Паническо разстройство-част 2

• 197 600
  • 912
  •   1
Отговори
# 480
Много ти благодаря. Започвам упражненията от днес! Успех на всички!

# 481
  • sofia
Дейзи, няма нужда да се мъчиш така...разбира се, че има лекарства за ПР, които могат да се пият по време на бременност. Тъй като аз планирам втора бременност, а лекарката ми каза, че  трябва да го пия поне една година, й споделих плановете си. Тя ми каза, че в световен мащаб е доказано, че има лекарства които могат да се взимат за ПР от бременни. Разказа ми даже за поредното "оропрамово" бебе, чиято майка е пила лекарството през бременността., това което чувстваш според мен е доста по-лошо за бебето, отколкото лекарството което би изпила. Така че се консултирай с психиатър.
   Момичета, тъй като прочетох мотото от първата страничка, искам да се похваля, че при мен пристъпите станаха много редки - веднъж месечно около цикъл. Лекувам се от четири месеца и света вече е много красив и различен :Lil: не се надявах, че отново ще мога да спя, без да ми изтръпват и болят краката, но ето , че тялото ми вече почти възвърна предишната си форма - не се задъхвам, няма запушен нос, няма непреодолимо чувство на умора, играя и се веселя със сина си по цяла вечер и вече дребни неща не могат да ме разстроят..целият ми мироглед се промени...очаквам всички да се похвалите с това  bouquet

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 11:31 от mama-shushi

# 482
mama-shushi   браво на теб ,продължавай все така и пР да не се завръща Hug

# 483
Момичета и аз от няколко дена не съм добре хомеопатията нещо не ми помага.Все ми е замотано и изнервено а да не говорим за сърцебиене ще ми из кочи от устата сърцето.Та реших да ида на психиатър за да може да се реши този проблем ако трябва пак и на невролог ще ида но  това състояние няма да го търпя.

# 484
  • София
Нека и аз да се похваля,вчера бяхме на 3d и ни казаха,че ще си имаме момиченце толкова се зарадвахме с таткото Така искахме да е момиченце .Кризите вече са по леки незнам на какво се дължи отвреме на време изпадам в много лошо положение избива ме на лоши мисли и на подтиснатост но гледам с нещо да се разсейвам.Поне вече спя по -спокойноБлагодаря на mama-shushi и на всички който ме подкрепиха личната ми лекарка не иска да ми даде направление за пси или за невролог ,защото ми каза да тарпя иначе вредя на бебето дори незнам дали това е ПР,защото тя не ми дава направление ама аз си мисля така защото немога да спя потят ми се рацете изпадам в паника за всичко изпитвам страхове от много работи които вече съм писала ,може и да е някакъв вид депресия и аз незнам какво става понякога ме обзема чувство на несигурност и че това не ми е мястото ,изпитвам страх като излезна на вън и се отдалече далеч от дома си,някой като почине и изпадам в ужас, незнам дали това има край но аз ще се боря заради детето което чакам и заради прекрасния мъж който е до мен и ме подкрепя дано имам сили още малко остана сега съм в 6 месец .БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕКРАСНИ МАМИ МНОГО МИ ПОМАГАТЕ

# 485
  • Русе, у дома
Браво на dayzi. Hug Дръж се, мила. Мисли си само за бебчо и колко спокойна е Тя, когато и ти си спокойна. Пий повече вода. поне мен ме успокояваше това. Не че преди две годи знаех за ПР, но всеки има своите "по-тъмни" дни.
Аз си пия Транксена и успях да си открадна 3 дни почивка в друг град без децата. Сякаш ми намаляха екстрасистолите, но общата умора не минава, задуха, бодежите в ляво и като се върнах екстрасистолите пак зачестиха. Ето и сега туптя цялата. След колко време от терапията ви намаляха оплакванията? Утре вече ще се запиша час за психотерапия, и на невролог трябва да ида, контролно.

# 486
Здравейте, момичета! Аз се чувствам много зле тези дни - силно главоболие, замаяно ми е почти непрекъснато и нещо ново - ушите ме болят.
Преди една седмица преживях страхотен емоционален стрес. Незнам дали това ми се отрази на състоянието...
Излезе ми направлението за ЯМР и утре заминавам за Стара Загора да го направя. Това допълнително много ме тревожи. Моля се за добър резултат и в същото време съм отчаяна.
Весел и спокоен ден ви желая на всички!

# 487
Али не се тревожи ще видиш че ЯМР ще бъде нормален ще се успокоиш и ще се почувстваш по- добре.
На мен това ми беше последното изследване и след него престанах да ходя по доктори ooooh!

# 488
Alli 05, пожелавам ти успех с ЯМР-то. Успокой се, всичко ще е наред  Peace. Прегръщам те сиииилно  Hug

Дейзи, миличка, много добра новина  Hug Как исках и аз момиченце, но имам две прекрасни момченца  Grinning. Ако можеш да изтърпиш още 3 месеца добре, но ако не можеш, потърси добър хомеопат поне. Хомеопатията се прилага и при бременни. Поне малко по-спокойна ще си  Peace Прегръдки и за теб  Hug

Сега да кажа за мен  Whistling. Вече минах 6 процедури с иглотерапията. Тази вечер ми е седмата. Определено вече съм мнооооого по-добре. Вече не пия софанакс, а само си продължавам с есберикум (екстракт от жълт кантарион). Доволна съм много, че намерих добър иглотерапевт. Той е както и писах по-назад едновременно и психиатър. Процедурите ги прави не само с игли, слага ми и вендузи, камъни, прави ми при всяка процедура масаж-обстоен.
И да се похваля, вчера излязох до центъра без да ми прилошее. Снощи изкачих калето (преди изпитвах ужас).
Ето една снимка с моя синковец  , да ме видите колко съм на високо

# 489
Благодаря ви за пожеланията, момичета   bouquet

aynur, свят ми се зави само от вида на снимката  Grinning Браво на теб, че си успяла да се качиш там!
А иначе гледката е много хубава!

# 490
  • София
aynur браво момиче само така напред и нагоре и всичко малко по малко ще мине.Много се радвам дано си все по-добре и все по-добре.

Alli 05 всико ще е наред сигурна съм ,че всичко започва от главата там ни се вартят лошите мисли и от там ни идва и това положение .стискам палци всичко да е наред и да се успокоиш,и ще видиш,че всичко е наред.

denigs като си престанала да ходиш по доктори как се чувстваш ,всичко наред ли е сега с теб.

Е МОМИЧЕТА ДА СПОДЕЛЯ И АЗ  днес съм добре малко ме обзема паниката ама това е защото си седя сама в къщи  и няма какво да се прави скукааааа, но иначе реших да не обръщам внимание на лошото ми настроени и подтиснатите мисли и страха си от много работи а да се опитам да го подтисна,сега като ми стане нещо не изпадам в такава паника ,а гледам да се обадя на някой и да си поговорим да се разсея,като почна да мисля лоши работи и да ми се вартят глупости в главата гледам да почна нещо да върша. Стискам палци всичко да е наред с вас.

# 491
След ЯМР  се убедих че всичко е  на психическа основа и физически съм здрава Grinning
Сега ми остава да се преборя с ,,бръмбарите в главата си'' както казва моят мъж hahaha

# 492
denigs, ти на какво си прави ЯМР?

# 493
На главата, постоянно ми се виеше свят и си бях внушила куп глупости, които един много ,,добър лекар ''обобщи в съмнение за множествена склероза и така ме пратиха на ЯМР Tired

# 494
Alli 05, dayzi, благодаря ви  Hug. Преди го имах за фасулска работа  Mr. Green, но сега  Whistling. Вие ме разбирате най-добре де  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт