Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какво означава „смугъл“?
Какво събитие се състоя в киносалона на ВМА?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какво означава „смугъл“?
-
Какво събитие се състоя в киносалона на ВМА?
Събитието в киносалона на ВМА беше празнично и забавно, организирано по случай Коледа, десетгодишнината от основаването на училището и 125-годишнината от рождението на Джубран Халел Джубран. Учениците участваха с фокуси и изпълнения, които предизвикаха смях и радост сред публиката. Тържеството, което се проведе в киносалона на ВМА, беше организирано по повод Коледа, десетгодишнината от основаването на училището и 125-годишнината от рождението на Джубран Халел Джубран. Събитието беше тържествено и весельо, с участието на ученици, които предизвикаха смях и радост сред публиката.
-
Каква е рекламата, в която жена бухва целия мъж в пералнята?
-
Какво е витамин М и защо се обсъжда във форума?

,оба4е о4аквах и Дуа да даде едно рамо
Токущо излапах порядъчно голяма купичка...
и се оправих веднага
Ама майките им ни търпяха
Или си се заела с ученето?Като споменах за учене и се присетих за едно от домашните на каката за ваканцията.Празна карта на Африка, единствено отразени контури на отделните държави...От ученика се очаква, без помощта на странични пособия, да съумее да попълни имената на страните и техните столици, като точката за столицата трябва да е и позиционирана правилно
За целта, като лоша мама, отпечатах на принтера 10-тина подобни контурни карти и й ги връчих за утрешно "забавление".
Та с такова занимание, май утре няма да стигнем до кънките... 
. Моето скромно мнение е че в БГ няма закони за тези неща,по скоро неписани правила които гласят че със сумата на закупената вещ пропорционално се намалява размера на последващият наем до изравняване на двете стойности
или поне така са ми казвали, да не дава господ да ми идва на главата затова момичета Ви съчуствам дори и да говоря шеговито
,аз знам че ти ще искаш да я възстановиш но ако нямаш сега възможност нека ние го направим пък после ще си приспаднем от наема става ли......... и даваш най хубавата си усмивка

Третото го чакаме на 31-ви декември- на моят рожден ден и ще съм му кръстница здраве и живот!

-а те едни ракети-пиратки