Коледна магия цари по Испанските земи

• 18 731
  • 299
  •   1
Отговори
# 195
Здравеите мадами.Саби и мен ме разплака мила Heart Eyes,толкова са красиви и двете мажа ти е голям художник Mr. Green.Да са ти живи и здрави и много да те радват.Кар4ита и вие се голяма красота много ви се радвам,а и колко са пораснали сега.Искам и аз едно моми4енце,но 6те из4акам малко.Ние сме добре мал4о расте и все пове4е дивоти прави и толкова е хитар.Вес 4естит имен ден да си носи6 името сас здраве,малко касно но от сарце

# 196
  • Варна
Здравейте мили сладурани,
не съм писала от много отдавна и искам д ави благодаря че не сте ме забравили!
Благодаря ви и за хубавите пожелания за нашия малък бебчо, не можах д а видя кои ви е съобщил хубавата новина, но аз да кажа че се роди на 26 дек, 2600 гр, 45.5 см. със секцио, тъй като беше с крачетата надолу.
Използвам случая да поздравя САБИ, честита рожба и на теб мила, да ти е жива и здрава, много е хубава.

Ето снимки на нас и бебчо Александър. Целувам ви.

http://picasaweb.google.bg/ykornx/Alex#

# 197
Малкия е голям сладур Парки ,и колко мани4ак с голяма косица да ти е жив и здрав о6те веднаж Hug.Гледам в болницата о6те дават с6тите куфар4ета Wink с бебе6ки работи .Целувки от нас и сега да натдава барзо Peace

# 198
  • En un lugar de La Mancha...
Пакри,малкият Александър е голям сладур Flutter Hug.Да ви е жив и здрав,голям красавец.А косичката май е наследство от мама Wink.Ти съсем скоро си родила след мен.Планирано ли беше или започна спонтанно раждането?Пиши как се чувстваш,как се възстановяваш след секциото?
Желая ти да си много щастлива с твоя син!

# 199
Саби голяма красота си имаш, да ти е жива и здрава и много послушна. Когато ми изпрати съобщението че си родила точно на Бъдни вечер направо се разплаках от вълнение, това е един невероятен подарък за всеки родител точно за Коледа. Вярвам че в такива празнични дни има някой който закриля нас и децата ни.
Пакри как ще те забравим, не се притеснявай за кг на бебче, ще наддаде, а и той върви висок, само здравичък да ти е. А и Алекс прилича на мама. Научи ли се вече Алекс да сучи, бързо ли ти слезе кърмата? Въобще как се възстановяваш след секциото, знам че винаги го правят преди термина, когато имаш време разкажи подробности.
Карчита голяма любоф между сестричките, дано и като порастнат така да продължава.
Лада радвам се че сме те зарадвали, и най важното е че сте си изкарали добре празниците.
Вес как е по швейцарско има ли сняг? Кога отново ще те видим на испанска земя?
Габи как сте вие? Додо радва ли се на подаръците за Коледа?
Вчера при нас минаха Реесите, беше много красиво, аз ги гледах от прозореца, понеже Ники спа по това време иначе щях да я изкарам да ги гледа и тя. Много ни мъчи тая кашлица само тя остана.

# 200
Здравейте моми4ета,
Саби пу пу, много са ти хубави и двете моми4енца, да са Ви живи и здрави. Радвам се 4е раждането е минало бързо.
Парки малкият е голям сладур, изглежда много мъни4ък, за това пък о4и4ките му големи, пу пу.  Crazy
Мими не пиша 4есто защото от работа избягвам да пиша, а в къщи нямам време. Ново около нас по4ти нищо. В края на месеца ще ми излязат датите за изпитите, които ще са февруари, и ве4е ме хваща страх, но като съм се хванала на хорото ще го играя. Ния е във ваканция, гледат се с баща ми и мъжо, 4е и той е въвъ ваканция. А дове4ера ще у4аства във кавалгатата от танците.
Сега да се похваля на мен на баницата ми се паднаха пари, така 4е ще 4акам утре да ме тока лотарията  hahaha
Ето и две снимки на Ния, от пробите в4ера, обле4ена като подарък. Това ще е костюма и за кавалгатата, а утре ще пусна още. http://good-times.webshots.com/photo/2206134120092987519TKzFtOТова ще е първата изява на малкото ми моми4енце и съм изпълнена с гордост

# 201
  • Euskal Herria
Момичета, напълно сте прави относно българчетата - наистина са най-хубавите и будни деца! Внимателно разгледах всички снимки, които сте дали - просто нямам думи! Явно при мен и професията си казва думата (сигурно съм професонално деформирана)  - моите "служебни" деца  Laughing - ми се струват най-красивите (нали знаете приказката "Най-хубавото птиче), без да изключвам и личните, разбира се.
На всички вас,  мами,  и на вашите рожби желая да сте здрави. Хлапетата да растат умни, красиви и силни и да ви носят повече радост!

# 202

Felices Reyes ,момичета !

Нашите деца са най-щастливите ,че получават подаръци и от Вълшебни крале ...и от Дядо Коледа...На нас ни се събраха много празници след рождения ден и много подаръци.Додо е на "седмото небе "от вълнение,Мимки !
Вчера и ние ходихме да погледаме пристигането на тримата крале.Събрахме си бонбонки и разбира се до късно вечерта ги хрупахме,понеже са специални  Wink
Новата година посрещнахме у дома,но след полунощ се събрахме в едни съседи приятели -Луис и Силвия...там пък бяха още едни от съседите,така че стана луд купон...танци , музика и караоки в гаража  Crazy Crazy Crazy Додо заспа ,така че през 10 мин. се сменяхме да го наглеждаме...Тортата,която занесох беше харесана и оценена подобаващо  Flutter

Пакри,Александър е сладко,малко бонбонче ! Възстановявай се бързо !
Рали,браво на Ния за първото и участие на шевствие ! Целуни я от мен...и от Додо  Heart Eyes!
Адичка,вие много сте напреднали с компютрите,щом и пишете вече ! Поздравления !  Heart Eyes Heart Eyes Ние от време на време играем едни много сладки игрички от RealArcade....мога да ви обясня как да си ги направите не временни... Ани,беше дала преди един линк за образователни програми ...на Пипо май бяха...би ли ми ги дала пак,че не ми се рови назад...Ох ...и все ще те питам за Деси/Парабол и все забравям...за колко време си заминаха за БГ ,кажи ми нещо за тях...
Рози,хайде давай началото за момиченце....да върви на бебета тази година темичката ни  Peace
ГериПетрова ,и аз съм любопитна как изкарахте в българската кръчма .
Саби,нагушкай бебка и кака Йоана от нас ! Heart Eyes Heart Eyes

Момичета,бях ви обещала снимки от ...
Рождения ден на Давид, събрани и от другите момичета,че моите снимки са малко.
Торревиеха ... още малко нови декемврийски и съвсем пресни от Los Reyes magos вчера .

Целувам ви,мили мои !

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 08:36 от gaby_s

# 203
Момичета да почерпя че днес имаме годишнина от сватбата.

# 204
Хей, моми4ета, днес никой не е на линия. Ама така е , по4ивен ден. Аз като за по4ивка 1 4ас след ставането се озовах в спеШното с нисло¡¡ко кръвно, световъртежи и две падания в къЩи. Биха ми там неЩо си, и ме пратиха по живи по здраво с една рецепти4ка, която мисля да я изпълнявам мног стрикто. И казаха 4е имам soplo cardiaco, което не било стаШно, оба4е трябват оЩе изследвания. И съм се забелязала 4е такива слу4ки имам когато ми се съберат пове4ко по4ивни дни, или да ре4ем съм имала продължително време някакво психи4еско натоварване, след като престане полу4авам такива " сривове". Зна4и извода какъв е .. НА ПЛАНТАЦИЯТАААА.....

ГАби, в кръ4мата не беше кой знае какво, аз о4аквах да е по забавно,. ПОсреЩнахме 3 пъти новата година , по руския, по БГ и по испанския 4асовник. Но пък ми бее хубаво 4е не 4истих, не готвих, .... Само се прибрах от работа, пооправих малко къЩата да не ме заварва новата година с мръсна хралупка, и се накиприх. Ей тва беШе най готиното от вси4ко, 4е се по4увствах глезена. А и съпругът ме сърпризира с един наистина страхотен подарък. Ние си запо4нахме връзката няколко 4аса след нова година преди  5 год. И така в съЩия този 4ас ми подари златно колкие, от бяло и жълто злато, мног красиво неЩо. Явно конспирацита е била голяма. заЩото ме пратиха да се обаждам на свекъра, но понеже нямаШе връзка се върнах мног бързо и видях как сервитиорката подава подаръка през бара, а пък тя ми е дружка. Та това беШе един от прекрасните моменти на ноЩта.
МОми4ета , съвсем отговорно се залавям с неЩо нестандртно за мен. Ще правя торта. С готови блатове , разбира се , но дано да стане.

Мимки, 4естита годиШнина.Да ви е сладка

# 205
Felicez Reyes Magos! Дано всички дечица са получили най-желаните подаръци!

Мимки,Честита ви годишнина!Още много годишнини да отпразнувате!

Пакри,,много ви е сладък момъкът!Целувки от нас и бързо възстановяване!

Ето малко снимки и от нас.

http://i218.photobucket.com/albums/cc32/ivobivo/CIMG0916.jpg
http://i218.photobucket.com/albums/cc32/ivobivo/CIMG0941-1.jpg
http://i218.photobucket.com/albums/cc32/ivobivo/CIMG0943.jpg
http://i218.photobucket.com/albums/cc32/ivobivo/CIMG0951.jpg
http://i218.photobucket.com/albums/cc32/ivobivo/CIMG0964.jpg

Рали,,че то си е за гордост!Ния е страхотна с костюма,а и участва в такова приказно шествие...Супер!

Габи,роскона твое произведение ли е?Сега ще разглеждам снимките ти,че компа бавно ги зарежда.

# 206
Мимки, Честита ви годишнина, още поне 50 пъти по толкова, пък от там нататък кавото дошло е добре дошло  Hug

Габи, снимките ще гледам утре, че имам проблем с флаша на моя комп, та ще приватизирам нечии друг  Twisted Evil Роскона е превъзходен на вид, а и на вкус не се и съмнявам  Naughty Абеееее, кога пак ще се събираме, ти само кажи какви продукти да ти доставим предварително и колко време ще ти е необходимо.Ей, бога ми готвиш превъзходно!!!   bouquet

Пакри, ма, много сте фешън беееее!Голям красавец е !  Heart Eyes Да му вържеш червено конче, че...може да го урочасат!

Мими, абе вашите Рейес, защо ходят пеша  newsm78  Mr. Green , при нас вече като доидоха и бяха на каляските си, явно сте ги изморили от толкова ходене при вас...  newsm78
Иви е станал още по сладък  пухчо  Heart Eyes С тия бузки, дано не ги свали скоро  Heart Eyes

Айде, мацки от утре даскалото пак отваря врати.Строй се, преброй се!  Laughing

# 207
Здравейте моми4ета,
най накрая свършиха фиестите и от днес вси4ко запо4ва да влиза в ритъм.
4естит имен ден на вси4ки които празнуват днес. Да Ви е живо и здраво името.
Мимки 4естита годишнина, на патерици, желая ви още много дълги години на любов и разбирателство.
Мими много е сладък Иви. И при вас са раздавали подаръци от аиунтамиентото нали. Но при нас имаше много 4акащи и много бързо ги отпращаха де4ицата и не успях да и направя снимка с рейете.
Габи наистина страхотен рускон. Ние нито си купихме, нито правихме, сякаш след толкова празници и толкова ядене, ве4е не ми се яде нищо. Което от друга страна е добре, защото може да се амбицирам да запо4на диета.
ГериПетрова много неприятно това с болницата, но добре 4е ве4е си по добре. А Петър се е представил страхотно на Нова Година, 4ак ти завидях, благородно де.
Ето и обещаните от мен снимки. Нямам снимки на другата 4аст от кавалгатата защото така се бях прехласнала по моето дете 4е не помислих да снимам другите. Е мъжо снима с камерата и там има малко, но е много голямо и няма как да го пусна.
http://entertainment.webshots.com/photo/2001901260092987519irhbMl
Да не забравя пак да благодаря на Вес за карти4ката, беше много приятна изненада, аз се извинявам 4е тази година не съм изпратила на никого. Марица, ГериПетрова благодаря за поздрава  Hug Hug

# 208

Скромна почерпка от нас,понеже си имаме двама именници - Иво и майка ми(Иванка)  Wink

ЛаАда , Честит Имен Ден на съпугът ти!Да ви е жив и здрав и със здраве да носи името си!

Честито на всички Ивановци!

# 209
  • Murcia, Spain/Ruse
Здравейте и от мен ,първо да честитя на Мимки годиШнината и да и пожелая оЩе дълги години Щастлив семеен живот  bouquet
Честит имен ден и на всички които празнуват днес,да са живи и здрави HugСпециални поздрави за Иви на Мими и майка и Hug Hug Hug  bouquet
Саби,малката е страхотна ,дано да бъде и послуШничка . Hug
Пакри,целувки за Алекс ,много е хубав Hug
Герипетрова,вие в новата  кръчма ли сте карали новата година?Миналата ние бяхме на старата,и беШе хубаво,така е по добре ,готвят ти,вдигат и т.н.. Hug
Ралли,Габи С,Мими чудесни снимки,браво на децата Hug Hug HugНие тази година пропуснахме кралете ,но за другата( ако сме все оЩе тука Sad че неЩата не са много добре)Ще заведем Елиа на фиестата LaughingСвекърва ми си заминава днес и пак се започва ежедневието CryДосега поне имах помагачка нонстоп,а от днес всичко пак мене Ще чака,но такъв е живота Close
Сиска,как са мойте приятелки ?Ели какво е измислили скоро като бели? LaughingРая ми беШе писала на скайп оня ден и много се зарадвах Hug
Чухте ли за кризата с газа в Бг,Щяло да има и режим на тока ако до 1 месец не се оправят неЩата ooooh!В кой век живеем незнам,но направо се плаШа ако и тука остане мъжо без работа за къде Ще сме? Rolling EyesНе ми се мисли за Бг ,но кой ли ме и пита........Хайде да не ви натоварвам сега ,че аз от 2 дена съм в депресия Close Лек ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт