белота и красота, това си говорихме с мъжо, че ако не заведем Алекс някъде на север, няма да види милия сняг, като племенника на шефа ми на 19 е и още не е пипал и виждал сняг  Rolling Eyes

# 252
Ето ме и мен, уж се бяхме приспали с ники, ама това е само уж понеже сега беснее в стаята.
Амига добре се завърнала Hug, много съжалявам че сте преживели толкова неволи с пътуването. Като намериш време пиши как изкарахте в бг празниците. Мерси за пожеланието.
Карчита оздравяха ли малките принцеси? Предполагам че и във вашия квартал вали сняг те радват ли се на снега?
ГериПетрова наистина си е голям шок да намериш така човек в безпомощно състояние, не знам аз как бих реагирала на такава ситуация, не дай боже да ми се случи. ooooh!
Мими как е малкия сладур?
Рали ми то голяма емоция е било да гледаш Ния, браво на детето.
Анет търпение първите дни е така трудно е както за детето така и за майката. Ами не се очудвам, вчера като говорих с братовчед ми който е войник и в момента е в Сараево на мисия ми каза че испанските войници които повечето били по на 18 години скачали от радост и си правили снимки като невидели сняг.
Хара как прекарахте в бг?
Пакри не се притеснявай мила, нормално е ака толкова, изчиства се в момента, за коликите не мога да ти дам кой знае какъв съвет понеже аз не съм ползвала нито капки нито тукашните чайчета които ми препоръчаха, а и давах слабо чайче от лайка и от него се успокояваше единствено. Пробвай тези капки които ти каза Анет. За кърменето продължавай да я кърмиш, то и на мен ми казаха че може и да не иска да сучи но се научи и до сега продължава да сучи даже повече от преди понеже сега пък ни мъчат зъбите, и така се успокоява като сучи. Ако още нещо те притеснява и имаш въпроси питай пък ние ще отговаряме Flutter Hug
И продължава да вали

# 253
  • En un lugar de La Mancha...
Здравейте и от мен Heart Eyes

Анет,радвам се,че те виждам отново тук Hug.Много време те нямаше.Честита ти нова стара работа и моите съжаления за периода ,през който минаваш сега(гуардерията и първата ти раздяла с малкия).Много е тежко,знам,но се преодолява като всичко друго.И на мен ми се късаше сърцето и се чувствах ужасно първите дни,но след седмица,две ще видиш как Алекс ще свикне и няма да ти е толкова трудна раздялата Peace.

Вес,мисля си те днес цял ден,как ще се прибереш като е затворено летището в Мадрид  ooooh!.Ама,че късмет извади Confused.

Амига,съжалявам за това,което сте преживели,много неприятно.Да се надяваме,че поне ще ви върнат парите.Малко ме и поизплаши,нали и моите родители летят с тази компания...Иначе,добре си се завърнала на испанска земя  bouquet.Какво ново из Българията?

Мимки,честита ви годишнина с огромно закъснение и честит ви сняг.Порадвай му се колкото можеш,че тук вече се стопи  Tired.Днес много се смяхме с Йоана.Показваме и снега сутринта(пак намаза да не ходи на градина,заради природното бедствие Crazy Laughing) и тя възклицава-"Miraa,comida de gallina"-това от едно анимационно филмче,къде хранеха с пуканки едни кокошки  Laughing,детето идея си няма за сняг.

pakri ,не се притеснявай,така са бебетата,има ги многоакащи и малкоакащи Mr. Green.При мен и двете ми излязоха от втория тип.Лусия ака по 1-2 пъти на ден,а Йоана беше тежък случай,по веднъж на 2-3 дни  ooooh!.Лошото при теб е,че ще ти хаби много памперси,но от друго няма какво да се притесняваш.А за коликите,и нас ни мъчат.Казаха ми за едно лекарство,което сега и давам и май си има ефект,поне вечер не ми плаче.Казва се Entero-Silicona и се дава по 1мл.след всяко хранене.Помага много за газовете.

Габи,разгледах с удоволствие снимките ти.Навяха ми хубави спомени,гледам че все така си посещавате онова местенце,където правихме форумската среща Flutter.Хареса ми и новата ти прическа.Само мога да ви завиждам,че сте си наблизо с Рали и Ада и можете по-често да се виждате.А децата са големи сладури Heart Eyes.

Рали,Ния е страхотен подарък Hug.Значи вече правите първите изяви по Кавалгати и Карнавали Grinning.Ние все още само ги наблюдаваме и то с доста страх.

geripetrowa ,докато те четях ми понастръхна косата,ама накрая пак ме разсмя. Дано не са били много големи кошмарите ти Peace.И какво става,ще си имате ли кученца?Аз гледах снимки из Интернет и още повече ми хареса тази порода,само да видим мъжкото тяло какво ще каже Rolling Eyes.

**mimi** ,явно Иви е бил много добър тази година Heart Eyes.При нас имаше една Барби балерина и една кукла,която говори и прави незнам си още колко работи Crazy...

kar4ita ,дано Галето да е напълно оздравяла вече и повече никакви болести да не ви нападат,че и на теб не ти е никак лесно.Целувки за малките сладурани Hug.

Хара,да вземеш да пуснеш някоя снимка от България да ни зарадваш окото Wink.

Хайде,че направо заспивам пред компа.Отивам да му ударя една кавесада,ако ме оставят,разбира се Tired.

# 254
Добър ден и от нас!Вижте какво ни е снежно и тук.

http://i218.photobucket.com/albums/cc32/ivobivo/IMG_0006-1.jpg?t=1231514317

Саби,тъкмо щях да питам за теб,как сте и как се адаптирате към промяната.Йоанка свиква ли със сестричката?А Иви...да ,немога да се оплача от него.Послушен е,с изключение на това,че не обича сиестите и малко се караме тогава.Но иначе напълно си заслужи подаръците.И той като Йоанка за пръв път тази сутрин видя толкоз много сняг.Много му се радва,но иска да си пълни ремаркето на камиона и да го носи вкъщи.Показах му днес с една малка топчца,че се топи и не може да го внасяме,че ще е мокро навсякъде.

Пакри,радвам се,че се възстановяваш така бързо.А малкото човече ще има нужда от още малко време,да му посвикне стомахчето.Щом се изхожда така често - направо чудесно,само памперсите ще са ти малко в преразход,но...Иви също се напъваше много докато освободи газовете,направо тъмночервен ставаше.Скоро ще си оправи стомахчето,споко.Браво,че имаш кърма,аз имах до 3-ят месец на Иви и после мина на шише.Нямаше начин-гладниче беше.

Rally_Yзначи супер е минало празненството!Ния как се чувства след арт-изявата?А ако за мамографията ме питаш - на 13-ти този месец е.Малко ми е напрегнато с наближаването.

О'Хара,добре завърнала се!Как сте,как изкарахте?А как върви шоферлъкът с програмата?

mimky,благодаря,че питаш,добре е Иви.Малко не му се става пак рано за уч-ще,но...няма как.Тази сутрин го заведох,и чакахме,чакахме,а учителите не можаха да дойдат в тоя сняг от Куенка.Прибрахме се в къщи и днес си остана в нас.Снимката по-горе е от тая сутрин като отивахме в 9 без нещо към уч-ще.Вие здрави ли сте?Ники почна ли да се опитва да ходи без проходилката?

Общи условия

Активация на акаунт