Коледна магия цари по Испанските земи

• 18 730
  • 299
  •   1
Отговори
# 210
Честити да са ни всички именници!Да са ни живи и здрави и още дълги години да ни радват!
  Grinning

Вени, защо така, бе душко, си в депресия?Няма страшно, винаги след лошото идва доброто!
За Рая-ама това дете вече си прави каквото си иска, вече не смогвам да следя кой какво прави в къщи  ooooh! Определено ще трябва да си купувам нов комп, защото този вече много сдава багажа, обаче сега дилемата е-дали да го продам на части или да го оставя на Рая да се учи на него, ама то като не може да се инсталират програми пък за какво и е?  newsm78
За Елеана....  Outta Joint Добре е!Прави бели почти постоянно, но найй-фрапиращо е, че намери някакво топче за голф из къщи и сега това топче хвърчи с пълна сила нанякъде....  Tired Добре, че лаптопа на баща и е на безопастно място, вече се примирих, че нов телевизор в близките 3 години няма да купим, то с това хвърляне, най-много да я запишем на бейзбол...  Crazy
Иначе съм в чуденка сега-иска ми се да я дам на градина есента и сега питам и разпитвам....Ама хем ми се иска, хем не ми се иска....Обаче пък трябва да се работи....Ех, да имаше вариант да е маааалко по послушна, че да мога да поработвам поне 4-5 часа през деня....Ама такъв вариант няма.  Mr. Green
Оплаках се!  bowuu

Рали, Ния е много фешън така като подарък!  Grinning А това от училище ли ви го организираха или е в някоя от школите?

За новата кръчма да пиша, че все се отплесвам-ако имате път насам, може да се нагостите там-цени прилични, храна-превъзходна.Не мога да кажа къде е по-хубава храната от двата ни ресторанта, но всичко е много вкусно.Сега обмисляме, скоро пак да посетим новото кръчме, обаче то зависи и от Елеана де, в какво настроение ще бъде....  Outta Joint Бях се зарекла повече с нея на ресторант-НЕ, ама ходи ми се, друг вариант е да си вземем  за в къщи, ама не е същото...А пък чушките бюрек как ги правяяяяят....  Heart Eyes
Уф, айде отплеснах се....  ooooh!

# 211
Venelinaблагодаря за честитката.Ти недей се давай на депресиите,че си е излишен яд.Казвай си,че всичко ще е ОК и така.Целувки на малечка Ели и горе главата Peace!

Силрайка,разсмя ме с топчето за голф и малката беладжийка.Подсети ме за времето,когто с мойто мъж бяхме гаджета.Бяхме на квартира до медицинския,имахме си коте и топче за голф.Комбинацията от котето и топчето е ужасяваща.Ако се сещаш какво ни е било,когато нощем си играеше с топчето по паркетааа...Идваше ми да го удуша.Криехме топчето вечер и му го даваме да си играе като излизахме за работа.Какво подариха Рейес на касавиците?

# 212
Мерси за пожеланията момичета. Първо да честитя имените дни на всички Йордановци и днес на всички Ивановци. Да си носят имената със здраве!

geripetrowa наистина е много неприятно че е трябвало да ходиш до болницата, но понякога така става като се съберат няколко празника наведнъж. Мъжа ти е направил страхотна изненада.
Рали Ния е много красив подарък. Hug
Мими Ивко е порастнал много, голямо момче е вече. честити ти именници да са ти живи и здрави.
Вени не дей така мила, всеки има лоши дни, трябва да се гледа философски на живота, и да чух за газта, то и по тукашните новини го казаха че спрели газта за Б-я, абе дано да се разберат украинците и руснаците, при тях е проблема.
Силрай твоята малка Елеана е опасна работа Joy къде им идват на акълчетата да правят такива неща не знам. Rolling Eyes

# 213
Ето малко инфо за кризата с газа.

Кризата с газа ще приключи до седмица според министър Димитров
7 януари 2009 12:27 | Гергана Тодорова | Коментари (4) | Коментирай

© Sofia Photo Agency 

До седмица кризата с газа ще приключи – такава увереност изрази министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров след среща с големите потребители на природен газ. От 8 часа сутринта на 8 януари влиза в сила заповед за ограничителен режим за потребителите на синьо гориво, след като на Йордановден страната ни осъмна без руски газ.

Кризата доби непосилни размери и трябва да приключи до дни, коментира Петър Димитров. По думите му страната ни ще търси компенсации на политическо ниво само по линия на Европейския съюз, за да не взема страна в конфликта между Русия и Украйна. По силата на търговските договори обаче „Булгаргаз” може да предяви претенции към доставчиците за България.

Петър Димитров подчерта, че топлофикациите ще преминат на мазут най-късно до ден-два, за да не останат на студено абонатите. Министърът обясни, че ТЕЦ-овете са били длъжни да имат запаси от мазут поне за 15-20 дни потребление в случай на подобна криза. Сега обаче не е времето те да бъдат санкционирани за това, каза министърът.

Димитров коментира, че не е бил предупреден от никого за спиране на доставките, като писмото от Русия през декември е било в посока молба България да окаже натиск върху Украйна. След срещата си с индустриалните потребители на газ енергийният министър съобщи, че сред тях има сериозно безпокойство за закриване на предприятия. Най-тежко ще пострада химическата промишленост, каза Димитров. Той съобщи още, че в момента дневното потребление на природен газ е 5,7 млн. куб. м.

Момичета ,а знаете ли нещо по въпроса правото ни на работа от януари тази година?Много съм в неведение по тоя върос.Трябва ли да си сменям сертификадото ,знае ли някой?

# 214
Мими ами и аз също се интересувам от този въпрос, даже мъжа ми влиза в сайта на министерството, но там нищо не пише за смяна на сертификата, само се казва, че може да се работи, но нищо друго поне за сега.

# 215
Мими ами и аз също се интересувам от този въпрос, даже мъжа ми влиза в сайта на министерството, но там нищо не пише за смяна на сертификата, само се казва, че може да се работи, но нищо друго поне за сега.

# 216
  • Spain
моми4ета мерси за поздравите . аз освен именик си имам и рожденик! така 4е виртуалната маса е от мен днес Simple Smile . лошото е 4е съм а работа след обяд и бързам да пиша и  излизам Simple Smile

да са живи и здрави вси4ки именици днес ! весел празник на празнуващите  Mr. Green

# 217
ЗДравейте мацки
Вени, не се депресирай мила, няма смисъл. Викай си 4е вси4ко е наред и Ще видиШ как Ще се нареди.
А за урхенцията не се ШаШкайте, на мен 4ести4ко ми се слу4ват такива падания, оба4е този път цък, засякох и не можах да стана от пода. Ама то заЩото бях реШила да 4истя кухнята основно, а пък фиестата си е фиеста и е за по4ивка. следваЩия път няма да с иправя такива планове, ами го удрям на живот.
Ралии, хи4 не ми завиждай. ЗнеШ ли го какво е зрънце така е сигурен, 4е следваЩата 1 год не мога да му кажа"Ама ти ниЩо не си ми подарил" и е скръндзава на вси4кото отгоре, минава Коледа, Нова година и годиЩнина с един подарък. Това майтап. Наистина ме изненада много.
Колкото до Бг кръ4мата, ами тя не е кръ4ма в буквалния смисъл на думата а мног сносна механа, с 4ерги, покривки, БГ музика и пр. А цените наистина са  пове4е от прили4ни. А колкот до първата кръ4ма, която имахме тук, видях 4е "се траспаса", така 4е  Ще си остнем само с новата.

4естито на вси4ки именници
Ада, 4естит рожден ден. Здраве, Щастие и късмет ти пожелавам
.

# 218
Оп. Ада, извинявай, 4естит рожденик.

Май трябва да си сменям о4илата newsm78

# 219
  • Spain
Мимки 4естита ви годишнина още 100 такива  да имате Simple Smile
РАли НИя е просто страхотна Simple Smile . добре 4е знаех 4е е тя ина4е нямаше да я позная . ГЕри много и се радва и хубаво танциват
Simple Smile . разкажи пове4е измориха ли се по пътя . полу4иха ли подаръци . след това отпразнувахте ли го с групата или се разотидохте Simple Smile
Вени ние пък тази година като никога доидохме в Мурсия за Лос реес . не останах о4арована . много малко у4астници Simple Smile има4е гери събра 2 джоба с бомбони . тази година оба4е подаръци не са хвърляли или защото ние бяхме по към края може и да не са стигнали . в наше село Simple Smile казаха 4е затрупали тази година децата с подаръци на пук на кризата . аз бях решила оба4е да доида в Мурсия защото там ми харесват шествията . лошото е 4е имаше билети само за 2-я ред , но Гери мирна не издържа и срам не срам раздига хората да я гоня наляво и на дясно . тоест тя си стоеше пред минаващите кароси , а аз седях и като се забравеше (тръгваше след някоя кароса и забравяше да се върне : )) трябваше да местя столове и да тър4а след нея . весело си изкарахме . снимки имам неини само в гръб Simple Smile . като омагьосана беше . най смешното е 4е след шествието отидох да из4акам мъжа ми да докара колата и докато го 4акахме на паркинга доидоха същите "реес" които бяха на кавалгатата . и тримата -  И Гери като се прихласна - а те хората си  бяха паркирали колата там Simple Smile  и единия я пита " а ти слуша ли , а писмо писа ли ? " детето от възторг загуби ума и дума .. .не можа да му отговори нищо // Simple Smile само го гледаше влюбено . ... и така много емоционално го преживя тази година моята дъщеря .. и подаръци полу4и доста (защото ми е много " послушна " 4ак не мога да си представя някои наистина послушни деца какво коли4ество трябва да полу4ат  Mr. Green)
Габи Деси се прибраха ве4е от БГ . Понатежали и щастливи Simple Smile . разрови ми се в мненията и ще ги намериш не са много дале4 . тези дни ще ги потърся и ще ги публикувам пак .
Мимиии и аз не знам нищо по въпроса  дали трябва да сменям картата или не . изобщо ако нау4ите нещо пишете !
моми4ета ще бягам ве4е
лек ден!  Hug

# 220
Момичета, моля дайте ми телефонния код на Испания! Благодаря ви предварително!!!

# 221
Здрваете.4ЕСТИТО НА ВСИ4КИ ИМЕНИЦИ НЕКА СИ НОСЯТ ИМЕТО САС ЗДРАВЕ .Мими млкия е голям сладур,много е пораснал.Габи срахотни снимки Peace.И ние сабираьме бонбонки ,но ни бе6е много страх от фиестата.Мимки 4естита годинина нек лубовта не огасва никога вав ва6ите сарца Hug.Моми4ета от Валенсия кажете някои адрес на бг.магазин.Благодаря.кода е 0034.

# 222
ЛаАда , здраве,щастие и късмет желая на рожденникът ви!Весело изкарване на празниците!
А какво става с вас?Мъжът ти още ли е без работа?Дано тази година ви е по-сполучлива и спорна  Praynig Peace!

maryloo , кода е 0034

# 223
Честит Ивановден на всички,които празнуват !

Ада,да ти е здраво мъжлето рожденик и именик  ! Страшна почерпка !      bouquet

Мими, целувки на малкия Иво и на майчето ти !      bouquet  bouquet

Мария,и ти си имаш именик ! Да го поздравиш от всички ни като се обади !     bouquet

Мимки,честита годишнина ,мила ! Да сте неразделни и винаги влюбени !

Гери Петрова ,пази се ! Работата никога не свършва ...А подаръкът е страшен ! Peace
Силрай,Силве,Силвенце...за готвенето...кой го казва само  Wink ! Толкова се смях с вашите истории с топчета и какво ли не,а на теб не ти е до смях сигурно.А на градина я давай Елеана,хич не му мисли,ще видиш,че там ще е друга .
Рали,много са сладки дечицатав тези костюми.Представям си какво вълнение е било !  Heart Eyes
Вени,каква депресия мила с тази принцеса до теб !
Ада , Peace !
Рози,благодаря !
Мими,много сладък Иви на снимката ! Мерси за газ-инфото ...
А за Зелените листи...аз чух че няма да се сменят, ащото на тях пише -Без право на работа до прикл. на периода на забрана...нещо такова .Но щели да издават допълнителни документи с Ние-то,така че трябва да се провери на място в естранхерията май.  Да видим до колко сме равноправни граждани на Европа . По централните новини вече няколко пъти съобщават как българи и румънци ще работят вече свободно в Испания . Peace

# 224
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
Пожелавам Ви като тревата да се изправяте,когато Ви газят!
Като кокичето да намирате топлина дори в снега!
Бъдете като звездите близки и далечни,даряващи любов и светлина!
На тортата имаше гола жена.Ще се опитам да я намеря снимката и ще я кача.Точно в 00.00 ч.,когато настъпи рождения ден и преди да му поднеса тортата,го изненадахме със заря.Беше много хубаво!Не знам за мен дали ще има парти изненада,освен ако не си го направя сама. hahahaБяха украсили много хужаво с балони с хелий по тавана и по земята с тежести.Имаше надпис ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КОКО!Специално ми го бяха направили.
Честито и на всички,които са се сдобили с малки човечета,които само ни радват!Пожелавам Ви да са много послушни!/color]

Общи условия

Активация на акаунт