Коледна магия цари по Испанските земи

• 18 725
  • 299
  •   1
Отговори
# 180
Честита 2009 Година,момичета!Да сте живи и здрави,и вие ,и семействата ви!Само хубави неща да ви предстоят!

Пакри , Честита ви рожба!Да ви е живичък и здравичък малък Александър и само радост и усмивки да ви носи!

Вес , Честит ти имен ден на патерица!Много щастие и любов ти желая,и да ти е честито името!

# 181
След като ви честитих Коледа,и пак имахме проблеми с компа.Пустият му кабел,направо къса нервичките на мъжът ми.Носихме го на "доктор" и казаха,че оправянето трябва да е в сервиза на "Acer".Сега пак сме го крепнали със стягата.

Saby, Hug,много се радам,че всичко е минало безпроблемно и леко.И моето раждане беше леко и спокойно,подсети ме,и се зарадвах истински за теб като прочетох поста ти.Ти възстанови ли се?А как е малката сладурка?Хапва ли добре?Дано Йоанка свикне бързо с промяната.яма ли начин да я занимават баби и дядовци,докато кърмиш?

Mimky,много ви е сладка джуджанка Ники Hug!Да оздравява бързо!

silrai,Честита ви Скайп-чатърка Crazy Wink Peace!Умница си имате,да ви е жива и здрава!А как сте иначе?Ти недей крий новогодишните торти Naughty.Сигурна съм ,че си спретнала някоя красота Wink.

Rally_Y,благодаря за думите за Иви Hug.Вие как ст?Ти не пишеш често,но сигурно има новости около вас.Ния как кара ваканцията?Какво си поръча от Рейес.

Кар4ита,сладки помощнички си имаш.Блазе ти.На мама отмяната Flutter.Оздравявате ли?

# 182
  • En un lugar de La Mancha...
mimky,дано Никол да оздравява бързо.Понякога колкото бързо хващат болестта децата,толкова и бързо им отминава.Това,че дивее е добър знак наистина Peace.
 Ето и малко снимки от нас.Днес,май само аз си пиша в темичката Mr. Green,ама нали имам да наваксвам.Да ви кажа,че Лусия по нищо не си прилича с Йоана,съвсем различна е  Rolling Eyes.

-от изписването

мимии,има кой да я занимава Йоана,ама тя не иска,стои платно до мен.Надявам се,че ще е нещо временно.А Лусия за сега сучи добре,имахме малко проблеми докато ми слезе кърмата,но вече всичко е наред и дано да мога да я кърмя повече от Йоана,че с нея успях само до четвъртия месец.

Последна редакция: сб, 03 яну 2009, 21:56 от saby

# 183
Честита Нова Година!!!Много късмет, щастие и любов и още нови бебета през 2009 година!  Grinning

Саби, много се радвам, че всичко е минало добре!Малката е голяма красота, също като Йоана!  Heart Eyes Малеее, Йоната станала найстина една малка дама!Тази снимка до елхата е страхотна!Дано да спи дребчо, че да можеш и ти да поспиваш!
До кога са вашите при вас?Аз мисля, че Йоана ще свикне с Лусия  Sunglasses  , само още малко време да мине и ще видиш как ще помага-само я гледай да не вземе сама да сменя памперси!  Naughty

Мимки, дано повече не ви повтарят тия болести!   bouquet

Мими, специално за теб-

# 184
  • En un lugar de La Mancha...
Пакри,честита рожба и на теб!Да ти е жив и здрав малкият Александър !Хайде,ще чакаме снимки и от теб  Wink.

Силрай,благодаря ти,мила.Родителите ми са тук до февруари,така че още има доста време.И аз си мисля,че Йоана ще свикне с Лусия  Peace.

# 185
Саби, радвам се, че всичко е минало спокойно. Лусия е малък бомбон Heart Eyes, баща и трябва да умира от гордост с три красавици наоколо. Дано Йоана бързо свикне с новата ситуация Hug

# 186
<Здарвейте дами
Саби,  разкоШна малка красавица си имаШ . Твоят съпруг наистина е голям късметлия, толкова красота има около него, сигурно е преживял най Щастливата си КОледа. Само здаве и Щастие пожелавам на цялата фамилия.

А наболните и подсмър4аЩи нослета скороШно оздравяване.

# 187
Саби прекрасни сте и трите просълзих се толкова се развълнувах   Hug дъщеричките ти са хубавици като мама
Аз ще ти кажа при нас как беше когато се роди бебето аз бях в родитвлите ми и имах помощници но Галето искаше все да е при мен и винаги като кърмих ми висеше на врата или ми седеше на единия крак но аз не се дразнех защото това бяха нейни бебешки първични реакции вярно трудно е но ела сега да ги видиш как хубаво си играят пълнят ми душата на мама радоста са  Hug ще ти е трудно но си заслужава (и умората и радостта по две са умножени щом децата ти са породени)  Peace.И винаги искат по едно и също вереме на гърнето по едно и също време да ядът а сега като проходиха ядната бяга наляво другата надясно ако има едно лесно да се клонирам  Crazy но аз си знам че това няма да е все така.
Пожелавам ти да са ти живи и здрави и много много послушни  Hug Heart Eyes

Тук Мая е на 20 дена а Галина на 1,6 г.

# 188
  Момичета,честита нова 2009-та година! Да е успешна и спорна,пожелавам на всички ви да сте здрави!

Саби,честита втора дъщеричка,да ви е жива и здрава Лусия,прекрасна е!Избрала е вълшебен ден да се роди.

Пакри,и на теб честита радост,да е здравичък Александър,да ви носи радост и усмивки!

# 189
Карчи, не можах да се сдържа и пиша пак...
Големи красоти са!  Heart Eyes Абеееее, гледам си ги нашите деца тук и се убеждавам-от българчетата по хубави нямаааааа...  Heart Eyes  Wink

Бари, ти къде се изгуби, нещо не пишеш вече много често?

# 190
  • E-CLM & CH-VD
Абеееее, гледам си ги нашите деца тук и се убеждавам-от българчетата по хубави нямаааааа...  Heart Eyes  Wink

Ами то защото на майките си приличат, затовааааа  Whistling Whistling Whistling Mr. Green

Саби, страхотни снимки, сега докато се понаместят нещата, ще е малко трудно, но после всичко ще влезе в ритъм.

Карчита, каката изглежда гигант в сравнение с малката Мая, а е само на годинка и половина Laughing

Силрай, както винаги, страхотни торти   chef

# 191
silrai благодаря ти много  Hug права си аз ще споделя едно мое впечетление когато сме на площадката испанчетата ги слагат да седната на пясъка изсипват им играчките и те си седят и играят а българчетата ,русначетата и румънчетата дивеят търчат аз лично мойте не мога да ги цопна на пясъка и да седят така примерно час ,искам да кажа че балканските чада са по  темпераментни  Peace.Когато някой удари Мая или и вземе  играчката Галина се спуска и започва да удря въпросното дете много я пази Мая  Heart Eyes
Bec точно заради това започнах да възприемам Галина като по голяма а тя не е

# 192
Добър ден!Хайде по чаша топло кафе в дъждовното време.

Saby,много е сладка малката Лусия , не отстъпва по красота на мама и кака  Wink!Да са ви живи и здрави красавиците!

ROZI,какво става при вас?Как е Ектор?

Силрай, знаех си аз,че си творила красоти по празниците,и естествено са Супер...както винаги! Peace Wink.Поздравления! Peace

# 193
Саби,мила моя ,Лусия е прекрасна !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Просълзих се и аз като четох разказа ти ! Толкова е хубаво,когато има бебче в къщи !  bouquet

Карчита,много сладка снимка !

Силрай...за тортите  Peace ...ти си знаеш !   bouquet Браво !

Мимки,оздравявайте бързо !  Hug

# 194
  • Spain
Моми4ета коки4ета Честита 2009 година Simple Smile - 4ак сега се събрах (от много мързелуване ) и се сетих да понапиша нещо . ина4е ви 4ета редовно Simple Smile
Саби Лусия е много 4аровна и изобщо не изглежда като току що новородено бебе ,много голяма си изглежда ... дано все така добре върви напред ! и дано да нямаш проблеми с Йони , в на4алото сигурно ще те ревнува ,но като свикне ще е най грижовната "малка мама " Simple Smile . радвам се за теб 4е така бързо и лесно е минало раждането  Hug  bouquet . след толкова мъ4на бременност си го заслужаваше  Mr. Green
КАр4и много готина снимка - гуляма любофф Simple Smile дано и занапред така да се оби4ат . ние със сестра ми сме били същите като малки . после като станахме "тии-нове " все не се понасяхме , но истината е , 4е  една без друга не можем - все трябва да се 4уем или видим . Силрай трябва още компютри да купуваш във вас . аз все пове4е се изумявам на децата в днешно време - много бързо се развиват и се ориентират . моята ГЕри си има любими игри , любими саитове - много танцуваме на Ютуба - сама пуска песни , търси, понаписва някоя дума . НИя пък на Рали ми пише по скайп - смислено!!! а са едва ли не бебета Simple Smile ... като си спомня каква  ссъм била   на тази възраст Simple Smile   Rolling Eyes
Вени не съм те забравила но покрай гости , готвене и бягане насам натам не ми оставаше време да седна да пиша и да мисля дори Simple Smile !
Гери бяхте ли на заведение - как прекарахте ?
АмигаМИмки ,Вес И ГЕРи Петрова сърде4но ви благодаря за поздравите - наистина ми стана много приятно и празни4но !
Лек ден   Hug

Общи условия

Активация на акаунт