Паническо разстройство-част 2

• 197 570
  • 912
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте момичета! Много се радвам на всички с успехи. За Дейзи най-много   Wink  нали чакаме бебка да се роди   Hug

Мама-Шуши, твоето лечение с какво беше, че не ми се рови назад да търся. Радвам се че си добре.

Алли, защо миличка ти е зле? Не се притеснявай за ЯРМ. Знаеш че всичко ни е в главиците и нищо ни няма  Peace

Aynur, много се радвам че иглотерапията има ефект при теб. Замислям се и аз.

Аз също съм добре тези дни и понеже вчера се похвалих, тази сутрин ми се вие главата и малко ми беше изтръпнала ръката, но като цяло съм спокойна.  Ципралекса го признавам, само този Ривотрил ме притеснява, не знам защо  newsm78

# 496
  • sofia
bonni , аз съм на оропрам и флуанксол. Пиех два месеца и ривотрил и след това ми го спряха, защото бързо се подобрявах Peace След месец спирам и флуанксола и оставам само на оропрам.

# 497
Оропрама не го познавам. Флуанксол съм пила малко, ама сега съм на Ципралекс+Ривотрил. Дано и при мен има добър ефект  Praynig

# 498
  • Габрово
Оропрама не го познавам. Флуанксол съм пила малко, ама сега съм на Ципралекс+Ривотрил. Дано и при мен има добър ефект  Praynig

Не се притеснявай за Ривотрила. Скоро няма да имаш нужда от него. А, след още известно време и от Ципралекс  Wink.

# 499
Не се притеснявай за Ривотрила. Скоро няма да имаш нужда от него. А, след още известно време и от Ципралекс  Wink.
Чул те Господ!  Praynig  Дано всички сме така след време   Hug

# 500
Момичета  от 10 години съм на какви ли не лекарства.Твърдо заявявам,че Ципралекса е този,който ме вдигна на крака,той ми помогна да ходя на работа,да излизам от депресии...да живея.Ксанакса го замених с хомеопатия (Аконит)-взимам само при нужда и ефект има.Но психотерапията,на която ходя всеки вторник от януари не може да се замени нито с ципралекса нито с каквото и било друго лекарство.

А кажете ми сега как да се справя с 20-те си килограма отгоре.Имате ли такъв страничен ефект от лекарствата,че мен това най ме мъчи.

# 501
bonni,  Hug благодаря  Hug. Ако решиш някой ден да зепочнеш иглотерапия, първо намери добър. Моят както писах, не е само иглотерапевт, едновременно с това ми прави масажи (разтриване на цялото тяло). Та ка виждал къде съм блокирана и разблокирва, и после ми слага иглите, и върху иглите - вендуза  Peace

harem_style, много се радвам да го чуя това от теб  Hug

# 502
  • sofia
Мили момичета,  според мен няма универсални лекарства за всички общо, които да се каже че са общоприложими за ПР. Лечението е индивидуално според мен и се определя според симптомите. Аз например нямам екстрасистоли и сърцебиене, но на моменти не можех да се движа от безсилие... лекарката искаше да се чуваме в началото всяка седмица за да прецени дали това което ми е изписала е подходящото лечение. При много мои познати които са с ПР медикаментите са се сменяли, за щастие при мен лечението беше правилното  още от самото начало. Освен това, аз нямам непреодолим фактор, който да ме тормози и сега и да ми пречи да се възстановя / смърт на близък човек или тежка болест и т.н./ При мен всичко се получи с натрупване от преумора, родилна депресия и много промени които се случиха наведнъж. Всичко е в главата ни момичета, опитайте се да се правите, че не забелязвате неразположението си, радвайте се на малките неща от живота - на цъфналите дървета, на хубавото време, на възможността да прекарате мигове в прегръдки и целувки с децата и съпрузите си и така... Това са моите скромни съвети  bouquet

# 503
Мама-Шуши, хубави съвети, ама как да ги приложим. От вчера ми се вие главата, стегнато ми е гърлото, а нямам допълнителен стрес. Просто хей-така, за разнообразие, че ми беше станало много време да се чувствам добре. Аз също нямам фобии или страхове с които да се боря. Е защо ми се случва всичко това  Cry

Aynur, много се радвам че терапията помага. И аз ще поразпитам за София. Някой ако познава, моля да сподели.

Харем, много съм чувала че се напълнява от тези лекарства. И доктора елегантно ме предупреди. Но мисля, че с Ципралекса не е такъв случая. Даже съм чувала че отслабват с него. Аз съм напълняла малко, но мисля, че е от тъпчене със сладко. Мен така ме избиват нервите. Лошото е че като влезна във фаза на тъпчене, трудно излизам   Sad  А може и лекарствата да ме карат сега на ядене.
При мен действа страхотно безвъглехидратната диета.

# 504
Момичета стига с това вие ми се свят , лошо ми е ................ Rolling Eyes
Я вижте на вън колко е хубаво времето, излезте на разходка ще се заредите с положителна енергия HugКупете си нещо , направете си подарък/при мен това особено много действа Laughing/
 #2gunfireПР

# 505
Бърз запис и от мен , друг път ще пиша.Защото бях изписала цял роман , а малката го изтри и не ми се повтаря.Като заспи.

# 506
Момичета стига с това вие ми се свят , лошо ми е ................ Rolling Eyes
Я вижте на вън колко е хубаво времето, излезте на разходка ще се заредите с положителна енергия
А при мен небето се е смръщило все едно ще падне всеки момент, превалява точно когато не очакваш и духа ужасен вятър който обръща чадъри,ако случайно решиш да опиташ да ползваш такъв, от слънце няма и помен тези дни, т.е. не става за разходка. Е, как човек да не е депресиран  Confused

# 507
Бони съжелявам  Tired и тук времето се развали, остава шопинг терапията  smile3521
На мен пък ужасно много ми се спи тези дни така съм се отпуснала .............................../може би защото едното ми зверче е при баба и дядо и дразнителите са с един по-малко до събота/

# 508
  • София
Ето ме и мен,тук времето не е много готино ама аз цял ден съм една умарлушена и много ми се спинка ама това сигурно е заради бебчо,умората ме е налегнала ,но найстина я да се стегнем малко знаем ,че за една жена най-разпускащо е да отиде на шопнг и да разпусне малко няма нищо пи хубаво да си купиш нещо дори и малко мен лично ме отпуска.Успех мацки и горе главата само положителни мисли.Нагоре и наред

# 509
  • София
Да се вклча само с един въпрос да не пускам нова тема а знам че тук са все сладурски мами да ми кажете ли аз съм в 6 месец чувствам се все много уморена и много ми се спи smile3524 гледам все да си полегна някаде това в нормите на нормалното ли е .БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО   newsm03

Общи условия

Активация на акаунт