Отговори
# 135
Честита Коледа на всички!
Най-искрени благопожелания за здраве и сили,
за ползотворни дела,
за топлота и доброта - дарявани и получавани,
за дни на радост с усмивки и веселие,
за мигове на сбъднати мечти.
Нека да съумеем да запазим
магията на коледната нощ
през цялата година,
за да бъдем по-добри,
да се обичаме повече
и да имаме силата
да сътворяваме
по едно малко чудо всеки ден –
една усмивка, едно добро дело,
един топъл жест.
Бъдете живи, здрави
и истински щастливи!                       

# 136
бей, голяма тишина е настъпила.  а мен такъв мързел ме е обхванал, доникъде не стигнах с чистенето- изобщо не започнах, ами спах досега   Embarassed  букра, букра  Mr. Green

# 137
  • Варна
Привет Мривет Hug

ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВАС И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА,

да сте живи и здрави,много усмихнати и щастливи !!!

Ех от толкова много почивни дни чак се изморих  Rolling Eyes не е лесно , днес смятам да отида да си платя сметките и тъкмо да се поразтъпча,жалко че няма сняг  Tired надявах се да направя много снимки на снежна морска градина но не би,дано по Нова година да ни огрее  Praynig

Тук е мястото да кажа че с нетърпение чакам да дойде Дядо Мраз, хората като мен са заварено положение,едно време имаше само Мраз сега като има и Коледа чакам подаръци и от двамата старци,така де не може единия да си отиде ей така без да се разпише  hahaha

Хайде лек ден и да не прекалявате с хапването че после трудно се свалят килцата  Crazy

# 138
Libra, искам и аз два пъти подаръци  Peace И три пъти, пак бих се съгласила  Heart Eyes

Тук има сняг и си е достъчно студено, ако питаш мен. И аз ще изляза да си платя телефона, че от отлагане... ми го спряха  Blush Ама аз нали съм си темерут, не ми липсва никак.  Mr. Green
А тази препоръка за внимателното хапване...  hahaha трудно постижима по празниците.

Дина, честита племенница stork-girl

Дойде ми и на мен музата да ви задам една загадка, за да се раздвижи малко празнично ленивата ни тема. Та така.. ето условието:

Затворени сте в стая, без прозорци, само с една огромна метална врата. Тя ще се отвори само един път след точно 45 минути. Това ще е вашият единствен шанс да излезнете. Тогава трябва да бутнете силно вратата. Можете да бутате вратата само един път. Нямате часовник, единственото с което разполагате са 2 фитила, всеки горящ за 60 минути и 2 запалки.
Не можете да режете фитилите или да чакате да изгорят 3/4 от единия, защото не горят достатъчно равномерно и може да изпуснете момента.
Повтарям: Ползвайте само двата фитила и двете запалки за решението  Peace

За ентусиастите - решенията на лични, за да не разваляме удоволствието на другите, имащи желание да опитат.  bowuu

Последна редакция: сб, 27 дек 2008, 11:30 от Latea

# 139
   Здравейте мили момичета!

ВЕСЕЛА КОЛЕДА! МНОГО ЗДРАВЕ, МНОГО МИР , СПОКОЙТВИЕ И РАЗБИРАТЕЛСТВО, МНОГО ЛЮБОВ И УСМИВКИ В ДОМОВЕТЕ ВИ! И МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ- НА ВСИЧКИ , КОИТО ОЧАКВАТ ЧУДОТО ДА СТАНАТ МАЙКИІ ОТ СЪРЦЕ ИМ ЖЕЛАЯ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ!

Благодаря ви много за пожеланията и поздравите- на всички! Много , много ме трогнахте , и се чувствам още по-гузна , че не съм писала отдавна EmbarassedСестра ми и нейното малко семейство от 3-ма получиха най-безценния и желан подарък за Коледа и вече са семейство от 4! Александра се е родила на 25-ти , с цезарово сечение, добре са , сега само малко период на възстановяване. До последно не знаеха пола на бебчето и се надяваха да е момиченце , понеже имат батко и сега именно баткото е най-щастлив!
Още веднъж-благодаря за пожеланията ви!

Аз от началото на декември се завъртях в един омагьосан кръг- ремонтирахме , боядисвахме , размествахме , декорирахме-абе май не мога да стоя на едно място напоследък- ако не готвя ще е нещо друго...
Изпуснах края на темата и опитите ми да наваксам в 2-3 часа сутринта не бяха успешни , а не исках да пиша без да съм прочела какво се случва при вас, ама ето че това правя в момента.
После рожденни дни , приготовления , Коледа- която беше невероятна- във всяко едно отношение , самите приготовления , украси , гозби , приятели , близки , подаръци Heart Eyes

Много , много , много поздрави за всички вас момичета! Ще се опитам да прочета поне няколко страници назад!
Теди- много се рдавам да видя твоето присъствие отново тук!  Hug

Деси, Сабинка , Либра,Латеа,Марси,Катета, Наде, Дуа,Ели,Цеци , Белбей, Шакира,Ди, Принцеске,Хари,Раф,Найра,Рали,Невена,Стархотна , Биби,Абра- всичкиииии пишещи и непишещи Hug

# 140
  • София
Здравейте прекрасни арабски фараши, ръчно  перящи тез бели дишдаши! Mr. Green
Дина,със закъснение да ти честитя племенничката!Да е жива и здрава, да радва мама, татко и батко!Как е малкият сладур Дани?
Либра,Ти от двамата старци очакваш подаръци..А моичките хитруши, от единия само получават, но под множество елхи- под нашата, под тази на съседчето, под елхите на моите две най-добри приятелки и т.н..Та накрая всяка сама за себе си събра чувал с подаръци. Mr. GreenГоляма веселба, голямо чудо... Grinning
Латеа и Монсун,в скоро време ще се постарая да поприключа изготвянето на маршрута на околосветското пътешествие.Обещавам! Heart Eyes
Сега отново се ориентирам към похапване на масата в хола, както n  на брой пъти през изминалите дни...Скоро направо ще се търкалям, ама като ми е вкусно, какво да направя Crossing ArmsСлед това се връщам.

# 141
момичета, какъв студ е само, брррр, излезнах само да датупя задничето на Абасо в снега и вече  не смея да си подам носа навън. Май ще прекарам отпуската пред ТВ.

Вие къде ще сте на НГ? аз както винаги в нас   Mr. Green  даже мисля, че Новата година ще ме завари заспала, хич не съм по партита и купони

# 142
Кате, за Нова Година... приятелките ще опитат да ме измъкнат, ама аз май няма да се дам  hahaha Хич не ми се ходи и на мен по партита и купони. И аз сериозно съм се установила пред компютъра и телевизора  Mr. Green

Видяхте ли какво става в Газа? Много гадно, много жертви.  Tired Натъжих се, пощуря целия свят.  Confused

# 143
  • Paris, France
Привет от мене,

Много ме мързи да пи6а тези дни.

От днес съм горд собственик и едини4ен потребител на нова перална ма6ина и нямате си представа колко съм $астлива, абе, с майка до мене $астието е пълно.

Hug на вси4ки

# 144
Тед, дават ли в момента твоята девойка по Тв7? Дават някакво музикално предаване и една детска група пее.

# 145
  • Varna
Невенче да ти е честита пералнята!!!! Simple Smile
Както бях посала във един друг постинг, почерпи сега някой за късмет на пералнята, че да ти служи дълго време Laughing
Ама и със мама ти се почерпете беее, ако няма някой който заслужава да го почерпите и да се радва искрено със вас за хубавата покипка Simple Smile
На всички Фараши  Hug

# 146
Iman, аз разбрах на 31. сутринта. Дай да сверим версиите  Grinning

# 147
  • София
Здравейте момичета,

извинявайте, че нахлувам с въпрос за фалафели, обаче в готварския темите са много стари и няма как да попитам там.
Та питането ми е следното: нахутът трябва ли да е сварен предварително или не?

Вчера пробвах рецепта със суров, но като тръгнах да пържа фалафелчетата с много сгорещена мазнина отвън се изпържи бързо и съответно вътре останаха сурови. Ако ги пържа на по-слаб огън, пък, стават много твърди. Днес реших първо да сваря нахута и после да направя сместа. И стана още по-зле - като ги сложих в мазнината те буквално се разтвориха и изчезнаха (такова нещо за пръв път виждам). Ако може някой опитен да ме посъветва как става трика. А, и слага ли се нещо за "свързване" като брашно, яйце (за яйцето съм почти сигурна, че не се използва, но все пак да попитам).

# 148
  • София
Добро утро дами,
Невена, със здраве да си ползваш придобивката, а на присъствието на мама покрай теб да се радваш максимално дълго!
Относно версиите, да поясня Mr. GreenЗаспата съм аз...Вчера по ТВ7 май са давали въпросното предаване от 8 часа и са пуснали песента.Но аз я проспах... EmbarassedСигурно днес са я повтаряли newsm78Иман, как бяха облечени девойките?Ако са били с карирани поли, то тази с червената лента на кратуната, е била нашата кака.А другото предаване на 31.12 е по БНТ , това на Мартина Вачкова, и в него ще участва една от близначките...Тогава се надявам да съм по-досетлива Rolling Eyesта така...

# 149
  • Варна
ДОБРО УТРО, белки арабелки  Hug,

Невена таз година пералня, догодина две  Peace и аз съм пуснала едно пране само дето се чудя къде да го простра,навън е такъв студ и ако го увеся на балкона ще има да чакам седмица да изсъхне  Tired,уф през зимата ми е голяма мъка изсъхването на прането,майка ми не дава да го слагам на простир в хола да не се овлажнят мебелите иди обяснявай че при центрофуга 800 оборота те са почти сухи  Rolling Eyes мъкаа мъка  Mr. Greenпак ще се караме

Днес е последен ден от 5 почивни дни,време е да стегна багажа за утрешния работен ден,който ще започне с ходене при джи пи тУ защото трябва да си вадя здравна книжка,как не обичам да ходя насам натам да ме разтакават ама нейсе като трябва иначе няма да ме вкарат в производстото да видя как се правят сладоледите  Party

За това което става в ивицата Газа няма думи,сега ще почнат да се избиват взаимно (то няма да са камикадзета и в двете държави и баш по Коледа решиха ) , докато САЩ не се намесят и не успокоят страстите но като гледам те винаги са на страната на Израел  Naughty и като че ли се радват на сегашното положение,мразя войните бива ли в 21 век да умират хора ато кучета #2gunfire няма значение от коя религия , държава или прочие страна са #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт