Паническо разстройство-част 2

• 197 638
  • 912
  •   1
Отговори
# 450
Мислих, ;е с 1 коментар ще се приклю;иш и нямаше да се намесвам.
Добре разбирам кои постинги визираш. Доста обидни са твоите намеци. Съжалявам стократно, ;е изобщо се намесих да споделя някакъв опит по тази тема. Не стига , ;е не ми е работа, но ми и струваше доста да съпреживявам и да коментирам и да си пилея ли;но време , да се обръщам назад, да се вглеждам отново за признаци ... 
ще помоля модератор да изтрие моите последни "агресивни" мнения по темата (сама не мога да трия стари мнения) и ще се радвам вси;ки да се по;увствате по дорбе от това.
В същност аз не мога да информирам модератор за собствените си постинги и ще помоля някой друг да го направи. bonni ?
И пове;Е няма нито да ;ета нито да пиша по темата .
Не виждам защо се обиждаш, ако се обиждаш значи осъзнаваш че си била груба. Не съм искала да те обидя, извинявай ако се е получило така. Мен не ме е срам да се извинявам. И не нападам когато се чувствам засегната. Изказах личните си емоции как се почувствах след като четох форума онзи ден. Това е.
Нямам намерение да информирам когото и да било. Всеки има право да пише каквото си иска. Скоро казах и пак казвам че благодаря на всички ветеранки за опита който споделят с нас.

Дейзи, аз бях със страх от тъмно през лятото. Получи се след като загубих баща си. Побърках близките си. Събуждах ги нощем да дойдат с мен до WCто. Пих Золофт и всичко мина бързо. Това е класически пример за депресия.

# 451
Да ви препоръчам книгата на Дона Иън - "Енергийна медицина". Тя се занимава повече на енергийно ниво, но има практики, които биха ви били полезни!

# 452
Дейзи животът е борба а при нас освен всичко останало е борба и със самите нас.
Няма винаги да е така Hug
 Разбира се че има измъкване при всеки обаче е различно както са различни и причините да стигнем до тук.
Защо не опиташ със психотерапия. Peace

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 09:11 от denigs

# 453
  • sofia
Как се убедих че всичко се контролира от нас и от нашите мисли - след като разбрах, че една колежка е починала, а друга има рак на гърлото, започнаха невероятни болки в моето гърло. Едва преглъщах...ходих на 4-ма лекари и всички казваха, че дори не ми е червено гърлото...аз разбира се веднага реших че имам рак!!! Те ме уверяваха, че няма нищо, докато накрая едната лекарка ми каза, че според нея съм за психиатър..като получих и други симптоми на ПР, забравих за рака на гърлото и отприщих към други диагнози, болките изчезнаха от само себе си и дори най-студените напитки и храна не могат да предизвикат такива болки, каквито изиптвах тогава..то по принцип цял живот не съм страдала от гърло изобщо...

# 454
Отдавна не съм писала. Вчера ми беше много кофти ден.От сутринта като ме стегна нещо в ляво. Единствената ми мисъл беше инфаркт.И като ме обзе един страх. Смятах да ходя на доктор(психолог) скоро , но големия се разболя , вече втора седмица е в къщи , сега и малката със сополи.А и се наложи да ходя по зъболекари.А като отидох първия път като ми захлопа сърцето , като се притесних.И зъболекарката забеляза как ми трепери брадичката.Следващите пъти бях по - спокойна.Правя същите зъби ,които пломбирах през декември.Изсипах един куп пари.
За Велик ден ще ходим до Гърция при свекърва ми.И само се притеснявам да не ми стане нещо зле и как ще издържа.По принцип като не съм сама рядко имам такива панически моменти , но знам ли.
Лек ден на всички.

# 455
ох, и аз да си кажа,
оказа се че сме били контактни с болно детенце от варицела и сега 21 дена трябва да чакаме да се види дали и ние ще се разболеем  Sad
Аз съм я карала като дете, но се притеснявам за малката, чувала съм, че в повечето случаи минава леко, обаче така съм се ошашкала, че ме избиват горещи вълни от сутринта Shocked
дано ни се размине Praynig

# 456
Не  го мисли толкова по-добре детенцето да изкара варицела докато е малко , минава много по-леко.
Синът ми беше на 5 годинки , дъщеря ми на 1 когато изкараха варицела на малката и мина много по бързо Peace

# 457
  • Габрово
Дейзи, наистина нещата са строго индивидуални, зависи от лечението, характера, средата и начина на живот. На мен ми помогнаха да се стабилизирам лекарствата и психотерапията. Те ми помогнаха да изплувам. След това на помощ ми дойде волята ми и после това, че успях да променя мисленето си и отношението си към определени хора и ситуации. Голям инат съм  Wink. Но пътя към подобрението е дълъг и нямаше да успея без най-близките си хора. Много ме подкрепяха!
Забелязала съм, че когато съм в мир със себе си и се чувствам уверена в собствените си сили, нищо не може да ме извади от равновесие!

МИНКА, не се шашкай от тази варицела. Синът ми я изкара на 2 год. и половина, извънредно леко.  Аз не съм я карала, но не се заразих. Не се притеснявай предварително, нито сега, нито за каквото и да било друго. Ако нещата се развият благоприятно, ще те е яд, че си хабила нервите си за нищо. Ако пък, по-лошото се случи, ще си го изживяла два пъти - веднъж докато си го очаквала, и втори път когато ти се случи наистина. Щади си нервите и силите. Оставяй се на течението, когато нещата не зависят от теб и събирай положителна енергия за да можеш да се справиш с това което ще дойде. 

И момичета, не се залъгвайте с мисълта, че като се избавите от ПР, повече никога няма да имате тежки моменти и дори ПА, предизвикани от стрес. Аз също имам своите дупки и лоши дни, но ПР ме научи да се справям по-лесно със стреса и да отсявам наистина важните неща за които да се тревожа от дреболиите за които не си заслужава дори да си помисля!

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 16:04 от ivap

# 458
ivap, много хубав пост   bouquet
Минавам само да кажа, че ЦИПРАЛЕКСА, който ми бе изписан от психиатъра не го продължавам. Получих изтръпване на ръцете и краката и го спрях на своя глава. Сега съм при друг психиатър, който е и иглотерапевт. Правя вече трета процедура с иглотерапия, пия си при нужда СОФАНАКСА. Изписа ми и ЕСБЕРИКУМ /екстракт от жълт кантарион/, дано поне от това намеря подобрение.
Нямам никакви сили вече, хваща ме от най-малкото.

# 459
Благодаря ви,
знам, че не си заслужава да се притеснявам предварително,  малко се поуспокоих вече, каквото ще става, ще става и това е.

# 460
Aynur,чудех се какво става с тебе? Ако има резултат от иглотерапията, казвай да пробваме и ние. Аз с Ципралекса съм доста по-добре. Успех ти желая  Peace

Минка, не се притеснявяй наистина от Варицелата. Аз бях бремена в 9-я месец когато я карах и родих здраво, хубаво момиченце. Не е страшна при децата. При мен беше страшно  ooooh!

Ива, действаш успокояващо на всички. Благодарим ти   bouquet

# 461
Бонни, днес ми е четвъртия сеанс. Доктора каза, че трябвало 10 да станат. Подобрение каза че ще усетя чак след петия сеанс. Ще пиша разбира се, нали сме затова, да си помагаме  Hug. Малко скъпичко излиза, но като няма как...

# 462
Чувала съм че е скъпо. Етърва ми прави преди време терапия за безсъние, но нямаше никакъв ефект при нея.
Дано даде резултат при теб   Hug

Момичета, някой спомена ли че преди МЦ положението става по-зле или се бъркам?

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 23:44 от bonni

# 463
  • София
Здравейте на всички всеки ден следя мнениета по темата включвам се от време на време всичко ми е много интересно и поучително ,защото аз съм си една голяма паника и като ми стане нещо и изпадам в паника и то става още по зле. Тази сутрин ми се случи нещо много интересно събудих се с адски комплекси и много депресирана незнам дали на някой му се е случвала ,но на мен ми се сллучи направо незнам какво да правя и това нормално ли е,комплекси ,че от мен човек няма да стане ,че така немога да си гледам бебето като се роди милото, че никога няма да съм същата ,че нищо нестава от мен  .Лекарката ми даде да пия нервохил хомеопатично ,че нали носим бебчо и неможело да се пие нищо.Искам искренно да благодаря на момичетата който пишат тук и дават кураж на нас поклон  omm omm omm

# 464
Дейзи, пожелавам ти мнооого сили с бременноста, много сили и при отглеждането. Знаеш ли пък, може и като се роди бебчо да ти мине. Нищо не се знае. Като си заета само с него, може да забравиш за ПР. Аз също съм се събуждала така, хич не е приятно, знам го. Пия си хапчето, поолеква ми, но после цял ден съм като пребито куче.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт