Паническо разстройство-част 2

• 197 736
  • 912
  •   1
Отговори
# 360
  • Габрово
aynur, помисли над това, че и да има лекар до теб в такъв момент няма как да ти помогне. Когато повярваш, че можеш да се справиш сама с ПА всичко ще е наред. И нали знаеш, че самото очакване на ПА може да предизвика появата й.
Казвам всичко това от личен опит. Получавала съм ПА на село, е не умрях. Всъщност нищо лошо не ми се случи.

Момичета изправяйте се срещу страховете си  Peace. И друг път съм го споделяла в темата, за мен няма място на което да не мога да отида, само защото там съм получила ПА.
И още нещо, забравете притесненията, че "много ще се изложите" ако получите ПА на обществено място. Това още повече усилва тревожността.   

# 361
А възможно ли е да не те отпуска? Т.е. да идва на по-силни и по-слаби вълни, но общото ти стсояние да не е нормално? При мен е така. Доколкото разбирам от вас, вие го получавате, то отминава и после всичко си е наред (до следващото). А аз се чувствам зле постояно.

# 362
Бонни, и аз имах такъв период, имах чувството, че непрекъснато ми има нещо, само се вглеждах в себе си и от най-малкото ми ставаше тревожно, нервно, изтръпваше ми ръката.....да не ги изброявам. Просто ти трябва време да се убедиш, че нищо няма да ти се случи дори да се чувстваш зле, да спреш да го мислиш и ще се успокоиш. Става бавно, но става Hug

# 363
Минка, успокоих се че не съм само аз така  Hug   Сега с Ципралекса и Ривотрила съм по-добре, само дето мога да спя непрекъснато. Да видим дали при мен ще има полза от лекарствата  Praynig

# 364
aynur, помисли над това, че и да има лекар до теб в такъв момент няма как да ти помогне. Когато повярваш, че можеш да се справиш сама с ПА всичко ще е наред. И нали знаеш, че самото очакване на ПА може да предизвика появата й.
Казвам всичко това от личен опит. Получавала съм ПА на село, е не умрях. Всъщност нищо лошо не ми се случи. 
Не става  Weary, как? Ето мъжо замина пак сам преди малко на село, нямах отново смелост. Днес ходих отново на невролог, сега към соханакса ми добави и СИМПАТИЛ. Някой пил ли е такова чудо?

bonni, не си сама миличка, и аз съм така  smile3514

# 365
Здравейте отново ,аз пия ксетанор и ходя от две седмици на психотерапевт ,за сега ми е много странно защото той не говори само аз все едно говоря със стената ,не знам как ще продължи ще видя ,но исках да ви кажа че когата вляза във форума и почна да чета и да пиша с вас много се успокоявам и ми действа много положително ,после като се появи някоя от поредните кризи се сещам за вас и така минава бързо ,казвам си има много като мен нищо няма да ми стане ,много пъти съм си мислила ако и на вас така ви действа посещението на  темата ,ако има  желаещи може да се срещнем всички такива паники ,всеки от неговия си град на по кафе ,за някой ще е трудно от гледна точка на време и мястото където ще си направим среща ,казвам само ако искате това ще е една приятна психотерапия и то безплатна за всички и мисля че ще е от полза за всички ! Ако идеята ви хареса  дайте идеи кога и къде аз съм от София живея в Младост 2 ,но съм готова да отида и на другия край на София ,а другите от другите градове и те могат да го направят и после ще си пишем на кого как му се е отразило!

# 366
Ремини, аз съм "за". В момента не съм в БГ но средата на май съм на линия за цялото лято и с удоволствие се присъединявам.

Аynur,от колко време си така?

Още нещо ми е интересно - вие ходите на невролог, а аз на психиатър. Бъркам ли някъде?

# 367
REMINi, наистина добра идея, само дето аз нямам с кого, че съм от малък град  Confused на 50-60 км. от Варна

bonni, от януари месец съм така. Хваща ме примерно силна криза, поотминава ми, но стягането в гърдите, напрежението си остават.

# 368
И аз съм за такава среща  само да се организираме и мисля че ще действа положително. Peace

# 369
Аynur, пиеш ли нещо? Някакво лечение прилагаш ли?
Аз бързах да сложа Валидола под езика но доктора каза в криза да дъвча Ривотрил като дъвка. Май само аз съм на Ривотрил  newsm78

# 370
  • Габрово
Бони, не бъркаш  Peace. Психиатър е лекаря при когото трябва да ходиш. Колкото до Ривотрила, изписва се доста често за успокояване на симптомите, като помощен медикамент към антидепресантите. Аз също съм го пила и не съм имала никакви оплаквания от него.

# 371
Бони, пия да. Първо бях само на СОФАНАКС. Без подобрение обаче. Минах на класическа хомеопатия. Бях по-добре, обаче при някой друг инцидент и като ме хване, не мога да издържа, и си пия при нужда СОФАНАКС. Иначе си карам на хомеопатия. От вчера невролога както писах ми включи и СИМПАТИЛ. Каза след няколко дни пак да му се обадя, да видим как съм.

# 372
За среща и аз бях питала тук преди време.Да се съберем пък ще видим на кой ще му прилошава , на кой не.Ако ни стане наведнъж зле , кой ще ни помага(това в кръга на шегата).
aynur ако не е тайна, от къде си?

# 373
Здравейте, дали някой от вас би могъл да ми даде актуален телефон на д-р Рали Димитров. Ще ви бъда много благодарна. Мейлът ми е eti_bc@yahoo.com

# 374
Свилена, не вдига телефони. Има един който е само за пациенти при нужда. Приема всеки ден от 12ч., само в петък е сутрин. Ако си с направление си чакаш реда, ако си на свободен прием си с приоритет. Ти негова пациентка ли си или за първи път ще ходиш?

Аз днес като че ли съм по-добре. Само това гърло дето ми е все свито и стегнато. Много неприятно усещане. Вие как сте момичета?

Общи условия

Активация на акаунт