Паническо разстройство-част 2

• 197 596
  • 912
  •   2
Отговори
# 660
Ние искаме да се пробваме за второ, но ми е рано да спирам лекарствата. Почнала съм ги преди 2 месеца и чак сега почвам да чувствам подобрение. Моя пси ми каза че с Ципралекс можело да се ражда без проблем. Ще се консултирам и с гинеколог. Но с Ривотрила май не става. А за сега той ме спасява.

Фортуна, на каква терапия ходиш?

Лулу, пожелавам и на теб спокойствие в душата и едно хубаво бебче  Hug

Като заговорихме за бебета, къде е нашето бъдещо мамче Дейзи? Надявам се всичко да е наред и затова да не се включва тук  Peace

# 661
bonni, мерси мила душевното спокойствие е най важно дано всички тука успеем да го съхраним в душите си да бъдем добри и позитивни,а възнаграждението няма да закъснее.Успех на всички.

# 662
  • Габрово
Ние искаме да се пробваме за второ, но ми е рано да спирам лекарствата. Почнала съм ги преди 2 месеца и чак сега почвам да чувствам подобрение. Моя пси ми каза че с Ципралекс можело да се ражда без проблем. Ще се консултирам и с гинеколог. Но с Ривотрила май не става. А за сега той ме спасява.

Моята психиатърка, ми каза /а, аз й имам пълно доверие/, че със Золофт може да се бременее. Аз го пиех и исках второ бебче. Още го искам, но вече не пия Золофт  Wink. Всичко е въпрос на доза.
И с Ривотрил може да се бременее.
Бони, в Здравния форум на бг-мамма има тема на бременни момичета с епилепсия, ако ти е интересно можеш да получиш инфо /и кураж/ от там как стават нещата - бременност + Ривотрил и подобни. Ривотрила се изписва основно при епилепсия.

# 663
здравейте момичета като заговорихте за бебта и аз се включвам и ние се мъчем за второ но до сега нищо ivap мила ти нали си пила Анафранил знаешли дали той пречи и мож ли да се забременява. А мога да се похваля малко че той взе да ми действа.

# 664
  • Габрово
здравейте момичета като заговорихте за бебта и аз се включвам и ние се мъчем за второ но до сега нищо ivap мила ти нали си пила Анафранил знаешли дали той пречи и мож ли да се забременява. А мога да се похваля малко че той взе да ми действа.

Радвам се, че вече се чувстваш по-добре. Анафранил не е съвместим с бременността т.е. не може да се приема тогава. Ти сега си се лекувай спокойно и поговори по въпроса за бебеправенето с лекаря си. Може да ти смени лекарството по-нататък.

# 665
Бони, ходя на терапевт към школата на Алгафари. Уж помагат, но ще видим. За сега си говорим главно. Аз съм малко скептична, както казах, за терапиите. Искам някой просто да ми кажекакво да правя или не за да съм ок. Но знам, че така не става, за жалост. Ще видим.

# 666
Бони, в Здравния форум на бг-мамма има тема на бременни момичета с епилепсия, ако ти е интересно можеш да получиш инфо /и кураж/ от там как стават нещата - бременност + Ривотрил и подобни. Ривотрила се изписва основно при епилепсия.
Благодаря ти Ива, ще разгледам  Hug

Бони, ходя на терапевт към школата на Алгафари. Уж помагат, но ще видим. За сега си говорим главно. Аз съм малко скептична, както казах, за терапиите. Искам някой просто да ми кажекакво да правя или не за да съм ок. Но знам, че така не става, за жалост.
Това е много интересно. Можеш ли да ме ориентираш с цени и тя ли лично води терапиите?

# 667
Аз не ходя при нея. При нея до колкото знам терапията е около 100лв и няма часове. Ходя при друга и плащам 30лв на сеанс. Потърси в нета Алгафари и виж в коя школа членува - неорахийската психиатрична школа мисля, че беше. И там виж контактите на други терапевти.

# 668
100лв. на сеанс ли?? Това ми се вижда доста, ама не знам де, може би си е нормално.Като се има предвид че моя доктор ми взима 50лв на преглед, вече нищо не ме учудва.

# 669
100 лв.според мен е доста,незнам може би защото е СОФИЯ и е по скъпо,дали има подобрение от тези сеанси,не мисля, но човек трябва да опита,май най добре ние да си помогнем  newsm78

# 670
Ако не бяхме така пръснати можеше да си правим ние сами сеанси  и всеки да споделя болка и опит Laughing  на живо си е друго

# 671
Здравейте на всички  Party   bouquet

Наскоро се запознах с човек, който ми каза, че пие хапчета, защото е болен - има пристъпи на паника. И реших да потърся в интернет нещо. Първото което намерих - вашата тема. Прочетох първите две страници /за повече не ми стигна желанието/, но не разбрах в какво точно се състои проблема "паническо разстройство". После тръгнах да търся в други теми в нета и намерих това
Само две три от нещата, които са писани там, НЕ СЕ отнасят за мен  ooooh! Но според мен всеки си има такива периоди, и го приемам за нормално  Rolling Eyes Вие сигурни ли сте, че имате проблем и трябва да пиете хапчета и да ходите по доктори  newsm78 И тази статия за това ли описва точно наистина - симптоми за паническо разстройство или има и други симптоми?

Честно казано само споделям  Wink, не искам никой да тръгва да ме убеждава, че и аз имам такъв проблем, че взема да му повярвам   bouquet Heart Eyes

# 672
Честно казано само споделям  Wink, не искам никой да тръгва да ме убеждава, че и аз имам такъв проблем, че взема да му повярвам   bouquet Heart Eyes

Честно да ти призная аз имам само три от описаните в статията паники-страх от смъртта,страх от загуба на контрол и страх от полудяване,и пия хапчета,защото като ме подгони страха е тогава е ужаса.Започва едно изтръпване от главата до края на крайниците,едни вълни и паниката е на лице.Питам се пак какво ми става,дали ще е като предния път и защо все на мен и се предавам.Дълго е за обяснение,но ти сама си преценяш дали да потърсиш компетентен отговор за твоето състояние,което може да е в по леки фази

# 673
Танина, да права си, че всеки човек има пристъпи на паника от време на време. Проблема идва когато се появи страха от следващия пристъп. Когато мисълта ти е насочена само натам. Когато не усещаш тялото си като своето, когато главата е нон стоп изтръпнала, а ти си като в някаква мъгла. Когато света около теб не изглежда реален, цветовете са ярки. Страха е постоянен спътник. Буцата тежи и пулсира в гърдите и гърлото ти. Мислите, които се лутат в главата са толкова страшни, че не можеш да седиш нито сам, нито с хора. Когато си изморен и се влачиш като парцал, все едно си водил дълга битка със себе си, а в същото време не можеш да спиш, защото се будиш от ужасни пристъпи и страх. Леле, колко са гадни нощите. Сутрините, в които не ти се живее. Е, в това състояние ще пия лекарства и още как. И на терапия ще ходя.

# 674
Танина, да права си, че всеки човек има пристъпи на паника от време на време. Проблема идва когато се появи страха от следващия пристъп. Когато мисълта ти е насочена само натам. Когато не усещаш тялото си като своето, когато главата е нон стоп изтръпнала, а ти си като в някаква мъгла. Когато света около теб не изглежда реален, цветовете са ярки. Страха е постоянен спътник. Буцата тежи и пулсира в гърдите и гърлото ти. Мислите, които се лутат в главата са толкова страшни, че не можеш да седиш нито сам, нито с хора. Когато си изморен и се влачиш като парцал, все едно си водил дълга битка със себе си, а в същото време не можеш да спиш, защото се будиш от ужасни пристъпи и страх. Леле, колко са гадни нощите. Сутрините, в които не ти се живее. Е, в това състояние ще пия лекарства и още как. И на терапия ще ходя.
Whistling ooooh! как правилно си го написала  Hug

Общи условия

Активация на акаунт