Кой ще Ви гледа, като остареете?

• 5 742
  • 142
  •   1
Отговори
# 75
Нали за това съмс е омъжила за богат мъж - да ми подсигури стратините  Mr. Green

Ако стане така ,4е някой ще трябва да ме гледа/ обслужва ще се гръмна дореде е време  Tired

Гледай да не уцелиш  мъжо си  Wink  , че после да не ти идваме на свиждане в Сливенския пандиз.

Ама тук всички сте се събрали големи фентъзиоптимисти, бре! Mr. Green

Какви старини, какви благини, какви "пет лева" - вие не разбрахте ли, че ще ходим на работа поне до 68-70 год възраст!?  Whistling
Който смята да доживее дотогава - да избира!
На работа прав с памперси на кредит или полегнал върху шиповете си на бюрото.
Ето, в ЕС приеха и 48 часова работна седмица - не, че и сега не работят по "148 часа",но годинките ...
"В селото на въртоглавите всеки ден е панаир" и ... сеир! Sunglasses

# 76
Надявам се никога децата ми да не са принудени да ме гледат на старини. Така сме си опекли работата с мъжа ми, че да си живеем живота в неговия залез и да не разчитаме на никого. Смятам да си наема болногледач.

Много трябва да се внимава с болногледачите. Ако разбере, че няма на кого да разчитате и като ви види сбръчкани и немощни, 100 % ще почне да крои планове как да ви вземе каквото може. И СОТ-а няма да те спаси. Simple Smile

# 77
  • София
Мъж ми отсега мечтае за старчески дом, при едно условие - да има интернет  Mr. Green Ако съм жива - и аз с него. Няма да връзваме детето с някакви старци, я!

# 78
Така е , Марадона! Старческия дом му е майката, там поне знаеш, че има кой да се грижи за теб...можеш ли да уредиш нещо в тази насока?

# 79
  • София
Така е , Марадона! Старческия дом му е майката, там поне знаеш, че има кой да се грижи за теб...можеш ли да уредиш нещо в тази насока?
Мдааа, дали ще има отстъпки като за група  Mr. Green

# 80
Имайте предвид, че местата в  луксозните старчески домове струват луди кинти. Т.е. ако нямате тлъста банкова сметка, ще трябва децата ви да ви плащат. Т.е. те ще ви гледат Simple Smile

Има голяма разлика да "гледаш" някого само като плащаш и да го "гледаш" наистина, т.е. физически да се грижиш за него (говорим за стра човек предполагам). Огромна е разликата. От опит го казвам. Плащането е по-лесно, особено ако ги имаш парите  Grinning А другото гледане...няма да коментирам.

# 81

Ще уредим бе, няма проблем. Баси кефа ще е в този старчески дом - 100 - 200 бивши съфорумци. Представям си разговорите, след обед под асмата...

# 82
  • София

Ще уредим бе, няма проблем. Баси кефа ще е в този старчески дом - 100 - 200 бивши съфорумци. Представям си разговорите, след обед под асмата...

Колко бързо ме навихте  Party
Ако пускате списък, моля за ЛС
или направо ме включете  Hug

# 83

Винаги ще имаме за какво да си говорим - едва ли ще помним какво сме си говорили сутринта под асмата.

# 84
мъжа ми , затова съм го взела по-млад - да ме гледа .........  в очите
  Ъхъм.

# 85
  • Бургас
Не съм чела всички отговори, но отговарям на първоначално зададения въпрос - не очаквам някой да ме гледа, дано си отида преди да се наложи нещо подобно Praynig . Ииии, сина си чорбар няма да направя за едното гледане Mr. Green

# 86

hahaha Те ни те  Laughing

# 87

Винаги ще имаме за какво да си говорим - едва ли ще помним какво сме си говорили сутринта под асмата.

А мерака дали ще е същият ? Simple Smile

# 88
Не съм чела всички отговори, но отговарям на първоначално зададения въпрос - не очаквам някой да ме гледа, дано си отида преди да се наложи нещо подобно Praynig . Ииии, сина си чорбар няма да направя за едното гледане Mr. Green

Чорбар, говедо....като те изрита в старческия кво значение има?!

# 89

hahaha Те ни те  Laughing

Ииии, Леооо, страшан картинка ще сме (и аз неканена са натресах, ама карай  Mr. Green ).

Общи условия

Активация на акаунт