Паническо разстройство-част 2

• 197 491
  • 912
  •   1
Отговори
# 510
Мисля че е нормално и на мен все ми се спеше като бях бременна особено първият път Tired, а пък и сега е пролет

Дейзи почивай си сега защото като се роди бебчо няма да имаш толкова свободно време

# 511
Дейзи, аз през цялата си бременност бях така. Постоянно ми се спеше и спях  Hug Не се притеснявай  Laughing

Момичета, и на мен днес не ми е много щастливо. Нещо и аз нямам настроение, а такава работа ме е налегнала  ooooh!

# 512
  • София
Благодаря Ви момичета .

# 513
Дейзи, звучиш страхотно днес. Радвам се на твоето настроение. И си спинкай спокойно. Аз като бях бременна правех 3 неща - ядях, спях и между тези двете ходех за по-лесно раждане  Grinning
Между другото за протокола - изгря и при нас слънце   Nature Sunny

# 514
  • София
Добро утро момичета днес не съм много добре пак някакви кофти кризи ама не се предавам ще гледам да се разсейвам с нещо и мисля ,че всичко малко по малко ще мине.Вие как сте днес. И много Ви благодаря за бързите отговори и за отзивчивостта на всички много сте мили и дано някога всеки един от нас преодолее кризите ,защото моята лична лекарка казва ,че ПР  минава с много инат и аз съм решила да си впрегна ината .Дано тук се включи някои които го е преодолял да ни даде малко сили да продължим да се борим.Много усмивки и добро настроение през днешния ден.

# 515
Здравейте и от мен, като цяло май настроението се е повдигнало Hug (е винаги човек има и спадове и дупки, дори да е най-здравия)
Дейзи, да ти кажа напоследък ми се спи непрекъснато и без да съм бременна, сигурно е от пролетната умора, пък особено при теб би трябвало да е още по засилено, така че не го мисли.
Бони, чак сега видях, че живееш в Брюксел, ти отдавна ли си там, ПР да не е свързан с промяната на местоживеенето. Аз също съм живяла в чужбина и знам в началото колко е трудно.
Aynur, това с иглотерапията звучи много добре, а боли ли? И аз бих пробвала алтернативи, като се има предвид, че не пия лекарства в момента, а моят дразнител, кръвната захар си е на лице  Sad

Весело изкарване на цветница и без ПА   bouquet

# 516
здравейте момичета аз вчера бях на психиатър и много ме успокои.Може да се каже че попаднах на точния лекар. Та той ми изписа АНАФРАНИЛ някой пил ли е и какви са страничните ефекти че малко се стреснах Shocked като прочетох листовката но го започнах.Желая ви хубав ден Peace

# 517
  • София
 Pernata дано всико мине наред много се радвам ,че си попаднала на точния лекар .Ще стискам палци всичко да е наред да го преодолееш веднъж и никога повече да не се сещаш за това нещо.Слънчеви усмивки.

# 518
Момичета някой пил ли е деанксит , знаете ли дали се привиква към него и след колко време трябва да се спре newsm78

# 519
  • София
АЗ доколкото знам е много леко хабче и мисля ,че не се пристрастряваш към него

# 520
  • Габрово
здравейте момичета аз вчера бях на психиатър и много ме успокои.Може да се каже че попаднах на точния лекар. Та той ми изписа АНАФРАНИЛ някой пил ли е и какви са страничните ефекти че малко се стреснах Shocked като прочетох листовката но го започнах.Желая ви хубав ден Peace

Мен точно Анафранила ме изправи на крака. Не съм усещала никакви странични ефекти. Пий си го спокойно и не се задълбавай в листовката. Производителите просто се презастраховат. На всяка листовка на лекарство пише за страховити странични ефекти.

Момичета някой пил ли е деанксит , знаете ли дали се привиква към него и след колко време трябва да се спре newsm78

И Деанксит съм пила. Не съм чула някой да е привикнал към него. Най-много да спре да ти действа след по-продължителна употреба. Въпреки че го изписват на ляво и дясно всякакви лекари, аз не вярвам в ползата от него. Наричат го хапче за настроение. В началото на употребата му може и да ти помага.

# 521
И аз съм чувала че е много слабо лекарство , пия го вече 7 месеца и май съм си внушила че от него се чувствам добре.
Страхувам се обаче да го спра Embarassed

# 522
  • Габрово
И аз съм чувала че е много слабо лекарство , пия го вече 7 месеца и май съм си внушила че от него се чувствам добре.
Страхувам се обаче да го спра Embarassed

По колко и как го пиеш?

# 523
Пия само по едно сутрин.
Имам чувството че психически съм зависима от него сякащ ако не го изпия  #Crazy

# 524
Вчера точно с доктора коментирахме за Диенксита защото и аз го пиех по две сутрин и вечер но не виждах голяма поза. Та вчера психиатъра ми обясни че Диенксита имал съставка която не действала добре на тези с паническо разстройство но повече не мога да кажа тъка то бях доста притеснена.За това моя съвет е иди на лекар и се посъветвай с него и то специалист. Peace

Общи условия

Активация на акаунт