Коледна магия цари по Испанските земи

• 18 735
  • 299
  •   1
Отговори
# 165
Честита Нова Година. Желая на Вси4ки Ви много здраве, щастие и споделена любов.

Вес честит имен ден, весело изкарване на празника

# 166
Честита Нова 2009 год. Hug

Пожелавам на всички, чудесни и позитивни 12 месеца.

Вес, всичко най хубаво и весел празник.  Hug

# 167
4естита Нова година. HugЖелая ви много здраве,късмет,успех и много оби4 и 6тастие през тази година.

Веси,да ти е 4естито името,бъди жива,здрава и ме4тите и желанията  които имаШ да се превърнат в реалност Hug

]

# 168
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!

... една молба до мамите в Барселона .... трябва ми малко информация за хотели 2,3,4 * който може и има желание да ми помогне нека ми пише на ЛС ...Благодаря!

# 169
  • E-CLM & CH-VD
Благодаря ви за поздравите, момичета!  Hug Hug  bouquet

Карчита, на патерица, честит имен ден на съпруга ти!  Hug Най-хубави пожелания по случай празника!

# 170
честита нова година,мили момичета.досега само четях но вече и ще пиша,обещавам.аз не живея в испания,но сина ми е там-в торевиеха и затова много често съм тука Embarassedпожелавам ви през новата година много здраве и щастие и много усмивки   bouquet

# 171
4ЕСТИТА НОВА ГОДИНА. НЕКА 2009 ВИ ДОНЕСЕ МНОГО ЛУБОВ,КАСМЕТ И 6ТАСТИЕ.НА МАЛ4ОГАНИТЕ МНОГО ИГРИ И ДА СА НИ ЗДРАВИ4КИ.Казваите кои какво му се падна от баницата Party .

# 172
Здравейте момичета, на мен Рози ми се падна парата от питката, а от баницата ми се падна работата и учението. Старата година я изпратихме добре, но не толкова добре започна новата година. Първо се прибрахме рано с Ники понеже много мрънкаше едвам дишаше от сополи, не искаше да спи в нашите приятели, посрещнахме новата година, и си тръгнахме за вкъщи, като се прибрахме започна един рев, измерих и температурата 38,5 веднага започнах да и давам лекарства да и я смъкна и паралелно с това и компреси, почти не сме спали, лошото е че не иска да пие лекарства, все със зор и ги даваме. Точно преди нова година ходихме до здравния център и там работеха само два педиатъра, лудницата беше пълна на всичкото отгоре само 2 часа работеха, а пред кабинетите беше претъпкато от ревящи деца, с температури и кашлящи. #Crazy

# 173
  • Murcia, Spain/Ruse
Хелоу и от мен Grinning
Мимки ,много кофти вирус има ,ужас SadДано се оправите бързо Praynig
На мен пък ми се падна Embarassedпак бебе ooooh!Какво Ще ги правя две незнам Joy
На Елиа( тя посочи към тавата ) и се падна най хубавия късмет,нова къЩа с 2 коли отпред Joy
Абе смях голям Laughing

# 174
мимки много неприятно да оздравявате по бързо  Hug
на мен ми се падна кариера , на галето кола и късмет   аз обаче бебе не сложих в баницата бяхме 4мита само така че ....

# 175
Ейй много късмети

Ние нали сме си само двамката, та за това сложих 8 късмета, да не би някой да остане без. В резултат на което аз си изтеглих там едно мижаво  късмет4е и се забавлявах да раз4итам останалите 7 , които се падаха естествено на мъжо. НА връх нова година
 оба4е той изтегли "богатство", от което аз съм ног доволна. 6тото има ли той, и ма и за мен, до като обратното не е мног сигурно... Mr. Green   

Абе да е здрава и късметлийска, останалото....  6те си го купим.

# 176
  • En un lugar de La Mancha...
Мили,момичета,искам първо да ви честитя новата 2009 година и да ви пожелая да сте здрави и много щастливи.Новата година да е изпълнена с много късмет и успехи!

# 177
А сега,специално искам да ви благодаря за поздравленията и трогателните пожелания за рождеството на малката ми дъщеричка   bouquet.На няколко пъти вече си ги препрочитам и винаги ми се насълзяват очите(да не кажа,че се разревавам  Grinning Embarassed).Хиляди благодарности  Hug Hug Hug  bouquet
 Една скромна почерпка от мен и ако Лусия ме остави след малко ще има снимки и подробности по раждането Wink.

# 178
Днес,мога да кажа,че за пръв път намирам повечко време и съм пред компютъра Laughing.От както съм се върнала от болницата дните ми отминават неусетно покрай кърмене(през 2-3 часа,а понякога и по-малко),обръщане внимание на Йоана(сега повече от всякога) и някой и друг откраднат час за сън.Времето лети и не ми остава време почти за нищо,а това при положение,че имам помощ.Не ми се мисли какво ще е като си отиде майка ми ooooh!.Това лошата страна,но от друга щастието ми е пълно.Имам си едно ново малко ангелче,което ми изпълва сърцето с безкрайно щастие и любов.Бях забравила какво е да държиш в ръцете си толкова малко бебче...Йоана прие сестра си доста добре,имахме си малко изпълнения в началото,но сега, като че ли се кротна.Дори не се буди вече през нощта,когато плаче малката.Докато спи през деня не и обръща никакво внимание,но когато я кърмя е плътно до мен и много често иска да я взимам и нея на ръце.Сега сме много хора в къщи и все има някой,който да и обръща внимание и така да не се чувства оставена на втори план.

А за раждането,стана като на шега.Никога не бях мислила,че мога да родя толкова леко.На 24-12 по обяд се почувствах доста странно.Бях излизала да купя нещо и почти не можех да ходя,защото чувствах вече бебето много ниско долу,сякаш всеки момент щеше да излезе.Побързах да се прибера в къщи и там започнах да усещам,че започвам да пукам води.Имах леки болки и реших,че няма да бързам.Обадих се на мъжа ми,който него ден беше доста далеч и му казах да не бърза да се прибира,защото нищо не се знае,с тези фалшиви аларми,които имах предварително,не смеех да кажа нищо да не е напразно.
На майка ми и казах,че ще отида до урхенсиас за всеки случай да ме прегледат и тя реши да ме придружи.Сложихме Йоана да спи сиеста,оставихме дядото да я наглежда и отидохме към болницата.Аз бях убедена,че ще ме отпратят, но за моя изненада след прегледа ми казаха,че съм с 4см.разкритие и че раждането е започнало.След това всичко стана страшно бързо.Сложиха ме на система и тогава усетих вече силните болки,но след няма и половин час ми бяха сложили епидурала и след още толкова бях в родилно.Лусия излезе за минути,докато казваха на майка ми да излезе от стаята,че ще ме водят в родилното,докато се осъзнае какво става вече я викаха да се запознае с новата си внучка.Таткото така и не успя да дойде на време и матроните и сестрите пускаха много майтапи по повода Crazy.А най-интересното беше,че бях единствена в родилното,нямаше нито една родилка него ден.Даже персоналът си бяха донесли разни мезета и напитки и си празнуваха,от време на време някой идваше да ме наглежда между другото Laughing,и така и родих,между другото...Казаха ,че съм имала buen parto,и че нямало mal parto en Noche Buena Flutter.

# 179
Саби мерси за почерпката Hug, чакаме снимки на малкото ангелче Лусия, сигурно е голяма красавица като кака си Йоана.  bouquet Хубаво е че имаш помощ от майка ти, да можеш малко ти да си починеш, друго  си е. Ако някога отново се навия да имам второ дете, мама да ми е жива и здрава но ще имам нужда от нейната подкрепа отново. Blush Много целувки на двете красавици Йоана и Лусия от нас. Heart Eyes
Страх ме да кажа че Никол е оздравяла, понеже според мен не е още, кашлицата намаля малко, а и температурата за сега я свалихме, но пък сега имаме разтройство.  Най важното започна отново да дивее, което е добър знак. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт