Коледна магия цари по Испанските земи

• 18 729
  • 299
  •   1
Отговори
# 225
# 226
ОПААААААААААААА!Тортата за рождения ден!Дано Ви хареса!

# 227
  • La casa de Mickey Mouse
привет момичета
ето ме и мен, след дълго отсъствие
първо честити празници, нека ви донесат само положителни емоции
саби парки честити ви рожби, разцусвах се много и на мен ми се иска още едно, но май ще поизчакам, с моето терремото в къщи, не ми се мисли ако бяха две
сега малко за нас, аз започнах от днес работа и ще се включвам много по често, дори от време на време може и да досаждам, Алекс от утре е на градина, днес баща му го записа, къса ми се сърцето (кога порасна малкото ми момченце  Cry)
вече си купихме краченца, на прощъпулника се разплака (по незнайно каква причина) и вместо да хване каквото и да е от масата се гушна за мама, чак на третия път успях да го накарам да обърне внимание на наредените на масата неща и се хвана за термометъра (май лекар ще го правим, да видиш та да е повярваш)
преди две седмици падна от кошарата си , направо прелетя и се стовари върху главата си, имахме спукана скула, но и тя отмина
всеки ден пада по няколко пъти и все на глава (не е вярно че бебетата падат по дупе, моя все главата си удря) и докато лети към пода прибира ръцете зад гърба и посреща удара с глава
продължава да тормози и хапе тонто, добре че започнах работа, иначе има чувството че ще откача
да ми е жив и здрав, но е много палав
тортата е супер
гери Петрова невероятна изненада са ти спретнали
габи рождения ден на додо е бил много весел, колко красиви и усмихнати са всички деца
саби малката е приказка
парки и моя син се роди с такава косичка и толкова дребен, все едно виждам него
рали колко е сладка малката
ада твоя мъж ще трябва да ходи май с пушката след твоята принцеса
силрай мен ако питаш градината е спасението, за такива дивачета като нашите
абе аз сега така говоря, но утре като го оставя има да се сополивя цял ден, много ми е мъчно, знам че ще е добре сред децата, но ми се къса сърцето направо
май прекалих с поста си
П.П. благодаря на всички, които се сетихте за мен и ми изпратихте картички, надявам се да сте получили и моите
вал на Алекс картичката е закачена на леглото му и всяка сутрин си играе с нея, много му е забавно и не я късна, което е най странното
мимки нацелувай малкия бонбон

# 228
  • E-CLM & CH-VD
Честит празник на всички именници!

Ла Ада, само хубави мигове желая на съпруга ти през тази година!

Мими, да са ти живи и здрави именниците, малкия Иво и мамчето ти.

Мимки, честита годишнина и още много пъти да черпиш на днешната дата!

Рали, много ти е хубав "бонбона"  Laughing, не знам кой ги е измислил тези костюми, но са много сладки с тях.

Анет, радвам се, че се е отворила работа. Това да не е тази, за която се яви на опосисионес? На Алекс да му върви по вода утре в градината.  Hug

Габи, разгледах ти снимките, много добре сте прекарали. И "простора" ти е много хубав  Mr. Green

Криспин, и след тази торта мъжът ти ако се оплаче от внимание....  Mr. Green

# 229
Лада честит ти именник и рожденик! А Гери се е развълнувала много от срещата с Реесите, при нас минават на 4 ти не знам защо, но наистина е много весело, тази година не можах да заведа Никол, но догодина живот и здраве ще отидем ако не ми мине котка път, а миналата година по това време с големия корем и аз барабар с децата събирах бонбони голям майтап беше. Joy
Рози как е малкия сладур слуша ли те излезнаха ли и последните зъбки, ние си нямаме още  Sad
Криспин невероятна сладка изненада, ех кой ли мъж не мечтае за такава торта, chef  newsm78
Габи мерси за пожеланието, на 6 ти точно мъжа ме черпи със шампанско и със хайвер, е само дето нямаше ягоди със сметана, но и това си е нещо.
Анет най после се появи, къде се беше загубила, успешен първи ден в градината на Алекс.  bouquet, ей в началото винаги е трудно за детето пък за майката двойно повече, особено първия ден. радвам се че си започнала работа дано и да е нещо което да ти харесва. Преди нова година щяхме да идваме към Бенидорм но се отложи понеже мъжът ми се разболя после ники и така си остана, но пък има такава идея да видим кога ще я реализираме. А Никол със всеки ден става все по пъргава и започва да прави бели на поразия, и при нас имаше опасност от падане от леглото добре че я преместих на долното ниво на леглото и сега се изправя права, но поне не може за момента да се навежда над рамката.
Вес чакам те на испанска земя, да се видим и не само виртуално да черпя. Голям студ при вас е май имате ли си сняг още?
Ох момичета да ви разправя една случка, бяхме точно преди нова година на гости на наши приятели и там за първи път се запознах с трансексуален мъж, сега вече жена, почти по нищо не можеш да познаеш че е мъж отначало, ако не ми бяха казали нямаше да позная в началото. Е може би в средата на разговора се усетих че е мъж говореше само за компютри и за разни там антивирусни програми и общо взето мъжки теми, а и няколко пъти той обърка местоименията, вместо тя казваше той, ами общо взето весело беше. hahaha Мъжете в компанията малко се смутиха в началото но после потръгна разговора. А аз се усъмних по скулите на лицето че е мъж, не толкова по раменете, всички останали части на тялото си бяха като на жена, а и си беше довел приятеля си французин. newsm78 А забравих да кажа че е братовчед/ка на нашата приятелка.

# 230
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
Пакри честита ви радост   bouquet Голям сладур е Алекс  Heart Eyes да ви е жив и здрав и много радост да ви носи  Hug

Мимки честита годишнина семейство!Обичайте се и бъдете щастливи!Винаги усмихнати бъдете и осъществявайте заедно мечтите си!Весел празник   bouquet много целувки на малката кукла Никол  Hug Hug

Ада да ти е жив и здрав рожденика и много щастие и късмет!Весело изкарване на празниците! Hug Стахотна почерпка   bouquet
Саби много се радвам че всичко е минало леко и спокойно  Hug Лусия е голям бомбон  Heart Eyes и каката и тя е голяма хубавица като мама  Peace да са ти живи и здрави и много послушни  Hug
Вени малката е станала голяма красавица  Heart Eyes
Габи страхотни снимки добре сте прикарали  Peace на теб ти отива къса коса
Рали много е сладка Ния с този костюм  Hug
Мими Иви е голям сладур  Hug
Ние се прибрахме в понеделник трябваше да летим в събота и след 5 часа чакане ни съобщиха че се отменя полета заради лошото време върнаха ни куфарите и оправяите се в 12 часа през нощта.Обадихме се на наши приятели и там спахме.На сутринта айде пак с куфарите на летището и ни казват че чак за 10 януари има свободни места а ние сме на 7 на работа нямаше как и си купихме билети за връщане с czech airline полета беше до Прага и там като казаха че има закъснение един час и половина и викам и тука останахме но за наша радост самолета доиде и след дълго пътуване пристигнахме в Мадрид.Пътувахме с едно семейство испанци които минаха същия ад като нас жената ми викаше че като стигне в къщи ще целува земята и те доста се измъчиха с две малки деца и в София им взело доста пари таксито.Направо като си помисля колко пари дадохме да се върним чак главата ме боли да видим колко пари ще ни върне easyJet много разочароване останах от тази компания други самолети излитаха и кацаха единствехо те си отмениха полетите за Мадрид и Лондон.Пък и имахме лошия късмет да завали същия ден сняг ще запомним това пътуване.
На всички които не съм споменала много  Hug Hug Hug

# 231
добро утро момичета
оставих си мъничето и сега подсмърчам тук на работа, толкова ми е криво, той сутринта не искаше да става, само се гушеше в мен, дано ми мине по бързо, успокоявам се само, че там веднага го гушнаха и той се усмихна, дори ми даде муа (целувка) за довиждане, но да видим, кой знае колко пъти ще звъня да ги питам как е
мимки нашето легло е свалено до минимум дори е удължена решетката, но той се катери по нея и ето го резултата, вече само лош спомен, а когато решите да идвате насам ми се обадете
вес не е тази от опосисионес, не знам дали ви казах че не искат да ми признаят бачиерата, било секундариа облигаториа и това че е преподпечатано от институто де сервантрес също не ги интересува, че извадих сертификадо от нашето министерство, че моето обучение се равнява на бачиерато и сега чакам отново отговор, ако пак ми от откажат ще ги съдя в Брюксел, да си оправят системата, болна тема ми е, направо като се сетя и побеснявам
сега съм си в старата фирма където работих докато бях бременна, шефа ми се обади да ми предложи да се върна (и то точно на време)
отивам да си изпия кафето и да си подсмърчам  Cry

# 232
аз съвсем се отнесох
мимки честита годишнина дано имате много такива за напред и малката Никол да ви слуша много
честит имен ден на всички именници

# 233
Добро утро и от мен!Искам да Ви се оплача че днес в Силистра е минус 10 градуса.И двете деца са на антибиотици.Не са пили толкова лекарства в Испания за 1 година,колкото за 2 месеца в БГ.Довечера съм на юбилей и отивам на фризьор.Лек ден на всички! Hug

# 234
  • Murcia, Spain/Ruse
Ада,Честит ти рожденник ,да ти е жив и здрав и много да се обичате  bouquet  bouquet  bouquet
Амига,много гадно прибиране,но все пак е хубаво че сте успели HugКак беШе по Русету? Laughing
Сиска,давайте я на градина,там сред децата Ще поомекне надявам се и вечер от емоциите през деня Ще заспива бързо ,бързо Hug
криспин,весело изкарване и дано се оправят бързо децата Hugстрахотна е тортата ,поздравления Hug
Аз вече съм по добре,но 2 дена все си мислех ако трябва да си ходим точно сега за Бг,с това малко дете не ми се мисли Praynigзасега положението е ок,но да видим....Благодаря на всички за подкрепата Hug

# 235
  • E-CLM & CH-VD
Е, Анет, не се ядосвай толкова за другата работа, все ще се нареди. Чудесно е, че шефовете ти от старата работа са ти се обадили, доста трябва да държат на теб.  Peace
Колко пъти се обади днес да провериш Алекс как е? Сигурно си на тръни и подскачаш при всяко позвъняване на телефона  Laughing
А за министерството по интернет ли си поръча сертификата, или им се обади? Въобще, ако не те затруднява, ще ми кажеш ли накратко процедурата за вадене на сертификата за това, че гимназията е равна на бачийерато?

# 236
здравейте
вес направо ме е срам да си призная, но до сега звъннах 5 пъти, все ми казват че е добре и си играе и че нито веднъж не се е разплакал и не ме е потърсил, успокоявам се, но ми става още по гадно
възползват се от образованието ми във фирмата за това ми се обадиха, сега водя отдел кредити, ипотеки, финансиране и всичко подобно
за сертификата всичко стана чрез гимназията ми те се заеха издадоха един на местна почва и го изпратиха и се преподписа в министерството, но във всеки по голям град има отдел на министерството по образованието където могат да ти го издадат и подпишат
добре е че поне вече не е нужна легализация, превода е достатъчен, нали сме пълноправни членове на ЕС
най накрая

# 237
Здравейте,чикас!

АНЕТТ ,не се терзай толкоз.На Алекс100% му е ОК с дечицата и се забавлява.Е,че не те е търсил е малко болно за теб,мислиш че не си му липсвала и т.н.И Иви ходеше с кеф на градина миналата година,и сега след ваканцията ми казва,че му е по-хубаво в уч-ще отколкото в къщи,но го разбирам.Друго си е сред децата,в негова си среда.Аз колкото и да се старая да се забвляваме заедно,да играя с него,естествено не е същото.Спокойно,ще го преживееш Wink Peace.Но не си мисли,че вече се откъсва от еб.Ще забележиш скоро,макар и да му е добре в градината,колко повече е привързан към вас.

Амига,честито успешно завръщане  Hug!Как сте?

Криспин,бързо оздравяване на децата Hug!

Габи , разгледах всички снимки.Страхотни са.От момичетата обаче познах само Ани(ЛаАда) и Силрайката  Embarassed .А децата са така лъчезарни,и истински са се забавлявали.Новогодишната ти трапеза е разкошна Peace.

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 17:16 от **mimi**

# 238
аз вече взех да спамя, но какво да правя като сте ми най близките
току що за нти път се обадих в градината и моето мъниче плачеше, другите децата започнали да ги вземат, а аз до 7,30 не мога да си го взема и то започнало да плаче, какво ли минава през малката ми главичка  Cry Cry Cry

# 239
  • E-CLM & CH-VD
E, Анет, при положение, че му е първи ден, малкия мъж се е държал геройски все пак. А притесненията са за теб, разбира се, нали си майка  Laughing.
А защо не помислиш да плащаш на някой да го взима в 5-5.30 и да го гледа докато се прибереш?  Thinking Така и ти ще си спокойна, и той ще е добре.

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 19:20 от Bec

Общи условия

Активация на акаунт