Отговори
# 150
хохооххохо, да извадя пожеланията от чувала, в ръцете си държа и списък, за да нямам пропуски

на Иман пожелавам успешно завършване, много пътешествие с мъжа й, и малкия Тарико да ги радва !

на Лили, пожелавам 3та принцеса, знам че за принцове не мечтае- нейния й е достатъчен  Simple Smile

на Дуа- да я слуша домочадието, да си завършат къщата час по скоро и да я изпълнят със смях, пък може и нас да ни покани да гостуваме  Wink  да не се ядосва във форумите абв, дето все й тровят нервите  Mr. Green  и да случи на здрава пералня.

на Магдето пожелавам да си направи една хубава лондонска почивка с племенницата, пък може и в университет там да постъпи, пък да не бере грижа за мъжете , да се оправят по мъжки  Wink

на Мелани пожелавам попътен вятър, където и да ходят - нека се чувстват добре навсякъде. Да я слушат малките, а и тя да не се преуморява толкова с работа;

на Амал- ящно бебе за разлика от баткото . А и тази година да се осъществи мечтата й - за 2ри път да отиде до Сирия или още по-добре- свекърва й да дойде гости, хем да се опознаят повече, хем да се порадва на внуци.

На Деска пожелавам тризнаци и много много здрави нерви  Mr. Green   куче, 2 пубертетки, Дидка в детски пубертет, щуро куче и  момчета тризнаци, майка-героиня Simple Smile

на Ясмин, пожелавам да имат малко момиченце, а Каруми да ги радва с бели и пакости Wink

Снеже,  много радости и смях и във вашата къща да има, послушни дечица и кротко бебе.И по-често да си идваш в БГ Simple Smile

на Скайблу, пожелвама да се събере семейството им и да забравят мъката, щастие и радости да има в дома им.

на Манел   да я слушат мъжете, много радости и да готви вкусни манджи  Simple Smile

на 2 пъти публикувам че да не се затрие Simple Smile

на Хаяти пожелавам по-скоро да се сбъдне мечтата й, по-малко неприятности и натоварване в работата, много усмивки и щастие

на Свеар- много здраве в дома им, пълен с хубави дечица. Всички да я слушат и почитат, да й помагат каките, Мохамед Амин да хапва повечко и да бъде все такъв юнак , за да пребори лошото.

на Катето Мароко- къдраво бебе, все така да й се радват родата, но и да й дадат глътка въздух, да пребори бюрокрацията и да живеят с мъжа си като истинско семейство.

на Тони, Тарикмам, пожелавам успехи в работата, да я радва малкия Тарлико, все така да се обичат с мъжа й и да съумеят да запазят спокойното семейно гнездо, което са съградили далеч от двата лагаера Wink

на Латеа- успех в учението, успех и в любовта. Да прекара много щастливи мигове с хабибито  и  по-малко ревност Simple Smile

на Теди пожелавам да я слушат лъвиците, да я радват с музикални изяви, татко им да си дойде по-скоро у дома и да види колко е лесно да се оправяш с 3 деца Simple Smile  да отидат скоро до Йордания  и по мн други пътешествия.

На Марси пожелавам една послушна и ящна Лина, едно усмихнато и лъчезарно свеки, готово да помогне винаги Wink

на Дала пожелавам да събере на едно място 3те си слънчица и да спре да се тревожи майчинското й сърце, да са всички много щастливи заедно.

на Белбей- здраво и хубаво бебче; да се укротят етърви и свекърва и да не я ядосват за щяло и нещяло; много веселби да има в хубавата им къща .

на Дина- само успешни приземявания за въздушното им семейство Simple Smile Все такива хубави манджи да готви, и най-накая да се отвори апетита на малкия Даниел.

На Хари- много щастие в новата къща, много да се забавлява с обзавеждането и всичко да й е по вкуса.

на Биби- много да е послушен кръщелника ми Кристиян Хасан  Mr. Green  все така да се обичат с мъжа и и да покоряват нови върхове.

на Надето Джасем- много да я радват дечицата й.Пожелавам и щастлива развръзка на историята с хабибито, която до тоя момент още е с отворен край;

На Рени-- тая година щъркела да ги посети и да донесе най-хубавото бг-пакистанско бебче, което да е гордост за мама и тате

На Креми- да я слуша Самито, да расте хубавец и умник за чудо и приказ, както и много много щастие

на Мансун пожелавам, където и да са АНглия, Бг или Пакистан- навсякъде да се чувстват като у дома си , и това да напише под аватара, че където и да са , се чувстват приети и са щастливи;

на Нафасима пожелавам много много щастие, по-малко ревност, повече разбирателство и сбъдване на най-съкровените й мечти;

на Ра пожелавам да осъществи тъй желаните пътувания, да намери истинската любов, па макар и в лицето на някой левент плевенчанин Simple Smile

на Амина пожелавам много щастое с хабибито и вечна любов

на Сабинка и близначетата пожелвам много, много, много здраве. Новата година  да не стъпват в болница, да забравят що е аптека, хапчета и сиропи.Да пращят от здраве и червени бузки, много да я слушат, много да я радват.

На Дезърт пожелавам успещно взети изпити, но най-вече дано тази година да намери подходящия за нея човек, който да я дари с обичта и уважението, които заслужава, какъвто и да е по народност- стига да е добър и почтен;

на Другарчето мълниеносно- от все сърце - да гушне в двете си ръце малко ревящо тъх дългоочаквано съкровище. и да видим тогава кой е е шефа- Митко или малкия  Wink

На Елидивка пожелавам по-малко нерви , пове1е игри и веселие с малкото зверче; да не бърза да се връща на работа, ами да се замисли за нов звяр Simple Smile

на Секси момиче пожелавам да има повече вярва в себе си, да не се оставя да я подценяват и да намери истинската любов;

на Найра пожелавам да сбъдне мечтите си, да посети Кувейт, да се обичат с хабибите и л=бовта им да устои на всички препятствия; да бъде все такова добро и умно момиче, за радост на семейството си;

на Либра пожелавам много пътувания и срещи с любимия;

на Невенка пожелавам здрави и послушни дечица, и иншалла мъжа й да се промени,да разкрие добрата си страна, да заживеят като истинско прекрасно семейство;

на Страхотна- сбъдване на най-голямата й мечта, здраве и радост в дома им;

на Муфида- да не се паникьосва на огромното домочадие , което й се очертва тази година да се стовари на главата й, да е жива и здрава и да помага на Деска за дечицата, а не да се крие като една истинска сирийска свекърва и да бяга от отговорност  Mr. Green

На Линалав- нека вземе правилното за нея и детенцето й решение, виждам че вече го е взела; нека дълги години живеят честити с любимия и се радват един на друг;

ееее, деца мои, мисля че изредих всички. Всичко раздадох, а за Шилан нищо не остана  Sad

Последна редакция: нд, 28 дек 2008, 20:42 от Шилан & Шиар

# 151
катенце то на 4ужд гръб лесно се пожелава Laughing,ама внимавай да не зарадвате вие свеки с 3ка мом4ета за гордост на Хасаке-оба4е ако са 3 едното да го запишеш Алан-много го харесвам това име Grinning

сабинка горката Йоанка,дано да се оправи по бързо Praynig Praynig Praynig

ние днес бяхме в една градинка с една приятелка -дъщеря и е малко по голяма от Даяна-така игра падна,носихме си и кофи4ки та и ровене в пясъка падна

# 152
кате аз не се срахувам от голяма челяд. добре дошли и на 3 знаците ако изобщо ги има.за разлика от сирийските  баби аз  съм гледала каките а даяна само два месеца но и това не е малко . на теб пожелавам  едно малко  бижу да ви  радва/size]

# 153
  • Варна
ееее, деца мои, мисля че изредих всички. Всичко раздадох, а за Шилан нищо не остана  Sad

НАПРОТИВ  Кате  Hug

ЗА ТЕБ СА НАШИТЕ ИСКРЕНИ БЛАГОДАРНОСТИ ЗА ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ

(дано зло да ни подмине в новата година  Peace ) пък и я надникни пак в чувала най отдолу лежи най хубавото пожелание , виж Абасчо го държи с муцунка  Heart Eyes, горещи целувки от любимия и сърдечни прегръдки от семейство и приятели и най важното едно  smile3504 да има кой да дърпа опашката и ушите на Абас когато не слуша  , а може ако искаш и пералня,напоследък   много се харчат Mr. Green,важното е да сме живи и здрави другото само ще се нареди.......така казваше баба ми и аз все повече вярвам в това   bouquet

А къде зачезна Надето  някой знае ли ? newsm78, липсва ми покрай Коледа  Heart Eyes

# 154
  • София
Цитат
Всичко раздадох, а за Шилан нищо не остана  Sad

В грешка си, Кате., в грешка... NaughtyВ предходния си пост упоменах, че на моите девойки Дядо Коледа под множество елхи донесе подаръци.Явно, докато усилено е ровел из чувала, неволно е изпуснал пожеланието си към Вас - двете жабчета WinkНо аз го намерих... PartyЕто го и него:

# 155
Кате Катее Шилан, напротив, тук по мароканската телевизия 2М изтече следното пожелание за теб: Арабка щедрост в следните аспекти - през цялата 2009-та, включват се почивните дни, отпуските, платени и неплатени, както и задължителната по Кодекса на Труда почивка в тъмната част от денонощието:

Весели моменти, сладки като баклава, радост - така многобройна както зрънцата на нар, едно бебоче поне, много щуротийки и решени проблеми в работата и признателна рода от Хасаке!       

# 156
Еееее, Кате, ти ни разби, ама какво старание само.  HugЗа старанието ще има отплата, вярвай. Адашката ти го е пожелала в последния си ред - дано родата в Хасаке се преобърне на 180 градуса.  Hug Друго не ти трябва.

# 157
  • София
Ех....все отварям темата с надеждата, че ще настъпи оживление, ама уви. Sad
Днес водих девойките на зимни кънки, та бая се понамръзнах висейки час и половина до мантинелата.Ама нали те бяха доволни! Wink
Иначе нищо ново под слънцето.От вчера съвестно съм се заела  с изготвянето на маршрута на наградното пътешествие с лайнер на Латеа и Монсун.Тук е снимчицата на 16-те спирки на лайнера:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9635293
Ама аз да уточня, че описание на всяка следваща точка от маршрута ще пускам едва след познаване на предходната Mr. GreenХем постовете ми така няма да са безкрайно дълги, хем се надявам да успея да активирам и още желаещи за околосветския круиз.
И така...
Качвате се на самолет до Париж, а  оттам на друг, който ще ви отведе в специален административен район, бивша територия на Великобритания, намираща се на
брега на Южнокитайско море.Районът, произнесен на местен език е СянГан.За жалост и там, както в Париж, няма да се задържите за дълго, престоят Ви ще се сведе до 40 мин. в  залата за транзитни пътници.След това с вътрешен полет ще се отзовете в града-начало на  пътешествието Ви по вода...
1.Във въпросния град ще се наслаждавате на 4 дневна почивка, преди да се качите на супер луксозния лайнер, с който ще реализирате пътешествието.През първия ден ще се настаните в 4-звезден хотел, ще обядвате в ресторанта му, а следобяд ще имате възможност да се насладите на круиз по река, наричана още реката - майка, представляваща основният плавателен воден път в страната и естествена граница между северната и южната й част.През втория ден ще посетите музей , в който се намира може би най-голямата колекция  на порцелан в света.Освен това ще можете да се запознаете отблизо и с Храма на Нефритения Буда, както и с индустриалната част на града.Преди заплануваното вечерно посещение на акробатично шоу, ще имате възможността да се насладите и на красотата на тамошната телевизионна кула, наричана още „перлата на Изтока”.На третия ден, последната част от задължителната програма, е посещението на  Градината на радостта.Следват ден и половина, през които можете на спокойствие да се разхождате сами из града и да пазарувате....И така времето бързо ще отлети и ще дойде денят, в който трябва да се качите на луксозния лайнер.Тук Ви пускам снимка на транспортното средство, както и такава на Вашите лични покои.Не се стряскайте, а се наслаждавайте на лукса!
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9635297
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9635300
Тук е мястото да направя уговорката, че в описанието на пътешествието по-нататък ще пропускам умишлено начините, по които ще се забавлявате на самия лайнер.Повярвайте, невъзможно е да скучаете при наличието на открити и закрити басейни, интернет и кино-зали, кафета, ресторанти, спортни центрове, библиотека, дискотеки и т.н...Изборът за прекарване на дълъг период от време на борда, е изцяло във Ваши ръце!Та така...Лайнерът тръгва и  се устремява към втората точка от маршрута.....Ама преди това чакам името на първата!  WinkНека всеки, на който му се пътува, да се пробва, за да реализираме круиза по-бързичко!

# 158
Ехееее   Кате ама верно ни разби , най- дългия постинг който съм чела  Simple Smile много ми харесаха пожеланията ти към всички   bouquet
Присъединявам се и аз към пожеланията на Амал и Мароканското Кате за родата към теб!
Искам да си много , много щастлива  Hug Heart Eyes  bouquet

Беше ме питала за бобчето в питката- означава плодородие , аз също много се учудих че в питката не е само паричка, а и боб и дрян , за първа година си купих питката от фурната до нас, затова така, иначе ние също слагаме само паричка.
Благодаря ти за пожеланията ти за здраве към нас , дано  Praynig че вече направо ... Crazy
Вчера Йоанка падна лошо в нас, плака и каза че я боли крачето, ходихме до Пирогов, правихме снимка и се оказа че е пукнато, сега е с гипс и трябва да го носи 25 дни  Confused два дни четем приказки, измислям и такива игри че да е седнала на дивана , утре на обяд сме на преглед , трябвало да и сложат някаква гумена подложка за да може да започне да стъпва.... одеве гледаше Теди как си подскача и ми каза - мамо искам и аз така, махни го този гипс, моля те   Cry

Теди и аз така като теб, очаквам да пишат повече момичета  Thinking

# 159
  • София
Добро утро/обяд всъщност newsm78/, скъпи мързеланки,
Къде се губите, защо не драснете някой ред? Sad
Вече получих на лични верен отговор от Монсун за първата точка от маршрута,ставаше дума за Шанхай и за круиз по реката Яндзъ. Време е да продължим към втората дестинация...
Следващата  цел е прекрасно туристическо рибарско селище,намиращо се в държава  в Югоизточна Азия. Страната се намира  в източния край на полуостров Индокитай и граничи с Китай, Лаос, Камбоджа и Южнокитайско море на изток.Самият град през изминалата година бе домакин на конкурса "Мис Вселена".Той ще Ви предложи приказно слънчево време, тюркоазена вода, обгръщаща множеството  близки до брега острови с пясъчни плажове, простиращи се по цялата му  дължина . Мястото е идеално за всеки, който иска да избяга сред природата. Обяд в местен ресторант е   първото нещо, което Ви очаква на брега.. Тридневната Ви  туристическа програма включва  посещение на местния океанографски институт, пагода с прочутата  гигантска скулптура на Буда, скална формация  и впечатляващи кули , гордо издигащи се  над живописното рибарско пристанище. На четвъртия ден  отново потегляте с лайнера към следващата, трета туристическа дестинация.Но както вече знаете, преди това трябва да ми кажете името на града и уноменатите в него забележителности- пагодата, скалната формация и кулите. WinkОчаквам по-голяма активност! Mr. Green

# 160
Здравейте,

Не съм писала няколко дни, имам си разни неразположения, плюс едно много палаво синче, което може би е причината за развалената пералня  newsm78

Шилан, страхотен постинг, благодаря за пожеланието.  Много точно си схванала кой от какво има нужда...е, поне моето пожелание си беше точно на място...Искам най-накрая да се установя някъде и да кажа' Тук е домът ми'...Писна ми от тези местения, малкият докато навърши една година беше живял в 3 държави и в 5 различни жилища, по всичко личи, че скоро ще има и четвърта държава...В резултат на това ми е трудно да му създам режим, имам си големи неприятности...

Теди, благодаря за поредния тур, писах ти на лични догадката си. Аз не съм забравила за въпросчето за Тимбукту, имаше 6 участнички, скоро ще разкрия и аз победителките.

Латеа, загадката с фитилите и запалките съм попадала на нея и знма отговора, и затова не вземам участие...Само да поясня нещо, което може да е от полза. Аз не можах да открия верния отговор и се оказа, че това е заради представата, която имам за фитил. За мен фитил. За мен фитила винаги е свързан с ония едновремешни газови лампи, които баба ми палеше на село когато спираше тока...Та така си го представях, че единия му край е натопен в газ, и това ми попречи д амисля в правилна посока, всъщност фитилите в загадката са само фитили, без лампи, без газ и тем подобни...

Дина, да не пропусна и аз да ти честитя новата племенница.

Рени, Латея, Близнаците...благодаря за картичките със заснежени къщурки...Става ми едно такова мило и новогодишно като ги гледам, пренасям се в миналото, когато зимните ваканции прекарвах в подобна къщурка, наоколо натрупал сняг, а вътре топло, уютно....

Да ви кажа за късметите в нашия край. Баба ми използваше мънички клонки от дърво (най-често слива) с пъпки по тях. няколко пъпки означаваха добитъка, една пъпк амай беше кучето, клонка вързана на кръг означаваше къщата и т.н забравила съм ги вече.

...Ох, това дете, много ме хапе. имали ли сте такъв период? Както си пиша на лаптопа идва и впива зъби в ръката ми, която под лакътя е цялата в сининини и отпечатъци от зъби...

# 161
Момичета, радвам се , че са ви допаднали пожеланията Simple Smile от мойта уста , та в божиите уши както казват българите Simple Smile

ААа за Хасакето едва ли ще се оправят, въпроса е да не им се дразня много...  Напоследък като, че ли вече не им се дразня чак толкова много. Мдааа, като се замисля най-раздразнителна съм пред МЦ, тогава всичко и всеки ме дразни  Mr. Green

ние сега се ръщаме от пазар с мама, сума ти ненужни неща накупувахме  Mr. Green  мама ме накара, щото според нея не е полезно да съм стисната  Embarassed  и като ме подхвана, направо сърцето ми се късаше за всяко похарчено левче  Embarassed   в нас всички са редкопръсти, а аз спестовница се метнах ,като ги гледам как разхищават инсулт получавам  и само ме подиграват  Embarassed 

Възможно  ли е пералнята да ми накуса жилетка? изваждам я и гледам, все едно нахапана от куче  newsm78  може и някъде да съм я закачила и да не съм я видяла  newsm78

# 162
 Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman

Здравейте мили мами арабелки Hug Hug Hug

Искам да ви честитя новата  Tada 1430  година Tada
по арабският календар която настъпи снощи в 12 часа.
Да ви е ЧЕСТИТА Tada
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Добре дошла, моя НОВА!
ще те срещна готова,
Не повдигай своите вежди,
а обятия широко разтвори.
Покажи ми нови извори.
Дай ми здраве и късмет,
шанс да полетя на пред!
Ще се видим на финала,
истина поне една разбрала.
За да мога следващите нови,
да посрещам с по малко окови.
В се по -силна, не примирима,
мила НОВА, до година до АМИНА.

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 163
  • Varna
Шилан видя ли на каква програма си сложила да переш жилетката?
Може да си объркала програмата без да искаш и температурата на водичката.
Аз нямам проблем със моите жилетки до сега а дълго време ползвам такава програма. Може без да искаш да си се объркала.  Моите като са готови  нито са раздърпани нито са мърляви. Чакат да ги огладя и стават като нови.
Хайде другия път да се похвалиш със хубави жилетки Hug

# 164
здравейте  bouquet
шилан-ехх че хубави пожелания Grinning и аз като всички ти желая едно бебче  Party
я кажете кой къде ще празнува нова година?аз маи ще съм в нас или с едни приятели,ходихме да си търсим зажедение,но навсякъде всичко е резервирано  Whistling
аз на 25 получих мнохо хубав подарък видях се с едно хабиби-но само приятел подчертавам нищо повече от 1,6г си пишем в скайп .той е от дубай и ми звънна на 25 и каза че пътува към варна и идва да ме види  Grinning ехх че се зарадвах аз неможах да повярвам и си изкарахме супер.и все още даже немога да повярвам че беше истина Simple Smile така че вече вярвам че по коледа стават чудеса  Heart Eyes
сега смятам да влизам в банята и да ставам че още съм по пижами,снощи ходих на дискотека и се прибрах в 6 сутринта  Embarassed
хайде лек ден от мен на всички  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт